مشاهده نسخه کامل
: نصب ویندوز بر روی ASUS K55V
درود
دوستان من میخوام روی لپ تاپ ASUS K55V ویندوز نصب کنم /7 یا 8.1 / قبلا روی لپ تاپ ویندوز اورجینال 8 نصب بوده و دو درایو داشت / حالا درایو ویندوز رو فرمت زدم و وقتی میخوام بزنم که بره برای نصب ویندوز ارور میده که این پارتیشن GPT هست و اجازه ادامه فعالیت رو نمیده . درایو دیگه اطلاعات خیلی مهمی توش هست و نمیخوام اون پاک بشه / ویندوز XP گذاشتم که فرمت کنم درایو C رو بعد ویندوز دوباره نصب کنم اما توی ویندوز XP که میخوام نصب کنم میزنه فقط یک پارتیشن 740 گیگی هست و خالی هم هست ؟ لطفا راهنمایی کنید
سپاسگذار
Public Enemy
02-03-2014, 18:17
با سلام . توضیحات در ارتباط با UEFI و مسایل مربوط به آن در تاپیک های قبل داده شده است .
با جستجو می توانید به اطلاعات مورد نظرتون برسید .
فقط در حد اینکه کارتون راه بیفته اینو بگم که شرکت ها ویندوز کارخونه ای رو به صورت UEFI نصب می کنند که از پارتیشن بندی GPT استفاده می کنه .
زمانی که از DVD بوت می شه ، بوت در حالت Legacy صورت می گیره که پارتیشن بندی حتما باید MBR باشه .
تبدیل از GPT به MBR یا بالعکس فقط و فقط با حذف تمامی پارتیشن بندی ها امکان داره .
لذا یا باید نصب رو در حالت UEFI انجام بدین ، و یا برای بوت و نصب ویندوز در حالت Legacy کل هارد رو فرمت کنین .
برای نصب ویندوز در حالت UEFI نیاز به ایمیج ویندوز 8/8.1 و یک فلش مموری حداقل 4 گیگ دارین .
با نرم افزار PowerISO یه ایمیج از DVD ویندوز بگیرین ، سپس به وسیله ی همون PowerISO ایمیج رو روی فلش رایت کنین و نصب رو از روی فلش مموری انجام بدین
با جستجو می توانید به اطلاعات مورد نظرتون برسید .
فقط در حد اینکه کارتون راه بیفته اینو بگم که شرکت ها ویندوز کارخونه ای رو به صورت UEFI نصب می کنند که از پارتیشن بندی GPT استفاده می کنه .
زمانی که از DVD بوت می شه ، بوت در حالت Legacy صورت می گیره که پارتیشن بندی حتما باید MBR باشه .
تبدیل از GPT به MBR یا بالعکس فقط و فقط با حذف تمامی پارتیشن بندی ها امکان داره .
لذا یا باید نصب رو در حالت UEFI انجام بدین ، و یا برای بوت و نصب ویندوز در حالت Legacy کل هارد رو فرمت کنین .
برای نصب ویندوز در حالت UEFI نیاز به ایمیج ویندوز 8/8.1 و یک فلش مموری حداقل 4 گیگ دارین .
با نرم افزار PowerISO یه ایمیج از DVD ویندوز بگیرین ، سپس به وسیله ی همون PowerISO ایمیج رو روی فلش رایت کنین و نصب رو از روی فلش مموری انجام بدین
در حالت UEFI ایا امکان استفاده از نرم افزارهای زیر هست؟ (در زمان بوت)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Public Enemy
02-03-2014, 20:02
سلام
در حالت UEFI ایا امکان استفاده از نرم افزارهای زیر هست؟ (در زمان بوت)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام .
این مسائل رو در تاپیک جداگونه مطرح کنین تا بحث تاپیک منحرف نشه .