ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چه مدل led غیر3d رو پیشنهاد میکنید که کیفیت sd خوبی داشته باشه؟

rezaccna
02-03-2014, 21:41
با سلام خدمت دوستان
بنده باید تا آخر این هفته باید یه تلوزیون 32 اینچ بخرم
سه بعدی و هوشمندی تلوزیون اصلا مهم نیست فقط میخوام کیفت sd خوبی داشته باشه و فقط کارش تلوزیون بودن باشه نه چیز دیگه
با توجه به تحقیقاتی که کردم w670 که motion rate 200 داره در بین غیر سه بعدی ها بهتره ولی متاسفانه فروشگاه های تی وی ، تلوزیون هاشون رو به گیرنده دیجیتال وصل نمیکنن تا کیفیت کانال های داخلی رو بشه روی تی وی ها دید
یه جا lg ln5420 رو دیدم که کیفتش روی شبکه 1 خودمون افتضاح بود ، تا جایی که به سرم زد برم سراغ crt ها که شبکه های sd رو عالی نشون میدن
دوستان اگه از مدل های جدید و قدیمی led تلوزیون خوبی سراغ دارن که شبکه های داخلی رو با کیفیت خوبی نشون بده لطفا معرفی کنن
درضمن بنده در یک فروشگاهی w804 و ex650 سونی رو دیدم و با نگاه از نزدیک متوجه شدم که در تصویر نویز هایی به شکل موج های ریز نامنظم وجود داره . مطمئنم که این نویز ها از فیلم ها نبود چون در 2 فروشگاه مختلف بود .
آیا کسانی که سونی خریدن این مشکل رو داشتن؟
w670 سونی هم این مشکل رو داره؟
برعکس این قضیه در تلوزیون های ساموسونگ این نویز رو ندیدم ولی در ال جی ln5420 هم وجود داشت ولی در مدل های بالاتر ال جی وجود نداشت . آیا این قضیه ربطی به پنل تی وی های جدید سونی داره که میگن از طریق ال جی تامین شده ؟
دارم به این نتیجه میرسم که تی وی های 2012 سونی بهتر از 2013 هستن و ex330 رو هم مد نظر دارم و میخواستم نظر دوستان راجع به این مدل هم بدونم.