ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در ایسوس n56v لطفا راهنمایی کنید

sj0012007
25-02-2014, 08:30
سلام
من دیروز همین لبتاپ رو خریدم منتها وقتی از آداپور اسفاده می کنم . احساس میکنم یه برق خفیفی اطراف کیبورد و پشت مانیتور هست
می خواستم بدونم این مشکل عادیه یا باید لبتاپ رو پس بدم

امیر تتلو
25-02-2014, 17:56
ببر پس بده لب تاب مشگل داره باید درست شه اگه یه دو سه روز صبر کنی شاید خوب شه اگه نشد برو درستش کن یا پس بده

Public Enemy
25-02-2014, 18:22
سلام
من دیروز همین لبتاپ رو خریدم منتها وقتی از آداپور اسفاده می کنم . احساس میکنم یه برق خفیفی اطراف کیبورد و پشت مانیتور هست
می خواستم بدونم این مشکل عادیه یا باید لبتاپ رو پس بدم

دوست عزیز در صورتی که بدنه این لپ تاپ آلومینیوم هست ، این چیزی که شما بهش می گین برق خفیف ، کاملا طبیعی هست .

تمام لپ تاپ ها با بدنه آلومینیومی همین گونه هستند . مانند Macbook ها . این سوال در تاپیک Macbook ها هم پرسیده می شه . نگرانی خاصی نداره .
بیشتر هم به این دلیل احساس می شه که پوست دست معمولا خشک هست و با بدنه تماس پیدا می کنه . اگر دستتون کمی مرطوب باشه و یا دستتون رو روبی بدنه ثابت بدون حرکت نگه دارین مطمئنا احساس نمی شه .

تا اونجا که من می دونم سری N56 کلا فلزی هستند . لذا احتمال داره مشکل شما به همین مورد بالا برگرده .

در صورتی که بدنه پلاستیکی هست و احساس برق خفیف می کنین ، لپ تاپ رو به گارانتی ببرین..

در ضمن در هنگام ایجاد تاپیک دقت کنین در انجمن مناسب مطرح بشه .

sj0012007
25-02-2014, 21:10
دوست عزیز در صورتی که بدنه این لپ تاپ آلومینیوم هست ، این چیزی که شما بهش می گین برق خفیف ، کاملا طبیعی هست .

تمام لپ تاپ ها با بدنه آلومینیومی همین گونه هستند . مانند Macbook ها . این سوال در تاپیک Macbook ها هم پرسیده می شه . نگرانی خاصی نداره .
بیشتر هم به این دلیل احساس می شه که پوست دست معمولا خشک هست و با بدنه تماس پیدا می کنه . اگر دستتون کمی مرطوب باشه و یا دستتون رو روبی بدنه ثابت بدون حرکت نگه دارین مطمئنا احساس نمی شه .

تا اونجا که من می دونم سری N56 کلا فلزی هستند . لذا احتمال داره مشکل شما به همین مورد بالا برگرده .

در صورتی که بدنه پلاستیکی هست و احساس برق خفیف می کنین ، لپ تاپ رو به گارانتی ببرین..

در ضمن در هنگام ایجاد تاپیک دقت کنین در انجمن مناسب مطرح بشه .

ممنونم به پاسختون
اما یکم احساس می کنم نسبت به لبتاپ های دیگه برق خفیف یه مقدار بیشتر باشه

aidin.2014
04-03-2014, 13:57
المینیومیه مشکلی نیست

parsicola
04-03-2014, 15:55
من هم با مک بوک ایر خودم همین مشکل رو دارم . کلا وقتی به بدنه آلومینیومی لب تاپ ها دست میزنین (درصورتیکه به شارژر به برق هم وصل باشه) باعث میشه آدم عربی برقصه !
جای نگرانی نیست. تازه باعث میشه گلبولها ی خون آدم باردار بشه! استغفرا...