مشاهده نسخه کامل
: فريز شدت لپ تاپ به هنگام روشن کردن؟
arashaga
01-03-2014, 21:37
سلام،
يه مدتي هستش که بعضي مواقع که لپ تاپ رو روشن ميکنم، فقط يه صفحه سياه مياد و اصلا چراغ هارد روشن نميشه، يعني حتي اون صفحه اول HP هم نمي ياد، هرچه قدر هم روشن خاموش ميکنم اتفاقي نميفته! برق رو ميکشم و بعد مثلا ۲۰ دقيقه روشن ميکنم بدون هيچ مشکلي راه اندازي ميشه و کار ميکنه! جالبه که ممکنه اين اتفاق با ريستارت بعدي تکرار بشه و يا اصلا يه ماه پيش نياد!!
به نظرتون اين ايراد ميتونه از هارد باشه که بعضا اصلا راه اندازي نميشه يا مشکل مربوط به قسمت ديگه اي هستش؟
بدون باتری هم این مشکل هست؟
arashaga
02-03-2014, 09:41
باتري اصلا رو دستگاه نيست، فقط موقعي که لازم باشه وصلش ميکنم....
اینکه مشکل فریز شدن نیست شما لپ تاب رو روشن میکنید تصویر نمیده این میتونه بیشتر از برد تغذیه و گرافیک و رم باشه باید ببرید به یک تعمیرکار نشون بدید لپ تاب مشکل سخت افزاری دارد
mohammadi_4u
02-03-2014, 12:43
سلام
من با لبتاب اچ پی این مشکل رو داشتم و قبلا تو پیام خصوصی از جناب اکستریم مشاوره گرفتم.
لبتاب منم دقیقا اینطوری بود شانسی روشن میشد که متوجه شدم با. گرم شدن درست میشد یعنی یه پارچه جولو فنش میزاشتم گرم میشد و قشنگ کار میکرد!
بردمش تعمیرگاه. لحیم سردی داشت و حل شد.
Sent from my GT-N7100
برای یکی از سیستم های دوستانم این مشکل وجود داشت که با اپدیت به اخرین نسخه ی Bios از سایت رسمی مشکل حل شد...
حال شما هم بد نیست قبله رفتن به نمایندگی اخرین نسخه ی Bios را دریافت و نصب نمایید شاید مشکل حل شد:n01:
arashaga
02-03-2014, 19:57
برای یکی از سیستم های دوستانم این مشکل وجود داشت که با اپدیت به اخرین نسخه ی Bios از سایت رسمی مشکل حل شد...
حال شما هم بد نیست قبله رفتن به نمایندگی اخرین نسخه ی Bios را دریافت و نصب نمایید شاید مشکل حل شد:n01:
فکر کنم مشکل از bios هستش، اصلا نمیشه آپدیتش کرد، آخرین آپدیت رو از سایت hp گرفتم ولی نصب نمیشه و ارور میده... که نمیشه ... آخرین باری که ویندوز عوض کردم هم نرم افزار bios با ایراد نصب شد، آیا راه دیگه ای به جز آپدیت کردن برای فلش کردن bios وجود نداره؟ که بطور مستقل bios رو فلش کرد؟
P.S.
با مشکلات فراووون، BIOS رو آپديتش کردم، انگار مشکل از اون نيست... ولي هم با باتري و هم با برق خالي همون وضعيت برقراره.... يعني گاها سيستم خوبه و گاها هنگ....
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.