PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : وقتی دلتون گرفته چه کار می کنید؟

alittlequestion11
27-02-2014, 09:54
با درود.

لطفا راهکار های خودتون رو برای مواقعی که دلتون گرفته بگید تا همگی استفاده کنید.
وقت هایی که از ته دل آرزو می کنید که " ای کاش هیچوقت به دنیا نیومده بودم! // یا ای کاش همین حالا خلاص می شدم! "

ممنون.

مصطفی
02-03-2014, 12:14
این حالت در خیلی مواقع به سراغ جوونای مردم ! میاد

ورزش
مطالعه کتاب مورد علاقه
هنر ( موسیقی - فیلم - خطاطی - نقاشی .... )
سفر ( حتی کوتاهش )

همه اینا توی اون موقعیت میتونه حال آدمو عوض کنه

ziba12
02-03-2014, 12:38
راستش این حالت خیلی برای من پیش اومده ، سعی میکنم همون لحظه دنبال چیزی برم که خوشحالم کنه یا حواسمو پرت کنه .

مثلا با مادرم صحبت میکنم . میرم بیرون پارکی یا کلا سعی میکنم با مشغول شدن به کاری یکم دوربشم از این جور چیز ها ....:n12:

بعضی وقت ها هم که حالم خیلی بده گریه میکنم .:n28:

Ramin khuzestan
02-03-2014, 13:28
شما بگو این حالت لعنتی واسه کی پیش نیومده؟ خواه ناخواه واسه همه جوونای بدبخت ایرانی پیش میاد دلیلش هم ناامیدی از آینده و زندگی هست:n03:
من در این جور مواقع با متن های طنز خودمو سرگرم میکنم از همین متن ها که تو فیس بوک و جملک و این چرت و پرتا به اشتراک گذاشته میشه:n06:

pcgamer
02-03-2014, 13:50
علتش زندگی مدرن هست .که باعث تنهایی ادمها شده . وقتی نیاز های اجتماعی که جز نیاز های اولیه هست تامین نشه همینه .

مثلا فیس بوک و وی چت و ... شما فقط داری چیزی که تو ذهنت رو تایپ میکنی . یعنی صدای همو نمیشنوین . یعنی لحن همو نمیدونید .یعنی عکس العمل واقعی طرف رو تو صورتش نمیتونید ببینید .یعنی نمیتونید تماسی داشته باشید و دراخر یعنی معاشرت نمیکنید

باور کنید قدیم ها که این جور ارتباطات نبود همه چی بهتر بود .
من میرم با یکی حرف میزنم وقتی اینجوری میشم . اگه کسی هم نباشه موزیک .تاثیر اولی خیلی بیشتره موزیک خیلی طول میکشه حال ادمو عوض کنه تازه اگه بدتر نکنه :دی

+ f.a.r.i
02-03-2014, 14:46
انقر وضعیف اقتصادی بد شده ، دیگه ارزو به رویا برامون تبدیل شده ......:n03:

m.a.r.y.a.m
02-03-2014, 22:32
دلم میگیره گریه میکنم :(

Demon King
03-03-2014, 22:17
وضو میگیرم یا دو رکعت نماز میخونم یا قرآن ...
خیلی تاثیر داره چنان ارامشی به انسان میده
که هیچ قرص ارامبخشی نمیده وقتی خیلی دلم گرفته باشه گریه میکنم ... :n30:

mohammadi_4u
03-03-2014, 22:38
یه هنز فری و یه اهنگ ملایم و یه چای توپ تو حیاط خونه "
یا یه دوش گرفتن و یا گوش دادن به دو آیه قران واقعا تاثیر گذاره .یه تست کنید:rolleyes:

Sent from my GT-N7100

leo.unique
03-03-2014, 23:33
با درود.
لطفا راهکار های خودتون رو برای مواقعی که دلتون گرفته بگید تا همگی استفاده کنید.
وقت هایی که از ته دل آرزو می کنید که " ای کاش هیچوقت به دنیا نیومده بودم! // یا ای کاش همین حالا خلاص می شدم! "
ممنون.
بسا کسا که به روز تو آرزومندند
اگه اینطوری فکر کنید دچار یاس و ناامیدی نمیشید و زبونم لال افکار انتحاری به سرتون نمیزنه :n18:البته قبول دارم اینگونه اندیشیدن خیلی خیلی مشکله

nima1221
04-03-2014, 00:51
سکوت می کنم:n28::n27:

halflife g
04-03-2014, 00:58
دل به غم بستن و از غصه ها سخن گفتن كار كساني نيست كه خدا را دارند

+

اين جور تاپيكا نميدونم چرا داره روزبه روز بيشتر ميشه جوونا بايد با تلاش و اميد به ايندشون نگاه كنن و گرنه نشستن يه گوشه و غصه خوردن و .....كه اوضاع رو تغيير نميده
دلت گرفت احساس تنهايي كردي برو سر وقت درست.. كارت ..تفريحت ..نذار اينجور احساسا باعث تنبلي و شل و ول شدنت بشه

ممنون

.

Erfan.
22-03-2014, 21:21
چند تا ترک از Linkin Park برای من جواب میده :دی یا مطالعه در مورد موضوعات مورد علاقم.

Masoud-2014
22-03-2014, 21:37
سوار ماشینم میشم و یک آهنگ ارامش بخش میزارم و میرم تو دامان طبیعت و کوه یا لب ساحل ...
ولی اخرش آن هم خواهد گذشت به خیر و خوبی انشاء الله ...

Milad4171
22-03-2014, 21:59
من 2 تا کار میکنم معمولا . البته همیشگی نیست .
ولی
1 - کتاب میخونم. معمولا کتاب های داستانی رمانی. اونم چند تا کتاب خاص هستن
2- سریال های طنز نگاه میکنم . شاید مسخره باشه ولی خوب باحاله. ادم ذهنش دیگه درگیر مشکلات نمیشه

البته اگه امکاناتش رو داشته باشین میی تونین بزنین به کوه و دریا و جنگل !
+
شدیدن توصبه میکنم خودتون رو با خوردن سرگردم نکنید که بعدش مکافات دارین و پشیمونی سودی ندارد:n09:

vestlaif
22-03-2014, 22:06
دل به غم بستن و از غصه ها سخن گفتن كار كساني نيست كه خدا را دارند

+

اين جور تاپيكا نميدونم چرا داره روزبه روز بيشتر ميشه جوونا بايد با تلاش و اميد به ايندشون نگاه كنن و گرنه نشستن يه گوشه و غصه خوردن و .....كه اوضاع رو تغيير نميده
دلت گرفت احساس تنهايي كردي برو سر وقت درست.. كارت ..تفريحت ..نذار اينجور احساسا باعث تنبلي و شل و ول شدنت بشه

ممنون

.

من با نظرتون موافقم ولی بعضی وقتا دل که میگیره منشا دوریه از کسی که همه زندگیته خب این نه تنها باعث تبلی نمیشه بلکه احساس اینکه داری ثانیه های عمرتو تو راه زحمت برای اون و تلاش برای خدای خودت میگذرونی رو بهتون میده .
به نظرم راهکاری فکر به آینده و خوبی هاست . به لحظه هایی که توی زندگی بهترین لحظه هاست . گاهی اشک ریختن و الاخصوصنماز و دعا کردن تاثیر زیادی داره توی تحول حالا چه اون یه فرد باشه چه یه مکان زیارتی ...

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

toolesag
22-03-2014, 22:19
بيشتر اوقات با موسيقي گوش ميدم با صداي بلند، نوع موسيقي هم بستگي به حال و هواي اون موقع داره.
اگه هم ميلي داغون باشم، ميرم خونه كسي كه دوستش دارم و يه مدت اونجا ميمونم.

Demon King
22-03-2014, 22:43
بيشتر اوقات با موسيقي گوش ميدم با صداي بلند، نوع موسيقي هم بستگي به حال و هواي اون موقع داره.
اگه هم ميلي داغون باشم، ميرم خونه كسي كه دوستش دارم و يه مدت اونجا ميمونم.

توصیه میکنم موسیقی غمگین گوش ندید چون بدتر دل آدم گرفته میشه ...

khelane
22-03-2014, 23:07
تا جای که بتونم از شهر دور میشم یا کلا از دیدم ناپدید بشه بیخیال همه چیز میشم میرم به بلند ترین و نزدیکترین جای ممکن (از بلندی خیلی خیلی حوشم میاد)
یا از دور میشینم فقط به شهر نگاه میکنم صدای بوق و.... میاد و بعدا به خودم فکر میکنم الان اون داخل بودم به فکر پول بودم:n01:
دوستان تا جایی که براتون مقدوره در هفته که یه روزش تعطیله حداقل چندساعتی رو تنها برید یه جای مل کوه و .. پیشنهاد میدم برید جاهای بلند اگه زیاد اهلش نیستید حداقل جای نرید فقط اسمون تو دیدتون باشه اینطوری :n30:

خلاصه چیزی گه این روزا زیاد و جای شادی رو گرفته ناراحتی واسه همه پیش میاد هرکی به سلیقه خودش دلشون رو گرم نگه میدارن .
همین عید که الان تو هستیم امیدوارم که تموم ایرانی ها سرحال و شاد باشن
اصلا ندونستم کی سال تحویل شد و چی شد و.... اینقدر تو فکر دادن بدهکاریهام بودم :n02:

sasan.69
22-03-2014, 23:27
امشب اینقدر دلم گرفته که واقعا تو اتاقم نشستم و بی اختیار چشام حلقه اشک میشه

Milad4171
22-03-2014, 23:52
یه چیزی هم هست به نام افسردگی که کاملا ریشه علمی داره
و در صورت بروز این بیماری که میتونه بی هیچ دلیلی رخ بده باید به پزشک مراجعه کرد.
خود من تو یه بازه زمانی افسردگی گرفتم که هیچ دلیلی نداشت. ینی واقعاً دلیلی براش نبود. دکتر واسم دارو تجویز کرد و یه سری برنامه روزانه. کم کم خوب شدم. کسانی که تفریحاتشون کمه و همش سرگرم کار و درس هستن با این بیماری بیشتر سر و کار دارن!

دور شدن تنها شدن ینی فرار از خود.
این موضوع زمانی میتونه جواب بده که شما به دلیل خاصی دچار افسردگی شدین و این موضوع هم قابل حل هست ( مثلا مسیر زندگی اشتباه. کار اشتباه یا هرچی ) ولی در شرایط دیگه که شما دلیل خاصی رو واسه این موضوع نمی بینید این راه حل ( تنها سفر کردن یا تنها زدن به کوه دشت ) موضوع رو شدیدن بدتر میکنه!
رابطه اجتماعی تون رو بیشتر کنید و سفرهای جمعی بیشتر بیرن. حتی 2 نفره!
همین...!

Abdolreza2012
23-03-2014, 00:03

این جور چیزا ماهی یکی دو بار عادی هست
+

بهترین کار اینه که اگه میتونی با دوستات بزن بیرون
حتما نباید ماشین باشه یا هوا خوب باشه بری دریا و کوه و ....
قدم زدن تو شهر هم باعث عوض شدن حال و هوا میشه
+
نماز خودن هم خوبه ، حقیقتا من تاثیرشو دیدم و توصیه میکنم امتحان کنید ( البته این تاثیر رو هر کسی ایجاد نمیشه )
+
آهنگ گوش دادن هم خوبه ولی یکی از اساتید دانشگاهمون ( که استاد روانشناسیمون بود ) میگفت آهنگایی که ازشون خاطرات قدیمی دارید خیلی خیلی تاثیر داره و بیشتر تاثیر منفی

شاید حال آدمو در کوتاه مدت خوب کنه ولی در طولانی مدت تاثیر منفی داره

++++

این مورد هم علمی نیست ولی برای بعضی موارد جواب میده :

دوش گرفتن یا حتی گریه کردن

COD MW3
23-03-2014, 00:10
گریه بهترین کاره...یه نفر تو غربت دلش میگیره خودش اتوماتیک گریش میگیره و سبک میشه

COD MW3
23-03-2014, 00:13
مسافرت خیلی خوبه...آدم یه مدت مسافرت نمیره مشکل پیدا میکنه...روانش..

آدمهای باهوش هم بدتر همش فکر میکنن تو خودشون فرو میرن...اینا هر وقت مسافرت میرن دوباره روحیشون تازه میشه...

frnsh
23-03-2014, 03:06
اگه دلتون برای مدت کمی میگیره میشه با انجام دادن کارهای متفاوت و چیزهایی که هیجانشون براتون زیاده یه جورایی برطرفش کرد..
اما اگه بلند مدته و هی حسهاتون بالا و پایین میره، همینطور که دوستان گفتن افسردگی میتونه باشه که به قول یه سری "بیماری قرنه"!
دلیلش میتونه هر چیزی باشه.. میتونه بی دلیل هم بیاد اما بیشترین احتمالش زمانیه که یه تغییر توی زندگیتون پیش میاد.. اولش ممکنه هیجان انگیز باشه اما بعد از مدتی همون تغییر باعث افسردگی میشه و دلیل علمی هم داره که تغییرات حس و حال آدم رو عوض میکنن و مهم نیست اون تغییرات خوب باشن یا اشتباه یا بد. حتی میگن نورم همینه و هر تغییری حداقل یه ذره ی کمی افسردگی توی هر فردی میاره و باعث میشه یاد بگیریم چطور باهاش کنار بیایم.
در هر حال، اگه میبینی خیلی طولانی مدت داره میشه، میبینی کارهایی که قبلا انرژی داشتی و انجام میدادی رو دیگه نمیتونی انجام بدی، وقتی میبینی مثل قبل نیستی و میخوای باشی، بدون یه جای کار میلنگه.. و دیدن دکتر لازمه.. هرچند فکر میکنی دیدن و حرف زدن با کسی که زندگیتو نمیدونه جالب نیست، اما از نظر علمی ممکنه کمک فیزیکی بکنه مثل دوا و اینطور چیزا.. و این چیزا دوروبر دکترا خیلی پیش میاد
:n16: