مشاهده نسخه کامل
: نحوه نصب Stimulsoft Report.Ultimate 2013.1 ؟؟؟؟!!
shadmehrshadow1
27-02-2014, 13:24
سلام
من از سایت سافت گذر برنامه گزارش گیری Stimulsoft Report.Ultimate 2013.1 رو دانلود کردم. می خوام نصبش کنم . اما میترسم که مراحل رو اشتباه انجام بدم و خراب کنمش . :n29:
ممنون میشم اگه ساده توضیح بدین نحوه نصبش رو.
البته این توضیح هم توی فایل نصبی بود :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
shadmehrshadow1
02-03-2014, 19:07
ممنون میشم اگه کمک کنین یکم فوریه :n27:
shadmehrshadow1
04-03-2014, 17:30
لطفا یک نفر مرا یاری کند :n28:
سلام
stimul نرم افزاری کاملاً دات نتی است، حتی بدون نصب هم کار میکند!!!
اگر zip,rar و... دارید که extract کنید و استفاده کنید! نصب و جای خاصی ریختن هم مهم نیست!
اگر هم msi,exe دارید طبق معمول سایر برنامه ها نصبش کنید و سپس فایلهای کرک را در محل نصب replace کنید.
با سلام
نحوه نصبش به این شکله
که طبق روش فوق (متن انگلیسی) محتوای پوشه Bin را در ادرس نصب کپی می کنید
تقریبا کار تمامه
در ادامه باید دنبال فایلInstaller.exe در پوشه بگردید و ان را پیدا کنید ( برای محکم کاری) روی آن کلیک راست کنید و RUn az Administrator بزنید
در مرحله بعد ابتدا باید فایل های dll قبلی را از اسمبلی ویندوز پاک کنید برای این کار در همان بالای صفحه stimulsoft Installer گزینه uninstall from GAC را بزنید و منتظر بمانید تام عملیات انجام شود
بعد از ان نوبت رجیستر کرد dll های کپی شده است برای این کار کافیه از همون گزینه های بالایی Install to GAC رو بزنید
حالا دیگه با خیال راحت استفاده کنید
amir136739
19-08-2017, 21:01
سلام
دوست عزیز این کار را میکنم ولی باز هم به هنگام چاپ فرم بک گراند می اره چکارکنم؟؟؟؟
سلام
دوست عزیز این کار را میکنم ولی باز هم به هنگام چاپ فرم بک گراند می اره چکارکنم؟؟؟؟
کرک های Stimulsoft با replaceکردن صحیح در مکان شان کار میکنند.
دقت کنید که همه فایل های همنام replace شوند.
اگر نصبش کرده اید پوشه program file و gac را هم برای replaceبررسی کنید.
درنهایت اگر از کارخودتان اطمینان دارید، شاید خود فایل های کرک تان مشکلی داشته باشد.
موفق باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.