مشاهده نسخه کامل
: درخواست نرم افزار آپدیت بایوس مادربرد
سلام...
یه نرم افزار درست و حسابی برای آپدیت بایوس مادربرد ASUS p8h67 معرفی بفرمایید لطفا...خواهشا با ویندوز هفت 64 بیتی هم سازگار باشه...
تو تاپیک آپدیت بایوس همه سوال میکنن ولی هیشکی جواب نمیده..!!:n02: برای همین اینجا تاپیک زدم که تو چشم باشه...:n23:
ممنون...:n01::n01:
smss.exe
02-03-2014, 11:34
سلام
خود سایت Asus این برنامه رو گذاشته. اینم لینک برای ویندوز 7 و 64 بیت:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم آخرین فایل ورژن بایوس مادربورد شما:
اینم صفحه ی مربوط به قسمت دانلود برای مادربورد شما در سایت Asus
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_Download
سلام
خود سایت Asus این برنامه رو گذاشته. اینم لینک برای ویندوز 7 و 64 بیت:
این هم آخرین فایل ورژن بایوس مادربورد شما:
اینم صفحه ی مربوط به قسمت دانلود برای مادربورد شما در سایت Asus
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_Download
عزیزم...این برنامه فقط اسم فایل بایوس رو عوض میکنه...همین...!! قبلا وبسایت ASUS رو زیر رو رو کرده بودم...ولی چیزی پیدا نکردم..
یه چیزی برای آپدیت بایوس بذارید
سلام...
یه نرم افزار درست و حسابی برای آپدیت بایوس مادربرد ASUS p8h67 معرفی بفرمایید لطفا...خواهشا با ویندوز هفت 64 بیتی هم سازگار باشه...
تو تاپیک آپدیت بایوس همه سوال میکنن ولی هیشکی جواب نمیده..!!:n02: برای همین اینجا تاپیک زدم که تو چشم باشه...:n23:
ممنون...:n01::n01:
بهترین راه برای آپدیت بایوس این مین رفتن در بایوس و استفاده از ez flash است بهترین و امن ترین راه
راه بعدی با نرم افزار asus update است که آفلاین هم میتونید بایوس رو آپدیت کنید
قبل از آپدیت بایوس اگر تغییراتی در بایوس اعمال کردید دیفالت کنید و آنتی ویروس و فایروال رو هم غیرفعال کنید
TREASURES
02-03-2014, 12:41
بهترین راه برای آپدیت بایوس این مین رفتن در بایوس و استفاده از ez flash است بهترین و امن ترین راه
راه بعدی با نرم افزار asus update است که آفلاین هم میتونید بایوس رو آپدیت کنید
قبل از آپدیت بایوس اگر تغییراتی در بایوس اعمال کردید دیفالت کنید و آنتی ویروس و فایروال رو هم غیرفعال کنید
در ادامه ی صحبت های مهرداد بگم فقط کافیه فایل ROM رو داخل دسکتاپ داشته باشید و از طریق EZ FLASH بهش مسیر فایل رو بدید ....
smss.exe
02-03-2014, 12:42
عزیزم...این برنامه فقط اسم فایل بایوس رو عوض میکنه...همین...!! قبلا وبسایت ASUS رو زیر رو رو کرده بودم...ولی چیزی پیدا نکردم..
یه چیزی برای آپدیت بایوس بذارید
سلام
درسته؛ خوب دقت نکرده بودم.
ولی خب بهترین کار همونطور که EXTREME گفتند همینه که فایل بایوس رو دانلود کنید و از طریق خود بایوس قسمت EZ Flash این کار رو انجام بدید.
ممنون از همه...
فایل بایوس رو دانلود کردم و ریختم تو فلش و زدم به PC و سیستم رو بوت کردم و رفتم تو منو و از گزینه بایوس زدم سیستم رو آپدیت کردم...الان خیلی بهتر شده...دست همگی درد نکنه...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.