مشاهده نسخه کامل
: مادر برد GA_EP43T-UD3L با رم Apacer 4GB 1600
سلام دوستان 2 تا رم apacer 4GB با باس 1600 دیروز خریداری کردم حال که بر روی مادر برد EP43T-UD3L نصب میکنم بوق ممتد میزنه با این وجود بایوس را آپدیت کردم ولی بازم نشد .در ضمن سیستم فوق در حال حاضر با kingmax 2GB 1333 داره کار می کنه .فکر کردم رم خریداری شده خراب است ولی با یک مادربرد دیگه چک کردم مشگلی نداشت .
ess_1362
27-02-2014, 07:39
معمولا فرکانس های بالا با مادربرد های سوکت 775 همخوانی نداره و مشکل ایجاد می کنه
شما تک تک ماژول ها را تست کنید ببینید سیستم بالا میاد یا نه؟
سلام دوستان 2 تا رم apacer 4GB با باس 1600 دیروز خریداری کردم حال که بر روی مادر برد EP43T-UD3L نصب میکنم بوق ممتد میزنه با این وجود بایوس را آپدیت کردم ولی بازم نشد .در ضمن سیستم فوق در حال حاضر با kingmax 2GB 1333 داره کار می کنه .فکر کردم رم خریداری شده خراب است ولی با یک مادربرد دیگه چک کردم مشگلی نداشت .
احتمال زیاد این رم با مین شما سازگار نیست از یک برند دیگه استفاده کنید
همینطوری که آقا مهرداد فرمودند رمی که خریدید با بورد سازگارنیست معمولا رمهای adataو elixirوسامسونگ تهیه کنید مشکل حل میشه .
متشکرم از جواب دوستان من این رمها را روی بورد EP45T-UD3LR هم نصب کردم بازهم نشد . کسی از دوستان مفهوم +DDR3 1600 و + DDR3 2200 را می دانید لطفا راهنمایی کنید . با تشکر
ess_1362
27-02-2014, 20:49
این قابلیت اورکلاک یک برد یا ماژول را مطرح می کنه
مثلا رسما تا فرکانس 1600 را بدون هیچ تغییر خاصی ساپورت می کنه
حالا 1600+ یعنی شما با تغییرات می تونید به فرکانس های بالا تر هم برسید که unofficially هست
-----------------
موضوع دیگه ای که یادم رفت مطرح کنم ساپورت مادربرد از حداکثر حجم رم هست
بطور مثال برد خودم در قسمت specification توضیح داده که ماکزیمم از 16 گیگابایت حافظه DDR3 پشتیبانی م یکنه و 4 اسلات برای نصب ماژول داره
اگر کمی دقیق به مسئله نگاه کنیم می بینیم که این برد حداکثر از ماژول هایی با حجم 4 گیگابای پشتیبانی خواهد کرد و اگر ماژول های 8 گیگابایتی روی این برد نصب بشه ساپورت نخواهد شد
ضمنا برد مد نظر شما از ماژول های با ولتاژ پایه 1.5 پشتیبانی می کنه که باید توجه داشته باشید که ماژول هایی با ولتاژ 1.35 پشتیبانی نخواهند شد
از توضیحات شما دوستان سپاسگزارم , حالا میخواهم بدانم اگر برند رمها را عوض کنم ممکنه نتیجه بگیرم ؟ و نظر شما روی چه برندیست ؟ الان روی یک تک اسلات سیستم یک رم elixir4 gb 1333 گذاشتم وسیستم داره کار میکنه . خواهشمندم راهنمایی بفرمایید .
از توضیحات شما دوستان سپاسگزارم , حالا میخواهم بدانم اگر برند رمها را عوض کنم ممکنه نتیجه بگیرم ؟ و نظر شما روی چه برندیست ؟ الان روی یک تک اسلات سیستم یک رم elixir4 gb 1333 گذاشتم وسیستم داره کار میکنه . خواهشمندم راهنمایی بفرمایید .
ببییداگه رم های جدید تکی رو همه اسلات ها مشکل داشته باشه و با چینش های مختلف رم هم درست نشه و با آپدیت بایوس هم درست نشه برند خوب بخواین بگیرین corsair است که با اکثر بردها سازگار است سری xms3 1600 خوبه
البته به شرطی که مین این حجم رم رو هم ساپورت کنه
از جوابتون متشکرم به دنبال این سری رم میگردم در صورت تست خبرشو اعلام میکنم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.