ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دو فایل عجیب ولی نشانه ای از ویروسی شدن سیستم وجود ندارد!!

TimeWarp
28-02-2014, 21:02
سلام

بنده رو یه سیستم وین 7 64 بیتی دارم با آنتی ویروس تراس پورت 2014 که آپدیت پذیر هست به صورت آنلاین.

الانم هیچ نشانه ای از ویروسی شدنش موجود نیست مثلا کند شه یا بخش هیدن از کار بیفته و فایلای سیستمی رو نشون نده و ....
و همه چی سالم به نظر میرسه ولی وقتی فایلی رو از این سیستم کپی می کنم رو فلش و می برم رو یه سیستم دیگه (وین ایکس پی سرویس پک 3) دو تا فایل عجیب هم تو فلش هست که در تصویر زیر مشاهدشون می کنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

1- اگه این دو تا فایل ویروس باشن پس وین 7 بنده آلوده هست. اگه اینطور باشه و آتوران گرفته باشه چرا رو سیستم نشانه هاش که قبلا ذکر کردم مشخص نیست؟
2- اگه ویروسه در نتیجه وین ایکس پی بنده هم آلوده شده اما نشانه هایی از آلودگی به آتوران یا ویروس "سطل آشغال" در وین xp هم مشهود نیست .
حال بنده چطور متوجه بشم که اینها ویروس هستند یا نه و سیستم های بنده آلوده شده اند یا خیر ؟

با تشکر :n16: