ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در search ویندوز 8.1

pcgamer
02-03-2014, 13:30
دوستان لطفا در مورد سرچ ویندوز 8 اگه واردین راهنمایی کنید .
من قبلا ویندوز xp داشتم سرچ خیلی قوی داشت (که یک سگ هم اون گوشه بود) ولی ویندوز 8.1 الان دارم از همه نظر عالی هست ولی با سرچش بدجوری مشکل پیدا کردم.واقعا هم نیاز بش دارم چون هارد بزرگی دارم.

مورد اول : تو سرچ که میریم اول همه نوشته everywhere که اگه رو این باشه که همش از تو نت سرچ میکنه به گزینه files که تغییرش میدم دیگه مثل قبل تقسیم بندی نداره که از کدوم درایو میخوای سرچ کنی! تو ویندوز اکس پی داشتیم که از کدون درایو یا فولدر میخوای سرچ کنی! راهی نداره دقیق تر بشه؟

مورد دوم که بزرگترین مشکلش هست . اسم فایل رو میزنم اکثر مواقع نمیتونه پیدا کنه! هیچی پیدا نمیکنه مثلا دنبال برنامه خام افیس که رو هاردم هست بودم که نصبش کنم .میزدم office یا Microsoft office پیدا نمیکرد همش فایلهای خود نوت و افیس رو پیدا میکرد.اخر رفتم از تو درایو d یکی یکی گشتم تا پیداش کردم ! چیزی هم که پیدا میکنه زیر هم لیست میکنه اصلا نشون نمیده اینا ماله کدوم درایون اگه هم بخوام ببینم باید یکی یکی بزم توش ببینم کدومه که متاسفانه با اولین ورود تمام نتایج سرچ قبلی از بین میره کلا صفحش کشویی هست بسته میشه .خیلی رو عصابه

شماها هم همین تجربه رو دارید یا شاید یک قسمت سرچ دقیق تری ویندوز 8 داره من نمیدونم یا شاید بشه دقیق ترش کرد از تنظیماتی جایی. ممنون میشم راهنمایی کنید

jahangir1400
02-03-2014, 14:04
1. راهش اینه که از My Computer یا از داخل هر داریو یا پوشه ای که میخوای سرچ کنی کادر سرچ سمت راست و بالای هر پنجره هست، ازونجا سرچ کن (بعد از اینکه مورد 2 رو انجام دادی)، وقتی هم روش کلیک کنی آپشنای سرچ مثل سایز، تاریخ و ... نشون داده میشه

2. اگه اطلاع داشته باشی از ویندوز 7 به بعد سیستم سرچ ایندکسی شد که خیلی سرعت رو بالا برد ولی اگه فایلها ایندکس نشن سرچ ممکنه کار نکنه یا طول بکشه،
برای تنظیمش برو Start و بنویس indexing options و بازش کن، Modify رو بزن، درایوهایی رو که میخوای ایندکس بشن تیک بزن و ok کن، عدد بالا رو میبنی که زیاد میشه و فایلهای هاردت رو ایندکس میکنه، بسته به حجم هاردت ممکنه از چند ساعت تا یکی دو روز بکشه که کامل بشه البته میتونی این پنجره رو هم ببندی خودش کارشو انجام میده وقتی کامل بشه میزنه Indexing Complete، اما تا وقتی کامل نشده ممکنه سرچ درست کار نکنه اما بعدش دیگه برای همیشه حله

vissoto
02-03-2014, 14:38
می توانید از نرم افزار زیر استفاده نمایید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

pcgamer
02-03-2014, 14:50
1. راهش اینه که از My Computer یا از داخل هر داریو یا پوشه ای که میخوای سرچ کنی کادر سرچ سمت راست و بالای هر پنجره هست، ازونجا سرچ کن (بعد از اینکه مورد 2 رو انجام دادی)، وقتی هم روش کلیک کنی آپشنای سرچ مثل سایز، تاریخ و ... نشون داده میشه

2. اگه اطلاع داشته باشی از ویندوز 7 به بعد سیستم سرچ ایندکسی شد که خیلی سرعت رو بالا برد ولی اگه فایلها ایندکس نشن سرچ ممکنه کار نکنه یا طول بکشه،
برای تنظیمش برو Start و بنویس indexing options و بازش کن، Modify رو بزن، درایوهایی رو که میخوای ایندکس بشن تیک بزن و ok کن، عدد بالا رو میبنی که زیاد میشه و فایلهای هاردت رو ایندکس میکنه، بسته به حجم هاردت ممکنه از چند ساعت تا یکی دو روز بکشه که کامل بشه البته میتونی این پنجره رو هم ببندی خودش کارشو انجام میده وقتی کامل بشه میزنه Indexing Complete، اما تا وقتی کامل نشده ممکنه سرچ درست کار نکنه اما بعدش دیگه برای همیشه حله

مرسی اقا .درست شد ! من قبلا کلیک رایت رو استارت میکردم و بعد گزینه سرچ رو میزدم که یک صفحه کشویی از سمت راست میومد ولی تاحالا دقت نکرده بودم گزینه سرچ بالای هر صفحه ای هست . الان سرچ کردم خیلی خوب کار میکنه فکر نکنم نیاز به ایندکس هم باشه . یک دنیا ممنون :n16: