PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کسل بودن و بی حالی شدید .........! نیاز به معرفی ویتامین یا قرص سرحال کننده .

ziba12
26-02-2014, 18:53
سلام
دوستان خیلی کسل و بی حال هستم یک مدته . همش احساس خستگی و بی حالی میکنم .
دلم میخواد همش بخوابم . نمیدونم مشکل از چی هستش . سابقه بیماری هم ندارم .

ایا قر صجوشانی یا مولتی ویتامینی هست که منو سرحال کنه ؟! ایا اهن من کم هستش ...؟ کمک کنید :n16:

supermax15
26-02-2014, 19:04
از بس میشینی پشت کامپیوتر

بهتره یه باشگاه ورزشی برید

raana
26-02-2014, 20:28
سلام دوست عزیز....
شما اول باید بری یه چک آپ کامل بدی....از نظر تیروئید و کم خونی چک بشی....

برای سر حال شدن هم ....بله قرص جوشان مولتی ویتامین خوبه...... یا قرص مولتی ویتامین هم میتونی روزی یک عدد بخوری.....
و همین طور اگر مشکل فشارخون نداری....میتونی آمپول نوروبیون(همون ب کمپلکس-ب 12)تزریق کنی...برای سر حال شدن خوبه....

ولی حتما حتما باید چک آپ کامل انجام بدی........

brad pitt
26-02-2014, 21:03
سلام

در ماه 1 بار نوروبین بزن حال ت خوب میشه

bas ali
26-02-2014, 21:26
هر روز دو یا سه لیوان قهوه بخور پر کافیینه و شنگولت میکنه . نسکافه منظورم نیست چون کافیینش پایینه

ziba12
27-02-2014, 21:09
ممنون از دوستان ، :n12:
رفتم دکتر گفت مشکل کم خونی داری و قرص اهن و مولتی ویتامین تجویز کرد .

wooooow
05-03-2014, 19:09
آخخخخخخخخخخخخ گفتی

الان اومده بودم واسه همین سوال تاپیک بزنم

یعنی 24 ساعت شبانه روز میخوام بخوابم !!! :n03:
اصلا حال ندارم و فقط احساس خستگی میکنم !! :n27:
نمیدونم چرا هرچی میخوابم بازم احساس کمبود خواب دارم !!

الان شما چیکار کردی ؟؟
رفتی دکتر چی شد ؟؟؟

یه مختصر توضیح میدی !! :n01:

pc-game
05-03-2014, 20:42
درست میگه . بنده هم کم خونی دارم و شدیدا به کسلی دچار شدم . البته یک عمریه ...

soroosh_cz
05-03-2014, 23:20
دوستان کسلی خیلی دلایل میتونه داشته باشه.
از غدد بدن میتونه باشه... از کم خونی میتونه باشه، از درست عمل نکردن دستگاه گوارش (مخصوصا روده) میتونه باشه.

برای هر کس هم دلیل متفاوتی ممکنه داشته باشه. فقط حواستون باشه اگر بیحالی با کاهش وزن همراه شد، حتما دکتر برین. :n01:

lionf3
06-03-2014, 00:21
احتمالا برای کم خونی هستش
البته آلودگی هوا
کم کاری بعضی غدد
بالا و پایین شدن بعضی هورمون ها و......
میتونه تاثیر داشته باشه
و خواب کافی و با کیفیت (شده ۴ ساعت خواب اما عمیق و بدونِ مشکل)
یه صبحانه‌ی خوب و....

lionf3
06-03-2014, 00:22
احتمالا برای کم خونی هستش
البته آلودگی هوا
کم کاری بعضی غدد
بالا و پایین شدن بعضی هورمون ها و......
میتونه تاثیر داشته باشه
و خواب کافی و با کیفیت (شده ۴ ساعت خواب اما عمیق و بدونِ مشکل)
یه صبحانه‌ی خوب و....

تازه پست #6 رو دیدم:n02:
منم کم خونی دارم
خیلی بده
سر گیجه
بی حالی و کسلی

pc-game
06-03-2014, 00:39
کم خونی آدمو از کار و زندگی میندازه...باید سریع درمون بشه..من وقتی از جام بلند میشم ، چشام چنان سیاهی میره که با مخ میام رو زمین

lionf3
06-03-2014, 03:32
کم خونی آدمو از کار و زندگی میندازه...باید سریع درمون بشه..من وقتی از جام بلند میشم ، چشام چنان سیاهی میره که با مخ میام رو زمین

اوخ اوخ
کم خونیِ شما فک کنم خیلی شدیدِ دیگه!
:n06:

ziba12
07-03-2014, 16:12
سلام

دوستان نتیجه رو بردم پیش دکتر گفت که کم کم خونی شدید داری . خلاصه یک سری دارو و قرص اهن و مولتی ویتامین نوشت برام . از وقتی داروهامو خوردم . راستی یکم هم بعضی اوقات چشم هام سیاهی میرفت حتما باید مینشستم .

الان یکم بهترم و دیگه مثل قبل احساس کسلی و خستیگی نمیکنم . فقط توصیه میکنم سعی کنید نخسه خارجی دارو ها رو بخرید . مثلا قرص اهن ایرانی معده رو داغون میکنه .:n16:

درسته گرون تره اما چاره ای نیست اثرش هم بیشتره .

raana
08-03-2014, 22:48
دوستانی که کم خونی دارن....قرص و یا مواد غذایی حاوی آهن میخورن.....همراه با آهن ویتامین C مصرف کنن که باعث جذب بهتر آهن میشه......

و مواد غذایی حاوی آهن رو با ماست و دوغ مصرف نکنید.....

pc-game
09-03-2014, 01:12
کم خونی درمان قطعی داره ؟ کسی بوده که نتیجه گرفته باشه ؟
چند سالی میشه تغذیه رو درست کردم و قرص هم که به جاش ولی آنچنان که باید رو به راه نیستم

soroosh_cz
09-03-2014, 07:22
من که یه بار آزمایش خون دادم، بم گفتن که گروه های خونی منفی، کلا کم خون تر هستن... دیگه نمیدونم صحتش رو.
ولی برای خود من که کم خونی شدید داشتم، سرم آهن نوشتن، الان 9 هفته اس که هر هفته یه سرم آهن میزنم، اسم آمپولش هم Venofer هست. RBC رو از 3.15 آورده روی 3.85 و هموگلوبین رو از 11.2 رسونده به 12.5 البته هنوز 7 تا سرم دیگه دارم. :n27:

کم خونی بخاطر تغذیه بد، خونریزی یا کم تحرکی بوجود میاد معمولا، با رعایت همین موارد هم میشه ازش جلوگیری کرد.

raana
09-03-2014, 11:12
کم خونی درمان قطعی داره ؟ کسی بوده که نتیجه گرفته باشه ؟
چند سالی میشه تغذیه رو درست کردم و قرص هم که به جاش ولی آنچنان که باید رو به راه نیستم

درمان که داره........خود من کم خونی داشتم....حدود 2 سال دارو مصرف کردم....و الان چند سالی هست که مشکلم رفع شده....هموگلوبین م هم اومده رو 14......

ولی خب در درجه ی اول باید علت کم خونی مشخص بشه......چون گاهی مواقع همون طور که سروش عزیز اشاره کردن....ممکنه علت خونریزی باشه...که در نتیجه شما هر چی دارو هم مصرف کنی...بازم جواب نمیده......منظور از خونریزی هم ...خونریزی های داخلی که در معده و روده باشه و شما به طور مستقیم متوجه نمیشی.....

ولی علت عمده اون موارد وراثتی و تغذیه بد هست.....

Ar@m
09-03-2014, 23:54
کم خونی علل مختلفی داره و با توجه به اون علل اسامی متفاوتی هم داره. فقط یک نوع کم خونی نداریم که بگیم حالا درمان شدنیه یا نه.
اون چیزی که عموم ازش بعنوان کم خونی یاد میکنن کم خونی فقر آهن "Iron Deficiency" هستش و خب درمانش هم از رو اسمش مشخصه. با برطرف شدن کمبود آهن مشکل حل میشه
بسته به سابقه کم خونی در خانواده, سن و جنس شما علت ها و درمان های کم خونی متفاوتن. اول از همه باید علت کم خونی مشخص بشه بعد میشه گفت برطرف میشه یا نه