PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Galaxy S5 | پنجمین کهکشانی سامسونگ

صفحه ها : [1] 2

Iloveu-ALL
24-02-2014, 22:56
Samsung Galaxy S5

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مجهز به صفحه نمایش 5.1 اینچی به همراه پردازنده 4 هسته‌ای اسنپدراگون 801 با سرعت 2.5Ghz و 2 گیگابایت رم
و همچنین اسکنر اثر انگشت و حسگر ضربان قلب

گلکسی اس 5 سرانجام اینجاست و اکنون همه چیز را در خصوص پرچمدار سال 2014 تولیدکننده مطرح کره‌ای می‌دانیم. گلکسی اس 5 به قلمرو فبلت‌ها بیش از پیش نزدیک شده و از یک صفحه‌نمایش 5.1 اینچی Super AMOLED با رزولوشن 1920 در 1080 بهره می‌برد؛ اسکنر اثر انگشت تعبیه شده در دکمه خانگی و نیز حسگر ضربان قلب قرار گرفته در پشت دستگاه در کنار بخش فلش LED این دستگاه را همراهی می‌کنند. گلکسی اس 5 سامسونگ کاملا در مقابل آب و گرد و غبار مقاوم است که می‌توان آن را یکی از اساسی‌ترین ویژگی‌های پرچمدار جدید سامسونگ دانست.
پرچمدار مبتنی بر اندروید 4.4 سامسونگ، از زبان طراحی نسل قبلی خود چندان فاصله نگرفته است. این دستگاه از صفحه‌نمایشی بزرگتر در شاسی بزرگ‌تر بهره می‌برد که البته باز هم کلیه این قسمت بعلاوه پوشش پشتی، حاشیه‌ها و دکمه بیضی شکل خانگی از جنس پلاستیک ساخته شده‌اند، اما اسکنر اثر انگشت و کنترلگر ضربان قلب ویژگی‌های سخت‌افزاری بسیار جالب توجه در این تلفن هستند. با توجه به این موضوع به نظر می‌رسد گلکسی اس 5 تمرکز ویژه‌ای بر روی بخش سلامت و تناسب اندام داشته که می‌تواند نوعی مقابله پیشاپیش با تحرکات اپل برای سخت‌افزار و نرم‌افزارهای بعدی باشد.
گلکسی اس 5 سامسونگ از یک پردازنده چهار هسته‌ای Snapdragon 801 با فرکانس کاری 2.5 گیگاهرتز، دو گیگابایت رم، NFC، پشتیبانی از شبکه مخابراتی LTE، بلوتوث 4.0، حافظه داخلی 16 یا 32 گیگابایت که از طریق کارت حافظه قابل ارتقا تا 128 گیگابایت است بهره می‌برد. دوربین این دستگاه 16 مگاپیکسلی بوده و از فیلمبرداری با کیفیت 4K پشتیبانی می‌کند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشاهده ضربان قلب

در گوشی هوشمند جدید سامسونگ، حسگر ضربان تعبیه شده، تپش قلب شما را اندازه‌گیری کرده و داده‌های مربوطه را به برنامه S Health 3.0 که اپلیکیشن کنترل سلامت سامسونگ است ارسال می‌کند. این اپلیکیشن در حال حاضر توانایی محاسبه قدم‌های برداشته شده و نیز میزان کالری سوزانده شده را نیز دارا است. یک مانیتور از وضعیت بصری ضربان قلب که توسط انگشتان دست قابل تعامل است نیز بر روی صفحه‌نمایش ساعت‌های هوشمند Gear نمایان خواهد شد. این ویژگی در مجموع بعد دیگری را به داده‌های بدست آمده اضافه می‌نماید که می‌تواند منجر به ارائه تصویر کلی واضح‌تری از وضعیت سلامت کلی شخص شود.
انجام پرداخت با کشیدن انگشت

ویژگی مهم دیگر گلکسی اس 5، استفاده از سنسور شناسایی اثر انگشت در این دستگاه است. بدون شک بسیاری از افراد، بار دیگر سامسونگ را به کپی‌برداری از اپل متهم خواهند نمود اما سامسونگ معتقد است که سنسور به کار رفته در گلکسی اس 5 کاملا متفاوت از نمونه به کار رفته در آیفون 5s است. این سنسور توانایی ثبت سه اثر انگشت گوناگون را دارد و فرآیند ثبت از طریق انجام هشت بار کشیدن انگشت انجام می‌پذیرد (سنسور گلکسی اس 5 برخلاف آیفون که از طریق نگاه داشتن انگشت صورت می‌گیرد بر مبنای کشیدن انگشت بر روی سنسور عمل می‌نماید). در گلکسی اس 5 می‌توان از سنسور اثر انگشت به منظور شناسایی و باز نمودن دستگاه بهره برد اما در عین حال کاربرد مهم دیگری نیز برای آن تعبیه شده است؛ با استفاده از این اسکنر کاربر می‌تواند تاییدیه لازم را به PayPal داده و به انجام پرداخت‌های اینترنتی خود در هر کجا بپردازد. ظاهرا این موضوع گستره‌ی بسیار وسیع‌تری را نسبت به کاربرد Apple ID در آیفون شامل می‌شود و تنها به شناسایی مالک دستگاه و اجرای پرداخت‌های iTunes محدود نیست.
از آنجا که در این سیستم از PayPal بهره گرفته شده است، می‌توان از این ویژگی برای خرید اجناس فیزیکی نیز در خرده فروشی‌ها بهره برد. این موضوع بطور بالقوه گزینه‌های پرداخت با موبایل بسیاری را برای سامسونگ و کاربران این شرکت فراهم خواهد آورد. تمام موارد ذکر شده بستگی به این خواهد داشت که سیستم مذکور در عمل به چه نحوی ظاهر شود و چه میزان تلاش برای شکستن صد امنیتی آن نیاز خواهد بود.
ویدئو با کیفیت 4K و فوکوس قابل تنظیم

ویژگی دیگر گلکسی اس 5 در دوربین جدید این دستگاه نهفته است که اکنون از رزولوشن 16 مگاپیکسل بهره برده و توانایی ضبط ویدئو با کیفیت 4K را دارا است. البته باید در نظر داشت که صفحه نمایش قرار گرفته بر روی دستگاه 1080p بوده و توانایی نمایش تمام جزییات ویدئوهای ضبط شده را نخواهد داشت. گلکسی اس 5 سامسونگ اولین گوشی معرفی شده با قابلیت ضبط ویدئو 4K نیست اما مسلما در گروه اولین‌ها قرار می‌گیرد. این موضوع با توجه به همه‌گیر شدن روزافزون تلویزیون‌های 4K با قیمت‌های قابل دست‌یابی، برای بسیاری کاربران یک مساله اغوا کننده خواهد بود. بنابراین شاید بتوان گفت که ویدئوهای خانگی تهیه شده توسط کاربران می‌تواند در حال حاضر بر بسیاری از محتوای رسمی از نظر کیفیت غلبه کند.
دوربین جدید این دستگاه همچنین از عملکرد جدید تصویر آهسته بهره می‌برد که نمونه آن را در آیفون 5s نیز دیده‌ایم. همچنین دوربین گلکسی اس 5، قابلیت‌ تغییر و تنظیم فوکوس پس از ثبت تصویر، نظیر آنچه در دوربین‌های گران قیمت سری Lytro می‌بینیم را در خود جای داده است. این هم یکی دیگر از ویژگی‌هایی است که باید راه خود را هر چه سریع‌تر به دستگاه‌های موبایل باز نماید اما در حال حاضر استفاده از این عملکرد، بطور قطع به سامسونگ کمک خواهد کرد تا کاربران بسیاری را متقاعد به خرید پرچمدار جدید خود کند.

عکس های بیشتر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

منبع: zoomit.ir

hasanmotori
24-02-2014, 23:16
پایگاه خبر رسانی آسوشیتد فرس به تازگی اعلام کرد سامسونگ ضعف خود در رقابت با برندهای معتبر تلفن همراه را قبول کرده و اعلام داشته ما دیگر توانایی رقابت با بزرگانی چون سونی و اچ تی سی را نداریم و تمام توانایی خود رو در گلکسی اس5 به کار گرفتیه ایم و در برابر تمام مشتریان خود شرمنده ایم که نتوانستیم گوشی خوبی را عرضه کنیم و هیچگونه نو آوری در گوشی جدید خود نداشتیم. به نظر میرسد به زودی سامسونگ خودرا از عرصه گوشیهای پیشرفته کنار بکشد و تنها گوشیهای ارزان قیمت تولید کند

shahabprince
24-02-2014, 23:34
پایگاه خبر رسانی آسوشیتد فرس به تازگی اعلام کرد سامسونگ ضعف خود در رقابت با برندهای معتبر تلفن همراه را قبول کرده و اعلام داشته ما دیگر توانایی رقابت با بزرگانی چون سونی و اچ تی سی را نداریم و تمام توانایی خود رو در گلکسی اس5 به کار گرفتیه ایم و در برابر تمام مشتریان خود شرمنده ایم که نتوانستیم گوشی خوبی را عرضه کنیم و هیچگونه نو آوری در گوشی جدید خود نداشتیم. به نظر میرسد به زودی سامسونگ خودرا از عرصه گوشیهای پیشرفته کنار بکشد و تنها گوشیهای ارزان قیمت تولید کند

خخخخخخخخخخخخخخخ بازم تویی؟
هنوز دست از این کارات بر نداشتی؟
به عنوان یه طرفدار پروپا قرص سامسونگ باید بگم که اصلا از galaxy s5 خوشم نیومد واقعا دیگه گندشو درآورد سامسونگ
شایدم بخواد سری F رو معرفی کنی ولی در کل خیلی ناامیدم کرد

Iloveu-ALL
24-02-2014, 23:43
تو همه سایت ها کاربرا دارن ازش شدیدا انتقاد میکنن :n02:

mnik7
24-02-2014, 23:56
تو همه سایت ها کاربرا دارن ازش شدیدا انتقاد میکنن :n02:

با این طراحی و ساخت بازم حال گیری کرده معلومه باید انتقاد کنند
ضداب بودنش هم که در سطح بالایی نیست ،سخت افزار در خور توجهی هم نداره
با وجو پیشرفت هایی اما بازم از سامسونگ انتظارات بیش از این بود

(^_^)
25-02-2014, 00:16
باید اسمشو می ذاشت Galaxy S 3.5 :دی
حد اقل رمش رو 3 می کرد ، یا باطری رو میبرد بالا : |
0.1 صفحه نسبت به 4 بزرگتر شده ، اونوقت گوشی یک سوم بزرگتر شده :|
من حس می کنم دوربین مخفی ــه ، گیرمون آورده سامسونگ : دی

h!tman
25-02-2014, 00:54
آخه چرا اینقدر بیشعوری تو سامی؟: ))
یاد طراحی دمپایی ابری( فایو سی ) افتادم

30vil
25-02-2014, 01:30
امیدوارم سامی در گلکسی اس 6 ، رادیو یادش نره :n02:

happy_2o2o
25-02-2014, 01:37
آبرومونو برد
من هر همه جا سنگ سامی رو به سنه میزدم :(

mehdi30nema
25-02-2014, 05:35
یعنی من خودم شدید فن سامسونگم . الان اس 3 دارم ، به همه هم سامسونگ رو پیشتهاد میکنم . ولی خاک تو سر سامسونگ با این گوشی زدنش .
واقعا این به جز سنسور چیش از اس 4 سر تره ? قیافشم که حال بهم زنه با اون درب پشت مسخره . حداقل مثل نوت 3طرح چرمی میزد

Pami
25-02-2014, 07:38
این نسخه اپدیت شده همون اس 4 هست
به نظر من سامسونگ عجله کرد
نواوری خاصی هم صورت نداده سنسور اثر انگشت یا ضد اب بودنو قبلن انجام داده بودن رقبا
اسکنر ضربان قلب هم خداییش خیلی کاربردیه اصلا تنها دلیل خرید این گوشی همینه !! خخخ
حاشیه دور نمایشگر هم انگار بیشتر شده پترن پشت گوشی هم خالص از نکسوس 7 2012 کپی شده
انصافا لیاقت پرچمدار بودن رو نداره

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

pcgamer
25-02-2014, 07:56
اصلا تمام گوشی های جدید شده مثل هم . اینکه خیلی شبه اس 4 هست .
من خودم منتظرم که گوشی بیاد که از نظر باتری قوی باشه نخوام هر روز شارژ کنم .

sAeEd_kHaAn
25-02-2014, 09:05
گندی دیگر از سامسونگ :n02:

saeed7711
25-02-2014, 09:24
کاملا مشخصه که سری S سامسونگ به پایان راه رسیده. هیچ نواوری در طراحی ظاهری این گوشی دیده نمیشه

سامسونگ نیاز به یک تحول در طراحی داره.

Immunology
25-02-2014, 10:16
اگه رزولیشنش2kبود میگرفتمش اما با این رزولیشن نه.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

h!tman
25-02-2014, 10:38
گندی دیگر از سامسونگ :n02:
انتظار داشتم در صفحه اول تاپیک حضور فعال به عمل بیاوریی:دی

برای من که فرقی نداره ، با یک قیمت معقول میخرمش. چون ایرادات اس4 رو برطرف کرده .
باتری باتری و بانری ، که اینجا از نظر پنل ، سخت افزار و میلی آمپر بهتر شده
رنگ آبیشم خوشگله :دی
اما این که بگیم اس5 ، خیر. همون اس 4 ادونس مثلا:دی
مثل زد 2 که من بهش میگم زد 1 +
دوربینش هم مثل این که خیلی بهتر شده .
کلا یک آپدیت بوده و البته خوشحال شدم که گذاشتن 2کی برای نسل بعد باشه :)

biostar
25-02-2014, 11:02
پلاستیک با طعم ضد آب :n08:

MOHAMMAD2010
25-02-2014, 12:43
این سامسونگ کی میخواد بالاخره طراحی رو یاد بگیره خدا میدونه !

amin148
25-02-2014, 13:35
پلاستیک با طعم ضد آب

نمیدونم مراسم زنده دیدین یا نه. ولی جالبترین قسمتش این بود که میگفت این گوشی ضد آبه ولی بهتره زیر آب گرفته نشه .
حالا درسته کسی این کارو نمیکنه ولی خب اگه ضد آبه دیگه چرا براش شرط میذارین مثه سونی باشه که توتنگ آب هم بندازیش مشکلی پیش نمی یاد .

طراحی خودش که واقعا زمخت و بده . و شاهکار طراحیش هم اون پشتش و نحوه پوشاندن پورت هاش هست. (واقعا صرف نظر از فن بوی بازی نحوه پوشوندن اون پورت ها توسط سامسونگ و سونی رو مقایسه کنید )

من به شخصه طراحی و ابعاد S4 رو به مراتب بهتر میدونم و به نظر میاد با بزرگتر کردن صفحه به میزان یک دهم ابعاد S5 بیش از اونی که باید بزرگ شدن .

سونی با همه خوبی ها یا بدیهاش حداقل بزرگترین عیب گوشیهاش که صفحه نمایش بود رو تا حد زیادی برطرف کرد (حاشیه هاشو هم نه به اندازه کافی ولی تا حد قابل قبولی کم کرد ) ولی سامسونگ نه برا بدنه پلاستیکیش کاری کرد نه طراحیش.

بدتر از همه دوباره ورژن نه چندان دوست داشتنی اکسینوس هم داره که بندازه به جهان سومی ها .

به نظر من برنده اصلی دیروز LG G2 بود . با گوشی ای که 6 ماه پیش داده به راحتی میتونه با این دو تا گوشی (Z2 و S5 ) تا یکسال دیگه هم رقابت کنه و با توجه به اینکه قیمتش هم خوب افت کرده فروشش افزایش پیدا میکنه.

mehdi30nema
25-02-2014, 14:08
به نظر من برنده اصلی دیروز LG G2 بود . با گوشی ای که 6 ماه پیش داده به راحتی میتونه با این دو تا گوشی (Z2 و S5 ) تا یکسال دیگه هم رقابت کنه و با توجه به اینکه قیمتش هم خوب افت کرده فروشش افزایش پیدا میکنه.

من اس 3 دارم و منتظر بودم تا گوشی بعدیم رو اس 5 بگیرم . ولی با این وضعیت واقعا هیچ دلیلی نمیبینم اس 5 بگیرم . عملا G2 که شش ماهه پیش اومده و افت قیمتش رو هم کرده خیلی گزینه بهتری هست تا اس 5 یا حتی Z2 .

ravani_13
25-02-2014, 15:12
۱. در مورد طراحی خسته شدیم چیزی نگیم بهتره . برای یه گوشی پرچمدار و گرون قیمت فاجعه هست
۲. کی گفته سامسونگ طراحی بلد نیست ، نکنه HTC معدن الومنیوم شخصی داره و به سامسونگ نمیده ؟ :n09: نه عزیز هم متریال هست و هم دیزاینر ، موضوع حاشیه سود و طمع هست که سامسونگ دیگه داره زیادی شورش رو در میاره ، خب بالاخره باید هر شرکت اشتباهات یا طمع های بیش از حدی داشته باشه که سقوط رو شروع کنه ، مثل وضعیت چند سال قبل نوکیا
۳. عکس های HTC ONE II رو دیدین حتما ! چیزی در مقایسه نگم بهتره ، بدون شرح
۴. چه اتیشی ایفون ۶ بپا کنه

amirharry
25-02-2014, 15:53
ای بابا مثلا ما می خواستیم بعد از 3 سال که از دور خارج بودیم از s2 کوچ کنیم.
این که وصفش مشخصه نمی دونم دیگه چی میمونه که حداقل 1 سال بتونه دووم بیاره

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4

Pami
25-02-2014, 17:02
بهتره قبول کنیم دوران خانواده گلکسی اس به سر اومده
شاید هم سامسونگ داره عمدی این کار رو میکنه تا یه جورایی سوییچ کنه روی تایزن که بطور حتمی این طرحش شکست می خوره و فرصت خوبی برای htc و ال جی و سونی فراهم می کنه
از یه طرف نوکیا هم وارد بازار اندرویدی ها شده و زنگ خطری برای بقیه هست
از اون دور دور ها هم آیفون 6 رو قطعا با صفحه بزرگتر که یه موج بزرگی از طرفدارها رو جذب خودش می کنه وجود داره
سامسونگ در زمینه طراحی یه سطح عقب تر از دیگران هست و این نهایت زورش بود :n27:

ha789di
25-02-2014, 17:53
دوران افول سامسونگ هم از دور داره دیده میشه مخصوصا با اومدن نوکیا

Pedram_mrn
25-02-2014, 19:49
هاهاها اصن از سامسونگ این انتظار نمیرفت، احتمالا اسمشو عوض میکنن میذارن اس 4 پلاس:n02:

حداقل حاشیه ها رو کمتر میکرد...

h!tman
25-02-2014, 22:36
همش به کنار
این استفان کچل چی میگه با اندروید نوکیا؟: )))
خداییش پیام زنگ خطر رو خوب اومدی، توی بازار گرگ اندروید نوکیا در حد زنگ مدرسه هم نیس باو :دی

sAeEd_kHaAn
26-02-2014, 13:05
انتظار داشتم در صفحه اول تاپیک حضور فعال به عمل بیاوریی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نشسته بودم پای مراسم زنده رونمایی این شاهکار خواب موندم :n02:
....
این چی بود دیگه خداییش اینهمه ملتو سرکار گذاشت اخرشم گند بالا اورد
سامی = فرت

ravani_13
26-02-2014, 14:11
منصفانه تا گلکسی اس ۳ ، سامسونگ عالی پیش رفت و از رقبای اندرویدی یه سر و گردن بالاتر بود ، ولی از چهارمین سری همه رو دلسرد کرد و همون اس ۴ هم نه تنها از نظر من بلکه از نظر حرفه ای های این کار از HTC عقب تر بود

در همین کنگره HTC ONE به عنوان بهترین اسمارت فون سال انتخاب شد .

More than 175 independent analysts, journalists, academics and subject matter experts throughout the world participated in the judging process

smahdis
26-02-2014, 14:11
من به شخصه انقلاب رو در گالکسی اس 1 دیدم و بس...
در تبلت هم انقلاب رو در گالکسی تب 7 اینچی (P1000) دیدم...

بقیه اس ها همه چرت و پرت بودن.

از لحاظ نرم افزاری و بازی اس 2 با اس 5 و اس 100 هیچ فرقی ندارن. چون هیچ بازی یا نرم افزاری نیست که روی اس 5 اجرا بشه روی 2 نشه.

biostar
26-02-2014, 22:25
رونمایی جالبی داشت این محصول
اول گفتن با اسنپ 800 هست بعد گفتن نه با اسنپ 801 میاد ! (خب از همون اول بگو چیه !)

امروز هم میگن قراره با چیپ exynos هم عرضه بشه....

قبلا سامسونگ این همه گسسته و بی برنامه کار نمیکرد و همون اول دستگاه رو با مشخصات نهایی و چیپ اختصاصی خودش عرضه میکرد

lionf3
26-02-2014, 23:03
واقعا ممنونم از تیمِ طراحیِ سامسونگ
۱ سال تلاش بی وقفه کردن و محصولی فوق‌العاده زیبا ! طراحی کردن :n02:
من خودم سامی بازم بابام سامی بازه داداشم سامی بازِ
اما واقعا خورد تو ذوغمون با این طراحیِ داغون!
هر چند دوربینش به نظر فوق‌‌العاده میاد-سخت افزار هم با وجودِ اینکه انتظارات خیلی بیشتر از این بود (حتی تا رمِ ۴ هم سخنش به میون اومده بود!) باز خوبه و راضی کنندس.
من که فعلا تو کفِ Z2 هم و میخوام ببینم HTC چه میکنه در ادامه.......

lionf3
26-02-2014, 23:07
بهتره قبول کنیم دوران خانواده گلکسی اس به سر اومده
شاید هم سامسونگ داره عمدی این کار رو میکنه تا یه جورایی سوییچ کنه روی تایزن که بطور حتمی این طرحش شکست می خوره و فرصت خوبی برای htc و ال جی و سونی فراهم می کنه
از یه طرف نوکیا هم وارد بازار اندرویدی ها شده و زنگ خطری برای بقیه هست
از اون دور دور ها هم آیفون 6 رو قطعا با صفحه بزرگتر که یه موج بزرگی از طرفدارها رو جذب خودش می کنه وجود داره
سامسونگ در زمینه طراحی یه سطح عقب تر از دیگران هست و این نهایت زورش بود :n27:

Lg و Samsung هر دو کره‌‌ای هستن و سامسونگ به مراتب هم تجربه بیشتری داره و هم فروشِ بیشتر
اما از یه طرف Lg جایزه محصولِ خلاقانه سال رو میبره و سامسونگ......
من که دیگه میرم طرفِ وینفون (:n02: آیفون گرونه یه کوچولو!)
امیدوارم اونقدر کم فروش کنه تا دیگه سامی نخواد با پلاستیک و طرحِ چسب ضخم!
گوشی بزنه.

happy_2o2o
27-02-2014, 00:24
Lg و Samsung هر دو کره‌‌ای هستن و سامسونگ به مراتب هم تجربه بیشتری داره و هم فروشِ بیشتر
اما از یه طرف Lg جایزه محصولِ خلاقانه سال رو میبره و سامسونگ......
من که دیگه میرم طرفِ وینفون (:n02: آیفون گرونه یه کوچولو!)
امیدوارم اونقدر کم فروش کنه تا دیگه سامی نخواد با پلاستیک و طرحِ چسب ضخم!
گوشی بزنه.
وین فون با همه ی کمبود هاش ولی واقعا دلرباس
ولی اونجور که میگن سریع و بی لگ و اینا نیس

ADRIEN
27-02-2014, 01:16
در کل چشم به راه HTC هستم تا اون موقع باید صبر کرد

aftab_azad20
27-02-2014, 09:15
من z1خودمو خیلی دوست دارم،همش میخواستم صبر کنم تا s5بیاد شاید طراحیش بهتر و شکیل تر از z1باشه ولی پشیمون نیستم از این که صبر نکردم:n02:
یادش بخیر چند سال پیش چقدر منتظر ورود samsung u600بودم تا به بازار اومد خریدمش،طراحیش معرکه بود،چه زود گذشت:n14:

ravani_13
27-02-2014, 12:06
یادش بخیر قدیمی اینجا چقدر تخصصی تر و فعال تر بود . الان شده جای بنچ مارک گذاشتن و اینکه بگن ال جی خوبه ولی نخرید که ساپورتش ضعیفه :n09:
بگذریم

Metal-clad Galaxy S5 with better specs said to arrive in May

اگه این شایعه نسبتا قوی حقیقت داشته باشه ۲ تا معنی میده :
یا گلکسی اس ۵ پرمیوم
یا همون سری F
که هر کدوم هم درست باشه معنیش اینه که شما باید یه پول گزاف برای ورژن پلاستیکی اس ۵ بدین و اگه شکل و شمایل و جنس بهتر خواستین باید نسخه پرمیوم خرید کنید یا هون سری F که صد البته گرانتر

در صورتی که کیفیت ساخت بالا در پرچمدار ها و استفاده از الومنیوم و شیشه سالهاست که به یک استاندارد تبدیل شده ، ولی سامسونگ انگار میخواد برای این استاندارد پول اضافه بگیره

جالبه

Pami
27-02-2014, 16:57
Metal-clad Galaxy S5 with better specs said to arrive in May

آخه این مورد به نظر من تنها در ارتقای رم به 3 گیگابایت و یا نسخه 64 یا 128 گیگابایتی میتونه خلاصه بشه چون فعلاً چیپست بالاتر از اسنپ 801 که برای سفارش آماده باشه نداریم از یه طرفی هم صفحه های 2K با تکنولوژی AMOLED هنوز آماده نشده
به هر حال الان ذهنیتی که از اس 5 ایجاد شده خوشایند نیست و سامسونگ هم ریسک نمی کنه بعد از یه مدت طولانی یه نسخه مشابه رو بده

h!tman
28-02-2014, 09:55
رونمایی جالبی داشت این محصول
اول گفتن با اسنپ 800 هست بعد گفتن نه با اسنپ 801 میاد ! (خب از همون اول بگو چیه !)

امروز هم میگن قراره با چیپ exynos هم عرضه بشه....

قبلا سامسونگ این همه گسسته و بی برنامه کار نمیکرد و همون اول دستگاه رو با مشخصات نهایی و چیپ اختصاصی خودش عرضه میکرد
ساندار پیجای میاد درباره اس6 صحبت میکنه یهو، سامسونگ شایعه سری F میده. فکر کنم میخواد کلا سری اس رو با اس5 ببنده بره!

years
28-02-2014, 11:50
دقت کردید ظاهر S5 چقدر شبیه سری نات 2 هست؟ کلا سامسونگ دیگه اشتیاقی به تولید سری گالکسی نداره

kavehj4488
28-02-2014, 12:18
من میخواستم اینو بگیرم اما به نظرم بهتره چند ماه صبر کنم تا iphone 6 ریلیز بشه.....
طراحی اصلا خوب نیست..... حالا صبر میکنیم ببینیم htc چه کار میکنه......
من هم نظرم اینه که سری galaxy s دیگه به پایان خودش رسیده و از دور خارج شده..... بهترین این سری s3 بود که همین الان هم یه گوشی خوب محسوب میشه..... سامسونگ دیگه نیاز نداشت بعد از s3 که یه جورایی یه جهش به سوی تلفن های با صفحه بزرگ بود s4 و s5 رو تولید کنه....

lionf3
28-02-2014, 21:48
شبیه چسب زخمه:n08:

منتظر سری F باش دوست من( هر چند خودمم دل خوشی از سامی ندارم )

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

+ f.a.r.i
28-02-2014, 22:55
رادیو هم که نداره مانند گالاکسی اس 4

چیزی هست که در بعضی مواقع حوصلت سر میره تازه میفهمی و درک میکنی که چه بوده !!!!!!:n09:

Pami
28-02-2014, 23:06
اولین بنچ مارک هایی که از این گوشی تو Antutu 4 توسط gsmarena اومده بیرون پایین تر از G2 قرار گرفته ! البته احتمال زیاد با پچ آپدیت اولیه روی نسخه رسمی بهتر میشه

mahyarSAMSUNG
01-03-2014, 13:35
بر خلاف نظر بقیه من از این گوشی خوشم میاد . بالاخره هرچی باشه فیلم برداری 4k داره ضد اب صفحه با کیفیت . فقط طراحیش تکراری شده که اونم میدونم سیاست شرکته . نوکیا با گوشی های خیلی خفن و هر روز بهتر از دیروز خودشو به چیز داد :) سامسونگ تیز تر از این حرفاست ... :n01: این گوشی هم مثل دیگر گوشیای سامسونگ پروفروشترین گوشی خواهد شد فقط همه اونایی که الان نق میزنن خودشون اولین کسایی هستن که میخرن

h!tman
02-03-2014, 16:44
اولین بنچ مارک هایی که از این گوشی تو Antutu 4 توسط gsmarena اومده بیرون پایین تر از G2 قرار گرفته ! البته احتمال زیاد با پچ آپدیت اولیه روی نسخه رسمی بهتر میشه
:n02::n04:

Pami
02-03-2014, 19:16
:n02::n04:

این الان تایید حرفام بود دیگه ؟!! :دی
البته خودت می دونی که قابل اعتماد ترین بنچمارک Antutu هست که همه جا بهش استناد میشه

Antutu 4

S5 : 35145
G2 : 35444

pcgamer
02-03-2014, 19:33
بر خلاف نظر بقیه من از این گوشی خوشم میاد . بالاخره هرچی باشه فیلم برداری 4k داره ضد اب صفحه با کیفیت . فقط طراحیش تکراری شده که اونم میدونم سیاست شرکته . نوکیا با گوشی های خیلی خفن و هر روز بهتر از دیروز خودشو به چیز داد :) سامسونگ تیز تر از این حرفاست ... :n01: این گوشی هم مثل دیگر گوشیای سامسونگ پروفروشترین گوشی خواهد شد فقط همه اونایی که الان نق میزنن خودشون اولین کسایی هستن که میخرن
اگه موبایل بخاطر جنبه عکس و فیلم کسی بره سمتش اشتبا محضه چون نسبت به ساده ترین و ارزون ترین دوربین دیجیتال هیچ حرفی برای گفتن ندارن .اصلا از همون اندازه لنز هم میشه فهمید چه انتظاری از یک نقطه پشت یک گوشی دارید. بزارید بیشتر توضیح بدم چون خیلی ها مثل قبلا خودم یک تصور اشتبا از کیفیت عکس و فیلم موبایل دارن.
من یک زمانی فکر میکردم گوشی که دوربینش 12 مگا پیکسله اتوفوکوس داره دیگه اخرشه! ولی جالبه بدونید کیفیت عکس برداری جدید ترین مدل های موبایل حالا چه گلکسی چه ایفون حتی به پای یک دوربین دیجیتال 5 مگاپیکسلی نمیرسه!
این تفاوت وقتی عکس رو بریزی تو یک صفحه نمایشگر بزرگ خندت میگیره! در این حد مشخصه! مخصوصا عکس هایی که تو محیط کم نور ئ شرایط اتفاقی گرفته شده شخصا هیچ وقت موبایل رو بخاطر دوربین دیگه حاضر نیستم بخرم .

الان یک دوربین 700 تومنی 12 مگاپیکسلی کنون دارم تازه فهمیدم حیف تمام عکس ها و خاطراتی که با موبایل ثبت کردم.

شما در نظر بگیرید زوم اپتیکال دوربین عکاسی اون لنز پهن دوربین که حتی تو شرایط نوری بد میتونید عکسی بگیرید که انگار تو روز گرفتید تو ماشین یا در حال حرکت لرزشگیر اوپتیکال داره که تصویر رو مات نمیکنه چه برای فیلم چه برای عکس .تو بارون عکس بگیرید حتی دونه های بارون تو عکس بدون مات شدن میوفتن .

h!tman
02-03-2014, 21:22
این الان تایید حرفام بود دیگه ؟!! :دی
البته خودت می دونی که قابل اعتماد ترین بنچمارک Antutu هست که همه جا بهش استناد میشه

Antutu 4

S5 : 35145
G2 : 35444
اوهوم دیگه :دی
خودت بگیر اصل موضوع رو .
gsmarena نوکیاها رو هم ادم حساب کرده =))

lionf3
10-03-2014, 21:36
دوستان احتمال معرفی یه گوشی سطح بالا با فریم فلزی شدت گرفت!
( هر چند که تصاویرِش زیاد دلچسب نبود ( تصاویر کانسپت که میگن به مدلِ واقعی نزدیکِ))

mahyarSAMSUNG
13-03-2014, 19:46
اگه موبایل بخاطر جنبه عکس و فیلم کسی بره سمتش اشتبا محضه چون نسبت به ساده ترین و ارزون ترین دوربین دیجیتال هیچ حرفی برای گفتن ندارن .اصلا از همون اندازه لنز هم میشه فهمید چه انتظاری از یک نقطه پشت یک گوشی دارید. بزارید بیشتر توضیح بدم چون خیلی ها مثل قبلا خودم یک تصور اشتبا از کیفیت عکس و فیلم موبایل دارن.
من یک زمانی فکر میکردم گوشی که دوربینش 12 مگا پیکسله اتوفوکوس داره دیگه اخرشه! ولی جالبه بدونید کیفیت عکس برداری جدید ترین مدل های موبایل حالا چه گلکسی چه ایفون حتی به پای یک دوربین دیجیتال 5 مگاپیکسلی نمیرسه!
این تفاوت وقتی عکس رو بریزی تو یک صفحه نمایشگر بزرگ خندت میگیره! در این حد مشخصه! مخصوصا عکس هایی که تو محیط کم نور ئ شرایط اتفاقی گرفته شده شخصا هیچ وقت موبایل رو بخاطر دوربین دیگه حاضر نیستم بخرم .

الان یک دوربین 700 تومنی 12 مگاپیکسلی کنون دارم تازه فهمیدم حیف تمام عکس ها و خاطراتی که با موبایل ثبت کردم.

شما در نظر بگیرید زوم اپتیکال دوربین عکاسی اون لنز پهن دوربین که حتی تو شرایط نوری بد میتونید عکسی بگیرید که انگار تو روز گرفتید تو ماشین یا در حال حرکت لرزشگیر اوپتیکال داره که تصویر رو مات نمیکنه چه برای فیلم چه برای عکس .تو بارون عکس بگیرید حتی دونه های بارون تو عکس بدون مات شدن میوفتن .

یه جوری میگی انگار ما 7.. 8 سال اینجا ... چرخ زدیم تو این سایت . والا .. اینو یه بچه 7 ساله هم میدونه دوربین موبایل به عکاسی هم نمیرسه . شما اطلاع دقیقی نداری که داری بحث مگاپیکسل رو به عنوان کیفیت مطرح میکنی . اصلا چه ربطی داره که دوربین 12 با 5 مقایسه بشه یا نشه ؟ اتفاقا این دوتا خوب هم میتونن با هم رقابت کنن و دوربین 5 از 12 هم بهتره باشه .چون اصلا مگاپیکسل تاثیر کمی تو کیفیت داره . در درجه اول سنسور دوربین هستش که چند اینچه . یعنی اینطور بگم یه سنسور ماکرو 4.3 اینچ دوربین حرفه ای که فقط 2 مگاپیکسل قدرت داره در مقایسه یه 20 مگاپیکسلی دوربین معرفی خیلی بهتر میگیره . بزرگی سنسور بخاطر جمع کردن نور بیشتر و جزئیات بیشتر هست و مگاپیکسل سایز عکس ( نه کیفیت ) اگه جاهی هم گفتم کیفیت دوربین این گوشی خوبه به نسبت گوشی گفتم نه یه دوربین کامپک 700 هزار تومنی :n23:

omid.pari
14-03-2014, 11:28
کسی میدونه این گوشی کی به ایران میاد و قیمتش حول و حوش چه قیمتی ثابت میمونه؟

Pami
14-03-2014, 18:36
خوب به سلامتی نسخه پرمیوم این گوشی به کل از طرف مدیر عامل سامسونگ کنسل و شایعه اعلام شده ! سامسونگ از بهترین فرصت برای تموم کردن نارضایتی ها علیه اس 5 استفاده ای نکرد ..

lionf3
14-03-2014, 19:24
خوب به سلامتی نسخه پرمیوم این گوشی به کل از طرف مدیر عامل سامسونگ کنسل و شایعه اعلام شده ! سامسونگ از بهترین فرصت برای تموم کردن نارضایتی ها علیه اس 5 استفاده ای نکرد ..

میشه لینک بدید؟

lionf3
14-03-2014, 19:38
میشه لینک بدید؟

خُب حق با شما بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

m-530
29-03-2014, 15:54
فکر کنم سامسونگ برگه برندشو گزاشته سال بعد . حالا ببینید کی گفتم .

چون سال بعد ایفون 6 قراره معرفی بشه . و برابر میشه با معرفی گالاکسی اس 6 و همنام هستند و خیلی با هم مقایسه میشن .

از ریموت اینفرارد این گوش خیلی خوشم میاد .

h!tman
01-04-2014, 10:18
Based on our extensive Lab tests and measurements, the Galaxy S5 is the Best performing Smartphone display that we have ever tested. It has a long list of new records for best Smartphone display performance including: Highest Brightness, Lowest Reflectance, Highest Color Accuracy, Infinite Contrast Ratio, Highest Contrast Rating in Ambient Light, and smallest Brightness Variation with Viewing Angle. The Galaxy S5 has raised the bar for top display performance up by another notch – an impressive achievement for OLED technology!
دوربین ، صفحه نمایش و باتری
نقطه قوت این اسمارت فون هستند.
ریویو دیسپلی میت رو حتما بخونید.

h!tman
03-04-2014, 10:49

از سامسونگ بعیده :n09::n08:

aftab_azad20
03-04-2014, 11:41
این چی میگه:n02:
:n13:

omid.pari
03-04-2014, 21:57
این چی میگه:n02:
:n13:
اون میگه
رویا پردازی برای galexy S6
یه گوشی باشه باطری خوب داشته باشه ، ما صفحه نمایش 4k و سی پی یو 8 هسته ای نخواستیم.

lionf3
04-04-2014, 15:26
دوستان تست آسیب پذیریش رو دیدم
خودمونیم همچین زیادم بد نیست.
یه جورایی روز به روز داره تو دلِ طرفداراش جا میگیره.
رنگِ سفیدش هم بنظرم از بقیه قابل تحمل تره.

Iloveu-ALL
04-04-2014, 15:50
صفحه نمایشش هم که ترکونده!

Samsung details its new Galaxy S5 display: the brightest, most efficient OLED screen to date can hit 698 nits ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Pami
06-04-2014, 17:35
نسخه اگزینوس به قیمت 2560 برا فروش اومده
1 میلیونش زیادیه !

lionf3
06-04-2014, 20:29
نسخه اگزینوس به قیمت 2560 برا فروش اومده
1 میلیونش زیادیه !

زیاده؟ :n02:
خُب حق دارید بدنه خوبی نداره
من زیاد با بدنش حال نمیکنم :n09:
اما دوربین شاهــــــــــــکار!
صفحه نمایش بهترین در بین بقیه اسمارتفون ها
سنسور اثر انگشت
امکانات نرم افزاری خفن!
که ایشالا با گشترده شدن فروش
و همچنین برنامه‌ای که سامسونگ برا ایران ریخته فک کنم
تا ۱۸۰۰ قیمتش بکشه پایین تا اوایل تابستون شاید!

SNOW PATROL
06-04-2014, 21:01
سنسور اثر انگشت
امکانات نرم افزاری خفن!

بدنش هم خوبه بنظرم نمیشه گفت عالیه ولی از 10 راحت میشه بهش 8 داد
تا دو تومن ارزش داره براش خرج کرد ..

Pami
06-04-2014, 21:33
سنسور اثر انگشت
امکانات نرم افزاری خفن!

دقت کنید این 2560 برای چیپ اگزینوس هست و اسنپ 801 نیست
در واقع این گوشی با این چیپ یه اس 4 آپدیت شده هست که باید برای 1 میلیون تومن بیشتر بپردازید
همونطور که اس 4 در بدو ورود همچین رقمی داشت و الان 1400 میشه خریدش این هم قیمتش کاذبه

.:PAR3A:.
07-04-2014, 13:44
سنسور اثر انگشت
امکانات نرم افزاری خفن!
بدنه و طراحی رو همونطور که گفتید اصلا خوب نیست٬ اصلا.
دوربین و صفحه نمایش انصافا خوبن.
سنسور اثر انگشتش هم کاملا چیز بی مصرفیه. اولا فقط واسه وسط انگشت کار میکنه و ثانیا باید انگشت رو سوایپ کنید روش. توی یوتوب ویدیو های مقایسش با سنسور آیفون ۵اس هست. طرز استفاده ی سنسور اس۵ مثل چیزیه که توی موتو اتریکس بود٬ که عملا برای تقریبا همه بی استفاده بود و آپشنی مثل پترن یا پین استفادش راحت تر بود. از نظر من و با توجه به تجربه شخصی خودم٬ سنسور اثر انگشت اس۵ خیلی کم کاربرد تر از ۵اس هست و به شخصه این سنسور رو مزیت برای گوشی به حساب نمیارم.
امکانات نرم افزاری هم کماکان عقیده دارم کاربرد اونقدر زیادی ندارن. خوب هستن٬ ولی نه اونقدری که تو بوق و کرنا میکنن.
همونطور که پیام هم گفتن چیپ اگزینوس روی این گوشی اصلا در برابر اسنپدرگن ۸۰۱ منطقی نیست.
نسخه اسنپدرگن اگه تا تابستون به ۱۸۰۰ برسه نسبتا منطقیه٬ اما نسخه اگزینوس نه.

M@hdi-B
08-04-2014, 18:55
علاالدین امروز 2300 مشکی
2280 سفید

lionf3
08-04-2014, 21:43
به احتمال خیلی زیاد قیمت ها شدید بکشه پایین
۵اس هم یادمه ۲روز بعد از فروش حهانی
وارد ایران شد با قیمت ۴۱۰۰!
اس۵ هم ایشالا با از سرگیری فروش سامی به طور مستقیم در ایران با قیمت معقول به فروش برسه.

poyyesh
08-04-2014, 22:12
دقت کنید این 2560 برای چیپ اگزینوس هست و اسنپ 801 نیست
در واقع این گوشی با این چیپ یه اس 4 آپدیت شده هست که باید برای 1 میلیون تومن بیشتر بپردازید
همونطور که اس 4 در بدو ورود همچین رقمی داشت و الان 1400 میشه خریدش این هم قیمتش کاذبه

اس4 اسنب دارگون 1200 ته محض اطلاع

vtn54
09-04-2014, 15:28
دوستان عزیز ظاهرا نمی‌دانند در این گوشی چیپ‌ست اگزینوس سریع‌تر از چیپ‌ست اسنپ‌دراگون است و در بنچ‌مارکها امتیاز بیشتری دارد.:n06:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ing_s5-news-8237.php

lionf3
09-04-2014, 19:23
دوستان عزیز ظاهرا نمی‌دانند در این گوشی چیپ‌ست اگزینوس سریع‌تر از چیپ‌ست اسنپ‌دراگون است و در بنچ‌مارکها امتیاز بیشتری دارد.:n06:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ing_s5-news-8237.php

درسته و ظاهرا شما نمیدونید
که اسنپ برا کسی مثل من که به اصطلاح رام بازه
بهتره
یا اینکه مصرف بهتری داره( البته مورد دوم در نسخه قبلی بیشتر صدق میکرد)

vtn54
09-04-2014, 21:33
درسته و ظاهرا شما نمیدونید
که اسنپ برا کسی مثل من که به اصطلاح رام بازه
بهتره
یا اینکه مصرف بهتری داره( البته مورد دوم در نسخه قبلی بیشتر صدق میکرد)

چرا این موضوع را می‌دانستم ولی از آنجا که اکثریت کاربران معمولی کاری به این موضوع ندارند لذا فکر نمی‌کنم بالاتر بودن قیمت نسخه اسنپ‌دراگون که در پستهای قبلی به آن اشاره شد توجیهی داشته باشد (منظورم در S5 است نه S4 ).

H.M.D
10-04-2014, 08:21
گلکسی اس 5 اومد ایران واسه فروش!

lionf3
10-04-2014, 14:20

یه مقدار گرون بنظر میاد!!

lionf3
10-04-2014, 14:36

دوستِ من آل دیجیتال هم ۴ روزی میشه برای فروش گذاشته و بنده تو پایتخت هم دیدم برا فروش (۲۳۰۰ میدادن حدودا)
اما الآن اصلا خرید به صرف نیست (مگر دوستانی که مشکلی از نظر مالی ندارن!)

.:PAR3A:.
11-04-2014, 14:01
چرا این موضوع را می‌دانستم ولی از آنجا که اکثریت کاربران معمولی کاری به این موضوع ندارند لذا فکر نمی‌کنم بالاتر بودن قیمت نسخه اسنپ‌دراگون که در پستهای قبلی به آن اشاره شد توجیهی داشته باشد (منظورم در S5 است نه S4 ).
اکثریت کاربران معمولی کاری به نمره ی بنچمارک ندارن. =)
مدل جهانی الان مدل اسنپدرگن هست. پشتیبانی بسیار بالاتری داره و مطمئن باشید استیبلیتی خیلی بالاتری داره از هر نظر٬ دلیل اینکه تمام کشور های جهان اول هم از این مدل استفاده میکنن همینه.

h!tman
11-04-2014, 14:11
من نسبت به اگزینوس اس4 نظر خوشی نداشتم
ولی از وقتی نوت 3 رو با اگزینوس گرفتم ( و دادم رفت البته :دی )
به نظرم اگزینوس تفاوت خاصی با اسنپ نداره ، و اصلا ارزش خرج کردن برای خرید اسنپ رو نداره . اگه فرقشون 40-50 بود شاید!

lionf3
11-04-2014, 17:36
من نسبت به اگزینوس اس4 نظر خوشی نداشتم
ولی از وقتی نوت 3 رو با اگزینوس گرفتم ( و دادم رفت البته :دی )
به نظرم اگزینوس تفاوت خاصی با اسنپ نداره ، و اصلا ارزش خرج کردن برای خرید اسنپ رو نداره . اگه فرقشون 40-50 بود شاید!

الآن S4 دارم
مدل اگزینوس
و دوستم (همسایمون هم میشه یجورایی:n02:) S4 داشت مدلِ اسنپ
در ظاهر تفاوتی نداشتن اما وقتی یروز عوض بدل کردیم
دیدم تو بازی واقعا کمتر داغ میکنه
و یه کوچولو هم استبل تر و با ثبات تره
بنابر این باید S5 رو اگر مقدورِ باهاش کار کنیم ( مثلا بریم تو نمایندگیش )
و اگر اگزینوسش واقعا اونجوری که میگه پیشرفت کرده باشه
و قیمتش هم بهتر بشه
میشه یکی از بهترین گزینه ها برا خرید!

h!tman
11-04-2014, 19:43
منم خودم اس 4 داشتم 4-5ماه، برای همین میگم زیاد با اگزینوسش راحت نبودم
تفاوت اگزینوس 4و5 توی اینه که هر 8تا توی 5 همزمان کار میکنن ، خوشه بندی و اینا نداره

lionf3
11-04-2014, 20:42
منم خودم اس 4 داشتم 4-5ماه، برای همین میگم زیاد با اگزینوسش راحت نبودم
تفاوت اگزینوس 4و5 توی اینه که هر 8تا توی 5 همزمان کار میکنن ، خوشه بندی و اینا نداره

خُب پس با این اوصاف تو گرما فک نکنم تغییری کرده باشن
اما خُب بنظرِ من ویژگی های مثبتِ زیادی هم داره همین اگزینوس
اما باز ترجیح میدم دیوایسِ بعدیم یا آیفون باشه
یا یه آندرویدی با پردازنده اسنپ دراگون

lionf3
14-04-2014, 17:38
فروش بالای گلکسی S5 ,
بنظرم میتونه رکوردِ S4 رو بشکونه اما چیزی که برام جالبه
اینه که همه اونایی که اعتراض کردن و گفتن به زور ۱۰ میلیون میفروشه الآن واقعا هنوز رو حرفشون هستن
یا نظرشون عوض شده؟ ( من که خودم نظرم ۱۸۰ درجه برگشت!)
اینم لینکِ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])منبع.

iranzaminn
15-04-2014, 18:48
دوستانی که میگن این گوشی شبیه چسب زخم هست....خداییش یه نگاه به این بندازن!!!
به نظر من که واقعا زیباست!!!

lionf3
15-04-2014, 21:50
دوستانی که میگن این گوشی شبیه چسب زخم هست....خداییش یه نگاه به این بندازن!!!
به نظر من که واقعا زیباست!!!

واقعا رنگِ سفیدش زیبــــــــــــــــــــــ ـاس!
اما رنگِ طلاییش به نظرم زیاد جالِب نیست.

Iloveu-ALL
15-04-2014, 23:11
رنگ سفیدش منو یاد دستمال کاغذی لوله ای میندازه! ولی بازم سفید از همه قابل تحمل تره. جلوش بنظرم از 3تای دیگه قشنگ تره، بعد سفید آبی هم خوبه. مشکی پشتش خیلی زشته !

sansa
15-04-2014, 23:12
انچنان هم جذاب نیست سفیدش :

lionf3
16-04-2014, 15:12

نمره نسبتا خوبی تو دیزاین گرفته.
راستی دوستان امروز ساعت ۱۷ باشگاه انقلاب مراسم رونماییش هست.
اگر دوست داشتین میتونید برید.

sansa
16-04-2014, 15:43
مقایسه عکس برداری S5 با xperia z2 :

اینطور که معلومه xperia z2 هم توی روز و هم تو نور کم عالی عمل کرده و رنگ های طبیعی رو نشون میده . در صورتی که گالاکسی اس 5 رنگ ها رو دستکاری میکنه .

Pami
16-04-2014, 19:27
دوستان امروز مراسم معرفی رسمی این گوشی تو ایران بود
خبر کامل رو اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])بخونید.
بنده از نزدیک با گوشی کار کردم باید اعتراف کنم بسیار خوش دست و سبکه، جنس قاب پشتی اونطوری که فکر می کنید نیست
صفحه بطور محسوسی از اس 4 بهتر شده
سنسور ضربان قلب بسیار دقیقه
نظر من تا حدودی نسبت به این گوشی برگشت

Milad4171
16-04-2014, 19:39
این بیشتر فبلت میشه تا گوشی. به نظرم خیلی بزرگه واسه گوشی !
به نظرم HTC One باز ازش جلوتره!

lionf3
16-04-2014, 22:14
این بیشتر فبلت میشه تا گوشی. به نظرم خیلی بزرگه واسه گوشی !
به نظرم HTC One باز ازش جلوتره!

دوستِ من (One (m8 منظورتون هست؟
باز سلیقه‌ای فرق میکنه
اما از نظر فروش و تعداد طرفدارا بخوایم حساب کنیم ( همینطور امکانات نرم افزاری) S5 جلو ترِ.

lionf3
16-04-2014, 22:17
دوستان امروز مراسم معرفی رسمی این گوشی تو ایران بود
خبر کامل رو اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])بخونید.
بنده از نزدیک با گوشی کار کردم باید اعتراف کنم بسیار خوش دست و سبکه، جنس قاب پشتی اونطوری که فکر می کنید نیست
صفحه بطور محسوسی از اس 4 بهتر شده
سنسور ضربان قلب بسیار دقیقه
نظر من تا حدودی نسبت به این گوشی برگشت

من یه مقدار کنجکاو شدم :n01:
از نظر وزن و راحتی بهتر شده؟
صفحه نمایشِ S4 تو زمانِ خودش (و حتی الآن هم من کاملا راضیم ازش)
غولی بود برا خودش.
S5 تا چه حد بهتر شده؟؟

h!tman
16-04-2014, 23:20
پامیلا امروز ندیدمت :دی
البته خیلی شلوغ بود
خب بار دومی بود که باهاش کار میکردم
خوشبختانه یک سری مسائل حل نشده برای خریدش داشتم که حل شد
و جالبه، به نظرم صفحه خیلی با اس4 فرق داره. مهم ترین چیزی که توی چشم میومد، حتی با اس4 دوستم (بدون اسکرین پروتکتوره) مقایسه کردیم ، خیلی تفاوت محسوسی داره

Pami
16-04-2014, 23:21
من یه مقدار کنجکاو شدم :n01:
از نظر وزن و راحتی بهتر شده؟
صفحه نمایشِ S4 تو زمانِ خودش (و حتی الآن هم من کاملا راضیم ازش)
غولی بود برا خودش.
S5 تا چه حد بهتر شده؟؟

ببینید از نظر وزن اس 5 سنگینتر از اس 4 هست ولی واقعا حس نمیشه بلکه انگار از اس 4 هم سبکتر هست!
تو عکسهایی که تو متن خبر گذاشتم باید مشخص باشه که غلظت رنگ دیگه در اون حد مصنوعی نیست
رنگها طبیعی تر شدن
اما باز هم تاکید می کنم این گوشی با قیمت فعلی برای ارتقا از اس 4 به اس 5 ارزش خرید آنچنانی نداره و باید صبر کرد قیمت به نزدیک های 1800-1850 برسه

lionf3
17-04-2014, 14:00
چسب زخم .

Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk

به عقایدِ و علایقِ دیگران احترام بگذارید لطفا!!
من به شخصه به دوستداران M8 توهین نمیکنم.
اما خُب درسته رنگِ طلاییش ممکنه یه مقداری جالب نباشه.

h!tman
17-04-2014, 22:56
کسایی که دوست دارن برن بخرن مگه ما گفتیک نخرن ولی این واقعیت که شبیه چسب زخم عوض نمی شه

خودم عکسشو صفحه اول گذاشتم
اون مشکل عکس برداری تبلیغاتیش بوده عزیز

iranzaminn
17-04-2014, 23:02
کسایی که دوست دارن برن بخرن مگه ما گفتیک نخرن ولی این واقعیت که شبیه چسب زخم عوض نمی شه

دوست عزیز و این واقعیت هم که الان 5 ساله htc نتونسته گوشی بهتر از سامسونگ بسازه عوض نمیشه!!!!:n06:
به هرحال بعضی ها اینقدر سطحی نگر نیستن که فقط به قیافه گوشی توجه کنن و کارایی گوشی براشون اهمیت بیشتری داره. اینو نسبت فروش میلیونی گلاکسی های پلاستیکی سامسونگ به اچ تی سی های فلزی در جهان نشون میده....:n06:

h!tman
17-04-2014, 23:17
gSmArENA مقایسه M8 و s5 رو گذاشته
موارد برتری M8 صدا و خوشگلی بوده ،( توی طراحی اشاره کرده که اگر معیار زیبایی و حس فلزی بودن رو میخواید M8 و اگر خوش دستی و سبکی رو میخواید ، اس5 )
در بقیه موارد برتری با اس5 بوده

AryanLand
18-04-2014, 01:05
سلام.

گوشی رو چهارشنبه خریدم.
واقعا" با اس 4 قابل مقایسه نیست.از نظر وزنی از اس 4 سنگینتره ولی همونطور که دوستمون Pami فرمودن وقتی 2 تا رو توی دست میگیری فکر میکنی سبکتر از اس 4 هست (نمیدونم شاید بخاطر مسائل روانی باشه:n02:). :11:

Pami
18-04-2014, 12:12
پامیلا امروز ندیدمت :دی
البته خیلی شلوغ بود
خب بار دومی بود که باهاش کار میکردم
خوشبختانه یک سری مسائل حل نشده برای خریدش داشتم که حل شد
و جالبه، به نظرم صفحه خیلی با اس4 فرق داره. مهم ترین چیزی که توی چشم میومد، حتی با اس4 دوستم (بدون اسکرین پروتکتوره) مقایسه کردیم ، خیلی تفاوت محسوسی داره

من از طرف شهر سخت افزار رفته بودم زودتر از مردم داخل سالن بودیم احتمالا تو بعد ما اومدی داخل ندیدمت
چیزی که نظر منو خیلی بیشتر از اس 5 جلب کرد Gear Fit بود، به قدری خوش دست و خوش استایل هست که شاید مجبور شم برای داشتنش اس 5 بگیرم :n13:
اگه جی 3 تا تابستون وارد بشه که صبر می کنم نه که اس 5 رو میگیرم

omid.pari
18-04-2014, 18:12
فکر نکنم این گوشی نسبت به نوت 3 برتریه خاصی داشته باشه و حتی به نظرم خرید نوت 3 نسبت به این گوشی معقولانه تر باشه . (حالا جدا از اون بحث اندازه)

lionf3
18-04-2014, 19:05
فکر نکنم این گوشی نسبت به نوت 3 برتریه خاصی داشته باشه و حتی به نظرم خرید نوت 3 نسبت به این گوشی معقولانه تر باشه . (حالا جدا از اون بحث اندازه)

دوستِ من چند فاکتورِ اساسی رو در نظر نگرفتید:
پردازنده قوی تر
صفحه نمایشِ بهتر
بهترین دوربین در بینِ اسمارتفون ها ( البته Z2 هم مقل اینکه دوربینِ فوق‌العاده‌ای داره)
حسگر اثر انگش
و در نهایت UI آپدیت شده
و آهان در ضمن S5 ضدِ آب هم هست.
کافی بود آیا؟! :n02:

omid.pari
18-04-2014, 19:16
دوستِ من چند فاکتورِ اساسی رو در نظر نگرفتید:
پردازنده قوی تر
صفحه نمایشِ بهتر
بهترین دوربین در بینِ اسمارتفون ها ( البته Z2 هم مقل اینکه دوربینِ فوق‌العاده‌ای داره)
حسگر اثر انگش
و در نهایت UI آپدیت شده
و آهان در ضمن S5 ضدِ آب هم هست.
کافی بود آیا؟! :n02:

پردازنده که تفاوت چندانی ندارن و شرط میبندم تفاوتشون رو اصلا حس نکنید و حتی نوت 3 فکر کنم با رم 3 گیگش بهتر از این عمل کنه.
صفحه نمایشم هم که اونطور که من دیدم بازم نوت 3 بهتر بود.
بهترین دوربین هم عرض کنم خدمتتون که مطمئن باشید گوشیهای سامسونگ هیچ وقت بهترین دوربین رو نداشتند و نخواهند داشت و بازم تفاوت 13 با 16 شاید یکم قابل لمس باشه ولی نه در اون حد.
حسگر اثر انگشت رو هم بی خیالش
UI هم که هیچی
ضد آب رو خوب اومدی ولی بازم اونم بی خیال. چون که ضد ضربه بود یه چیزی ولی ضد آب واسه حواس پرتا خوبه.
در ضمن نوت 3 یه قلم خوب و یه حافظه 32 داره که اس 5 بیشتر با 16 گیگ تو بازار پیداش میشه.

lionf3
18-04-2014, 19:28
پردازنده که تفاوت چندانی ندارن و شرط میبندم تفاوتشون رو اصلا حس نکنید و حتی نوت 3 فکر کنم با رم 3 گیگش بهتر از این عمل کنه.
بهترین دوربین هم عرض کنم خدمتتون که مطمئن باشید گوشیهای سامسونگ هیچ وقت بهترین دوربین رو نداشتند و نخواهند داشت و بازم تفاوت 13 با 16 شاید یکم قابل لمس باشه ولی نه در اون حد.
UI هم که هیچی
ضد آب رو خوب اومدی ولی بازم اونم بی خیال. چون که ضد ضربه بود یه چیزی ولی ضد آب واسه حواس پرتا خوبه.
در ضمن نوت 3 یه قلم خوب و یه حافظه 32 داره که اس 5 بیشتر با 16 گیگ تو بازار پیداش میشه.

بعلـــــــــــه
هرچی من گفتم گفتین بیخــــــــیالش!!
پردازنده مطمئنا در بعضی موارد میتونه تاثیرِ خودش رو بزاره
رمِ ۳ گیگِ نوت به خاطر مولتی تسکینگِ سنگینی هست که میتونه اجرا کنه
سایتِ Display Mate میگه بهترین و شفافترین صفحه نمایش هستش بعد شما :n02:(البته نظرِ هر شخصی متین هستشا!)
والا بهترین دوربین هم من عرض کنم خدمتتون
در نورِ کم در حالِ حاظر S5 هستش (پیشنهاد میدم تصاویرِ گرفته شده با دوربینش رو ببینید*
برا چی بیخیال؟؟ هر چه نداشته باشه برا پُز دادن (!! :n02::n09:) خوبه.
ضد ضربه هم هست دوستِ من
لطفا با سند و مدرک تشریف بیارین و مقایسه کنید
باز پیشنهاد میدم دراپ تست این محصول رو مشاهده کنید که پابه پای M8 فلزی به پیش میره و یه آخ هم صفحه نمایشش نمیگه.
۳۲ هم میتونید پیدا کنید (البته الآن نه) در ضمت اسلاتِ میکرو اس دی هم گذاشتن برا همین مواقع.

Pami
18-04-2014, 20:25
بحث انتخاب بین این دوتا یکی از سوالای اصلی سمینار معرفی اس 5 بود ، چیزی که خود مدیرای سامسونگ معتقد بودن این بود که نوت 3 یک تلفن بیزینسی هست برای یه آدمی که نیاز به یه دستیار دیجیتالی برای برنامه ریزی و مدیریت کارهای شخصی طراحی شده اما اس 5 بیشتر برای یه آدمه که از تلفن برای مالتی مدیا و عکاسی و همراه بودن در ورزش و کارهای این قبیل استفاده می کنه طراحی شده

iranzaminn
18-04-2014, 20:47
UI هم که هیچی

دوست عزیز در مورد برتری های s5 نسبت به نوت 3 چند تا نکته لازمه خدمتتون عرض کنم!

1- اول از همه با صفحه نمایش شروع میکنم که همیشه از نقاط قوت سری های s سامسونگ هستن. اولین برتری صفحه نمایش اس 5 به نوت 3 پور نورتر بودنش هست که برای کار در محیط های باز بسیار بهتر هست. مزیت دیگه اش در اینه که نوت 3 رنگ ها رو غیر واقعی و اشباع شده نشون میده که این مشکل در اس 5 تقریبا به طور کامل از بین رفته!

2- در زمینه طراحی بدنه هر دو در یک حد هستن حال اینکه اس 5 با ضد آب و گرد و خاک بودن، با داشتن سنسور ضربان قلب و همچنین سنسور اثر انگشت در زمینه طراحی کلی از نوت 3 سر تر هست....البته برای بعضی ها خوش دست تر بودن اس 5 به نوت 3 هم یه مزیت هست...و برای بعضی ها هم s pen نوت 3 یه مزیت به حساب میاد.

3-در زمینه اینترفیس هم که قطعا الان اس 5 با کیت کت 4.4 سریعتر هست و باگ کمتری میزنه....هرچند تا چند وقت دیگه نوت 3 هم آپدیت میشه و در این زمینه یکی میشن...

4- در مورد اینکه نوت 3 با 32 گیگ ارائه میشه این یه مزیت نیست...چون نوت 3 تا 64 گیگ اس دی رو ساپورت میکنه ولی اس 5 تا 128 گیگ مموری رو ساپورت میکنه که بازم از نوت در زمینه حافظه سر تر میشه.

5- در مورد عملکرد هم با وجود 2 گیگ رم اس 5 عملکرد بسیار بهتری در بنچمارک ها نسبت به نوت 3 نشون داده...

6- در مورد دوربین هم اس 5 مزیت های زیادی نسبت به نوت 3 داره از جمله: 3 مگاپیکسل بیشتر، 20 درصد لنز بزرگتر، قابلیت فیلمبرداری با HDR و همچنین قابلیت selective foucs هست.

این مطالبی که بیان کردم در جهت تو سری زدن به نوت 3 نبود و خودم شخصا باهاش خیلی حال میکنم ( برادرم و 2 تا از پسر عمو هام دارنش:n02:) و فقط جهت اطلاع دوستان بود....در کل نوت 3 یه فبلت هست و اشتباه هست که اونو با گوشی موبایل مقایسه کرد!!!
در کنار مزایای خوبش مثل بزرگی صفحه نمایش مشکلاتی هم دارن مثل حمل و نقلش....:n02:کمتر جیبی هست که نوت 3 توش جا بشه...اصلا به فرض که بشه...تا حالا حین رانندگی سعی کردی نوت 3 رو از جیبت در بیاری؟؟؟؟:n08:

omid.pari
18-04-2014, 21:36
دوست عزیز در مورد برتری های s5 نسبت به نوت 3 چند تا نکته لازمه خدمتتون عرض کنم!

1- اول از همه با صفحه نمایش شروع میکنم که همیشه از نقاط قوت سری های s سامسونگ هستن. اولین برتری صفحه نمایش اس 5 به نوت 3 پور نورتر بودنش هست که برای کار در محیط های باز بسیار بهتر هست. مزیت دیگه اش در اینه که نوت 3 رنگ ها رو غیر واقعی و اشباع شده نشون میده که این مشکل در اس 5 تقریبا به طور کامل از بین رفته!

2- در زمینه طراحی بدنه هر دو در یک حد هستن حال اینکه اس 5 با ضد آب و گرد و خاک بودن، با داشتن سنسور ضربان قلب و همچنین سنسور اثر انگشت در زمینه طراحی کلی از نوت 3 سر تر هست....البته برای بعضی ها خوش دست تر بودن اس 5 به نوت 3 هم یه مزیت هست...و برای بعضی ها هم s pen نوت 3 یه مزیت به حساب میاد.

3-در زمینه اینترفیس هم که قطعا الان اس 5 با کیت کت 4.4 سریعتر هست و باگ کمتری میزنه....هرچند تا چند وقت دیگه نوت 3 هم آپدیت میشه و در این زمینه یکی میشن...

4- در مورد اینکه نوت 3 با 32 گیگ ارائه میشه این یه مزیت نیست...چون نوت 3 تا 64 گیگ اس دی رو ساپورت میکنه ولی اس 5 تا 128 گیگ مموری رو ساپورت میکنه که بازم از نوت در زمینه حافظه سر تر میشه.

5- در مورد عملکرد هم با وجود 2 گیگ رم اس 5 عملکرد بسیار بهتری در بنچمارک ها نسبت به نوت 3 نشون داده...

6- در مورد دوربین هم اس 5 مزیت های زیادی نسبت به نوت 3 داره از جمله: 3 مگاپیکسل بیشتر، 20 درصد لنز بزرگتر، قابلیت فیلمبرداری با HDR و همچنین قابلیت selective foucs هست.

این مطالبی که بیان کردم در جهت تو سری زدن به نوت 3 نبود و خودم شخصا باهاش خیلی حال میکنم ( برادرم و 2 تا از پسر عمو هام دارنش:n02:) و فقط جهت اطلاع دوستان بود....در کل نوت 3 یه فبلت هست و اشتباه هست که اونو با گوشی موبایل مقایسه کرد!!!
در کنار مزایای خوبش مثل بزرگی صفحه نمایش مشکلاتی هم دارن مثل حمل و نقلش....:n02:کمتر جیبی هست که نوت 3 توش جا بشه...اصلا به فرض که بشه...تا حالا حین رانندگی سعی کردی نوت 3 رو از جیبت در بیاری؟؟؟؟:n08:

داداش همه حرفاتم قبول کنم اون بحث پر نور بودن صفحه نمایش رو نمیتونم قبول کنم. من نمیدونم شما چطور چند نفر از فامیلاتون نوت 3 رو دارن ولی این حرف رو میزنید. اس 5 نسبت به نوت 3 تنها 8 درصد پرنور بوده و در مقایسه با اس 4 پیشرفت قابل ملاحظه ای داشته. من همیشه نوت 3 خودم رو تو حالت کم نور میزارم (فکر کنم بین 15 تا 20 درصد) به خاطره مصرف باطری . ولی با این وجود وقتی در کناره یه G2 دیدمش که 50 درصد روشنایی داشت بازم خیلی بهتر بود.
در مورد اندازه هم با وجود اینکه سایزه دستایه من در حد متوسطه ولی تا حالا باهاش مشکلی نداشتم و حتی همیشه تو جیب شلوارم میزارمش و در این زمینه هم مشکلی وجود نداشته. شاید اگه شلوار لی بپوشین واستون مشکل ساز باشه. و همچنین بواسطه کارم هم باید روزی 2 ساعت تو ماشین بشینم که اینم تا حالا مشکلی نداشتم. نمیدونم شاید جیب شلوارم خیلی بزرگ باشه که تو این زمینه مشکلی نداشتم.
ولی با این سایز فیلم دیدن توش عالیه.
در مورد دوربین هم باید بگم من کلا به دوربین گوشیهای سامسونگ اعتقادی ندارم چه 16 باشه و چه 13 و چه هر چی . و الان هم که نوت 3 رو دارم به این امر بیشتر پی بردم و همین که نمونه عکسایه اس 5 رو دیدم خیلی بیشر هم به این امر پی بردم.
در کل اون یکی حرفا رو هم که گفتین قابل بحث است ولی سرتون رو بیشتر درد نمیارم و با ذکر این نکته حرفامو تموم میکنم که گفته های پامی رو تو این زمینه قبول دارم ولی این نکته رو هم بگم که نوت 3 شاید تو زمینه مالتی مدیا هم نسبت به اس 5 بهتر باشه.

M@hdi-B
18-04-2014, 21:46
اس5 هر چقدر هم مزیت داشته باشه به اس4 یه میلیون اختلاف اصلا ارزشش رو نداره

انقدر هم خودتونو درگیر این اختلافات جزئی نکنید نهایت می خواید یه زنگ بزنید و 4 تا اسمس بدید و یه وایبر و لاین نصب کنید و 5 تا بازی

این شرکت های گوشی سازی فقط فکر خالی کردن جیب من و شمان ارزش نداره سر چیزای بیخود جر و بحث می کنید.

سنسور ضربان قلب؟ :n02: حتما رو اس6 می خواد سنسور تست قند خون بذاره :n09:

lionf3
18-04-2014, 21:54

انقدر هم خودتونو درگیر این اختلافات جزئی نکنید نهایت می خواید یه زنگ بزنید و 4 تا اسمس بدید و یه وایبر و لاین نصب کنید و 5 تا بازی

این شرکت های گوشی سازی فقط فکر خالی کردن جیب من و شمان ارزش نداره سر چیزای بیخود جر و بحث می کنید.

دقیـــــــــقا :n02:
تهِ تهِ استفاده من از S4ام
Vector بازی کردن
با pm دادن تو وایبر
:n06:

omid.pari
18-04-2014, 21:57

واقعا گل گفتی . من وقتی نوت 3 رو نخریده بودم میرفتم ریویو ها و امکاناتش رو میدیدم تو سرم چه رویا پردازیها که نمیکردم ولی همین که گوشی رو خریدم همه سنسورا رو خاموش کردم به خاطره مصرف باطری و اینکه بعده چند روز کار کردن و کیف کردن و پز دادن دوباره شد همون گوشی معمولی که باهاش زنگ میزنن و اس ام اس میدن و چند تا برنامه و بازی و از این حرفا. و اس 5 هم همینطوره و سامسونگ یه طوفانی تو تبلیغاتش راه انداحته که نمیدونم سنسور اثر انگشت داره و این امکان رو داره و .... . بالاخره باید یه تشویقی بکنه که طرف بره یه 2 تومن بده یه گوشی بخره. در ضمن در همین جا یادی هم بکنم از W810 (گوشی قبلیم) که 7 سال داشتمش و من رو در مقابل همه وسوسه ها برایه خرید گوشی بر حذر میداشت ولی بالاخره این نوت 3 کار خودش رو کرد.

iranzaminn
18-04-2014, 22:02
داداش همه حرفاتم قبول کنم اون بحث پر نور بودن صفحه نمایش رو نمیتونم قبول کنم. من نمیدونم شما چطور چند نفر از فامیلاتون نوت 3 رو دارن ولی این حرف رو میزنید. اس 5 نسبت به نوت 3 تنها 8 درصد پرنور بوده و در مقایسه با اس 4 پیشرفت قابل ملاحظه ای داشته. من همیشه نوت 3 خودم رو تو حالت کم نور میزارم (فکر کنم بین 15 تا 20 درصد) به خاطره مصرف باطری . ولی با این وجود وقتی در کناره یه G2 دیدمش که 50 درصد روشنایی داشت بازم خیلی بهتر بود.
در مورد اندازه هم با وجود اینکه سایزه دستایه من در حد متوسطه ولی تا حالا باهاش مشکلی نداشتم و حتی همیشه تو جیب شلوارم میزارمش و در این زمینه هم مشکلی وجود نداشته. شاید اگه شلوار لی بپوشین واستون مشکل ساز باشه. و همچنین بواسطه کارم هم باید روزی 2 ساعت تو ماشین بشینم که اینم تا حالا مشکلی نداشتم. نمیدونم شاید جیب شلوارم خیلی بزرگ باشه که تو این زمینه مشکلی نداشتم.
ولی با این سایز فیلم دیدن توش عالیه.
در مورد دوربین هم باید بگم من کلا به دوربین گوشیهای سامسونگ اعتقادی ندارم چه 16 باشه و چه 13 و چه هر چی . و الان هم که نوت 3 رو دارم به این امر بیشتر پی بردم و همین که نمونه عکسایه اس 5 رو دیدم خیلی بیشر هم به این امر پی بردم.
در کل اون یکی حرفا رو هم که گفتین قابل بحث است ولی سرتون رو بیشتر درد نمیارم و با ذکر این نکته حرفامو تموم میکنم که گفته های پامی رو تو این زمینه قبول دارم ولی این نکته رو هم بگم که نوت 3 شاید تو زمینه مالتی مدیا هم نسبت به اس 5 بهتر باشه.

امید جان من که از خودم حرف نمیزنم که!!!!
نوردهی نوت 3 برابر هست با 400 نیت در حالی که نوردهی اس 5 برابر هست با 500 نیت...که افزایش 25 درصدی رو نشون میده!!!!!!:n06:

This changes completely in the Note 3 as it has a much more luminant display, providing around 400 nits of brightness in most conditions,

The S5 takes that to the next level with a 500-nit bright display (and that’s very bright, great for outdoor use). Colors on the Note 3 were definitely oversaturated and unrealistic, though, and at first sight the S5 is an improvement with better color accuracy

omid.pari
18-04-2014, 22:12
امید جان من که از خودم حرف نمیزنم که!!!!
نوردهی نوت 3 برابر هست با 400 نیت در حالی که نوردهی اس 5 برابر هست با 500 نیت...که افزایش 25 درصدی رو نشون میده!!!!!!:n06:

This changes completely in the Note 3 as it has a much more luminant display, providing around 400 nits of brightness in most conditions,

The S5 takes that to the next level with a 500-nit bright display (and that’s very bright, great for outdoor use). Colors on the Note 3 were definitely oversaturated and unrealistic, though, and at first sight the S5 is an improvement with better color accuracy
منم تو یه سایت معتبر خوندم . نمیدونم شایدم 18 درصد بود . ولی یه 8 داشت . 8 بود یا 18 رو یادم نمیاد. به هر حال اگه واقع بین باشیم زیاد هم باشه باید نورش رو کم کنی که تو مصرف باطری صرفه جویی بشه و اینم مزیت خاصی واسه اس 5 نمیشه.

AryanLand
18-04-2014, 23:04
منم تو یه سایت معتبر خوندم . نمیدونم شایدم 18 درصد بود . ولی یه 8 داشت . 8 بود یا 18 رو یادم نمیاد. به هر حال اگه واقع بین باشیم زیاد هم باشه باید نورش رو کم منی که تو مصرف باطری صرفه جویی بشه و اینم مزیت خاصی واسه اس 5 نمیشه.

سلام.

والا من نمیدونم اصلا" چرا این 2 تا رو باهم مقایسه میکنید؟!!!
نوت 3 یه چیز دیگه با یکسری امکانات خاص برای یکسری کارها ساخته شده و اس 5 هم همینطور ، برای یکسری کارها و با یکسری امکانات خاص خودشه.والا منکه هر دو رو دارم نمیتونم این 2 تا رو باهم مقایسه کنم و نتیجه ای بگیرم.
در کل به نظر من اول باید نیازهاتونو بسنجید و بعد اقدام به خرید کنید( فرقی نمیکنه این یا اون).یا اینکه نمیدونم اسمش رو چی بزارم کلا" دوست داشته باشید گوشی بخرید (بیماری گوشی داشته باشید مثل من :n02:) :11:

benyamin001
18-04-2014, 23:50
با سلام خدمت همه دوستان
بچه ها من دو سه تا ویدیو تو سایت گذاشتم اگه دوست داشتین ببینین ویدیو های جالبین

بررسی مقاومت گلکسی S5 در برابر آب در استخر و ماشین لباسشویی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])بررسی مقاومت گلکسی S5 در مقابل کلید و کارد چکش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مقایسه حسگر اثر انگشت آیفون ۵S و سامسونگ گلکسی S5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

به نظر من که گوشی جالبی اومد البته در قسمت اثر انگشت قافله رو کاملا به ایفون باخته

AryanLand
19-04-2014, 01:14
با سلام خدمت همه دوستان
بچه ها من دو سه تا ویدیو تو سایت گذاشتم اگه دوست داشتین ببینین ویدیو های جالبین

بررسی مقاومت گلکسی S5 در برابر آب در استخر و ماشین لباسشویی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بررسی مقاومت گلکسی S5 در مقابل کلید و کارد چکش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مقایسه حسگر اثر انگشت آیفون ۵S و سامسونگ گلکسی S5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

به نظر من که گوشی جالبی اومد البته در قسمت اثر انگشت قافله رو کاملا به ایفون باخته

سلام.

البته اگر دقت کنید میبینید که ویدئوی اثر انگشت کاملا" دارای جهت گیری بسمت آیفون هست.موقع ثبت اثر انگشت روی هر دو گوشی از انگشت اشاره استفاده میکنه بعد موقع انلاک سامسونگ همون انگشت اشاره هست و برای انلاک کردن آیفون از شصتش استفاده میکنه.بعد توضیح داده برای انلاک سامسونگ حتما" باید از 2 دست استفاده کنید!!!!:n02:
من سوالم اینکه وقتی اثر انگشت مال انگشت اشاره هست شما چه جوری میتونی با یه دست اثر انگشت رو برای انلاک کردن ثبت کنی؟!!! حالا همون آیفون هم که باشه.ضمن اینکه شما توی آیفون 5 تا اثر انگشت میتونی ثبت کنی اما خودش بهترین رو انتخاب میکنه و باید از اون استفاده کنید اما توی اس 5 شما سه تا اثر انگشت میتونی ثبت کنی و از هر سه میتونی استفاده کنی که این یک مزیته. :11:

benyamin001
19-04-2014, 08:37
ببینباید قبول کنی آیفون حسگرش بهتره من با فینگر پرینت ایفون کار کردن واقعا عالیه
اما واسه گلکسی حتما باید دستت رو مستقیم و رو به پایین بکشی تا باز بشه ولی واسه ایفون فقط دستت رو میذاری روی دکمه home
بخاطر همین هرچی با شصتت سعی کنی نمیشه
برای آیفون هم میتونی از هر 5 اثر انگشتت استفاده کنی من تست کردم هیچ کدومو بهت پیشنهاد نمیده

AryanLand
19-04-2014, 12:37
ببینباید قبول کنی آیفون حسگرش بهتره من با فینگر پرینت ایفون کار کردن واقعا عالیه
اما واسه گلکسی حتما باید دستت رو مستقیم و رو به پایین بکشی تا باز بشه ولی واسه ایفون فقط دستت رو میذاری روی دکمه home
بخاطر همین هرچی با شصتت سعی کنی نمیشه
برای آیفون هم میتونی از هر 5 اثر انگشتت استفاده کنی من تست کردم هیچ کدومو بهت پیشنهاد نمیده

سلام.
من منظورم این نبود کدوم بهتره یا کدوم بدتر،فقط عرضم این بود که توی این ویدیو انصاف رعایت نشده.
ضمن اینکه آيفون یکی از پنج انگشت رو تگ میکنه. :11:

benyamin001
19-04-2014, 16:41
باید بگم حق با شماست به نظر منم تو بعضی از ویدیو هاشون یه مقدار با آیفون مدارا میکننن
مثل این ویدیو که خیلی نرم با ایفون برخورد میکنه
مقاومت بدنه آیفون ۵S در مقابل کلید و کارد و چکش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مخصوصا وقتی با کلید و چاقو روش میکشه

Iloveu-ALL
19-04-2014, 17:33
به نظر من پرچم‌دار اندروید قبلا جی2 بود ولی حالا اس5 ـه. قابلیت خاص اس5: مقاوم بودن با وجود این بدنه و ضد آب بودن - قابلیت ذخیره انرژی

گلکسی S5 با قابلیت UPSM ویژه‌ی خود مقدار انرژی را به پایین‌ترین حد ممکن رسانده است...

گوشی جدید سامسونگ گلکسی S5 به تازگی وارد بازار شده و طبق پیش‌بینی‌ها با استقبال بی‌نظیری از طرف خریداران روبرو شده است. پس از آغاز فروش طبیعتا تست‌ها و مقالات زیادی در وصف و تمجید و گه‌گاه نقد کنایه‌آمیز این گوشی منتشر شده که تا مدت‌ها نیز به همین منوال ادامه خواهد داشت.
سامسونگ علیرغم تمرکز بر نرم‌افزارهای ویژه درS4 در گوشی S5 بر روی ویژگی‌های خاص تمرکز کرده است و حتی از حجم برنامه‌های نسخه‌ی قبل کاسته است. یکی از ویژگی‌های جالب این گوشی، قابلیتی است جهت ذخیره‌ی بهینه‌ی انرژی به نام Power Saving Mode Ultra یا به اختصار UPSM که توجهات زیادی را از سوی کاربران جلب کرده است.

این ویژگی، سخت‌افزار و نرم‌افزارهای پرمصرف انرژی را از دور خارج می‌کند و به کاربران اجازه می‌دهد با 10 درصد انرژی، گوشی خود را تا 24 ساعت روشن نگه دارند. تست‌های ابتدایی ثابت می‌کند که این قابلیت از آنچه فکر می‌شد نیز عملکرد بهتری دارد. اما سوال اینجاست که UPSM چگونه این کار می‌کند؟
ویژگی UPSM یک روش برای خودنمایی سامسونگ نیست. کاری که اغلب شرکت‌ها با از بین‌بردن اطلاعات بک‌گراند و کاهش نور صفحه‌نمایش انجام می‌دهند؛ بلکه تقریبا در این حالت تمامی مواردی که باعث از بین رفتن انرژی می‌شود از کار می‌افتد!

مهم‌ترین ویژگی این حالت پس از فعال‌سازی، سیاه و سفید شدن صفحه‌نمایش است. کاری که هر چند صفحه نمایش‌های LCD انجام می‌دهند، اما تفاوت‌های فاحشی با AMOLED دارند. یک پنل AMOLED مانند LCD نیازی به نور پس زمینه ندارد و نورهایش از طریق پیکسل‌ها نمایش داده می‌شود. پس یک پیکسل سیاه، یعنی پیکسلی خاموش و در نتیجه عدم استفاده از انرژی. با تبدیل صفحه‌نمایش گوشی به سیاه و سفید، نیاز به پیکسل‌های روشن کمتری وجود دارد؛ پس مصرف انرژی به مقدار زیادی پایین نگه داشته می‌شود. در این حالت میزان روشنایی صفحه‌نمایش از 400nit به عدد خارق‌العاده‌ی 87nit می‌رسد!
اما آیا این اتفاق خواندن صفحه‌نمایش را سخت می‌کند؟ خیر. صفحه نمایش‌های AMOLED دارای کنتراست بسیار بالایی هستند، پس سیاه و سفید شدن صفحه‌نمایش تاثیری در میزان رؤیت نوشته‌های صفحه‌نمایش ندارد.

اما تغییرات بزرگ‌تر در داخل گوشی اتفاق می‌افتند. این اسمارت‌فون دارای یک پردازنده‌ی اسنپ‌دراگون 801 با پردازنده‌ی مرکزی 2.5 گیگاهرتزی و چهار هسته‌ای Krait 400 است. با آغاز فرآیند UPSM، دو هسته‌ی ARM قابل تنظیم به طور کامل از کار می‌افتد و دو هسته‌ی دیگر، تا 1.5 گیگاهرتز داون‌کلاک می‌شوند. سامسونگ همچنین میزان رفرش‌‌ریت مانیتور را از 60 گیگاهرتز به 30 گیگاهرتز کم می‌کند.
سامسونگ در طراحی جدیدی که برای نرم‌افزار TouchWiz خود در نظر گرفته، در زمان فعال‌سازی حالت UPSM هیچ‌گونه رحمی از خود نشان نمی‌دهد! تمام فعالیت‌ها و سرویس‌های در حال پردازش بسته می‌شوند و هیچ چیزی اجازه‌ی اجرا ندارد، مگر در نیازهای فوری چون ارسال پیامک و تماس. شما قادر خواهید بود که تنها به چند برنامه‌ی خاص از S5 دسترسی داشته باشید که شامل برنامه‌هایی چون Stock Samsung Browser، برنامه ارسال پیامک، ساعت و ChatOn می‌شود.
در حالت UPSM، گلکسی S5 میزان مصرف انرژی را به 16.8mW می‌رساند که امکان روشن نگه‌داشتن گوشی را با 10 درصد شارژ تا 64 ساعت در حالت استندبای دارد؛ هر چند سامسونگ پیش از این حدود 24 ساعت را اعلام کرده بود. در تستی که توسط سایت ExtremeTech انجام شد، بعد از 15 ساعت متوالی تنها 2 درصد از باتری خالی شد.
در مجموع UPSM سامسونگ بدون شک بهترین در نوع خود است و نشان از آگاهی بسیار زیاد سامسونگ از قابلیت‌های ویژه‌ی سیستم‌عامل اندروید دارد.

منبع: بخش خبری دیجی‌کالا

h!tman
20-04-2014, 16:31
Ultra Power Saving Mode رو روی گوشی روشن کنید
اون منویی که پیدا میکنه خیلی شیکه :دی
خیلی بامزه میشه ، گوشیت تبدیل به یک گوشی خیلی ساده میشه
یک کیس با طرح 1100 هم دیدم براش ، کلا میشه یک حس نوستالژیک توش راه انداخت

Immunology
20-04-2014, 16:34
Ultra Power Saving Mode رو روی گوشی روشن کنید
اون منویی که پیدا میکنه خیلی شیکه :دی
خیلی بامزه میشه ، گوشیت تبدیل به یک گوشی خیلی ساده میشه
یک کیس با طرح 1100 هم دیدم براش ، کلا میشه یک حس نوستالژیک توش راه انداخت

خوب یه عکسم میزاشتی از منو بد نمیشد.

h!tman
20-04-2014, 17:53
گوشی رو نخریدم
باهاش کار کردم فقط
به این شکل میشه

AryanLand
20-04-2014, 22:38
گوشی رو نخریدم
باهاش کار کردم فقط
به این شکل میشه

سلام.
دقیقا" میشه 1100 :n02:
دیگه هیچ کدوم از برنامه هاش کار نمیکنه البته جز اینایی که بصورت دیفالت خودش هست و توی تصویر مشخصه سه تا برنامه دیگه هم از بین ساعت،ضبط صدا،ماشین حساب،یادداشت chat on و Google + هم میشه اضافه کرد و همچنین یکمقداری توی تنظیمات دیفالتش میشه دست برد مثل کم و زیاد کردن نور صفحه یا روشن کردن دیتای موبایل ویه چند مورد دیگه.:11:

Iloveu-ALL
20-04-2014, 23:27
گوشی رو نخریدم
باهاش کار کردم فقط
به این شکل میشه

مرورگرش چطوره صفحات رنگیه یا سیاه و سفید نشون میده؟
مثل E-Ink نیست رنگ طوسی نداره!؟ بازم دم سامی گرم!!

AryanLand
20-04-2014, 23:50
مرورگرش چطوره صفحات رنگیه یا سیاه و سفید نشون میده؟
مثل E-Ink نیست رنگ طوسی نداره! ولی بازم دم سامی گرم!!

سلام.
توی این حالت صفحات وب و عکسها رو سیاه و سفید نشون میده.(البته بیشتر سفید و خاکستریه تا سفید و سیاه). :11:

Iloveu-ALL
22-04-2014, 15:09
ویژگی‌های حالت Ultra Power Saving: لینک ویدئو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

AryanLand
22-04-2014, 15:16
ویژگی‌های حالت Ultra Power Saving: لینک ویدئو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام.
البته بیشتر به تبلیغات میخورد تا ویژگیها (اگر همین چند ثانیه که من با موبایل دیدم باشه). :11:

+ f.a.r.i
23-04-2014, 18:58
عکس از این گوشی زیبا : :n02:

Pami
29-04-2014, 20:31
دوستان گوشی فردا جهت تست به دست ما میرسه
بزودی نقد و بررسی کاملش رو میتونید بخونید

Pami
02-05-2014, 19:32
بنچمارک انتوتو 4 روی نسخه اگزینوس 39500 گرفتم ! :n13: :n04:

vestlaif
02-05-2014, 20:10
بچه ها من یه سوال دارم اینکه تمام قابلیت های اس 4 . بلا استثنا توی s5 هست ؟ مثل smart stay و ا air view و smart scroll و ...

brad pitt
02-05-2014, 20:26
S5 کوچیکه ه ه

lionf3
02-05-2014, 20:28
بچه ها من یه سوال دارم اینکه تمام قابلیت های اس 4 . بلا استثنا توی s5 هست ؟ مثل smart stay و ا air view و smart scroll و ...

بله دوستِ من
قائدتا باید اینطور هم باشه
تمام قابلیت های قبلی هست + چند مورد جدید

vestlaif
02-05-2014, 20:50
بله دوستِ من
قائدتا باید اینطور هم باشه
تمام قابلیت های قبلی هست + چند مورد جدید

درسته قایدتا باید اینطوری باشه ولی توی هیچ پیج رسمی از سامسونگ این امر گفته نشده . خودم باید برم تست کنم . از s4 به s5 به نظرم نمیصرفه عوض کردنش . من اس 4 دارم دودل هست بگیرم s5 رو .
ممنون که پاسخ دادین دوست عزیز

AryanLand
02-05-2014, 21:01
درسته قایدتا باید اینطوری باشه ولی توی هیچ پیج رسمی از سامسونگ این امر گفته نشده . خودم باید برم تست کنم . از s4 به s5 به نظرم نمیصرفه عوض کردنش . من اس 4 دارم دودل هست بگیرم s5 رو .
ممنون که پاسخ دادین دوست عزیز

سلام.
چی توی هیچ پیج رسمی گفته نشده؟
تمام این قابلیتهایی که شما فرمودید توی اس 5 هست.:11:

Sent From My SM-G900H

vestlaif
02-05-2014, 21:14
سلام.
چی توی هیچ پیج رسمی گفته نشده؟
تمام این قابلیتهایی که شما فرمودید توی اس 5 هست.:11:

Sent From My SM-G900H

میشه لطفا لینکشو بدین ؟

AryanLand
02-05-2014, 21:51
میشه لطفا لینکشو بدین ؟

سلام.

لینک چی رو بدم خدمتتون؟:11:

vestlaif
02-05-2014, 21:58
سلام.

لینک چی رو بدم خدمتتون؟:11:

سلام
لینک همون پیجی رو که گفتین دیگه. پیجی که توش اعلام شده توسط سامسونگ تمام این قابلیت های s4 در s5 هم هست .

AryanLand
02-05-2014, 22:03
سلام
لینک همون پیجی رو که گفتین دیگه. پیجی که توش اعلام شده توسط سامسونگ تمام این قابلیت های s4 در s5 هم هست .

سلام.

دوست عزیز من کجا گفتم توی پیج رسمی اعلام شده؟من سوال کردم "چی توی هیچ پیج رسمی گفته نشده؟"
من گوشی رو دارم ،واسه همین به شما عرض کردم این قابلیتهایی که شما فرمودید توی اس 5 هست، هر کدوم رو که خواستید بفرمائید براتون اسکرین شاتش رو بزارم.:11:

vestlaif
02-05-2014, 22:13
سلام.

دوست عزیز من کجا گفتم توی پیج رسمی اعلام شده؟من سوال کردم "چی توی هیچ پیج رسمی گفته نشده؟"
من گوشی رو دارم ،واسه همین به شما عرض کردم این قابلیتهایی که شما فرمودید توی اس 5 هست، هر کدوم رو که خواستید بفرمائید براتون اسکرین شاتش رو بزارم.:11:

آهان اوکی . من فکر کردم گفتین سامسونگ اعلام کرده . پس یعنی همشو داره دیگه ؟ به نطرتون یه تومن ارزش داره من ازs4 برم رو s5 ?

AryanLand
02-05-2014, 22:26
سلام.

والا توی حالت عادی نه،ولی اگر مثل منو یکی دوتا از دوستای دیگه باشید(اسمشونو اینجا نمیارم) یعنی بیماری گوشی داشته باشید آره.:n02::11:

h!tman
03-05-2014, 10:20
به نظر منم هر کدوم از گوشی های 2013 (به جز سونی ) رو دارید ، الان ارزش خرید ورژن بعدیش پایینه
مثل M7 &M8
یا S4 &S5

vestlaif
03-05-2014, 14:41
یه سوال از s5 دار ها . این اینترنت بوستر که من دیدم اینطوری متوجه شدم که یعنی هم به وای فای وصل میشه و هم به اینترنت سیم کار بعد دوتا سرعت هارو روی هم میذاره و افزایش میده درسته این برداشتم ؟ یعنی به تنهایی روی وای فای کاربردی نداری ؟
بعدشم به نطر منم همونطور که گفتم از s4 به s5 توجیه پذیر نیست .
3مگاپیکسل دوربین بالاتر با فوکوس 0.3 ثانیه .
ضد آب و گرد و غبار .
300 میلی آمپر باطری قوی تر .
پردازنده کمی قدرتمند از .
حافظه رم 1 گیگ بیشتر .
قابلیت تشخیص اثر انگشت .
اینا روی هم یک میلیون تومن به نظرم نمیصرفه ...
اگه چیزی جا موند دوستان بگن
ممنون

Pami
03-05-2014, 16:09
یه سوال از s5 دار ها . این اینترنت بوستر که من دیدم اینطوری متوجه شدم که یعنی هم به وای فای وصل میشه و هم به اینترنت سیم کار بعد دوتا سرعت هارو روی هم میذاره و افزایش میده درسته این برداشتم ؟ یعنی به تنهایی روی وای فای کاربردی نداری ؟
بعدشم به نطر منم همونطور که گفتم از s4 به s5 توجیه پذیر نیست .
3مگاپیکسل دوربین بالاتر با فوکوس 0.3 ثانیه .
ضد آب و گرد و غبار .
300 میلی آمپر باطری قوی تر .
پردازنده کمی قدرتمند از .
حافظه رم 1 گیگ بیشتر .
قابلیت تشخیص اثر انگشت .
اینا روی هم یک میلیون تومن به نظرم نمیصرفه ...
اگه چیزی جا موند دوستان بگن
ممنون

عزیز قابلیت Download Booster توی ایران کار نمیکنه اونور هم فقط روی برخی اپراتورهای LTE کار میکنه
نحوه کارکردش هم اینطور هست که فرضا 16 کانکشن برای دانلود یک فایل موجود باشه تعدادی رو منتقل میکنه به ارتباط سلولار تا باعث بشه پهنای باند wifi بازتر بشه و سرعت بالاتر بره
من الان اس 5 رو با اس 4 مقایسه می کنم مهمترین چیزی که میشه گفت بهبود پیدا کرده کیفیت نمایشگر هست که از اون حالت رنگ های مصنوعی تا حدودی خارج شده
در مورد ضد آب بودن هم کمی ریسک پذیر هست کافیه در پشت گوشی به خوبی جا نخورده باشه یا درپوش سوکت به خوبی جا نخورده باشه به هر حال این قابلیت ضد آب و خاک بودن به نظر من جای زیادی داره تا به سونی برسه
سنسور اثرانگشت هم باید دقیقاً توی همون جهتی که انگشت رو بهش معرفی کردید استفاده کنید و مثل سنسور آیفون نیست
حافظه رم هم یکسانه 3 گیگ نشده باتری هم 200 میلی آمپر افزایش داشته
اما واقعاً گوشی سریع و پرسرعت هست - دوربین بسیار عالیه به نظر من اگه نداشتن OIS رو صرفنظر کنیم بهترین دوربین رو فعلاً داره، در ضمن کیفیت صدا هم بسیار خوب شده مخصوصاً توی هدفون
فاکتورهای کلیدی این گوشی اینان : دوربین - نمایشگر - استاندارد IP67

vestlaif
03-05-2014, 16:36
یعنی همون 2 گیگ هست رم گرافیکی دستگاه ؟

lionf3
03-05-2014, 21:03
آهان اوکی . من فکر کردم گفتین سامسونگ اعلام کرده . پس یعنی همشو داره دیگه ؟ به نطرتون یه تومن ارزش داره من ازs4 برم رو s5 ?

دوست من من خودمم S4 دارم اما علاقه زیادی ندارم به اینکه آپدیت کنم گوشیم رو به چند دلیل.
در ضمن شمل یه سرچ تو گوگل بزنید
در نقد و بررسی های سایت های معروف تمام قابلیت های S5 ذکر شده.

lionf3
03-05-2014, 21:07
یعنی همون 2 گیگ هست رم گرافیکی دستگاه ؟

دوست من منظور شما از رم گرافیکی چیه؟!
رم S5 همانند نسل قبلش ۲گیگ مونده
پردازنده اگزینوس هم که تو ایران هستش چندان قوی نشده بنا براین به نظر من به صرفه نیست خرید S5.

vestlaif
03-05-2014, 23:15
ببخشی توی تاپیک s5 میپرسم اما سوالم اینه همجا شنیدم حافظه داخلی سامسونگ 16 گیگ هست ولی 11 گیگ کاربر در اختیار داره ولی گوشیه من دقیقا همون 16 در دسترس من گذاشته دلیلش چیه دوستان ؟ قبلا 11 گیگ بود ولی نمیدونم چیشد الان 16 گیگ میزنه ...

yoosef_st
04-05-2014, 02:13
دوست من منظور شما از رم گرافیکی چیه؟!
رم S5 همانند نسل قبلش ۲گیگ مونده
پردازنده اگزینوس هم که تو ایران هستش چندان قوی نشده بنا براین به نظر من به صرفه نیست خرید S5.

پردازنده انگزیوسی که روی S5 هست توی بنچمارک از مدل 801 هم یه سر و گردن بالاتره
برای درک بهتر مقدار پیشرفت، کافیه شما بدونی که توی S4 نهایت 4 تا هسته همزمان فعالیت میکنن اما توی S5 هر 8 هسته همزمان میتونن فعال بشن

سلام.

من گوشی رو دارم ،واسه همین به شما عرض کردم این قابلیتهایی که شما فرمودید توی اس 5 هست، هر کدوم رو که خواستید بفرمائید براتون اسکرین شاتش رو بزارم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آقا یعنی اون قابلیتی که روی هوا انگشتت رو میگرفتی روی یه عکس توی گالری، پیش نمایش نشون میداد
و یا وقتی گوشی زنگ میخورد بدون تماس دست میتونستی جواب بدی، توی اس 5 هم هست؟
(آخه روی نوت 3 یکی از دوستان من دیدم، بدون قلم نداشت این قابلیتها رو)

AryanLand
04-05-2014, 07:17
پردازنده انگزیوسی که روی S5 هست توی بنچمارک از مدل 801 هم یه سر و گردن بالاتره
برای درک بهتر مقدار پیشرفت، کافیه شما بدونی که توی S4 نهایت 4 تا هسته همزمان فعالیت میکنن اما توی S5 هر 8 هسته همزمان میتونن فعال بشن

آقا یعنی اون قابلیتی که روی هوا انگشتت رو میگرفتی روی یه عکس توی گالری، پیش نمایش نشون میداد
و یا وقتی گوشی زنگ میخورد بدون تماس دست میتونستی جواب بدی، توی اس 5 هم هست؟
(آخه روی نوت 3 یکی از دوستان من دیدم، بدون قلم نداشت این قابلیتها رو)

سلام.
بله این قابلیتها هست البته توی نوت 3 هم بدون قلم هم هست کافیه مدل عملکردش رو توی نوت 3 از قلم به انگشت تغییر بدید اونموقع با انگشت هم کار میکنه. :11:

Sent From My SM-G900H

yoosef_st
04-05-2014, 10:09
سلام.
بله این قابلیتها هست البته توی نوت 3 هم بدون قلم هم هست کافیه مدل عملکردش رو توی نوت 3 از قلم به انگشت تغییر بدید اونموقع با انگشت هم کار میکنه. :11:

Sent From My SM-G900H

کجا میشه همچین تغییراتی ایجاد کرد؟
توی کدوم قسمت ستینگ؟

AryanLand
04-05-2014, 23:15
کجا میشه همچین تغییراتی ایجاد کرد؟
توی کدوم قسمت ستینگ؟

سلام توی قسمت Air view قسمت Air view mode رو بزارید روی Finger . :11:

Immunology
16-05-2014, 17:24
دوستان اس5 الان قیمتش خیلی نزدیک نوت3 شده.
البته اس5 8هسته ای تو بازار هست.
به نظرتون نوت3 4هسته ایمو با اس5 عوض کنم؟ارزش داره؟فک نکنم پول زیادی بخاد عوضش کنم!

vestlaif
16-05-2014, 17:27
یه سوال دوستان . دو نوع s5 داریم درسته ؟ یکی چهار هسته و یکی هشت هسته ای . به نظرتون کدومش بهتر و سریع تر هست ؟

sansa
16-05-2014, 22:54
یه سوال دوستان . دو نوع s5 داریم درسته ؟ یکی چهار هسته و یکی هشت هسته ای . به نظرتون کدومش بهتر و سریع تر هست ؟

نخسه اسنپ دراگون به طور قطع از نظر ساپورت و کم بودن مشکلت بهتره ...نخسه هشت هسته مزخرف به تمام معناست ...

AryanLand
16-05-2014, 23:53
نخسه اسنپ دراگون به طور قطع از نظر ساپورت و کم بودن مشکلت بهتره ...نخسه هشت هسته مزخرف به تمام معناست ...

سلام.

"..نخسه هشت هسته مزخرف به تمام معناست .." چرا؟ :11:

sansa
17-05-2014, 08:42
سلام.

"..نخسه هشت هسته مزخرف به تمام معناست .." چرا؟ :11:

سلام
گفتم الان با لحن بدی میگین و اوضاع قارشمیش میشه :n16: فرق یک مدیر با یک کاربر معمولی همینه .

همیشه سری گالاکسی با دو نخسه اسنپ دراگون و نخسه اکزینوس میاد بیرون .

نخسه اسنپ دراگون برای کشور های پیشرفته میاد و نخسه اکزینوس اگه لیست رو سرچ کنید میبینید که برای کشور های در حال توسعه و جهان سوم میاد :n02:

ساپورت و ریلیز اندروید های نخسه بالاتر برای نخسه اسنپ دراگون به دلایل فنی که تو انجمن همسایه کلی دربارش توضیح داده شده خیلی راحتت تره و بیشتر این نخسه پردازنده ساپورت میشه . و توسعه دهنده ها با این پردازنده راحتترن و راحت تر میتونن ساپورتش کنن . از نظر رام های سفارشی ، سیانوژن و ...

نخسه اگزینوس همیشه مشکل داشته در ساپورت اندروید نخسه بالاتر و رام های سفارشی و .... . الان برید انجمن همسایه موبایل ستان :n02: ببینید چقدر دارن از نخسه اگزینوس مینالن . مشکل باتری مشکل داغ شدن بیش از حد و ...

گر چه هر دو خوبن اما همیشه اولویتتون روی نخسه اسنپ دراگون باشه .

نشون به اون نشونی که الان نخسه اسنپ دراگون گالاکسی اس 3 کیت کت رو دریافت میکنه و نخسه اگزینوس اون دیگه اپدیت نمیشه .:n16:

clau
17-05-2014, 14:32
دوستان من بین خرید این گوشی و نوت 3مردد بودم به خاطر سایز بزرگ نوت 3بیخیالیش شدم

الان این گوشی نسخه 16گیگش شده 1850 الان بخرمش یا یک ماه صبر کنم ممکنه بازم بیاد پایینتر

بعد دوستانی که این گوشی دارن مشکلی باهاش نداشتن باهاش؟:n16:

vestlaif
17-05-2014, 14:41
دوستان من بین خرید این گوشی و نوت 3مردد بودم به خاطر سایز بزرگ نوت 3بیخیالیش شدم

الان این گوشی نسخه 16گیگش شده 1850 الان بخرمش یا یک ماه صبر کنم ممکنه بازم بیاد پایینتر

نسخه 8 هسته ای یا 4 هسته ای ؟ راستش من رفتم بخرم یکی گفت میاد پایین تر صبر کن البته یک هفته پیش پرسیدم 2 و 150 بود حدودا .

clau
17-05-2014, 14:52
نسخه 8 هسته ای یا 4 هسته ای ؟ راستش من رفتم بخرم یکی گفت میاد پایین تر صبر کن البته یک هفته پیش پرسیدم 2 و 150 بود حدودا .

از سایت کیمیا موبایل قیمتش دیدم تا امروز صبح زده بودن 1730 الان برداشته زدن 1850:n29:

AryanLand
18-05-2014, 00:16

سلام.

فعلا" که نه مشکلی نداره،
در مورد ضعف باطری که گفتن باطری من با اینترنت ( وبگردی وتمام برنامه هایی از قبیل وایبر ، تاپا تاک و.... ) و بازی در حد زیاد و تماس و اس ام اس در حد معمولی حدود 2 روز دووم میاره در مورد داغ شدن هم والا من در مقایسه با قبلی ها اصلا" نمیتونم اسم گرم شدن هم روش بزارم چه برسه به داغ شدن!!! :11:

clau
18-05-2014, 12:50
سلام

Aryanlandعزیز اخرین سوال : شما نسخه 8 هسته ای گلکسی اس 5 در حال حاضر دارین یا نسخه 4هسته ایش رو؟

بین این 2مدل کدوم ترجیح میدین
خیلی ممنون:n16:

AryanLand
18-05-2014, 13:01
سلام

Aryanlandعزیز اخرین سوال : شما نسخه 8 هسته ای گلکسی اس 5 در حال حاضر دارین یا نسخه 4هسته ایش رو؟

بین این 2مدل کدوم ترجیح میدین
خیلی ممنون:n16:

سلام.
من هشت هسته ای رو دارم البته اونموقع که من گرفتم اصلا چهار هسته ای توی بازار ایران نیومده بود(یا لااقل من ندیدم)ولی خوب اگر بود هم من همین هشت رو میگرفتم.اینکه کدوم بهتره سلیقه ای شده هر کسی یکیش رو بهتر میدونه و واقعا من نمیدونم چی باید بگم که بعدا پشیمون نشید و من مقصر نباشم.(اینجور مواقع سعی میکنم نظر ندم)ولی در هر مورد دیگه ای سوال داشتید در حد اطلاعات و توانم در خدمتتون هستم.:11:

Sent From My SM-G900H

mishkaa
27-05-2014, 12:45
سلام.
من هشت هسته ای رو دارم البته اونموقع که من گرفتم اصلا چهار هسته ای توی بازار ایران نیومده بود(یا لااقل من ندیدم)ولی خوب اگر بود هم من همین هشت رو میگرفتم.اینکه کدوم بهتره سلیقه ای شده هر کسی یکیش رو بهتر میدونه و واقعا من نمیدونم چی باید بگم که بعدا پشیمون نشید و من مقصر نباشم.(اینجور مواقع سعی میکنم نظر ندم)ولی در هر مورد دیگه ای سوال داشتید در حد اطلاعات و توانم در خدمتتون هستم.:11:

Sent From My SM-G900H

سلام دوستان گرامی

این اختلاف قیمت ۲۰۰،۳۰۰ هزار تومنی که در بازار برای این گوشی هست ، به چه دلیله ؟

ایا مدل ۴ هسته ای را میشه پیدا کرد ؟

ممنون

Pami
27-05-2014, 14:14
سلام دوستان گرامی

این اختلاف قیمت ۲۰۰،۳۰۰ هزار تومنی که در بازار برای این گوشی هست ، به چه دلیله ؟

ایا مدل ۴ هسته ای را میشه پیدا کرد ؟

ممنون

اختلاف قیمت برای مدل 4 هسته ای و 8 هسته ای هست، به نظر من مدل 4 هسته ای عمر باتری بهتری داره مدل 8 هسته ای چیپست قویتری داره

mishkaa
29-05-2014, 00:11
اختلاف قیمت برای مدل 4 هسته ای و 8 هسته ای هست، به نظر من مدل 4 هسته ای عمر باتری بهتری داره مدل 8 هسته ای چیپست قویتری داره

سلام
مدل ۴ هسته ای توی بازار پیدا میشه ؟
من پیدا نکردم

poonel
31-05-2014, 17:19
دیجی کالا امروز S5 رو بصورت فروش ویژه با گارانتی یکساله سام تل ، 1.824.000 زده.

البته بنظرم خرید بی گارانتی منطقی تره. چون این گاراتتی ها هیچ خدمات درستی ندارند.

+ دوستانی که S5 دارید آیا امکان فوکوس لمسی تو دوربین هست؟

آخه تو بررسی ها و تو دفترچه راهنماش فقط فوکوس نزدیک و دور داشت، نه فوکوس لمسی. خب اگه دو تا جسم نزدیک (فاصله کمتر از 50cm با لنز دوربین) و با فاصله متفاوت از هم داشته باشیم، چطوری باید به دلخواه روی یکیش فوکوس کنیم؟

مثل عکس زیر :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

vestlaif
31-05-2014, 19:26
بالاخره 4 هسته ایش بهتر هست یا 8 هسته ایش؟

Pami
31-05-2014, 19:46
سلام
مدل ۴ هسته ای توی بازار پیدا میشه ؟
من پیدا نکردم

اگر بگردید پیدا می کنید و از اونجا که g900a رسمی وارد بازار نشده بدون گارانتی هم هست و قیمتش هم هرچی بخوان
به نظر من ارزش نداره دنبالش باشید همین g900h پاسخ نیازهاتون رو میده

poonel
01-06-2014, 23:09
د
دوستانی که S5 دارید آیا امکان فوکوس لمسی تو دوربین هست؟

آخه تو بررسی ها و تو دفترچه راهنماش فقط فوکوس نزدیک و دور داشت، نه فوکوس لمسی. خب اگه دو تا جسم نزدیک (فاصله کمتر از 50cm با لنز دوربین) و با فاصله متفاوت از هم داشته باشیم، چطوری باید به دلخواه روی یکیش فوکوس کنیم؟

مثل عکس زیر :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

چرا کسی جواب نمیده ؟:n27:

سوال سخت بود یا کسی حال نداره جواب من رو بده؟

پـوکــــیدم از بس به امید جواب، این صفحه رو رفرش کردم:n28:

h!tman
02-06-2014, 11:26
دیجی کالا امروز S5 رو بصورت فروش ویژه با گارانتی یکساله سام تل ، 1.824.000 زده.

البته بنظرم خرید بی گارانتی منطقی تره. چون این گاراتتی ها هیچ خدمات درستی ندارند.

+ دوستانی که S5 دارید آیا امکان فوکوس لمسی تو دوربین هست؟

مثل عکس زیر :

تا اوتجایی که من یادمه تاچ فوکوس داشت
اما برای گرفتن این عکسی که شما گذاشتی ، برای اس 5 میشه از مود selective focus استفاده کرد. میتونید بعد عکس برداری فوکوس رو چنج کنید. (خلاصش کاریه که M8 با دوربین دومش میکنه ، این با نرم افزار میکنه)

sansa
05-06-2014, 20:23

بررسی ساعت هوشمند سامسونگ در سایت جدید نارنجی دیجاتو ......

yoosef_st
05-06-2014, 22:50

بررسی ساعت هوشمند سامسونگ در سایت جدید نارنجی دیجاتو ......

دیجیاتو همون نارنجی جدیده؟
منبع این صحبت کجاست؟

sansa
06-06-2014, 01:20
سلام

شما هنوز نمیدونید خیلی ها بی خبرند ... بله نارنجی جدید هست . به صفحه درباره ما در سایت دیجیاتو مراجعه کنید . که همون نویسندگان نارنجی هستند .

sAeEd_kHaAn
06-06-2014, 20:14

Iloveu-ALL
06-06-2014, 22:18
ویکی‌پدیا: پس از انحلال سایت «نارنجی» و قبل از تولد سایت «دیجیاتو»، وبسایتی با آدرس narenji1.ir به وجود آمد که از اسم «نارنجی» استفاده میکند و به درج اخبار تکنولوژی میپردازد. قابل ذکر است که این وبگاه صفحه ای برای معرفی خود ندارد. و هیچ ارتباطی با سایت «نارنجی سابق» یا «دیجیاتو» ندارد.

+ این سایت نارنجی1 یه هفته ست مطلب جدید نذاشته - سایت ترنجی هم که آینه سایت نارنجی هست این طور که بنظر میرسه به کار خودش ادامه میده

lionf3
06-06-2014, 22:46
ویکی‌پدیا: پس از انحلال سایت «نارنجی» و قبل از تولد سایت «دیجیاتو»، وبسایتی با آدرس narenji1.ir به وجود آمد که از اسم «نارنجی» استفاده میکند و به درج اخبار تکنولوژی میپردازد. قابل ذکر است که این وبگاه صفحه ای برای معرفی خود ندارد. و هیچ ارتباطی با سایت «نارنجی سابق» یا «دیجیاتو» ندارد.

+ این سایت نارنجی1 یه هفته ست مطلب جدید نذاشته - سایت ترنجی هم که آینه سایت نارنجی هست این طور که بنظر میرسه به کار خودش ادامه میده

حالا شاید اسپم باشه و جاش اینجا نباشه
اما ترنجی کارش حرف نداره ولی این اواخر حِس میکنم خیلی سنگ جلو پاشون اِنداختن
داون شدن های پیاپی و پاک شدن مطالب و نظرات و.........

دوستان یه ویژگی اینترنت بوستر داشت
میخواستم یه توضیح مختصر بدین و بگین که تو ایران به درد میخوره یا نه؟
ممنون

boy iran
08-06-2014, 19:58
سلام

این گوشی برای شارژ اول چقدر باید تو شارژ باشه ؟

h!tman
09-06-2014, 08:52
سلام

این گوشی برای شارژ اول چقدر باید تو شارژ باشه ؟
درود. حدود 5 ساله که هیچ گوشی نیاز به شارژ اولیه نداره

boy iran
09-06-2014, 08:54
درود. حدود 5 ساله که هیچ گوشی نیاز به شارژ اولیه نداره

پس پنج ساله از دنیا عقب هستیم:n09:

h!tman
12-06-2014, 10:53
پس پنج ساله از دنیا عقب هستیم:n09:
lلبته اشکالی نداره ، فروشنده های ما حدود 5سال از دنیا عقبند و هنوز میگن 8ساعت بزنید تو شارژ

A/|\IR
13-06-2014, 17:37
lلبته اشکالی نداره ، فروشنده های ما حدود 5سال از دنیا عقبند و هنوز میگن 8ساعت بزنید تو شارژ

یه ماه پیش برای خانواده یه نوت سه و ال جی پرو خردیم از علائدین گوشی رو یه روز ندادم بهشون خودم گذاشتم زیر شارژ:n13: :n09:

vestlaif
17-06-2014, 23:19
سلام دوستان‌. من میخوام اس ۵ بخرم ولی نمیدونم بین دو مدل اسنپ دراگون و اگزینوس چه فرقی هست ؟ هرکدوم چه مزیت ها و معایبی داره ؟
لطفا سریعا پاسخم رو بدین
ممنون از همگی

فرستاده شده از A704Mِ من با Tapatalk

Iloveu-ALL
18-06-2014, 16:00
نسخه‌ی بروز شده‌ی گلکسی S5 برای بازار کره جنوبی معرفی شد: تراشه‌ی اسنپ‌دراگون 805، صفحه‌ی نمایش 5.1 اینچی QHD و پشتیبانی از LTE-A

سامسونگ در جریان برگزاری کنفرانس موبایل بارسلون از نسل جدید پرچمدار خود برای سال آتی میلادی پرده برداشت. اما این کمپانی امروز نسخه‌ای بروز شده از این محصول را با نام گلکسی S5 LTE-A معرفی کرد که علاوه بر نرخ انتقال داده بیشتر ،از یک پردازنده‌ی قوی‌تر، صفحه‌ی نمایش QHD و ۳ گیگابایت حافظه رم بهره می‌برد.

یکی از بارزترین تفاوت‌های نسخه‌ی معرفی شده پشتیبانی از ارتباط LTE Advanced است که با داشتن نرخ انتقال داده‌ی 255 مگابیت در ثانیه، سه‌بار سریع‌تر از ارتباط LTE استاندارد است. شبکه‌هایی که قابلیت ارتباط LTE-A را پشتیبانی می‌کنند، تنها در چند کشور پیاده‌ شده است.
سامسونگ در نسخه‌ی بروز شده‌ی گلکسی S5 از یک صفحه‌ی نمایش 5.1 اینچی سوپر AMOLED با رزولوشن 2,560 در 1,440 بهره برده است که براساس ادعای سامسونگ قادر است ۹۰ درصد از طیف رنگ موجود را نمایش دهد. همچنین پاسخ‌گویی پیکسل‌ها برابر 0.01 میلی‌ثانیه است. کنتراست تصویر نیز 1 به 100,000 است.
بالاخره پس از شایعات فراوان شاهد استفاده از تراشه‌ی اسنپ‌دراگون 805 کوالکام در یک تلفن‌هوشمند اندرویدی هستیم. سامسونگ در این محصول از اسنپ‌دراگون 805 به‌عنوان تراشه استفاده کرده است که شامل چهار هسته‌ی Krait 405 در فرکانس کاری 2.5 گیگاهرتزی و همچنین پردازنده‌ی گرافیکی آدرنو 420 است که نزدیک به ۲۰ درصد عملکرد بهتری نسبت به آدرنو ۳۳۰ ( چیپ گرافیکی اسنپ‌دراگون ۸۰۱ ) دارد. همچنین نباید حافظه‌ی رم ۳ گیگابایتی مورد استفاده در این تلفن‌هوشمند را از یاد برد.
این تلفن‌هوشمند از همان سنسور 16 مگاپیکسلی موجود در گلکسی S5 در پشت دستگاه بهره می‌برد. همچنین دوربین 2 مگاپیکسلی نیز برای انجام مکالمات ویدئویی در جلوی دستگاه تعبیه شده است. سنسور اثر انگشت و سنسور ضربان‌سنج نیز از سایر داشته‌های نسخه‌ی بروز شده‌ی گلکسی S5 است که همانند قبل ضدآب و ضد گردوغبار است. سامسونگ این نسخه را با یک باتری 2,800 میلی‌آمپر ساعتی در کنار اندروید کیت‌کت همراه ساخته است.
کره‌ای‌ها این تلفن‌هوشمند را با قیمتی برابر 919 دلار ابتدا برای اپراتورهای SKT، KT و +LGU کره جنوبی و در رنگ‌های آبی، طلایی، سفید و مشکی روانه‌ی بازار خواهند کرد. / zoomit.ir

sansa
18-06-2014, 16:06
سلام دوستان‌. من میخوام اس ۵ بخرم ولی نمیدونم بین دو مدل اسنپ دراگون و اگزینوس چه فرقی هست ؟ هرکدوم چه مزیت ها و معایبی داره ؟
لطفا سریعا پاسخم رو بدین
ممنون از همگی

فرستاده شده از A704Mِ من با Tapatalk

از نظر کمتر داغ ردن و باتری بهتر و پشتیبانی نرم افزاری نخسه اسنبدراگون بهتره .

vestlaif
18-06-2014, 17:58
از نظر کمتر داغ ردن و باتری بهتر و پشتیبانی نرم افزاری نخسه اسنبدراگون بهتره .

ممنون . خب نسخه هشت هسته ای چه مزیت هایی داره ؟

sansa
18-06-2014, 18:03
مزیت : داغ کردن ، عدم پستیبانی نرم افزاری رام سفارشی و ... توسط افراد ، بنچمارک تقلبی ، لگ زدن و ...

vestlaif
18-06-2014, 18:05
مزیت : داغ کردن ، عدم پستیبانی نرم افزاری رام سفارشی و ... توسط افراد ، بنچمارک تقلبی ، لگ زدن و ...

شما طرفدار خیلی سر سخت اسنپ دراگون هستی ؟
ببخشید اما من گفتم مزیت نه عیب ... موفق باشید

sansa
18-06-2014, 18:12
خلاصه لپ کلام اسنپ دراگون بهتره .

فقط کافیه برید سایت ال دیجیتال ، دیجی کالا و ... همه دارن التماس میکنن که نخسه اسنپ دراگون رو بیارند . یک سری اوردند در عرض چند ساعت کلش فروخته شد . اما هنوز نخسه 8 هسته ای موجود هست .

با اکزینوس خیلی مشکل داشتم قبلا ... این هم همین طوری هستش . xda هم که تخصصی ترین فروم اندروید خارجی هست نخسه اسنپ دراگون رو بهتر دونسته .

میلی خودتونه هر کدومو خواستید خریداری کنید .

AryanLand
18-06-2014, 18:21
سلام.
شما دارید این گوشی رو؟ والا این معایبی که شما گفتید رو من ندیدم!!!
مثلا چند تا رام سفارشی میخوای بهتون معرفی کنم؟بنچمارک تقلبی دیگه چه صیغه ایه؟
خوبه توی نظر دادن و راهنمایی اونچیزی رو بگیم که هست نه اونچیزی که دوست داریم باشه. :11:

Sent From My SM-G900H

Pami
18-06-2014, 20:30
بنچمارک که تقلبی نیست چون نسخه جدید antutu از anti cheat استفاده می کنه ولی دلیل بالا بودن امتیاز نسخه اگزینوس رو تو هشت هسته فعال بودن در زمان اجرا میشه عنوان کرد
من 39600 تونستم بگیرم اما در نظر داشته باشیم توی صفحه full hd امتیاز بالاتر از 35000 برای یوزر تفاوت خاصی نمیکنه و همه چیز روان و بی نقص اجرا میشه

AryanLand
18-06-2014, 20:44
بنچمارک که تقلبی نیست چون نسخه جدید antutu از anti cheat استفاده می کنه ولی دلیل بالا بودن امتیاز نسخه اگزینوس رو تو هشت هسته فعال بودن در زمان اجرا میشه عنوان کرد
من 39600 تونستم بگیرم اما در نظر داشته باشیم توی صفحه full hd امتیاز بالاتر از 35000 برای یوزر تفاوت خاصی نمیکنه و همه چیز روان و بی نقص اجرا میشه
سلام.
من اصلا منظورم این نیست که این بهتره یا اون (اینو اونایی که منو میشناسن میدونن و دیدن که من اصلا توی اینگونه موارد نظری نمیدم ) هر کدوم برای یکنوع استفاده ساخته شده من تمام عرضم اینه که اگه قراره حرفی بزنیم با اطلاعات و بدون در نظر گرفتن علایق شخصیمون باشه. :11:

Sent From My SM-G900H

vestlaif
18-06-2014, 23:33
من همین هشت هسته ایشو امروز گرفتم از سرعت و کیفیتش راضی ام اما در مقایسه با اس 4 که داشتم دوربین جلوش ضعیف تره یکم . این تجربه من بوده البته . از لحاظ دوربین عقب و کیفیتش هم که ماشالله هیچی جلو دارش نیست . نسخه اسنپ دراگون رو هیچکس نداره کل علایدین و بازار موبایل رو زیر و رو کردم پیدا نشد .
موفق باشید

Sent from my SM-G900H using Tapatalk

clau
18-06-2014, 23:44
من همین هشت هسته ایشو امروز گرفتم از سرعت و کیفیتش راضی ام اما در مقایسه با اس 4 که داشتم دوربین جلوش ضعیف تره یکم . این تجربه من بوده البته . از لحاظ دوربین عقب و کیفیتش هم که ماشالله هیچی جلو دارش نیست . نسخه اسنپ دراگون رو هیچکس نداره کل علایدین و بازار موبایل رو زیر و رو کردم پیدا نشد .
موفق باشید

سلام
مبارکت باشه عزیز

چند خریدی:n16:

vestlaif
18-06-2014, 23:47
1750 خریدم با یه هدست جبرا که ربطی نداره ولی فوقالعادست صداش ( jabra street ) ,
سرعت گوشی فوقالعاست فقط تنها مشکلش که نمیشه اسمشو مشکل گذاشت یه تغییر به حساب میاد اونم کلید لمسی سمت چپ هوم هست که توی اس4 منو جانبی رو باز میکرد ولی اینجا میره توی تسک منیجر . خب یکم سخته ولی عادت میکنی باید یکم نگه داریش تا منو جانبی مثل اس 4 باز بشه .

mbadboy7
19-06-2014, 09:28
vestlaif ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سلام ، داداش شما که هم اس 4 داشتی هم الان اس 5 داری ... اس5 هم مث اس 4 انقد داغ میکنه یا کمتره ؟

vestlaif
19-06-2014, 11:38
من تازه این گوشی رو خریدم . هنوز کار سنگین ازش نکشیدم مثل اس 4 اما توی شارژ که هستن .اس 4 خیلی داغ میکرد ... ولی اس 5 اصلا داغی خاصی حس نمیشد در عرض 1 ساعت و نیم شارژش از صفر تا 100 رفت . سرعت انجام کارهاش از اس 4 خب خیلی بیشتره در عوضش داغی حس نمیشه ... ضمنا اونایی که دغدغشون برای خرید اس 5 نداشتم قاب فلزی هست دیروز دیدم قاب فلزی پشت گوشی هم به بازار اومده ...
موفق باشید

vestlaif
19-06-2014, 11:50
یه سوال از اس 5 دار ها .
چجوری میشه دوربین رو برد روی حالت 4k ؟
ممنون از همگی

M@hdi-B
19-06-2014, 19:14
به این می گن تبعیض نژاد :n02:

Samsung confirms that Galaxy S5 LTE-A will only be sold in Korea ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] sold_in_korea__-news-8816.php)

clau
19-06-2014, 19:44
نسخه‌ی بروز شده‌ی گلکسی S5 برای بازار کره جنوبی معرفی شد: تراشه‌ی اسنپ‌دراگون 805، صفحه‌ی نمایش 5.1 اینچی QHD و پشتیبانی از LTE-A

سامسونگ در جریان برگزاری کنفرانس موبایل بارسلون از نسل جدید پرچمدار خود برای سال آتی میلادی پرده برداشت. اما این کمپانی امروز نسخه‌ای بروز شده از این محصول را با نام گلکسی S5 LTE-A معرفی کرد که علاوه بر نرخ انتقال داده بیشتر ،از یک پردازنده‌ی قوی‌تر، صفحه‌ی نمایش QHD و ۳ گیگابایت حافظه رم بهره می‌برد.

یکی از بارزترین تفاوت‌های نسخه‌ی معرفی شده پشتیبانی از ارتباط LTE Advanced است که با داشتن نرخ انتقال داده‌ی 255 مگابیت در ثانیه، سه‌بار سریع‌تر از ارتباط LTE استاندارد است. شبکه‌هایی که قابلیت ارتباط LTE-A را پشتیبانی می‌کنند، تنها در چند کشور پیاده‌ شده است.
سامسونگ در نسخه‌ی بروز شده‌ی گلکسی S5 از یک صفحه‌ی نمایش 5.1 اینچی سوپر AMOLED با رزولوشن 2,560 در 1,440 بهره برده است که براساس ادعای سامسونگ قادر است ۹۰ درصد از طیف رنگ موجود را نمایش دهد. همچنین پاسخ‌گویی پیکسل‌ها برابر 0.01 میلی‌ثانیه است. کنتراست تصویر نیز 1 به 100,000 است.
بالاخره پس از شایعات فراوان شاهد استفاده از تراشه‌ی اسنپ‌دراگون 805 کوالکام در یک تلفن‌هوشمند اندرویدی هستیم. سامسونگ در این محصول از اسنپ‌دراگون 805 به‌عنوان تراشه استفاده کرده است که شامل چهار هسته‌ی Krait 405 در فرکانس کاری 2.5 گیگاهرتزی و همچنین پردازنده‌ی گرافیکی آدرنو 420 است که نزدیک به ۲۰ درصد عملکرد بهتری نسبت به آدرنو ۳۳۰ ( چیپ گرافیکی اسنپ‌دراگون ۸۰۱ ) دارد. همچنین نباید حافظه‌ی رم ۳ گیگابایتی مورد استفاده در این تلفن‌هوشمند را از یاد برد.
این تلفن‌هوشمند از همان سنسور 16 مگاپیکسلی موجود در گلکسی S5 در پشت دستگاه بهره می‌برد. همچنین دوربین 2 مگاپیکسلی نیز برای انجام مکالمات ویدئویی در جلوی دستگاه تعبیه شده است. سنسور اثر انگشت و سنسور ضربان‌سنج نیز از سایر داشته‌های نسخه‌ی بروز شده‌ی گلکسی S5 است که همانند قبل ضدآب و ضد گردوغبار است. سامسونگ این نسخه را با یک باتری 2,800 میلی‌آمپر ساعتی در کنار اندروید کیت‌کت همراه ساخته است.
کره‌ای‌ها این تلفن‌هوشمند را با قیمتی برابر 919 دلار ابتدا برای اپراتورهای SKT، KT و +LGU کره جنوبی و در رنگ‌های آبی، طلایی، سفید و مشکی روانه‌ی بازار خواهند کرد. / zoomit.ir
این مدل همون galaxy s 5 prime نیست:n13:

vestlaif
19-06-2014, 19:46
یه سوال از اس 5 دار ها .
چجوری میشه دوربین رو برد روی حالت 4k ؟
ممنون از همگی

کسی اس 5 نداره جواب مارو بده ؟
سوال بعدیم اینه چرا روی حالت اولترا hd زمان فیلمبرداری فقط 5 دقیقه هست ؟

sansa
19-06-2014, 21:20
من تازه این گوشی رو خریدم . هنوز کار سنگین ازش نکشیدم مثل اس 4 اما توی شارژ که هستن .اس 4 خیلی داغ میکرد ... ولی اس 5 اصلا داغی خاصی حس نمیشد در عرض 1 ساعت و نیم شارژش از صفر تا 100 رفت . سرعت انجام کارهاش از اس 4 خب خیلی بیشتره در عوضش داغی حس نمیشه ... ضمنا اونایی که دغدغشون برای خرید اس 5 نداشتم قاب فلزی هست دیروز دیدم قاب فلزی پشت گوشی هم به بازار اومده ...
موفق باشید

فرق انچنانی بین نخسه 8 هسته ای و اسنپ دراگون نیست .

Pami
19-06-2014, 21:49
این مدل همون galaxy s 5 prime نیست:n13:

خیر این نسخه اون نیست چون مدل lte-a فقط برای کره عرضه میشه و در ضمن برخلاف عکسایی که از پرایم درز کرده هنوز حاشیه دور اس 5 رو داره
سامسونگ هم بدون اعلام تاریخ رسمی نسخه پرایم رو رونمایی نمیکنه

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

ASUS ROG
21-06-2014, 14:37
کسی اس 5 نداره جواب مارو بده ؟
سوال بعدیم اینه چرا روی حالت اولترا hd زمان فیلمبرداری فقط 5 دقیقه هست ؟

خب دکتر اولترا اچ دی همون 4k هستش

vestlaif
21-06-2014, 19:06
خب دکتر اولترا اچ دی همون 4k هستش
اخه دکرت جان توی منو زد 2 گزینه 4k هست بخاطر اون گفتم . حالا نگفتی چرا فقط 5 دقیقه اولترا hd یا همون 4k فیلمبرداری میکنه ؟

vestlaif
24-06-2014, 23:15
یکی دیگه از مشکلات اس 5 کوجیک بودن و ضعیف تر بودن فلاش نسبت به اس4 یا حتی اس 3 هست . کسی جواب سوال بالایی مارو نمیدونه ؟

Peugeot pars sal
28-06-2014, 22:52
سلام دوستان منم این گوشیو گرفتم میخوام بدونم وقتی وای فای روشنه داغ کردن طبیعیه؟

Pami
28-06-2014, 23:26
حالا نگفتی چرا فقط 5 دقیقه اولترا hd یا همون 4k فیلمبرداری میکنه ؟

به دو دلیل اصلی

1- فشار زیاد به چیپست و امکان اورهیت (داغ کردن) و گرمای بیش اندازه و در نتیجه آسیب به چیپست
2- حجم بالای ویدئو خروجی و نیاز به بازسازی حافظه بافر

فقط اس5 اینطور نیست زد2 سونی هم همینطوریه

poonel
28-06-2014, 23:32
مدلی که تو کشورهای پیشرفته موجوده اگزینوس هست یا اسنپ دراگون ؟

اونی که تو کشورهای پیشرفته موجوده تو ایران گیر میاد ؟ تفاوت قیمتش چقدره ؟

Peugeot pars sal
29-06-2014, 00:11
مدلی که تو کشورهای پیشرفته موجوده اگزینوس هست یا اسنپ دراگون ؟

اونی که تو کشورهای پیشرفته موجوده تو ایران گیر میاد ؟ تفاوت قیمتش چقدره ؟
اونی که تو کشور های پیشرفتست اسنپ دراگونه و اگزینوس ماله کشور های خاورمیانه است
مدل اسنپ گیر میاد ولی ممکنه مثله نوت 3 n9005 تو آپدیت ها مشکل پیدا کنه.
شما نمیدونی داغ کردن طبیعیه یا نه موقعی که وا فای وصله؟
قیمتش هم چون تعدادش محدوده هنوز مشخص نیست ولی باید گرون تر باشه

ASUS ROG
29-06-2014, 14:05
به دو دلیل اصلی

1- فشار زیاد به چیپست و امکان اورهیت (داغ کردن) و گرمای بیش اندازه و در نتیجه آسیب به چیپست
2- حجم بالای ویدئو خروجی و نیاز به بازسازی حافظه بافر

فقط اس5 اینطور نیست زد2 سونی هم همینطوریه
این کاملا درسته من note3 n9005 دارم اونم تو uhd بیشتر از 5 دقیقه نمیگیره

OMiD.1080p
29-06-2014, 18:16
مشکل حل شد .

با Rest Factory درست شد.

OMiD.1080p
29-06-2014, 23:20
فقط اینکه تقریبا داغ میکنه .

دوربین و امکانتش هم بسیار خوبه .

poria-m
02-07-2014, 23:28
سلام خدمت همه ی عزیزان.
من تصمیم گرفتم اس 5 بگیرم و از شما دوستانی که تجربه ی کار کردن باهاش رو دارید چند سوال کنم.
1-آیا این گوشی ارزش خریدن رو داره؟
2-به پای نوت 3 میرسه؟
3-تحمل ضربه دیدنش چقدره؟
4-مشکلات سخت افزاری یا یا سیستمی داره؟
5-کارایش چطوره؟
ممنون میشم کسی سوالاتمو جواب بده.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

years
03-07-2014, 07:35
کلا گوشی موبایل برای عکاسی و فیلمبرداری کیفیت بالا ساخته نشده
اگر هم شرکت ها میگن فیلمبرداری 4K دارن جنبه تبلیغاتی داره

Hidden-Hunter
04-07-2014, 00:51
سلام خدمت همه ی عزیزان.
من تصمیم گرفتم اس 5 بگیرم و از شما دوستانی که تجربه ی کار کردن باهاش رو دارید چند سوال کنم.
2-به پای نوت 3 میرسه؟
3-تحمل ضربه دیدنش چقدره؟
5-کارایش چطوره؟

من باشم نوت 3 میخرم و دنبال چارتا اپشن لوکس نمیرم / نوت 3 هم مدل 9005 ارزش خرید داره

AryanLand
04-07-2014, 01:04
سلام خدمت همه ی عزیزان.
2-به پای نوت 3 میرسه؟
3-تحمل ضربه دیدنش چقدره؟
5-کارایش چطوره؟

سلام.
دوست عزیز آخه سوالاتتون جواب مشخص نداره
۱:ارزش خریدش بستگی به شما داره که چقدر بخوای هزینه کنی.
۲: نوت ۳یه کارایی داره اس ۵یه کارایی این دوتارو که نمیتونی باهم مقایسه کنی.ابن دوتا برای دو استفاده متفاوت ساخته شدن و ربطی به هم ندارن(من هر دو رو دارم).
۳: این سوال چه جوابی میتونه داشته باشه؟!!! مثلا بگیم چه جوری بزنیش زمین خورد نمیشه؟
۴:منکه مشکلی ندیدم تا الان.
۵:یعنی چی کاراییش چطوره؟از چه لحاظ؟ یعنی چه جوری باید باهاش کار کنی؟!!!
باید مشخص کنی چی میخوای بدونی.:۱۱:

AryanLand
04-07-2014, 01:09
من باشم نوت 3 میخرم و دنبال چارتا اپشن لوکس نمیرم / نوت 3 هم مدل 9005 ارزش خرید داره

سلام.

اینومیشه توضیح بدی یعنی چی؟مشکل اون آپشن های لوکس(از نظر شما ) چیه؟ یا برتری نوت 3 با نداشتن اون آپشنهای لوکس چیه که سراغ این نمیرید؟ (من 2 تاش رو دارم ولی هر چی فکر کردم معنی فرمایشتون رو نفهمیدم).:11:

Hidden-Hunter
04-07-2014, 01:50
سلام.

اینومیشه توضیح بدی یعنی چی؟مشکل اون آپشن های لوکس(از نظر شما ) چیه؟ یا برتری نوت 3 با نداشتن اون آپشنهای لوکس چیه که سراغ این نمیرید؟ (من 2 تاش رو دارم ولی هر چی فکر کردم معنی فرمایشتون رو نفهمیدم).:11:

سلام اریا

منظور من از اپشن لوکس ضربان قلب و حسگر انگشت بود ، روز یکه من میخواستم نوت بخرم ، بین اس 5 هم گیر کرده بودم ولی دیدم برتری از نظر خودم با نوت هست و اینکه این نسخه 9005 به نسبت اینکه در بازار کمتره ، قیمتش کمتر افت میکنه و میشه گفت تاحدودی ثابته.

شما که ماشالا یکی از برندایی که دوست داری سامسونگ چون گوشی نیومده ، شما میخری:n09:شوخی بود:n02:

الانم دارم و راضیم و با 3گیگ رم میدونم که کلاهی که سره اس 3سرم رفت ، تا حدودی برگردونده شده.

نظر من این بود نوت بخره ، خودش میدونه ف چون ایشون هم اس 3 داره.

ایشون باید اینقدر سوال بپرسه تا اگر خرید پشیمون نشه.

poria-m
04-07-2014, 12:02
سلام.
ممنون از راهنمایی ها.
من خودم چون اس 3 دارم و دوساله که ازش استفاده میکنم و راضیم و هیچ فقط از نوت استفاده نکردم و بنظرم نوت 3 زیادی بزرگه و از قلمش به اون حد استفاده نخواهم کرد پس میخوام اس 5 بگیرم ولی هنوز تصمیم قطعی نگرفتم...
راستی یه سوال دیگه دارم.
1-رم اس 5 چنده؟ سرعتش به پای نوت 3 میرسه؟

Peugeot pars sal
05-07-2014, 20:54
سلام.
ممنون از راهنمایی ها.
من خودم چون اس 3 دارم و دوساله که ازش استفاده میکنم و راضیم و هیچ فقط از نوت استفاده نکردم و بنظرم نوت 3 زیادی بزرگه و از قلمش به اون حد استفاده نخواهم کرد پس میخوام اس 5 بگیرم ولی هنوز تصمیم قطعی نگرفتم...
راستی یه سوال دیگه دارم.
1-رم اس 5 چنده؟ سرعتش به پای نوت 3 میرسه؟

منم این گوشیو گرفتم و مثل شما بین اس5 و نوت3 مونده بودم که اس 5 گرفتم عالیه رمش 2 و سرعتش هم به نظر من بهتره من میگم اس5 ولی نوت3 سایزش بزرگه و اذیتت میکنه

poonel
05-07-2014, 22:23
کیفیت عکس ها توی نور کم چطوره؟ مثل محیط داخل خونه یا فضای بیرون قبل غروب

توی نور کم نسبت به بقیه موبایل ها، عکس هاش شارپ تر هستند؟

امکانش هست یه عکسی تو این شرایط ، اینجا بزارید؟

Immunology
24-07-2014, 22:10
دوستان مشکل تاچ این گوشی الکیه یا واقعا هست؟

vestlaif
24-07-2014, 22:19
دوستان مشکل تاچ این گوشی الکیه یا واقعا هست؟
یعنی چی الکیه دوست عزیز ؟
کدوم مشکل ؟

Immunology
24-07-2014, 22:33
میگن تاچش مشکل داره میپرونه.

vestlaif
24-07-2014, 22:37
جانمممممم ؟میشه بگی کی این حرفو زده ؟ بخدا دهن از تعجب وا مونده ... حرف شما یا همونایی که گفتن اصلا خرف درستی نیست . S5 گوشی چینی 200 تومنی نیست که عزیز . من خودم دارم الان با galaxy s 5 براتون مینویسم اصلا یکبار هم همچین چیزی که گفین رو نه شنیدم نه به شخصه دیدم . تاچ اسکرین ها این گوشی بهترین کیفیت و قابلیت هارو داره ...

Immunology
24-07-2014, 23:30
منم شنیدم.من یه اشتباهی کردم نوت3 4هسته ایمو فروختم.هیچی اون نمیشه :(

vestlaif
24-07-2014, 23:39
منم شنیدم.من یه اشتباهی کردم نوت3 4هسته ایمو فروختم.هیچی اون نمیشه :(
دوست عزیز پردازنده های یک هسته ای به بالا معمولا زوج زوج هسته و پردازشگر دارن شما چجوری 3 هسته ای داشتی ؟ احینا منظورت رمش نبود که 3 گیگ بوده ؟

metalhead_forever
24-07-2014, 23:49
دوست عزیز پردازنده های یک هسته ای به بالا معمولا زوج زوج هسته و پردازشگر دارن شما چجوری 3 هسته ای داشتی ؟ احینا منظورت رمش نبود که 3 گیگ بوده ؟
فکر کنم شما مشکلتون توی right to left باشه....
دوستمون گفتن نوت 3 چهـــــار هسته ای
یعنی n9005 که پروسسور Snapdragon داره...

تو یه سایتی خیلی وقت پیش داشتم میخوندم که تاچ صفحه نمایش های Super AMOLED بهترین نوع تاچه... تو این نوع صفحه نمایش ها شیشه و سنسور تاچ و پنل صفحه نمایش همه با هم ترکیب میشن....
حالا چقدر درسته نمیدونم...

vestlaif
25-07-2014, 00:02
فکر کنم شما مشکلتون توی right to left باشه....
دوستمون گفتن نوت 3 چهـــــار هسته ای
یعنی n9005 که پروسسور Snapdragon داره...

تو یه سایتی خیلی وقت پیش داشتم میخوندم که تاچ صفحه نمایش های Super AMOLED بهترین نوع تاچه... تو این نوع صفحه نمایش ها شیشه و سنسور تاچ و پنل صفحه نمایش همه با هم ترکیب میشن....
حالا چقدر درسته نمیدونم...
آره مشکل از تپ تاک منه . شرمنده درست گفتن . درضمن من اس 5 رو واقعا از نظر صفحه نمایش برترین میدونم

Roy Jackson
25-07-2014, 11:38
هیچ مشکل تاچی نداره این گوشی، صفحه نزارید رو گوشی الکی

biostar
25-07-2014, 12:19
حالا دلیل نمیشه یه گوشی مشکل تاچ داشته باشه بقیه هم داشته باشن

الان شما برید نمایندگی های پس از فروش سامسونگ میبینید تعداد زیادی s5 مراجعه داره ، اما خب طبیعی هست درصدی از گوشی های تولیدی مشکل داشته باشن ، این هم مختص گوشی خاصی نیست و همه همینطور هستن.

Immunology
25-07-2014, 12:24
دوستان کدوم رنگش بهتره به نظرتون؟آبی خوبه ولی به نظرم خسته کننده میشه.اینطور نیست؟

vestlaif
25-07-2014, 13:32
هیچ مشکل تاچی نداره این گوشی، صفحه نزارید رو گوشی الکی
من خودم مشکی رو دارم هم شیکه هم عامه پسنده بعد برای تعویض یا فروشش به مشکل نمیخوری . درضمن درب های رنگی براش هست مشکی هم بخری میتونی رنگ های دیگه هم روش بندازی چون صفحه نمایش همشون جز سفید رنگش مشکی هست و رنگ درب پشتشون فقط فرق داره

badboys_87
25-07-2014, 15:00
دوربینشو من کار کردم ..زیاد فرق خاصی نکرده بود کیفیتش مثل اس 4 بود ... زوم میکردی روی عکس نویز داشت گاها"

فکر نکنم به لومیا 1020 و یا سونی زد 2 برسه

vestlaif
25-07-2014, 15:13
دوربینشو من کار کردم ..زیاد فرق خاصی نکرده بود کیفیتش مثل اس 4 بود ... زوم میکردی روی عکس نویز داشت گاها"

فکر نکنم به لومیا 1020 و یا سونی زد 2 برسه
کیفیت عکاسی با زد 2 مقایسه میشه و بسیار عالی هست کمی از اس 4 بیشتر شده جزییات و کیفیت .به نظر من دوربینش هم شاهکاره مخصوصا فیلمبرداری زیر آب که کیفیتش عالی هست تست کردم ولی توصیه نمیکنم تست کنید

sansa
25-07-2014, 23:51
کیفیت عکاسی با زد 2 مقایسه میشه و بسیار عالی هست کمی از اس 4 بیشتر شده جزییات و کیفیت .به نظر من دوربینش هم شاهکاره مخصوصا فیلمبرداری زیر آب که کیفیتش عالی هست تست کردم ولی توصیه نمیکنم تست کنید

از نظر عکاسی galaxy s5 برتر هست و از نظر فیلم برداری فق . فقط xperia z2

vestlaif
25-07-2014, 23:53
از نظر عکاسی galaxy s5 برتر هست و از نظر فیلم برداری فق . فقط xperia z2
به شخصه اصلا سونی رو قبول ندارم (گفتم به شخصه ) ولی توی فیلمبرداری نانردیه بگیم فقط z2 برترینه . بهتره بگیم جز برترین هاست

sansa
26-07-2014, 16:42
به شخصه اصلا سونی رو قبول ندارم (گفتم به شخصه ) ولی توی فیلمبرداری نانردیه بگیم فقط z2 برترینه . بهتره بگیم جز برترین هاست

بهتره مقایسه GSMARENA و phonearena رو ببینی . از نظر لرزش ، ثبات رنگ ، صدای استریو بهترین گوشی از بین S5 و M8 و LG G2 pro ، و xperia z2 و iphone 5s که انجام شده . xperia z2 مقام اول را اورده است .

از نظر عکاسی هم S5 حرف اول رو میزنه .

vestlaif
26-07-2014, 16:58
بهتره مقایسه GSMARENA و phonearena رو ببینی . از نظر لرزش ، ثبات رنگ ، صدای استریو بهترین گوشی از بین S5 و M8 و LG G2 pro ، و xperia z2 و iphone 5s که انجام شده . xperia z2 مقام اول را اورده است .

از نظر عکاسی هم S5 حرف اول رو میزنه .
از نظر لرزش که این یه امر بدیهی هست که سونی برتر باشه جون ارزش گیر اپتیکال داره ولی s5 نداره .از نظر رنگ هم بخاطر موتور براویا هست که زیبا تر میکنه تصویر رو ولی سامسونگ نمایشگرش برتر از z2 بوده و همچنین کیفیت نهایی عکس هایی که تحویلمون میده . رتبه پردازندش اول بود . رابط کاربری .... شاید سر دوربین بحث زیاد باشه بینشون ولی بقیه چیزا سامسونگ بهتر عمل کرده . فقط یه چیز سونی بالاتر هست اونم گواهی ضد آب بودنش هست که یک درجه از اس5 بیشتره همین اونم بخاطر بدنه پرس شده و قابلیت تعویض نشدن باطریش هست .

Immunology
27-07-2014, 13:01
دوستان این فونت رو خودم درست کردم به صورت apk.خیلی فونت فارسی گوشی رو خوشکل میکنه.فونت پیش فرض رام سیانوژن هست.
رو اس5تست شده خیلی خوب همه فونتای فارسی گوشی رو تغییر میده.
حالشو ببرید.

Mohammad King
27-07-2014, 22:26
سلام

امروز این گوشی رو خریدم...

نکته ایی هست بفهمم گوشی اصله؟:دی
رم کجاش میخوره؟

و اینکه نسخه 4 هسته ایی رو گرفتم میگن 4 هسته ایی بهتر درسته؟

vestlaif
27-07-2014, 22:32
سلام

رم کجاش میخوره؟

پشت جعبه نوشته snapdragon ؟
گوشی های سامسونگ تقریبا همگی اصل هستند ولی خب پشت گوشی رو برچسب یا میزنه چین یا تایوان .من چون چین رو قبول ندارم به نظرم شاید جنس تایوانی بهتر باشه . نمیدونم فرقی هم نمیکنه به نظرم.
شیار سیم کارت دولایه هست . قسمت پایینش سیم کارت و روی سیم کارت کارت حافظه نصب میشه دوست عزیز اگر متوجه نشدید بگید عکس بذارم یه فیلمبرداری از ضد آب بودنش هم میذارم البته کوتاه که هرکس دیده گفته دل شیر داری پسر ... ( لطفا شما اینکارو تست نکنید ) وگرنه عواقبش با خودتونه به من ربطی نداره

Immunology
27-07-2014, 22:35
سلام

رم کجاش میخوره؟

مبارکه.اصلش که کیفیتش مشخصه.تقلبیش میشه طرح که کیفیشش داد میزنه که اصل نیست.ابتدا گوشیو خاموش کنید و برید دانلودینگ (دکمه ولوم پایین و هاو و پاور رو بگیرید)یه صفحه میاد که ولوم بالارو بزنید و ببینید knox0*0 هست یا نه.در ضمن وارد گوشی بشید ببینید برنامه super su تو لیست برنامه ها هست یا نه.کلیه imei پشت گوشی رو گوشی و جعبه رو هم چک کنید یکی باشن.
رم جلو سیمکارت میموره.یعنی بالاتر از سیمکارت.
بله 4هسته ای بهتره.
چند گرفتید؟

vestlaif
27-07-2014, 22:40
مبارکه.اصلش که کیفیتش مشخصه.تقلبیش میشه طرح که کیفیشش داد میزنه که اصل نیست.ابتدا گوشیو خاموش کنید و برید دانلودینگ (دکمه ولوم پایین و هاو و پاور رو بگیرید)یه صفحه میاد که ولوم بالارو بزنید و ببینید knox0*0 هست یا نه.در ضمن وارد گوشی بشید ببینید برنامه super su تو لیست برنامه ها هست یا نه.کلیه imei پشت گوشی رو گوشی و جعبه رو هم چک کنید یکی باشن.
رم جلو سیمکارت میموره.یعنی بالاتر از سیمکارت.
بله 4هسته ای بهتره.
چند گرفتید؟
سلام دوست عزیز
مگه گوشی تازه خریداری شده روت شده که ایشون برنامه super su داشته باشه ؟
بعد مگه نسخه 4 هسته ای اومده توی بازار ؟ دیدین خودتون ؟ قیمتش چنده ؟

Immunology
27-07-2014, 22:47
سلام دوست عزیز
مگه گوشی تازه خریداری شده روت شده که ایشون برنامه super su داشته باشه ؟
بعد مگه نسخه 4 هسته ای اومده توی بازار ؟ دیدین خودتون ؟ قیمتش چنده ؟
ببینید 4هسته ای چون برای اپراتور های آمریکایی هست یه سری سودجویان ممکنه بیان گوشی های اپراتوری رو روت کنن و با برنامه آنلاک کنن.با روشی که گفتم میشه فهمید.به این جهت گفتم ببینید روت هست یا نه.با آپدیت این گوشیا لاک میشن( در مورد نوت3 اسنپ ها خیلی مشاهده شده و تو فرومای مختلف کاربرای زیادی این مشکلو داشتن).
بله 4هسته ای هم اومده.من دیروز گرفتم 1700.قیمتشم با 8هسته ای فرق زیادی نداشت.

Mohammad King
27-07-2014, 22:48
من 1770 گرفتم دوستان

بله نسخه 4 هسته ایی هست

پشت در گوشی نوشته lte

یه سوال گوشی گرم کنه مشکل نداره که؟؟؟

سوال دیگه اینکه تنظیم نور صفحه روی Auto هست هرجای تاریک میرم گوشی زود عکس العمل نشون میده نور صفحه یا کم میشه یا زیاد طبیعیه؟؟؟

Mohammad King
27-07-2014, 22:50
سوال دیگه اینکه وقتی گوشی رو روشن میکنم

اولش پایین لوگو سامسونگ نوشته powerd by android طبیعیه؟؟؟

رام اصله گوشی همینجوریه؟

Mohammad King
27-07-2014, 22:56
پشت جعبه نوشته snapdragon ؟
گوشی های سامسونگ تقریبا همگی اصل هستند ولی خب پشت گوشی رو برچسب یا میزنه چین یا تایوان .من چون چین رو قبول ندارم به نظرم شاید جنس تایوانی بهتر باشه . نمیدونم فرقی هم نمیکنه به نظرم.
شیار سیم کارت دولایه هست . قسمت پایینش سیم کارت و روی سیم کارت کارت حافظه نصب میشه دوست عزیز اگر متوجه نشدید بگید عکس بذارم یه فیلمبرداری از ضد آب بودنش هم میذارم البته کوتاه که هرکس دیده گفته دل شیر داری پسر ... ( لطفا شما اینکارو تست نکنید ) وگرنه عواقبش با خودتونه به من ربطی نداره

پشت جعبه گوشی ننوشته snapdragon

مال منه made in vietnam by samsung زده درسته؟؟؟

و مدل گوشی رو نوشته

SM-G900F

Immunology
27-07-2014, 22:57

رام اصله گوشی همینجوریه؟
برای منم همینه

vestlaif
27-07-2014, 23:03
من 1770 گرفتم دوستان

بله نسخه 4 هسته ایی هست

پشت در گوشی نوشته lte

یه سوال گوشی گرم کنه مشکل نداره که؟؟؟

سوال دیگه اینکه تنظیم نور صفحه روی Auto هست هرجای تاریک میرم گوشی زود عکس العمل نشون میده نور صفحه یا کم میشه یا زیاد طبیعیه؟؟؟

رام اصله گوشی همینجوریه؟

پشت جعبه گوشی ننوشته snapdragon

مال منه made in vietnam by samsung زده درسته؟؟؟

و مدل گوشی رو نوشته

SM-G900F
بله درسته گوشیتون . ولی برای من g900H هست که فکر کنم ربط به پردازنده داره تفاوت h و f . موفق باشید
نور گوشی و داغ کردنش طبیعی هست . فقط توی شارژ دقت کنید هیچ برنامه ای باز نباشه وگرنه خیلی بدجور داغ میکنه گوشی .