مشاهده نسخه کامل
: نصب دوربین برای منزل
با سلام.
من به تازگی می خوام یک سیستم دوربین برای منزل نصب کنم.اما مشخصات کلی رو نمی دونم:از جمله: چه تعداد،مارک ،هزینه ها،
و ... بحث من برای مسائل امنیتی است.(گرفتن تصاویر برای مشخص کردن یک شخص مثلا دزد).
دوستانیکه در این زمینه پیشنهداتی دارند خواهش می کنم منو راهنمایی کنند؟
:n02:
mahpesar
25-02-2014, 23:52
به نظرم یک سیستم تک دوربینه با کیفیت ساده و یک هارد کم حجم براتون کفایت میکنه
حالا متخصصین فن بهتر میدونن :n01:
MOHAMMAD_ASEMOONI
26-02-2014, 15:26
سلام .
تعداد دوربین بستگی به راههای ورودی منزل داره . ( از حیاط , حیاط خلوت , دیوارهای همسایه , از نورگیر پشت بام و غیره ) .
نوع دوربین بستگی به بودجه داره .
بهتره دید در شب باشه تا در تاریکی هم بتونه فیلم بگیره .
باید حساسیت رو روی زیاد تنظیم کنین تا حتی از یک گربه هم تکون خورد جلوی دوربین حرکتش ضبط بشه .
حجم هاردِ دستگاه بستگی به بودجه و تعداد دوربینها و تنظیم حساسیت دوربینها داره ( چه وقت فیلم بگیره چه وقت خاموش باشه ) .
هر چی حجم هارد بیشتر باشه به نفعتونه چون میتونین با کیفیت بهتر و حساسیت بالاتر فیلم بگیرین و مدتِ بیشتری هم اون فیلمها در هارد میمونه .
بهتره دوربینها بالا و دور از دسترس باشه تا نتونند بدزدنش یا از کار بندازنش .
بعضیها مخفیش میکنند . بعضیها طوری نصبش میکنند تا همه ببینند و حساب کار خودشون رو بکنند و فکر دزدی رو از سر بیرون کنند .
سیم کشیها باید تمیز و ضد آب باشه .
دستگاه نباید در دسترس باشه وگرنه دزد وارد میشه و کارش رو انجام میده و دستگاه رو هم با خودش میبره .
بهتره سیستم هشدار هم نصب بشه که با آژیر یا مسج ورود دزد رو بهتون خبر میده .
سلام .
تعداد دوربین بستگی به راههای ورودی منزل داره . ( از حیاط , حیاط خلوت , دیوارهای همسایه , از نورگیر پشت بام و غیره ) .
نوع دوربین بستگی به بودجه داره .
بهتره دید در شب باشه تا در تاریکی هم بتونه فیلم بگیره .
باید حساسیت رو روی زیاد تنظیم کنین تا حتی از یک گربه هم تکون خورد جلوی دوربین حرکتش ضبط بشه .
حجم هاردِ دستگاه بستگی به بودجه و تعداد دوربینها و تنظیم حساسیت دوربینها داره ( چه وقت فیلم بگیره چه وقت خاموش باشه ) .
هر چی حجم هارد بیشتر باشه به نفعتونه چون میتونین با کیفیت بهتر و حساسیت بالاتر فیلم بگیرین و مدتِ بیشتری هم اون فیلمها در هارد میمونه .
بهتره دوربینها بالا و دور از دسترس باشه تا نتونند بدزدنش یا از کار بندازنش .
بعضیها مخفیش میکنند . بعضیها طوری نصبش میکنند تا همه ببینند و حساب کار خودشون رو بکنند و فکر دزدی رو از سر بیرون کنند .
سیم کشیها باید تمیز و ضد آب باشه .
دستگاه نباید در دسترس باشه وگرنه دزد وارد میشه و کارش رو انجام میده و دستگاه رو هم با خودش میبره .
بهتره سیستم هشدار هم نصب بشه که با آژیر یا مسج ورود دزد رو بهتون خبر میده .
سلام.
چون تو پارکینگ می خوام نصب کنم و دم در ورودی و البته ارتفاع زیاد نیست در این مورد چیکار کنم؟
نمی دونم تو دید بذارم یا یه جوری مخفی کنم؟(البته امکان مخفی سازیش کمه)؟
نصب سیستم هشدار دهنده برای ورودی یک اپارتمان که ورود و حروج قط در حدی دست من هست ایا خوبه یانه(تردد زیاد است)؟
چون ما تو همکف هستیم از یک طرف به در پارکینگ برخوردیم و از طرف دیگه به حیاط خلوت پشت ایا حیاط خلوت پشت هم دوربین یا سیستم دزدگیر می خواد یا نه؟
MOHAMMAD_ASEMOONI
02-03-2014, 18:08
سلام
شما یا باید با نرده و گارد راههای دیگه رو ببندین یا باید هر جائی که امکان ورود دزد ازشون هست رو دوربین نصب کنین .
برای مخفی کردن دوربین میشه از گلدونهای دیواری با گل پلاستیکی استفاده کرد
مثل اینها
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
=======================+============
دزدگیرهایی هست که از تو به درب ورودی یا پنجره وصل میشه و اگر درب یا پنجره تکون بخوره یا بیش از حد معینی بلرزه دزدگیر فعال میشه .
مثل اینها
این مدل هم هست که با حرکت فعال میشه و مموری کارت داره و فیلمبرداری میکنه
اما به درد مطب دکتور و دفتر کار میخوره وگرنه کافیه مموری کارتش رو بردارین
ا سلام خدمت همه
دوستان من میخوام واسه خونمون دوربین مدار بسته پیاده سازی کنم، تا حالا دوربین نصب نکردم ولی یه سری کلاسای آموزشی نصبشو رفتم واسه همین یه کوچولو آشناییت دارم
مشخصات جاهایی که دوربین میخواد رو بهتون میگم شما بگین چی بخرم
1- یه دونه واسه در ورودی خونه - داخله خونس
2- یه دونه واسه روبروی در پشت بام
3- یه دونه واسه تو حیاطمون
حالا کلا من واسه پیاده سازی به چه تجهیزاتی و امکاناتی نیاز دارم، از سیم بگین تا دوربین و dvr و ...
اگه مدل دقیق دوربین رو بهم بگین ممنون میشم چون میخوام تا قبل عید نصب کنم
اطلاعات تکمیلی رو خدمتتون عرض میکنم
1- دوربین داخل حیاط واسه محیط بیرونه و شعاع تحت پوشش حدود 6 متر
2- دوربین روبرو در اصلی واسه داخل خونه و شعاع تحت پوشش 5متر
3-دوربین روبروی در پشت بام واسه داخل خونه شعاع تحت پوشش 3متر
تمامی دوربین ها دید در شب داشته باشند و قادر به شناسایی چهره باشند - من چند وقت پیش فیلم یه سرقت در شب رو دیدم که دوربین گرفته بود ولی تصویر اصلا قابل شناسایی نبود واسه همین دوربینی میخوام که تصویر رو بشه شناسایی کرد
میخوام به سیستمم این قابلیت رو اضافه کنم که وقتی خونه نیستیم اگه تصویر متحرکی رو شناسایی کرد بهمون بوسیله تلفن یا هر چیز دیگه ای خبر بده
اگه بخوام این امکان رو اضافه کنم که قابلیت این رو داشته باشه که بشه از طریق اینترنت بشه تصاویر رو دید چقدر به هزینم اضافه میشه
تا 1.5 میخوام هزینه کنم، واسه اینکار کافیه؟
در مورد جایی که دوربین رو میخوام نصب کنم اگه احتیاج هست یا به انتخاب نوع دوربین کمکی میکنه بگین تا عکس اون مکان رو براتون بزارم
سپاسگذار
دوستان مارو دریابن :n16::n16:
mahsa.hh
28-04-2014, 14:52
یه مدلایی هست که مثل دوربین عکاسی کارت حافظه میخوره اونا بهتره و قیمتشون هم مناسبتره
MOHAMMAD_ASEMOONI
29-04-2014, 07:56
سلام . کسانی که دوربین میفروشند خودشون بهتون میگن چه دوربینی باید بگیرین و چه دستگاهی . درضمن با چند فروشگاه مشورت کنین و قیمت بگیرین نه فقط یک مغازه . توی نت هم آگهیهاشون فراوونه . توی گوگل بنویسید خرید دوربین مدار بسته
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.