مشاهده نسخه کامل
: مشکل فریز شدن ویندوز
با سلام خدمت اساتید محترم
بنده چند وقتی میشه گرفتار این مصیبت فریز شدن ویندوز شدم.
خواهشا بنده رو راهنمایی بفرمایید.
چون دقیقا مطمئن نیستم مشکل نرم افزاری یا سخت افزاری باشه فعلا اینجا تاپیک زدم.
چند بار ویندوز عوض کردم هم ویندوز 7 و هم 8 هر دو بعد یه مدتی که دقیقا مشخص نیست (از چند دقیقه تا چند ساعت) هنگ میکنه.
فریز شدن کاملا ناگهانی بوده و تصویر مانیتور فریز شده و ماوس و کیبورد از کار می افته و با صبر کردن مشکل حل نمیشه و فقط باید دکمه ریست رو زد.
سیستم من بر پایه AMD بوده و مادربورد ایسوس و دارای سه تا هارد 500 هستش و همچنین کارت گرافیک انویدیا 650 و 4 گیگ رم کینگستون.
سیستم عامل های مختلف رو روی هر یک از این سه هارد نصب کردم ولی مشکل حل نشد.
به نظر شما دوستان به ترتیب احتمالا مشکل از چه نرم افزار یا سخت افزاری میتونه باشه که چک کنم؟
با تشکر
smss.exe
01-03-2014, 22:43
سلام
با توجه به اینکه چند سیستم عامل رو تست کردید، قائدتا نباید از نرم افزار باشه؛ مگر اینکه مقلا از نظر نرم افزاری روی هر سه یک برنامه ی خاص و یا یک روش خاصی استفاده میکنید که باعث ایجاد این مشکل میشه.
میتونید اول از نظر نرم افزار به این صورت چک کنید که روی سیستم به غیر از سیستم عامل برنامه ی دیگه ای رو نصب نکنید ببینید چی میشه.
از نظر سخت افزاری هم باید تمام اون وسایل اضافی رو مثل USB ها و هارد اضافه رو از سیستم جدا کنید و بعد تست کنید. در آخر هم میتویند RAM رو اگر چند تا روی سیستم دارید به صورت تکی چک کنید.
اگر اینا نبود میشه از طرف Motherboard و یا CPU.
اینا که من توضیح دادم کاملا مختصر بود و مورد مشکل شما میتونه از هر چیز دیگه ای باشه. پس به ترتیب چک کنید تا متوجه بشید مشکل از کجاست.
L͠øneWolf
01-03-2014, 23:36
به نظر شما دوستان به ترتیب احتمالا مشکل از چه نرم افزار یا سخت افزاری میتونه باشه که چک کنم؟
با تشکر
یکی از دلایل رایجش بالارفتن دمای قطعات هست. پس با یه تست دما شروع کنید و نتیجه رو با دوستان به اشتراک بذارید. در مورد نحوه تست هم نرم افزارهایی برای این کار هست که می تونید از دوستان دقیقتر راهنمایی بگیرید.
سلام
با توجه به اینکه چند سیستم عامل رو تست کردید، قائدتا نباید از نرم افزار باشه؛ مگر اینکه مقلا از نظر نرم افزاری روی هر سه یک برنامه ی خاص و یا یک روش خاصی استفاده میکنید که باعث ایجاد این مشکل میشه.
میتونید اول از نظر نرم افزار به این صورت چک کنید که روی سیستم به غیر از سیستم عامل برنامه ی دیگه ای رو نصب نکنید ببینید چی میشه.
از نظر سخت افزاری هم باید تمام اون وسایل اضافی رو مثل USB ها و هارد اضافه رو از سیستم جدا کنید و بعد تست کنید. در آخر هم میتویند RAM رو اگر چند تا روی سیستم دارید به صورت تکی چک کنید.
اگر اینا نبود میشه از طرف Motherboard و یا CPU.
اینا که من توضیح دادم کاملا مختصر بود و مورد مشکل شما میتونه از هر چیز دیگه ای باشه. پس به ترتیب چک کنید تا متوجه بشید مشکل از کجاست.
کیس سیستم تریو گرین با دو فن 12 در جلو و عقب و یک فن 25 در درب کناری هست و از نظر کولینگ در حد بالایی قرار داره.
البته سیستم از لحاظ گرم شدن قطعات مشکلی نداره.
در ضمن سیستم چند بار با آنتی ویروس بروز شده اسکن شده و چیزی پیدا نشده.
البته این مشکل یکبار حتی چند دقیقه بعد از نصب ویندوز 8 و لاگین کردن در شرایطی که هنوز هیچ برنامه و حتی درایوری هم نصب نکرده بودم رخ داده.
یکی از دلایل رایجش بالارفتن دمای قطعات هست. پس با یه تست دما شروع کنید و نتیجه رو با دوستان به اشتراک بذارید. در مورد نحوه تست هم نرم افزارهایی برای این کار هست که می تونید از دوستان دقیقتر راهنمایی بگیرید.
سیستم رو یکبار دیگه با نرم افزار فوق چک کردم و تمامی قطعات سالم و خنک هستند.
پردازنده حدود 40 درجه و کارت گرافیک و هاردها حدود 30 درجه میباشند.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.