PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل روشن نشدن لب تاب و عدم نمایش صفحه

m_poke
25-02-2014, 23:51
سلام دوستان
لب تاب من dell 5010
گرافیک ati mobility radeon hd 5470
یه چندوقتی بود که من لب تابم با یک سری صفهه های آبی یا همون صفحه های مرگ روبرو می شد.
اولش من زیاد توجه نمیکردم تا اینکه این 2 ماه پیش دیگه واقعا عصبانیم کرد روزی چند بار صفحه ابی میومد
بعد از اون لب تابم روشن نشد و یکسری بوق ممتد(8تا بوق) میزد..از هر 20 بار 1 بار روشن میشد ولی بعد از 20 دقیقه دوباره خاموش می شد و ...
بردمش پهلوی یه کامپیوتری که معرفی کرده بودن بعد از تست گفت چیپ گرافیکت سوخته منم ناچارا گفتم عوضش کن...
عوض شد و حدود 185 ت خرج برداشت
بعد از یه مدت (حدود 1 ماه)دوباره همون صفحه های آبی و همون برنامه برام پیش اومد..منم دیگه وقت نکردم برم پیش تعمیرکاره
حالا چند تا سوال داشتم ازتون
من شخصا فکر نکنم که چیپ گرافیکا عوض کرده باشه آخه یعنی بعد از 1 ماه دوباره باید بسوزه؟
فن لب تابمم مشکلی نداره...دمای گرافیکمم رو ماکزیمم 70 میرفت
حالا ازتون میخوام کمکم کنید:n28:

Max.Pain
27-02-2014, 12:38
سلام دوستان
لب تاب من dell 5010
گرافیک ati mobility radeon hd 5470
یه چندوقتی بود که من لب تابم با یک سری صفهه های آبی یا همون صفحه های مرگ روبرو می شد.
اولش من زیاد توجه نمیکردم تا اینکه این 2 ماه پیش دیگه واقعا عصبانیم کرد روزی چند بار صفحه ابی میومد
بعد از اون لب تابم روشن نشد و یکسری بوق ممتد(8تا بوق) میزد..از هر 20 بار 1 بار روشن میشد ولی بعد از 20 دقیقه دوباره خاموش می شد و ...
بردمش پهلوی یه کامپیوتری که معرفی کرده بودن بعد از تست گفت چیپ گرافیکت سوخته منم ناچارا گفتم عوضش کن...
عوض شد و حدود 185 ت خرج برداشت
بعد از یه مدت (حدود 1 ماه)دوباره همون صفحه های آبی و همون برنامه برام پیش اومد..منم دیگه وقت نکردم برم پیش تعمیرکاره
حالا چند تا سوال داشتم ازتون
من شخصا فکر نکنم که چیپ گرافیکا عوض کرده باشه آخه یعنی بعد از 1 ماه دوباره باید بسوزه؟
فن لب تابمم مشکلی نداره...دمای گرافیکمم رو ماکزیمم 70 میرفت
حالا ازتون میخوام کمکم کنید:n28:

لپ تاپ های Vosto این مشکل زیاد براشون پیش میاد.

چیپ گرافیک نمی سوزه بلکه به علت دمای بالا لحیم پایه ها ذوب شده و اتصالش به مادربرد قطع میشه.

برای تعمیر هم معمولا یا چیپ رو حرارت بالا میدن و سرد میکنن تا اتصال دوباره بر قرار بشه یا خیلی با معرفت باشن Reball میکنن یعنی پایه ها رو مجددا لحیم میکنن با مین برد.

البته این کارها خیلی فایده نداره و معمولا بعد از مدتی مشکل مجددا بروز میکنه !!!

فکر کنم لپ تاپ عمر خودش رو کرده باشه

4umbaz
20-08-2014, 18:05
منم دقیقا همین مشکلو دارم ۹۰ تومن یک ماه پیش دادم تعمیرگاه و دوباره این مشکل اومد...یعنی هیچ امیدی نیست بهش؟!

Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk 2

kimia33
28-08-2014, 12:28
دوست عزیز این مشکل با توجه به مدل بایوستون فرق میکنه
در مدل AMI BIOS شرکت شرکت American Megatrends که يکي از بايوسهاي متداول است معنی 8 بوق در زمان راه اندازي (پيش از POST) : خرابي کنترل کننده ديسکت ران
در زمان POST :8 بوق: خطاي حافظه نمايش ( مربوط به کارت گرافیک)

تابو
30-01-2015, 05:19
این ایراد معمولا مدار rtc هست که متاسفانه خیلی از تعمیرکارا فک میکنن گرافیکه . البته تو 5010 اینجوریه و اصلا ربطی به گرافیک نداره و متاسفانه مادر برد مردم رو خراب میکنن . و این یه ایراد شایع تو 5010 هست و خیلی راحت درست میشه هزینه 80 تومن نه چیپه نه بافر و در کل نه گرافیک