مشاهده نسخه کامل
: text box کمک کنید
من چندتا سوال دارم(برای پروژه مبانی دبیرستان)
خواهشادرسطح مبتدی توضیح دهید
لطفابرای هرمورد فرمول کلی دستور ویک مثال هم برای فهم بیشتر بزنید
1-چطورمیتونم اشاره گرtextbox(همون چشمک زنه)رو یکدونه جلو ببرم
2-چطورمیتونم درtextboxعدد چاپ کنم؟(مثلا بگم باکلیک روی فلان دکمه عدد4 رو در text box بنویس)
3-چطورمیتونم عدد داخل textboxروداخل یک متغیر بریزم
4-چطورمیتونم پشت سرهم اعداد رو چاپ کنه؟(مثلا میگم باکلیک رو فلان گزینه درTEXTBOXبنویس2وباکلیک روی گزینه دیگر درtextboxوجلوی همون عدد قبلی بنویس3 که درمجموع میشه عدد23 وبعدبگم حالا همین عدد رو روی یک متغیر بریز)
فقط لطفا در حد مبتدی جواب بدید واگه احساس کردین جایی از توضیحاتتون سخته لطفا تشریح کنید
باتشکر
L͠øneWolf
02-03-2014, 00:40
2-چطورمیتونم درtextboxعدد چاپ کنم؟(مثلا بگم باکلیک روی فلان دکمه عدد4 رو در text box بنویس)
اشیاء در ویژوال بیسیک می تونن صفت (Property) داشته باشن. صفت ها هم می تونن خونده بشن (Get) مثل این مثال:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا تنظیم بشن (Set)، مثل این:
TExtbox صفتی به اسم Text داره که می تونید تنظیمش کنید.
1-چطورمیتونم اشاره گرtextbox(همون چشمک زنه)رو یکدونه جلو ببرم
با اضافه کردن یکی به صفت SelStart
3-چطورمیتونم عدد داخل textboxروداخل یک متغیر بریزم
مثل توضیح اول باید صفت Text خونده بشه و داخل یک متغیر ریخته بشه.
4-چطورمیتونم پشت سرهم اعداد رو چاپ کنه؟(مثلا میگم باکلیک رو فلان گزینه درTEXTBOXبنویس2وباکلیک روی گزینه دیگر درtextboxوجلوی همون عدد قبلی بنویس3 که درمجموع میشه عدد23 وبعدبگم حالا همین عدد رو روی یک متغیر بریز)
فقط لطفا در حد مبتدی جواب بدید واگه احساس کردین جایی از توضیحاتتون سخته لطفا تشریح کنید
نمی دونم به اندازه کافی مبتدی بود یا نه... امیدوارم بوده باشه
واقعادستت دردنکنه خیلی خیلی کامل ومبتدی توضیح دادی
ازت متشکرم:n16:
به مشکل برخوردم من این دستوری رو که شماگفتی به کاربردم اما مشکلم حل نشد
TextBox1.SelStart = TextBox1.SelStart + 1
من میخوام یک ماشین حساب درست کنم وبرای این ماشین حساب 10 تا کلید عدد گذاشتم(از0تا9) وبرای هر یک کلید برنامه زیر رونوشتم(مثلا برای کلیدعدد2)
Private Sub Picture2_Click(Index As Integer)
Text.Text = 2
Text.SelStart = Text.SelStart + "1"
End Sub
من وقتی مثلا عدد2 رو کلیک میکنم طبق برنامه درtextboxعدد2چاپ میشه .لی وقتی روی یک عدد دیگه کلید میکنم عدد2پاک میشه وعددجدیدجایگزین میشه درصورتی که من میخوام وقتی روی عددی کلیک کردم عدد در textboxچاپ بشه و وقتی روی عدد دیگری کلیک میکنم درجلوی آن عدد جدید چاپ بشه؟باید چکار کنم؟
L͠øneWolf
02-03-2014, 19:03
باید بنویسید:
یعنی Text.Text رو بخون، اون رو با "2" جمع رشته ای بکن و مقدار حاصل شده رو بریز داخل Text.Text
مثلا اگر مقدار Text.Text قبلا "3" بوده، الان اون رو با "2" جمع می کنه که حاصل می شه "32" و نتیجه رو داخل Text.Text می ریزه.
یه سوال دیگه ممیزروچطوری میتونم محدود کنم آخه هرچندتاممیز که بخوام میتونم بزارم
Text.Text = Text.Text+ "."
اما من میخوام فقط یکدونه ممیز بزاره وبیشتراز یکی نتونه بزاره
L͠øneWolf
02-03-2014, 20:16
راه زیاد داره. می شه یک متغیر عمومی (خارج از تابع/روال) تعریف کرد و هر وقت نقطه گذاشته شد مقدارش True بشه و قبل از این که بخوایم نقطه بذاریم چک کنیم ببینیم اون متغیر True هست یا نه.
آقا ماخارج تابع نوشتیم اما errorزیر میاد
invalid outside procedure
راستی چندتا سوال درمورد دفترچه تلفن دارم
اول اینکه من سه تا باکس برای(نام ونام خانوادگی وشماره تلفن) ویک کلید کاممند(برای ثبت) بازکردم حالا میخوام وقتی تو اینا چیزی وارد میکنم ودکمه ثبت رو که می زنم همه اون سه مورد در یک حافظه یا هرجایی ذخیره بشه تا بتوان موقع جستجو راحت اونها رو فراخوان کرد حالا باید از چه دستوری استفاده کنم؟
L͠øneWolf
03-03-2014, 17:57
آقا ماخارج تابع نوشتیم اما errorزیر میاد
invalid outside procedure
کد خلاصه شدش (بدون بخش های دیگه ی کد) رو قرار بدید.
L͠øneWolf
03-03-2014, 17:59
راستی چندتا سوال درمورد دفترچه تلفن دارم
اول اینکه من سه تا باکس برای(نام ونام خانوادگی وشماره تلفن) ویک کلید کاممند(برای ثبت) بازکردم حالا میخوام وقتی تو اینا چیزی وارد میکنم ودکمه ثبت رو که می زنم همه اون سه مورد در یک حافظه یا هرجایی ذخیره بشه تا بتوان موقع جستجو راحت اونها رو فراخوان کرد حالا باید از چه دستوری استفاده کنم؟
یعنی برای ذخیره باید از چه دستوری استفاده کرد یا برای جست و جو؟
راستی از کدوم ورژن ویژوال بیسیک استفاده می کنید؟
یعنی برای ذخیره باید از چه دستوری استفاده کرد یا برای جست و جو؟
راستی از کدوم ورژن ویژوال بیسیک استفاده می کنید؟
من از VB 6.0 استفاده میکنم
برای هردوتاش
لطفا دستور یکجوری باشه که هربار که گزینه ثبت رو میزنم محتویات 3تا باکس رو ذخیره کنه و وقتی در قسمت جستجو اگریکی از(نام یا نام خانوادگی یا شماره تلفن)رو دادم هرسه مورد رو برام بیاره
کد خلاصه شدش (بدون بخش های دیگه ی کد) رو قرار بدید.
درضمن منظورتون ازاین حرف رو نفهمیدم
راستی ازچه دستوری میتونم استفاده کنم که داخل لیبل رو بخونه وحساب کنه وبعد داخل لیبل چاپ کنه
به عنوان مثال در لیبل 245*45+8 موجود است حالا میخوام این عدد رو حساب کنه ولیبل رو پاک کنه ودر لیبل حاصل رو بنویسه
واقعاشرمنده ام که این همه سوال میپرسم
L͠øneWolf
03-03-2014, 18:58
لطفا دستور یکجوری باشه که هربار که گزینه ثبت رو میزنم محتویات 3تا باکس رو ذخیره کنه و وقتی در قسمت جستجو اگریکی از(نام یا نام خانوادگی یا شماره تلفن)رو دادم هرسه مورد رو برام بیاره
می خواید یه شماره رو ذخیره کنید یا چند تا رو؟ می خواید توی رم ذخیره کنید یا توی هارد؟
درضمن منظورتون ازاین حرف رو نفهمیدم
یعنی........
کدی که نوشتید و خطا گرفتیدو توی این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])سایت بذارید و لینکشو قرار بدید.
راستی ازچه دستوری میتونم استفاده کنم که داخل لیبل رو بخونه وحساب کنه وبعد داخل لیبل چاپ کنه
می تونید از صفت Text (همون طور که برای TextBox استفاده می کنید) استفاده کنید.
به عنوان مثال در لیبل 245*45+8 موجود است حالا میخوام این عدد رو حساب کنه ولیبل رو پاک کنه ودر لیبل حاصل رو بنویسه
واقعاشرمنده ام که این همه سوال میپرسم
خب، این عبارت ریاضی یه رشته هست. اولین کاری که باید بکنیم اینه که تبدیلش کنیم به آرایه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). برای این کار بهتره به جای این که بنویسید:
بنویسید
بعد با تابع Split ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](v=vs.90).aspx)می تونید اون ها رو بریزید داخل آرایه.
در نهایت باید این عبارت ریاضی رو که به صورت آرایه به دست آوردیم، محاسبه کنیم. این کار هم الگوریتم داره:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]الگوریتم+محاسبه+عبارت+ریا ی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]الگوریتم+محاسبه+عبارت+ریا ی)
اگه نتونستید الگوریتمش رو پیدا کنید توی همین انجمن می تونید بپرسید.خب البته این ماشین حسابایی که عبارت محاسبه می کنن، کدشون یه کم پیچیده تره. پس نباید نگران یادگیری این مفاهیم باشید.
می خواید یه شماره رو ذخیره کنید یا چند تا رو؟ می خواید توی رم ذخیره کنید یا توی هارد؟
میخوام یک شماره رو ذخیره کنم
فرقی نمی کنه که روچی ذخیره بشه فقط میخوام راحت قابل نوشتن وخواندن از رو اون قسمت باشه
اینم کد اون قسمتی که میخواستین
L͠øneWolf
03-03-2014, 20:05
میخوام یک شماره رو ذخیره کنم
فرقی نمی کنه که روچی ذخیره بشه فقط میخوام راحت قابل نوشتن وخواندن از رو اون قسمت باشه
پس بریزید تو سه تا متغیر عمومی (یکی برای نام، یکی برای فامیل و یکی برای شماره تلفن). به همین راحتی.
اینم کد اون قسمتی که میخواستین
خط دوم بره داخل ﭘ̶ﺮ̶ﺩ̶ﺍ̶ﺯ̶ﻩ̶ زیرروال Main درست می شه.
پس بریزید تو سه تا متغیر عمومی (یکی برای نام، یکی برای فامیل و یکی برای شماره تلفن). به همین راحتی.
من خودم همین متغییر عمومی به فکرم رسد ولی من مشخصات چندین نفررو میخوام ذخیره کنم اینجوری باید برای هر نفر سه تامتغییر بنویسم پس اگه بخوام برای تعداد بیشتری بنویسم باید متغیرهای زیادتری تعریف کنم اما من میخوام که یک حافظه داشته باشم وروی اون بنویسم وازهمون هم مشخصات رو فراخوانی کنم
درضمن دستت درد نکنه بالاخره تونستم ماشین حساب رو کامل بسازم
واقعا ازشما ممنونم که به سوالات من پاسخ میدهید
L͠øneWolf
03-03-2014, 20:43
من خودم همین متغییر عمومی به فکرم رسد ولی من مشخصات چندین نفررو میخوام ذخیره کنم اینجوری باید برای هر نفر سه تامتغییر بنویسم پس اگه بخوام برای تعداد بیشتری بنویسم باید متغیرهای زیادتری تعریف کنم اما من میخوام که یک حافظه داشته باشم وروی اون بنویسم وازهمون هم مشخصات رو فراخوانی کنم
درضمن دستت درد نکنه بالاخره تونستم ماشین حساب رو کامل بسازم
واقعا ازشما ممنونم که به سوالات من پاسخ میدهید
چون شما گفتید یه شماره گفتم متغیر.
برای چند نفر از سه تا آرایه استفاده کنید.
عزیزم من درحد مبتدی هستم ونمیدونم آرایه چیه؟
اگه میشه برام توضیح مختصری بده وبگو چجوری میتونم سه تا آرایه بسازم وباچه دستوری میتونم مشخصات افراد رو ذخیره وبازیابی کنم؟
L͠øneWolf
03-03-2014, 21:14
عزیزم من درحد مبتدی هستم ونمیدونم آرایه چیه؟
اگه میشه برام توضیح مختصری بده وبگو چجوری میتونم سه تا آرایه بسازم وباچه دستوری میتونم مشخصات افراد رو ذخیره وبازیابی کنم؟
لینکی که داده بودم رو خوندید؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک سوال درمورد ماشین حساب دارم
من دیگه کاملا ماشین حساب رو تموم کردم فقط یک دکمه دیگه رو مونده تا تعریف کنم اونم دکمه بازگشت عملیات هستش به این صورت که مثلا من میخواستم عدد48روتایپ کنم ولی اشتباها عدد45روتایپ می کنم حالا میخوام با استفاده از این دکمه آخرین عدد وارد شده رو پاک کنم یعنی عدد8 رو پاک کنم
حالا من کلا چطوری میتونم این کار رو به صورت کلی انجام بدم؟
خط دوم بره داخل پردازه Main درست می شه.
دستورپردازه مین چیست؟
درضمن اون لینکی که دادی روخوندم ولی چطوری هر دفعه سه تا متغییر رو تو اون ذخیره کنم؟
L͠øneWolf
03-03-2014, 23:10
یک سوال درمورد ماشین حساب دارم
من دیگه کاملا ماشین حساب رو تموم کردم فقط یک دکمه دیگه رو مونده تا تعریف کنم اونم دکمه بازگشت عملیات هستش به این صورت که مثلا من میخواستم عدد48روتایپ کنم ولی اشتباها عدد45روتایپ می کنم حالا میخوام با استفاده از این دکمه آخرین عدد وارد شده رو پاک کنم یعنی عدد8 رو پاک کنم
حالا من کلا چطوری میتونم این کار رو به صورت کلی انجام بدم؟
یه تابعی داریم به اسم Mid ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](v=vs.90).aspx). ورودیش یه رشتست. خروجیش بخش دلخواهی از اون رشته ست.
یه تابع دیگه هم داریم به اسم Len ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](v=vs.90).aspx) که طول یه رشته رو بر حسب تعداد کاراکتر بر می گردونه.
برای پاک کردن شما لازم دارید زیر رشته رو از ابتدا تا حرف یکی به آخر بگیرید.
بقیه توابع مربوط به رشته:
دستورپردازه مین چیست؟
Main اگه ندارید پس باید از Form_Load استفاده کنید. منظور همون پردازه (Sub) ای هست که ابتدای برنامه اجرا می شه، حالا اسم دقیقشو یادم نیست.
درضمن اون لینکی که دادی روخوندم ولی چطوری هر دفعه سه تا متغییر رو تو اون ذخیره کنم؟
برای راحتی کار می تونید از سه تا آرایه استفاده کنید. اگه می خواید هر سه تا رو تو یه آرایه بذارید بفرمایید توضیح بدم.
من واضح نفهمیدم که چجوری باید به کارببرم میشه خودتون بایک مثال توضیح بدین(مثلا بگین که باید جای فلان قسمت ازدستورفلان چیز روبنویسید)
درضمن من اگه بخوام تو لیبل دنبال یک (حرف, عدد یا کلمه)بگردم و ببینم که آیا همچین چیزی تو لیبل موجوداست باید ازچه دستوری استفاده کنم؟(مثلا بگم اگه تو لیبل کلمه ali بود اون رو به hoseiniتغییر بده یا اگه تو عدد ممیز بود دیگه ممیز رو ازکار بنداز)
لطفا دستورمربوط به این رو هم با یک مثال توضیح دهید
ببخشید داشت یادم میرفت اگه بخوامsin و cos یک زاویه رو حساب کنم باید از چه دستوری استفاده کنم؟
L͠øneWolf
04-03-2014, 15:53
این کد رو اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) امتحان کنید:
درضمن من اگه بخوام تو لیبل دنبال یک (حرف, عدد یا کلمه)بگردم و ببینم که آیا همچین چیزی تو لیبل موجوداست باید ازچه دستوری استفاده کنم؟(مثلا بگم اگه تو لیبل کلمه ali بود اون رو به hoseiniتغییر بده یا اگه تو عدد ممیز بود دیگه ممیز رو ازکار بنداز)
لطفا دستورمربوط به این رو هم با یک مثال توضیح دهید
ببخشید داشت یادم میرفت اگه بخوامsin و cos یک زاویه رو حساب کنم باید از چه دستوری استفاده کنم؟
این توابع
InStr
Replace
Sin
Cos (زوایا بر حسب رادیان هستن)
مثال:
این کد رو اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) امتحان کنید:
این توابع
InStr
Replace
Sin
Cos (زوایا بر حسب رادیان هستن)
مثال:
1
ببخشد از این صفحه کلا هیچی نفهمیدم ؟:n13::n13::n13::n13:
اصلا من نفهمیدم که چطوری این backspace رو برای برنامه تعریف کنم؟
L͠øneWolf
04-03-2014, 16:12
تابع BackSpace رو کپی کنید و کنار بقیه توابع و زیرروالها (Sub و Function ها) پیست کنید.
Function یا تابع قطعه کدی هست که یکی یا چند تا ورودی داره و یک خروجی. (مثل تابع توی ریاضی.) BackSpace یک تابع هست.
Sub یا زیرروال قطعه کدی هست که یکی یا چند تا ورودی داره ولی خروجی نداره.
1
ببخشد از این صفحه کلا هیچی نفهمیدم ؟:n13::n13::n13::n13:
الآن Sin یه تابع هست. ورودیش یه عدده، خورجیش سینوس اون عدد. پس MsgBox Sin(3.14)، سینوس 3.14 رو نمایش می ده.
اون کدی که برای backspace دادی همش ازش خطا میگیره
L͠øneWolf
04-03-2014, 20:12
اون کدی که برای backspace دادی همش ازش خطا میگیره
این بهترین روش توضیح مشکل برای جواب نگرفتن هست. :)
چه کار کردید (دقیقا)؟
انتظار داشتید چه اتفاقی بیفته (دقیقا)؟
چه اتفاقی افتاد (دقیقا)؟اگر لازم می دونید کد رو هم قرار بدید.
دقیقاهمون قسمتی که شما گفتین من نوشتم اما خطای زیر اومد
):Expected
درضمن تویvb.6 نمیشه یک متغییر رو وقتی تعریف کرد همونجا بهش مقدار داد یعنی اینی که شما نوشتید بهش گیرمیده
وباید به این صورت نوشته بشه
لطفا یک کاری بکنید آخه من باید پنج شنبه صبح پروژه ماشین حساب روتحویل بدم( هرجورشده باید همینback space رودرست کنم
درضمن integer چه نوع متغیری است؟
L͠øneWolf
04-03-2014, 23:48
دقیقاهمون قسمتی که شما گفتین من نوشتم اما خطای زیر اومد
):Expected
درضمن تویvb.6 نمیشه یک متغییر رو وقتی تعریف کرد همونجا بهش مقدار داد یعنی اینی که شما نوشتید بهش گیرمیده
وباید به این صورت نوشته بشه
لطفا یک کاری بکنید آخه من باید پنج شنبه صبح پروژه ماشین حساب روتحویل بدم( هرجورشده باید همینback space رودرست کنم
درسته اشتباه نوشتم.
این کد رو امتحان کنید:
درضمن integer چه نوع متغیری است؟
نوع عدد از -32768 تا 32767
این سه خط رو قرمز میکنه ونشان خطاست
درضمن function چیست؟
میشه به جای اینکه این دستورات را در فانکشن بنویسیم درقسمت تابع مربوط به خود دکمه back space بنویسیم؟
L͠øneWolf
05-03-2014, 00:23
این سه خط رو قرمز میکنه ونشان خطاست
کل کدو قرار بدین.
درضمن function چیست؟
اینجا توضیح دادم:
میشه به جای اینکه این دستورات را در فانکشن بنویسیم درقسمت تابع مربوط به خود دکمه back space بنویسیم؟
همین جوریش مشکل داریم. داخل تابع ننویسیم که دیگه هیچی! تابع کمک می کنه که ساختار منطقی برنامه رو از دست ندیم، فعلا.
کل کدو قرار بدین.
خب منم کل کد رو قرار دادم ولی تو کل کداین سه خط قرمز شد
L͠øneWolf
05-03-2014, 00:36
کل کدو این جا قرار بدین من ببینم اشکالش چیه!
درضمن خط اول رو اگه میشه برام تفسیر کن
Byval Input as string یعنی چه?
String آخرخط اول یعنی چی?
کلا خط سوم به چه معناست?
ببخشید سوالات زیاد شد
L͠øneWolf
05-03-2014, 00:50
من منتظر کل کد هستم.
بعدش اگه کسی جواب نداده بود، خودم جواب می دم.
منظورت اینه که کل کدایی رو که برای ماشین حساب نوشتم قراربدم
L͠øneWolf
05-03-2014, 00:57
بله؛ Ctrl+A و Ctrl+C. می تونید از این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم استفاده کنید.
پ.ن. دوستان ممنون می شم اگه سوال های asrema، بالای همین صفحه، مربوط به تابع، رو پاسخ بدید.
بالاخره تونستمback space رو درست کنم بادستور زیر:
نظرت راجع به کد چیه؟
درضمن به این سوال من که در پست های قبل پرسیدم جواب ندادی سوال این بود که:
من اگه بخوام تو لیبل دنبال یک (حرف, عدد یا کلمه)بگردم و ببینم که آیا همچین چیزی تو لیبل موجوداست باید ازچه دستوری استفاده کنم؟(مثلا بگم اگه تو لیبل کلمه ali بود اون رو به hoseini تغییر بده یا اگه تو عدد ممیز بود دیگه ممیز رو ازکار بندازیعنی قفلش کن)
راستی یک سوال دیگه هم دارم گوشه ی راست بالای همین صفحه گزینه بستن داره(close) یکی ازدوستام برنامه notepad نوشته حالا میخواد بنویسه اگر اون دکمه(یعنی همون close) زده شد برنامه رو ذخیره کن
من الان برنامه ذخیره کردن رو میدونم چی هستش(منظورم همون دستورش هست)ولی توبیان همین اگه کلید close رو زد مشکل دارم(چجوری بنویسمش)
فقط بگو که به جای X چه چیزی بنویسم بقیش رو خودم بلدم
باتشکر
L͠øneWolf
05-03-2014, 16:35
بالاخره تونستمback space رو درست کنم بادستور زیر:
نظرت راجع به کد چیه؟
درسته به غیر از این که اگه b = 0 باشه خطا می گیری.
درضمن به این سوال من که در پست های قبل پرسیدم جواب ندادی سوال این بود که:
من اگه بخوام تو لیبل دنبال یک (حرف, عدد یا کلمه)بگردم و ببینم که آیا همچین چیزی تو لیبل موجوداست باید ازچه دستوری استفاده کنم؟(مثلا بگم اگه تو لیبل کلمه ali بود اون رو به hoseini تغییر بده یا اگه تو عدد ممیز بود دیگه ممیز رو ازکار بندازیعنی قفلش کن)
برای این که ببینیم یه رشته توی یه رشته دیگه هست تابع InStr
برای این که زیر رشته های یه رشته رو با زیر رشته های دیگه عوض کنیم تابع Replace
مثلا
Ali Hossaini رو به Reza Hossaini تبدیل می کنه و اونو نمایش می ده.
در مورد ممیز، گفتم این جا:
توضیح بیشتر این که PointFlag خارج از توابع تعریف بشه و موقع شروع برنامه (داخل Form_Load) باید مقداردهی اولیه بشه.
راستی یک سوال دیگه هم دارم گوشه ی راست بالای همین صفحه گزینه بستن داره(close) یکی ازدوستام برنامه notepad نوشته حالا میخواد بنویسه اگر اون دکمه(یعنی همون close) زده شد برنامه رو ذخیره کن
من الان برنامه ذخیره کردن رو میدونم چی هستش(منظورم همون دستورش هست)ولی توبیان همین اگه کلید close رو زد مشکل دارم(چجوری بنویسمش)
فقط بگو که به جای X چه چیزی بنویسم بقیش رو خودم بلدم
باتشکر
برنامه ویژوال بیسیک رویداد محور هست. یعنی هر دکمه رو که می زنیم یه رویداد فراخونی می شه و کدی که داخلش نوشتیم اجرا می شه. همون کاری که تا الان انجام دادی.
بستن فرم هم از این قاعده مستثنی نیست. رویداد بستن فرم Unload هست.
یعنی کد زیر
که موقع بسته شدن یه پیغام نشون می ده که اگه No رو بزنی برنامه بسته نمی شه.
درضمن خط اول رو اگه میشه برام تفسیر کن
تابعی با یک ورودی از جنس رشته و یک خروجی از جنس رشته.
اون که داخل پرانتز نوشته شده نوع و اسم (آرگومان) ورودی هست.
String آخر یعنی خروجی تابع از جنس رشته هست.
BackSpace هم اسم تابع هست.
اون ByVal هم به صورت پیش فرض باید در تعریف ورودی های تابع نوشته شه...
کلا خط سوم به چه معناست?
جواب این سوالم که تا الان پیدا کردی!
پ.ن. چون برنامه VB6 نصب ندارم و مدت زیادیه که باهاش کد نزدم، ممکنه اشتباهات جزئی داشته باشه کد ها.
معنی index as integer چی هست که وقتی پاک میکنی خطا میده؟
درضمن اگه یادتون باشه من گفتم که از دستور زیر برای هر عدد نوشتم یعنی 11 تا از این دستور نوشتم(برای اعداد 0 تا 9 ویکی هم برای ممیز)
اما این قسمت (index as integer) در زیر روال(ممیز 0 و 1و 2 و 3)تعریف شده واز عدد 4 به بعد این رواصلا تعریف نکرده
برای چی فقط برای (ممیز تا 3 تعریف شده)
L͠øneWolf
05-03-2014, 18:47
معنی index as integer چی هست که وقتی پاک میکنی خطا میده؟
درضمن اگه یادتون باشه من گفتم که از دستور زیر برای هر عدد نوشتم یعنی 11 تا از این دستور نوشتم(برای اعداد 0 تا 9 ویکی هم برای ممیز)
اما این قسمت (index as integer) در زیر روال(ممیز 0 و 1و 2 و 3)تعریف شده واز عدد 4 به بعد این رواصلا تعریف نکرده
برای چی فقط برای (ممیز تا 3 تعریف شده)
کدی که نوشتی بدون شک کار نمی کنه!!! چون گفتی وقت نداری دیگه توضیح نمی دم که چرا این جوری شده.
دکمه های ممیز 0 و 1و 2 و 3 رو پاک کن و دوباره اضافه کن. (بدون کپی پیست کردن!)
کدی که نوشتی بدون شک کار نمی کنه!!! چون گفتی وقت نداری دیگه توضیح نمی دم که چرا این جوری شده.
دکمه های ممیز 0 و 1و 2 و 3 رو پاک کن و دوباره اضافه کن. (بدون کپی پیست کردن!)
من منظورم این بود که فقط تا فرداصبح مهلت دارم وباید به تک تک اجزا مسلط باشم چون معلممون گفته که من هرچیزی رو پاک کردم وبرنامه رو به شما دادم شما باید بتونید دوباره اون خط پاک شده رو بنویسید یا مثلا میپرسه اگه این خط پاک بشه چه اختلالی در برنامه ایجاد میشه؟
پس من امشب بادوستم تا آخرشب بیدار میمونیم تا باهم برنامه های همدیگه رو بررسی کنیم وبه برنامه هامون کاملا مسلط بشیم
درضمن دوستم گفت چند خط نوشتم ولی درست معنی اون چندخط رو نمیفهم میخواستم ببینم تاساعت چند بیدارهستی تا من بتونم آخرین سوالاتم رو از شما بپرسم چون فردا صبح باید پروژه روتحویل بدیم
L͠øneWolf
05-03-2014, 23:21
من منظورم این بود که فقط تا فرداصبح مهلت دارم وباید به تک تک اجزا مسلط باشم چون معلممون گفته که من هرچیزی رو پاک کردم وبرنامه رو به شما دادم شما باید بتونید دوباره اون خط پاک شده رو بنویسید یا مثلا میپرسه اگه این خط پاک بشه چه اختلالی در برنامه ایجاد میشه؟
پس من امشب بادوستم تا آخرشب بیدار میمونیم تا باهم برنامه های همدیگه رو بررسی کنیم وبه برنامه هامون کاملا مسلط بشیم
درضمن دوستم گفت چند خط نوشتم ولی درست معنی اون چندخط رو نمیفهم میخواستم ببینم تاساعت چند بیدارهستی تا من بتونم آخرین سوالاتم رو از شما بپرسم چون فردا صبح باید پروژه روتحویل بدیم
بپرسید. منم جواب ندم یه استادی هست که جواب بده!
____
در مورد اون Index: شما اون 5 تا Picture رو تبدیل به آرایه 5 تایی کردی. برای همین Index رو بالای اون زیرروال نشون می ده که برای این که بفهمیم توی یه آرایه از دکمه ها کدوم دکمه فشار داده شده لازمه.
____
در مورد اون Index: شما اون 5 تا Picture رو تبدیل به آرایه 5 تایی کردی. برای همین Index رو بالای اون زیرروال نشون می ده که برای این که بفهمیم توی یه آرایه از دکمه ها کدوم دکمه فشار داده شده لازمه.
آیا میشه با اون روشی که گفتین این آرایه هارو از بین برد؟
اگه جواب نه هستش پس لطفا یک توضیح مفصل بدهید تا فردا گیر نکنم
راستی یک سوال دیگه دارم معنی این چیزهایی که مینویسم چیست؟
1-as string
2-text.seltextچه کاری درtextbox انجام میده؟
3-vbmsgboxresult چیست وجه کاری انجام میده؟واین دستور چیست؟ dim ret as vbmsgboxresult وچه کاری انجام میده؟
4-cm.file name چه کاری انجام میده؟(درضمنcmمخفف کامند دیالوگ هست)
5- این دستور به چه معناست وچه کاری انجام میده؟ ( input(lof(f),#f
6-دراین دستور " if vbmsgboxresult=vbCancel then cancel="0
دراین دستور "cancel="0 چه کاری انجام میده؟
خواهشا به طورکامل توضیح دهید چون فردا احتمال پرسش هریک از این سوال ها است؟
باتشکر
L͠øneWolf
06-03-2014, 00:30
آیا میشه با اون روشی که گفتین این آرایه هارو از بین برد؟
اگه جواب نه هستش پس لطفا یک توضیح مفصل بدهید تا فردا گیر نکنم
100%. اگر کار می کنه که اصلا نیاز نیست!
راستی یک سوال دیگه دارم معنی این چیزهایی که مینویسم چیست؟
1-as string
"از نوع رشته": متغیری که تعریف کردیم از جنس رشته است و برای نگه داری متن استفاده می شه.
2-text.seltextچه کاری درtextbox انجام میده؟
SelText صفتی (Property) در TextBox هست که معرف مکان کرسر (اون چشمک زنه) در TextBox است. قابلیت خوندن و نوشتن هم داره. (قبلا در مورد صفت ها توضیح داده بودم)
3-vbmsgboxresult چیست وجه کاری انجام میده؟واین دستور چیست؟ dim ret as vbmsgboxresult وچه کاری انجام میده؟
vbmsgboxresult یک نوع شمارشی هست که در ویژوال بیسیک از قبل تعریف شده.
این مثال رو اگر دقت کنی:
ما یک نوع شمارشی تعریف کردیم که اندازه (مدیوم، لارج و...) رو نگه می داره. حالا هر متغیری از نوع EggSizeEnum تعریف بشه می تونه یکی از مقادیر EggSizeEnum.Small تا EggSizeEnum.Jumbo رو اختیار کنه. مثل متغیر های نوع Integer که می تونن یکی از مقادیر -32768 تا 32767 رو اختیار کنن.
4-cm.file name چه کاری انجام میده؟(درضمنcmمخفف کامند دیالوگ هست)
CM هم مثل TextBox صفت داره. یکی از صفت هاش FileName هست که آدرس + اسم فایل باز شده رو نگه می داره و هر وقت بخوایم می تونیم ازش استفاده کنیم.
5- این دستور به چه معناست وچه کاری انجام میده؟ ( input(lof(f),#f
محتویات فایل رو از رو هارددیسک می خونه. دقیقش یادم نیست.
6-دراین دستور " if vbmsgboxresult=vbCancel then cancel="0
دراین دستور "cancel="0 چه کاری انجام میده؟
وقتی پنجره رو می خوایم ببندیم، ویژوال بیسیک رویداد Unload رو اجرا می کنه. بلافاصله بعد از اتمام اجرای رویداد، ویژوال بیسیک چک می کنه که Cancel برابر چه مقداری هست. اگر 0 شده بود پنجره رو نمی بنده.
خواهشا به طورکامل توضیح دهید چون فردا احتمال پرسش هریک از این سوال ها است؟
باتشکر
خواهش می کنم!
همونطورکه گفتم دوستم یک برنامه notpad نوشته و فقط مونده که دستورپرینت رو بنویسه
توی قسمت prin کد زیر رو نوشته(cm مخفف کامان دیالوگ هستش)
حالا برای اینکه وقتی صفحه پرینت باز شد ودکمه print رو زد محتویات داخل textbox رو چاپ کنه باید از چه دستوری استفاده کند؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.