ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل مادربرد asus z87-c

mamal_69
02-03-2014, 16:32
سلام دوستان.
من یه مادر برد ایسوس z87-c خریدم با رم 2 تا رم 4 گیگ کورسی با فرکانس 1600
حالا تو تنظیمات مادربرد که میرم طبق عکس زیر این نوشته هارو داره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

میبینین که طبق شماره 1 زده 1333 فرکانسو.شماره 2 هم زده 1333.بعد رفتم تو تنظیماتش و فرکانسو گزاشتم 1600 طبق عکس زیر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بعد سیستم رو ریست کردمو برگشتم صفحه اول مادربرد طیق عکس زیر

میبینید که شماره 1 شده 1600 ولی شماره 2 همچنان 1333 هست!!!!!!!!
میخواستم بدونم مشکل از چیه؟یعنی رم با فرکانس 1333 هست؟اگر نیست پس چرا اینجا زده 1333؟راهی هست؟cpu 13 -4130 هست؟؟؟؟؟

EXTREME
02-03-2014, 19:03
سلام دوستان.
من یه مادر برد ایسوس z87-c خریدم با رم 2 تا رم 4 گیگ کورسی با فرکانس 1600
حالا تو تنظیمات مادربرد که میرم طبق عکس زیر این نوشته هارو داره

میبینین که طبق شماره 1 زده 1333 فرکانسو.شماره 2 هم زده 1333.بعد رفتم تو تنظیماتش و فرکانسو گزاشتم 1600 طبق عکس زیر

بعد سیستم رو ریست کردمو برگشتم صفحه اول مادربرد طیق عکس زیر

میبینید که شماره 1 شده 1600 ولی شماره 2 همچنان 1333 هست!!!!!!!!
میخواستم بدونم مشکل از چیه؟یعنی رم با فرکانس 1333 هست؟اگر نیست پس چرا اینجا زده 1333؟راهی هست؟cpu 13 -4130 هست؟؟؟؟؟

مهم نرم افزار cpu-z است این نرم افزار رو نصب کنید ببینید در تب مموری چه عددی نوشته شده اون رو بگید

فرکانس رم ها رو از پروفایل xmp تغییر دادید دیگه ؟

mamal_69
02-03-2014, 19:32
مهم نرم افزار cpu-z است این نرم افزار رو نصب کنید ببینید در تب مموری چه عددی نوشته شده اون رو بگید

فرکانس رم ها رو از پروفایل xmp تغییر دادید دیگه ؟
سلام دوست عزیز.
آره از xmp تغییر دادم
عکس از cpu-z گرفتم.خود شما ببین.چون من زیاد سر در نمیارم.شرمنده

EXTREME
02-03-2014, 21:27
سلام دوست عزیز.
آره از xmp تغییر دادم
عکس از cpu-z گرفتم.خود شما ببین.چون من زیاد سر در نمیارم.شرمنده

بله درسته الان رم ها در حالت دوال در فرکانس 1600 کار میکنن

mamal_69
02-03-2014, 22:41
بله درسته الان رم ها در حالت دوال در فرکانس 1600 کار میکنن
پس چرا تو مادر برد شماره 2 طبق عکسا میزنه 1333؟

EXTREME
02-03-2014, 22:43
پس چرا تو مادر برد شماره 2 طبق عکسا میزنه 1333؟

اینجا که 800 زده و در 2 ضرب شه همون 1600 میشه و درست است

no.mercy
02-03-2014, 23:46
دوست عزیز این مادربرد رو چند خریدید؟

mamal_69
05-03-2014, 00:49
سلام دوستان.یه مشکل دیگه.
من دو تا رم 4 گیگ corsair 1600 دارم.مادر بردمم z87c هست.cpu i5-4670k هست.وقتی با 8 گیگ رم یه بازی رو بازی میکنم یا کرش میشه میاد بیرون یا هنگ میکنه.فقط تو بازیها اینجوره.ولی وقتی یه 4 گیگو در میارم اصلا چنین اتفاقی نموفته!!!!؟؟؟؟
5<6 بارم ویندوز عوض کردم فرقی نکرده!!!تو بیشتر بازیها اینجوری میشه.ولی با 4 گیگش اصلا!!!
ویندوزهای متفاوتی رو امتحان کردم.جا رمهارم عوض کردم ولی بازم نه....
اینم عکس یه دونه رمها.دوتاش همینه.

میخوام بدونم مشکل از رمه یا مادربرد؟

EXTREME
05-03-2014, 08:59
سلام دوستان.یه مشکل دیگه.
من دو تا رم 4 گیگ corsair 1600 دارم.مادر بردمم z87c هست.cpu i5-4670k هست.وقتی با 8 گیگ رم یه بازی رو بازی میکنم یا کرش میشه میاد بیرون یا هنگ میکنه.فقط تو بازیها اینجوره.ولی وقتی یه 4 گیگو در میارم اصلا چنین اتفاقی نموفته!!!!؟؟؟؟
5<6 بارم ویندوز عوض کردم فرقی نکرده!!!تو بیشتر بازیها اینجوری میشه.ولی با 4 گیگش اصلا!!!
ویندوزهای متفاوتی رو امتحان کردم.جا رمهارم عوض کردم ولی بازم نه....
اینم عکس یه دونه رمها.دوتاش همینه.

میخوام بدونم مشکل از رمه یا مادربرد؟

شما بایوس رو دیفالت کنید ببینید با فرکانس 1333 هم همینطوری است یا نه

اگه درست نشد رم ها رو تکی رو همه اسلات ها تست کنید و چینش رم ها رو عوض کنید یعنی اگر دو رم رو یک رنگ مشابه هستند رو دو رنگ مشابه دیگه بزارید یا اینکه رو دور رنگ غیر مشابه بزارید

درست نشد بایوس مین رو آپدیت کنید ببینید چی میشه

رم ها با memtest اسکن بشه به مدت 1 ساعت

GAMELAIN
01-04-2014, 11:50
سلام من تو همین مادربرد و ویندوز 8.1 ساعت جا میمونه مشکل ار کجاست !!!!!!!!!!

EXTREME
01-04-2014, 19:44
سلام من تو همین مادربرد و ویندوز 8.1 ساعت جا میمونه مشکل ار کجاست !!!!!!!!!!

یعنی چی ساعت جا میمونه ؟

GAMELAIN
03-04-2014, 11:47
یعنی تنظیم میکنم می رم فردا میام باز تنظیم نیست !

EXTREME
03-04-2014, 12:09
یعنی تنظیم میکنم می رم فردا میام باز تنظیم نیست !

یعنی ساعت به عقب برمیگرده و به هم میخوره

این از خالی شدن بایوس است معمولا که بیشتر از باتری مین است و ضعیف بودن پاور سیستم یک باز از بایوس سیستم ساعت رو ست کنید و دوباره تست کنید

GAMELAIN
08-05-2014, 20:15
سلام
هم باتری رو عوض کردم هم بایوس رو اپدیت !!!

نشد چه کنم اعصابم رو خورد کرده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EXTREME
09-05-2014, 10:03
سلام
هم باتری رو عوض کردم هم بایوس رو اپدیت !!!

نشد چه کنم اعصابم رو خورد کرده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خالی شدن بایوس میتونه از ضعف پاور هم باشه با یک پاور دیکگه هم تست کردید ؟

GAMELAIN
09-05-2014, 11:43
پاورم 530 گرین هست میخواید برق یه دی وی دی م رو در بیارم ؟؟؟؟

تاثیری داره ؟؟؟

EXTREME
09-05-2014, 15:19
پاورم 530 گرین هست میخواید برق یه دی وی دی م رو در بیارم ؟؟؟؟

تاثیری داره ؟؟؟

نمیتونید ببرید بیرون با یک پاور دیگه تست کنند ؟

اتصال بدنه بین مین و بدنه کیس نست ؟

احتمال دیگه میتونه از جای باتری مین هم باشه