مشاهده نسخه کامل
: مشاوره برای خرید تلویزیون سه بعدی هوشمند بین 45 تا 50 اینچ با بودجه 4 تا 5 میلیون
سلام دوستان
می خواستیم بک تلویزون بگیریم با بودجه چهار پنج تومن با اندازه بزرگتر از 45 اینچ
فعلا F8000 سامسونگ 46 اینچ بد جور دلمو برده ! دیجـی 4700 میده با گارانتی
سونی و ال جی چه مدلایی دارن تو این محدوده ؟ W900 چه طوره ؟ شنیدم کیفیت تصویرش بالاتره ولی امکانات جانبی سامسونگو نداره
ال جی LA86000 مدل 55 اینچش تو همین محدودست ؟
شما چه مدلایی رو پیشنهاد می دین ؟
دیـجی کــالا برای خرید قابل اعتماده ؟
mosicr77
27-02-2014, 16:24
سلام
سونی w900 و 8880 سامسونگ تغریبا تو ی سطح قرار میگیرن و فوق العاده هستن
امکانات جانبی سامسونگ بهتره مثل
پخش زیرنویس فارسی و امارت بودنش ولی کیفیت تصویر سونی یکمکی بهتره
دیجی کالا مطمئنه ولی شما برو تو بازار بگرد این مدل ریخته قیمت هم همین حدودا شایدم کمترگیرت میاد
همین مدل 8880 سامسونگ و w900 سونی بهترین ها تو این رنج قیمت هستن
ممنون دوست عزیز
از نظر امکانات هوشمند،بهترین همین سامسونگ هست ؟ یا مثلا قابلیت تشخیص حرکت دست که میشه مثل موس کامپیوتر کار کرد فقط برا سامسونگ هست ؟
mosicr77
27-02-2014, 19:07
سامسونگ و ال جی تویه هوشمند بودن بهترن و سامسونگ از ال جی بهتره تو این قضیه
کلا 8880 سامسونگ تلویزیون فوق العاده ایه خیالت راحت
منم مدلF8880 پیشنهاد میکنم. تقریبا هفته پیش خودم این مدل رو از نمایندگی گرفتم با قیمت 4500 . پس پیشنهاد میکنم شمام بگرد قیمت بهتر پیدا میکنی.
مثل دیجی کالا هم انبار گردونی نمیکنن که جنس رو امروز بخری هفته دیگه تحویلت بدن :دی
با سلام سامسونگ نگیر که بعدا پشیمون می شی
الجی 8600 و سونی 904 بگیر
می گی چرا سامسونگ نه
اینو تو یو تیو ب ببین
Sony vs. Samsung HD TVs -- Color Test
می گی چرا سامسونگ نه
اینو تو یو تیو ب ببین
سلام
ممنون از نظر شما دوست من
از نگاه من یک فیلم مقایسه جانبدارانه از سونی در حالی که روی لباس مجری هم اسم سونی نوشته شده مصداق " یک طرفه به قاضی رفتن " ـه
و این فیلم برای رسیدن به نتیجه مد نظر شما کافی نیست !
مطمئنا اگر با چنین قاطعیتی میشد گفت : " سامسونگ نگیر " تا حالا سامسونگی باقی نمونده بود و منقرض شده بود !
موفق باشید
این هم لینک دانلود فیلم برای دوستان دیگه که اگه خواستن نگاه کنن و نظرشونو بگن :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
ممنون از نظر شما دوست من
از نگاه من یک فیلم مقایسه جانبدارانه از سونی در حالی که روی لباس مجری هم اسم سونی نوشته شده مصداق " یک طرفه به قاضی رفتن " ـه
و این فیلم برای رسیدن به نتیجه مد نظر شما کافی نیست !
مطمئنا اگر با چنین قاطعیتی میشد گفت : " سامسونگ نگیر " تا حالا سامسونگی باقی نمونده بود و منقرض شده بود !
موفق باشید
سلام
برای نشان دادن ضعف یک محصول نیاز به مخفی کاری نیست
در ضمن هدف این فیلم تخریب سام ... نیست بلکه قدرت تصویر خود محصول سونی هستش
در ضمن خیلی مارک هستش که بی کیفیت هستش ولی داره فروش می ره پس گفته شما درست نیست
انتخاب صحیح یک جنس درسته
پس فروش یک محصول هم به معنب خوبی اون نیست
به نظر من مشکل سامسونگ روشنایی بیش از خد تصویره هستش که به نظر یه فرد عادی که داره می بینه نشان از کیفیت بالا داره چونخیلی شفاف نشون میده
در صورتی که این روشنایی بیش از حد باعث افت تصویر حقیقی میشه درست مثل فیلم
سلام
برای نشان دادن ضعف یک محصول نیاز به مخفی کاری نیست
در ضمن هدف این فیلم تخریب سام ... نیست بلکه قدرت تصویر خود محصول سونی هستش
در ضمن خیلی مارک هستش که بی کیفیت هستش ولی داره فروش می ره پس گفته شما درست نیست
انتخاب صحیح یک جنس درسته
پس فروش یک محصول هم به معنب خوبی اون نیست
به نظر من مشکل سامسونگ روشنایی بیش از خد تصویره هستش که به نظر یه فرد عادی که داره می بینه نشان از کیفیت بالا داره چونخیلی شفاف نشون میده
در صورتی که این روشنایی بیش از حد باعث افت تصویر حقیقی میشه درست مثل فیلم
بله
به نظر من مشکل سامسونگ توی این فیلم کالیبره نبودنه حالا نمی دونم تنظیمت کالیبره کردن برای تلویزیون چه طوری باشه
من با فتوشاپ و عکس زیاد سر و کله می زنم این مشکلو گاهی اوقات روی مانیتور کامپیوتر هم دیدم که با عکسی که پایین گذاشتم بررسیش می کنن که مانیتور باید تک تک خونه ها رو جدا از هم بتونه نشون بده و هیچ کدوم از مربع های کنار هم مثل هم نباشن و اگه مثل هم باشن مانیتور نیاز به کالیبره شدن داره و با کالیبره کردن درست میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من عکس های این فیلم رو روی تلویزیون سامسونگ 6960 پخش کردم
روی حالت دینامیک نشون نمیداد ولی روی حالت movie نشان داد که البته با پایین امدن کنتراست و تیره شدن تصویر بدست امد
magiteq1
28-02-2014, 13:32
می گی چرا سامسونگ نه
اینو تو یو تیو ب ببین
شما یه ویدئو تبلغیاتی گیر اوردی و هر جا اسم سام میاد میای برند تخریب میکنی
حتی یک ادیتور هم اشاره به برایتنس بیش از حد در tv های سام نکرده
برایتنس بیش از حد چه معنی میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میشه برای من معنی کنی
ایا جزییات در پس زمینه قرمز نشون داده نمیشه نشونه برایتنس بیش از حد هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هر برندی یکسری نقطه ضعف داره و هیچ tv ای بی نقص نیست
به عنوان مثال همین w804 که تمام ادیتورها از عمق رنگ مشکی افتضاح گلایه کردن و همچنین کنتراست پایین و به نظر من این ضعف خیلی بزرگی هست در این مدل ولی........................
چون حالا این یک مدل چنین ضعیفی داره ایا باید گفت سونی نخر چون این ایراد رو داره؟
راستی این مدل سامسونگ که گیرنده دیجیتال داره ؟ نه ؟
مشابه قابلیت ماشین زمان LG رو سامسونگ هم داره ؟ کلا چه قابلیتایی برای ظبط برنامه ها و این طور چیزا داره ؟
راستی نیازی به خرید سیستم صوتی جداگانه نیست ؟ اگه خواستم بگیرم حدودا چه قدر در میاد ؟
magiteq1
28-02-2014, 13:47
مشابه قابلیت ماشین زمان LG رو سامسونگ هم داره ؟ کلا چه قابلیتایی برای ظبط برنامه ها و این طور چیزا داره ؟
راستی نیازی به خرید سیستم صوتی جداگانه نیست ؟ اگه خواستم بگیرم حدودا چه قدر در میاد ؟
بله f8000 گیرنده دیجیتال داره و ماشین زمان lg رو سامسونگ نداره
f8000 اسپیکرهای خیلی خوبی داره ولی برای داشتن بهترین کیفیت چه در این tv و چه در اکثر tv های نیاز به سیستم صوتی مجزا دارید.
mosicr77
28-02-2014, 15:59
همینطور که دوستمون هم گفتن گیرنده دیجیتال داره سامسونگ ولی قابلیت ضبط مستقیم تصاویر رو نداره مثل ال جی
البته ی راهی وجود داره واسه ضبط تصاویر سامسونگ که یکم دنگ و فنگ داره و تو انجمن آموزشش موجوده
سیستم صوتی هم هم نیاز داری به صدای با کیفیت و زیاد اره نیازه(خود 8000 سامسونگ اسپیکراش خوبن ولی خوب سیستک صوتی ی چیز دیگس)
قیمن هم بستگی داره به امکاناتشون از 500 هزار تومن هست تا بالا
سینمای خانگی خواستی بخری فقط پایونر بخر
همینطور که دوستمون هم گفتن گیرنده دیجیتال داره سامسونگ ولی قابلیت ضبط مستقیم تصاویر رو نداره مثل ال جی
البته ی راهی وجود داره واسه ضبط تصاویر سامسونگ که یکم دنگ و فنگ داره و تو انجمن آموزشش موجوده
سیستم صوتی هم هم نیاز داری به صدای با کیفیت و زیاد اره نیازه(خود 8000 سامسونگ اسپیکراش خوبن ولی خوب سیستک صوتی ی چیز دیگس)
قیمن هم بستگی داره به امکاناتشون از 500 هزار تومن هست تا بالا
سینمای خانگی خواستی بخری فقط پایونر بخر
خیلی عجیبه !
قابلیت ظبط برنامه های دیجیتال و یک چیزی شبیه ماشین زمان رو خیلی از گیرنده های دیجیتال 100 تومنی دارن که !
mosicr77
28-02-2014, 16:30
خیلی عجیبه !
قابلیت ظبط برنامه های دیجیتال و یک چیزی شبیه ماشین زمان رو خیلی از گیرنده های دیجیتال 100 تومنی دارن که !
اره
ولی به نظر من خیلی مهم نیستش و میشه از طریق راه های دیگه ضبط کرد
matinpour
01-03-2014, 20:35
بله
به نظر من مشکل سامسونگ توی این فیلم کالیبره نبودنه حالا نمی دونم تنظیمت کالیبره کردن برای تلویزیون چه طوری باشه
من با فتوشاپ و عکس زیاد سر و کله می زنم این مشکلو گاهی اوقات روی مانیتور کامپیوتر هم دیدم که با عکسی که پایین گذاشتم بررسیش می کنن که مانیتور باید تک تک خونه ها رو جدا از هم بتونه نشون بده و هیچ کدوم از مربع های کنار هم مثل هم نباشن و اگه مثل هم باشن مانیتور نیاز به کالیبره شدن داره و با کالیبره کردن درست میشه
دوست عزیز
شما می توانید از این تایپیک برای کالیبراسیون استفاده کنیدو از انتهای پست و از قسمت تعیین کنتراست استفاده کنید
سلام دوستان
این تلویزیون سامسونگ F8880 فقط روش یک کنترل هست ؟ یا یکی لمسی و یکی کلاسیک ؟ اگه فقط لمسی داره،میشه بهش از اون دکمه دارا وصل کرد ؟
دیــجی کــالــا 55 اینچشو میده 6880 ! خیلی ارزون نمی ده ؟ در حالی که نمایندگی شهرمون(کرمان)پرسیدم گفت 7600 ! تازه بدون تخفیف عید میشه 8800 :n13:
46 اینچش هم شهرمون قیمت کردم گفت 6200 با تخفیف عید 5090 در حالی که دیـجـی کــالا همونو میده 4700 هزینه ارسال هم میزنه 0(کلا برا ارسال پول نمی گیرن یا مشکل سایته که هزینه ارسالو نمی زنه ؟) به نظرتون ازش بگیرم سرمو کلاه نمی ذاره ؟
تهران همینا چه قیمتایی پیدا میشه ؟
اگه تونستم بودجه رو برای F8880 اندازه 55 اینچ افزایش بدم برای این رنج قیمت جدید هیچ گزینه جدیدی اضافه نمیشه ؟
سونی W904 اندازه 46 اینچ یک تومن با سامسونگ 46 اختلاف قیمت داره ؟
باتشکر
سلام دوستان
این تلویزیون سامسونگ F8880 فقط روش یک کنترل هست ؟ یا یکی لمسی و یکی کلاسیک ؟ اگه فقط لمسی داره،میشه بهش از اون دکمه دارا وصل کرد ؟
دیــجی کــالــا 55 اینچشو میده 6880 ! خیلی ارزون نمی ده ؟ در حالی که نمایندگی شهرمون(کرمان)پرسیدم گفت 7600 ! تازه بدون تخفیف عید میشه 8800 :n13:
46 اینچش هم شهرمون قیمت کردم گفت 6200 با تخفیف عید 5090 در حالی که دیـجـی کــالا همونو میده 4700 هزینه ارسال هم میزنه 0(کلا برا ارسال پول نمی گیرن یا مشکل سایته که هزینه ارسالو نمی زنه ؟) به نظرتون ازش بگیرم سرمو کلاه نمی ذاره ؟
اگه تونستم بودجه رو برای F8880 اندازه 55 اینچ افزایش بدم برای این رنج قیمت جدید هیچ گزینه جدیدی اضافه نمیشه ؟
باتشکر
من که جای شما بودم واسه این مبلغ حاضر به انجام ریسک خرید اینترنتی نبودم . در مورد قیمت هم کلا دی جی کالا قیمت هاش خوبه.
اگه واسه سه بعدی میخرید سعی کنید همون 55 اینچ رو بخرید هر چقدر اینچ بزرگ تر باشه واسه سه بعدی بهتره . من خودم 40 دارم ولی اگه زمان بر میگشت 47 اینچ رو میخریدم چون یادمه فقط 300 تومن گرون تر بود!
magiteq1
05-03-2014, 22:04
سلام دوستان
باتشکر
دوست من اگر میخوای 6 تومن هزینه w904 بگیر سایز 46 که ارجعیت داره به f8880.
در مورد کنترل هم فقط کنترل تاچ در پیکج وجود داره و کنترل کلاسیک رو باید جدا بخرید
دیجی کالا هم از نمایندگی میگره دیگه بانه که نیست دیگه تازه ارزون تر هم از نمایندگی میده
سلام گرامی
من هم بین ال جی LA 9600 و سونی گیر هستم ... نیم نگاهی هم به سامسونگ 8500 ( از 8000 بالاتره ) دارم ... ولی قیمت 8000 به نظر شخصی من بیخود بالاست ...
سونی کیفیت تصویرش بالاست ولی یه ایراد که داره زیر نویس رو نمی خونه ... پلیر ضعیفی داره ... امکاناتش هم کمتر ال جی است قیمتش هم حدود 1 تومن از ال جی بالاتره
سامسونگ هم گویا با بعضی از زیرنویس ها مشکل داره
ولی ال جی پلیرش بسیار بسیار قوی است ... پنل IPS هم که اینقدر عالیه که زبانزد هستش ...
ممنون از همه
هیچ سایتی هست که امکانات F8000 رو دونه دونه نوشته باشه ؟
W900 دقیقا چه امکاناتی نسبت به F8000 کم داره ؟ مشکل پلیرش با HD پلیر حل میشه دیگه نه ؟ چه قدر باید برای HD پلیر خرج کرد ؟
magiteq1
06-03-2014, 01:03
ممنون از همه
هیچ سایتی هست که امکانات F8000 رو دونه دونه نوشته باشه ؟
W900 دقیقا چه امکاناتی نسبت به F8000 کم داره ؟ مشکل پلیرش با HD پلیر حل میشه دیگه نه ؟ چه قدر باید برای HD پلیر خرج کرد ؟
دوست من شما بیش از حد دیگه دارید حساسیت نشون میدید و تجربه نشون داده معمولا اشخصای مثل شما در نهایت انتخاب بدتر رو انجام میدن
f8000 هوشمند ترین tv جهان هست ولی اکثرا از امکانات اش استفاده نمیکنن مثلا کنترل حرکتی بی مصرفی داره یا کنترل صوتیش برای من که تا حالا کابردی نداشته یا دوربین اش برای اسکایپ و غیره باز هم برای من بیمصرف بوده.
این tv یعنی w904 از زیرنویس فارسی در حالت معمول پشتیبانی نمیکنه و به نظر من این بزرگترین ضعف اش هست و اگر شما این tv رو خریداری کنید هیچ چیزی رو نسبت به f8000 از دست نمیدید و کیفیت تصویر بهتری هم دارید واقعا این tv یکی از بیی نقص ترین هاست
اینجا هم یک ترجمه فارسی از یکی از rev های F8000 رو گذاشته
دوست من شما بیش از حد دیگه دارید حساسیت نشون میدید و تجربه نشون داده معمولا اشخصای مثل شما در نهایت انتخاب بدتر رو انجام میدن
f8000 هوشمند ترین tv جهان هست ولی اکثرا از امکانات اش استفاده نمیکنن مثلا کنترل حرکتی بی مصرفی داره یا کنترل صوتیش برای من که تا حالا کابردی نداشته یا دوربین اش برای اسکایپ و غیره باز هم برای من بیمصرف بوده.
این tv یعنی w904 از زیرنویس فارسی در حالت معمول پشتیبانی نمیکنه و به نظر من این بزرگترین ضعف اش هست و اگر شما این tv رو خریداری کنید هیچ چیزی رو نسبت به f8000 از دست نمیدید و کیفیت تصویر بهتری هم دارید واقعا این tv یکی از بیی نقص ترین هاست
اینجا هم یک ترجمه فارسی از یکی از rev های F8000 رو گذاشته
دست شما درد نکنه :n02:
من تا حالا زیاد توی کار تلویزیون نبودم و اطلاعات زیادی درمورد تلویزیون ها نداشتم،می خوام توی این مدت اطلاعاتمو افزایش بدم تا تلویزیونی رو که انتخاب می کنم کاملا بشناسم و انتخاب کنم نه این که مثلا وقتی F8000 رو انتخاب کردم یکی بگه حالا این چه امکانات بیشتری نسبت به W900 داره بمونم چی بهش بگم !
تا حالا هر چیزی که خواستم بگیرم چه کامپیوتر چه دوربین چه گوشی و... براش یه عالمه تحقیق کردم و نه تنها این تحقیقات منجر به بدترین انتخاب نشده بلکه بعدش اقوام و دوستام همه برای مشورت پیش من می اومدن
امکانات این تلویزیون رو از این بابت می خوام بدونم که ببینم کدومش به درد من می خوره و کدومش نمی خوره و در نهایت ببینم W900 برای من مناسب تره یا F8000
متاسفانه لینکی که گذاشتین تبدیل به ...... شده لطفا یک دفعه دیگه آدرس سایتش رو به فاصله بین حروفش بنویسین
mosicr77
06-03-2014, 13:52
w900 بخر + اچ دی پلایر
بزرگترین مزیتش نسبت به ال ای دی های دیگه هم اینه که کیفیت تصویرش رو با نیو پلاسما های پاناسونیک مقایسه میکنن
کیفیت تصویرش حرف نداره
یک سوال دیگه داشتم
فکر می کنم مرورگر اینترنت سامسونگ برام کاربردی باشه مخصوصا به خاطر وجود صفحه لمسی روی کنترل که میشه مثل موس ازش استفاده کرد
با سونی هم میشه داخل اینترنت گشت و گذار کرد ؟ اصلا سونی چیزی داره که کارایی شبیه به موس داشته باشه ؟
mosicr77
06-03-2014, 18:20
یک سوال دیگه داشتم
فکر می کنم مرورگر اینترنت سامسونگ برام کاربردی باشه مخصوصا به خاطر وجود صفحه لمسی روی کنترل که میشه مثل موس ازش استفاده کرد
با سونی هم میشه داخل اینترنت گشت و گذار کرد ؟ اصلا سونی چیزی داره که کارایی شبیه به موس داشته باشه ؟
داداش گلم اصلا وب گردی با تلویزیون لذت بخش نیست و سونی w900 کنترلش تاچ نداره مثل سامسونگ
این دوتا کنترلهای w900 هستن
معمولی
هوشمند
ممنون
من خودم کرمانم به نظرتون اگه بخوام سونی بخرم از کجا بخرم بهتره ؟ از چه سایتی ؟ یه سایت بود مال بانه بود 46 زده بود 4900 و 55 7100 ولی بدون گارانتی اینا معتبر هستن ؟
یا همین سایت جت خرید که اسمش توی خود p30world هست با گارانتی خودش 46 اینجو میده 6150 و 55 رو 7740 تومن میده،دیجی هم فقط 46 داره 5990 میده به نظرتون از بین اینا کدومش قابل اطمینان تر هست ؟
پسر عموم تهران هست بگم اون از تهران بخره برام بفرسته چه قدر میشه قیمتش ؟
چه اچ دی پلیری مناسبه ؟ بیشتر از 300 تومن میشه ؟
mosicr77
06-03-2014, 22:25
داداش گلم تو هم مثل برادر من هستی
اینو هم بگم اگه 8880 سامسونگ بخری هم عالیه ها به خدا کیفیتش حرف نداره
به نظر من ارزش ریسک نداره بدون گارانتی 4 یا 5 تومن پول بدی واسه tv
با خرید 8880 چیزی رو نسبت به 904 از دست نمیدی به جز خیلی کم کیفیت تصویر و در عوضش امکانات و هزینه کمتر
برو تو شهر خودت سامسونگ نمایندگی زیاد داره 8880 بخر با خیالت راحت
قصدم واقعا راهنمائی شما بود داداش گلم(ولی در اخر هر چی دلت دنبالشه همون رو بخر)
بگذریم والا من راجع ب سایتهای بانه که چند تا معروف مثل بانه خرید و بانه مارکت و بانه ویترین هستن(البته پول کرایه رو فقط میگیرن و بعد از تحویل دادن tv به شما و تستش پول tv رو بهشون میدی)
دی جی کالا هم که مطمئنه
ولی من خودم باشم از سایتها خرید tv رو نمیپسندم ولی اگه خواستی بخری در اخر این مدل رو از سایتها دیجی کالا رو انتخاب کنی بهتره با گارانتی اصلیشم هست
اینجا هم قیمت و مشخصات تماس 2 تا از فروشنده های تهران هست
داداش گلم تو هم مثل برادر من هستی
اینو هم بگم اگه 8880 سامسونگ بخری هم عالیه ها به خدا کیفیتش حرف نداره
به نظر من ارزش ریسک نداره بدون گارانتی 4 یا 5 تومن پول بدی واسه tv
با خرید 8880 چیزی رو نسبت به 904 از دست نمیدی به جز خیلی کم کیفیت تصویر و در عوضش امکانات و هزینه کمتر
برو تو شهر خودت سامسونگ نمایندگی زیاد داره 8880 بخر با خیالت راحت
قصدم واقعا راهنمائی شما بود داداش گلم(ولی در اخر هر چی دلت دنبالشه همون رو بخر)
بگذریم والا من راجع ب سایتهای بانه که چند تا معروف مثل بانه خرید و بانه مارکت و بانه ویترین هستن(البته پول کرایه رو فقط میگیرن و بعد از تحویل دادن tv به شما و تستش پول tv رو بهشون میدی)
دی جی کالا هم که مطمئنه
ولی من خودم باشم از سایتها خرید tv رو نمیپسندم ولی اگه خواستی بخری در اخر این مدل رو از سایتها دیجی کالا رو انتخاب کنی بهتره با گارانتی اصلیشم هست
اینجا هم قیمت و مشخصات تماس 2 تا از فروشنده های تهران هست
خیلی ممنون دوست عزیز
برای مثال گفتم سونی
من خودمم بیشتر نظرم روی سامسونگ هست هم طرایشو خیلی دوست دارم هم هوشمند بودنو هم قیمت مناسبترش نسبت به سونی
چرا قیمتای جاهای مختلف این قدر با هم تفاوت داره ؟
این سایتی که معرفی کردین قیمت سونی هارو پایینتر از سامسونگ گفته ! قیمت تلویزیونای سونیش یک تومن پایینتر از دیجی هست و قیمت سامسونگاش یک تومن بالاتر از دیجی !
پسر عموم هم تهران پرسیده بود بعضی جاها F8000 اندازه 55 اینچشو میدادن 6800 بعضی جاها 7800 !!!!!
شهر خودمونم میگه 7600 در حالی که دیجی میگه 6800
فکر می کنم خرید سامسونگ از دیجی از همه جا به صرفه تر بشه
mosicr77
07-03-2014, 13:17
خیلی ممنون دوست عزیز
برای مثال گفتم سونی
من خودمم بیشتر نظرم روی سامسونگ هست هم طرایشو خیلی دوست دارم هم هوشمند بودنو هم قیمت مناسبترش نسبت به سونی
چرا قیمتای جاهای مختلف این قدر با هم تفاوت داره ؟
این سایتی که معرفی کردین قیمت سونی هارو پایینتر از سامسونگ گفته ! قیمت تلویزیونای سونیش یک تومن پایینتر از دیجی هست و قیمت سامسونگاش یک تومن بالاتر از دیجی !
پسر عموم هم تهران پرسیده بود بعضی جاها F8000 اندازه 55 اینچشو میدادن 6800 بعضی جاها 7800 !!!!!
شهر خودمونم میگه 7600 در حالی که دیجی میگه 6800
فکر می کنم خرید سامسونگ از دیجی از همه جا به صرفه تر بشه
بازار همینجوریه داداش گلم هر کی هر چی دوست داره میده(قیمت هاس سونی هم که ا رزونتره بدون گارانتی هست)
دیجی هم قیمت هاش خوبه
موفق باشی
مجددا سلام :n02:
این سامسونگ فرقی نمی کنه که ساخت کره باشه یا مالزی ؟
یکی از نمایندگیایی که میداده 7800 گفته اونایی که 6800 میدن کنترل و عینکاشو جابجا می کنن چینی میذارن :n02::n02::n02:
به نظرم چرت و پرت گفته ! نظر شما چیه ؟ اصلا مگه کنترل و عینکاش چنده که با برداشتنشون 1 تمومن ارزونتر بدن ؟
کلا عینکاش چنده ؟(شاید یکی اضافه گرفتم)
چه مواردی رو برای خرید باید چک کرد ؟
ممنون از راهنمایی ها و وقتی که میذارین :n16:
mosicr77
07-03-2014, 20:50
مجددا سلام :n02:
این سامسونگ فرقی نمی کنه که ساخت کره باشه یا مالزی ؟
یکی از نمایندگیایی که میداده 7800 گفته اونایی که 6800 میدن کنترل و عینکاشو جابجا می کنن چینی میذارن :n02::n02::n02:
به نظرم چرت و پرت گفته ! نظر شما چیه ؟ اصلا مگه کنترل و عینکاش چنده که با برداشتنشون 1 تمومن ارزونتر بدن ؟
کلا عینکاش چنده ؟(شاید یکی اضافه گرفتم)
چه مواردی رو برای خرید باید چک کرد ؟
ممنون از راهنمایی ها و وقتی که میذارین :n16:
نه داداش فرقی نداره
نه چرت گفته خیالت راحت
عینک هاش حدود 60 یا 70
واسه خرید به اینا دقت کن
پیکسل سوخته نداشته باشه(ی عکس کاملا سفید و یه عکس کاملا سیاه بذار تو فلش به tv وصل کن و ببین تو عکس سیاه نقاط یا نقطه ی سفید نباشه و بلعکس تو عکس سفید نقطه سیاه)
حتما فیلم با حجم بالا و کیفیت بالا بذار تو فلش به tv وصل کن ببین راحت و بدون کندی پخش کنه
تو منوها بچرخ و ببین لگ زیاد نداشته باشه و ریست نشه tv موقع چرخ تو منوها
اگه هارد هم داری وصل کن و تست کن ببین مشلی نداشته باشه و راحت بخونه
پورت هارو هم تست کن سالم باشن
و در اخر جای ضربه و زدگی نداشته باشه
البته واسه اطمینان گفتم وگرنه مشکلی ندارن و انشالله ی تلویزیون همه چی تمام باشه(که واقعا هم هست 8880 )
در ضمن اگه خریدی و با زیر نویس فارسی مشکل داشتی بهم پیام بده تا راهنمائیت کنم
موفق باشی
سلام
پسر عموم تهران یه جا پیدا کرده 6700 میده،دیگه انشالله می خوایم از همون جا بگیریم بعد با پست بیاریمش !
دیگه هر جا که اسمش نمایندگی باشه میشه بهش اعتماد کرد ؟
تلویزیون رو همون جا باز می کنن که من چیزایی رو که گفتین به پسر عموم بگم چک کنه ؟
اگه بعدا فهمیدیم مشکلی داره میشه براشون پس فرستاد دیگه نه ؟
این پلمپ و حباب و اینا دقیقا جریانش چیه ؟
از کجا میشه فهمید که مثلا یارو بر نداشته باشه تلویزیون توی ویترینشو که همش روشنه انداخته باشه به ما ؟
البته من آدم بدبینی نیستم ولی جوانب احتیاط رو باید رعایت کرد،مخصوصا تو این دوره زمونه
mosicr77
13-03-2014, 04:04
سلام
اره نمایندگی سامسونگ باشه تابلوئه دیگهپ
بار اول که تلویزیون رو روشن میکنید ی صفحه حباب مانند باز میشهو میترکه:n02:(ی چیزی تو این مایه ها)
عموما نمایندگی تلویزیون رو پلمپ میاره و تو خونه نصابشون همونجا نصب میکنه و واسه شما هم همینطوره دیگه و فقط باید نماینده سامسونگ تو شهرتون بیاد واسه نصب
انشالله که مشکلی نیست ولی بعد از نصب دیگه اگه مشکلی باشه سر و کلتون با گارانتی هست:n03:
پلمپم که مهم نیست ی نوارچسبه
نه داداش این کارو نمیکنه(به پسرعموتون بگید ب ایسته پیش نمایندگی و tv رو تا خونه خودش ببره یا همراهی کنه:n01:
شما هم زیاد بد بین نباش و البته که نیستی من هم باشم همین حس رو دارم وقتی میخوام هزینه کنم
فقط حتما دقت کن جایی زدگی یا خز و خش نداشته باشه تابلو
mosicr77
13-03-2014, 04:05
تلویزیون به امید خدا که بدستت رسید ی نقدی ازش بنویس داداش گلم ک دیگران استفاده کنن
موفق باشی:n16:
سلام
خدا رو شکر تلویزیون امروز رسید دستم،آخرش پسر عموم از همون تهران خرید 7 تومن بعد با پست تیپاکس 34 تومن آوردنش
هنوز نرسیدم فیلم سه بعدی با کیفیت بالا براش دانلود کنم
سلام
منم چند روز پیش از شهر خودمون 55 اینچ f8000 رو با تخفیف عیدانه 7050 گرفتم
بین f8000 و w900 هم خیلی شک داشتم ولی اخر همون سامسونگ رو گرفتم:n02:
کلیپ سه بعدی یکی هست اسمش فکر کنم جنگ میوه هاست خیلی باحاله :n02:
mosicr77
18-03-2014, 14:12
سلام
منم چند روز پیش از شهر خودمون 55 اینچ f8000 رو با تخفیف عیدانه 7050 گرفتم
بین f8000 و w900 هم خیلی شک داشتم ولی اخر همون سامسونگ رو گرفتم:n02:
کلیپ سه بعدی یکی هست اسمش فکر کنم جنگ میوه هاست خیلی باحاله :n02:
مبارک باشه داداش
به شادی و خوشی استفاده کنید
اون کلیپی که شما میگی اسمش Delicious Fight 3D هست و باحاله
این هارو هم اگه تونستید پیدا کنید و دانلود کنید خیلی باحالن
IMAX Under The Sea
Born to Be Wild
Bugs
البته مستند هستن
mosicr77
18-03-2014, 14:13
سلام
خدا رو شکر تلویزیون امروز رسید دستم،آخرش پسر عموم از همون تهران خرید 7 تومن بعد با پست تیپاکس 34 تومن آوردنش
هنوز نرسیدم فیلم سه بعدی با کیفیت بالا براش دانلود کنم
مبارک باشه داداش
به شادی و خوشی استفاده کنید
mosicr77
18-03-2014, 14:14
فیلم gravity رو هم با حجم بالا دان کنید فوق الغادس
سلام
میشه با وایفای تلویزیون رو وصل کرد به کامپیوتر ؟ طوری که تلویزیون مثل مانیتور و بلندگوی کامپیوتر بشه ؟ فکر کنم از نظر سخت افزاری مشکلی نداشته باشه چون میشه تصویر و صدای گوشی رو به تلویزیون ارسال کرد،هیچ نرم افزاری نیست که بشه باهاش تصویر و صدای کامپیوتر رو هم با موردم وایفای ارسال کرد ؟
کسی تا حالا این کارو کرده ؟
سلام
میشه با وایفای تلویزیون رو وصل کرد به کامپیوتر ؟ طوری که تلویزیون مثل مانیتور و بلندگوی کامپیوتر بشه ؟ فکر کنم از نظر سخت افزاری مشکلی نداشته باشه چون میشه تصویر و صدای گوشی رو به تلویزیون ارسال کرد،هیچ نرم افزاری نیست که بشه باهاش تصویر و صدای کامپیوتر رو هم با موردم وایفای ارسال کرد ؟
کسی تا حالا این کارو کرده ؟
من چند روز پیش داشتم با تلویزیون کار میکردم یه جا دیدم نوشته بود باید نرم افزار allshare رو نصب کنی
اینجا هم توضیح داده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.