ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فقط یه سوال خیلی کوچیک و ایتدایی

hassan-6
24-02-2014, 20:27
سلام
ببخشید روم به دیوار ....
کارت گرافیک ATi HD 3400 بهتره یا nvidia geforce 8400 ?

vahid-suarez
24-02-2014, 21:31
كارت 3400 كه وجود نداره ! فكر كنم منظورتون 3450 هستش !
كه در اين صورت فرق زيادي با هم ندارن ! تقريبا با هم برابر هستند !
اگه قصد خريد اين كارت ها رو داريد بهتون پيشنهاد ميكنم منصرف بشيد ! چون اين كارت ها خيلي ضعيف هستن و از dx11 هم پشتيباني نمي كنند !

millad1388
24-02-2014, 22:34
8400 GT یادمه ۱۶ هسته داشت با فرکانس نصف کارتهی امروزی
مدل GS هم داشت
۳۴۵۰ هم از اون ضعیفتره :n02:
گرافیک ها را با چه قیمتی داری؟ اگر کمتر از ۲۰ هزار تومان باشه شاید به صرفه :n05:
این کارتها اولین نسلی بودن که هسته جریانی داشتند
الآن تبلت تگرا۳ هم از اون گرافیک شما قویتر هست
حتی از تگرا2 هم کم میاره
الآن کنسول بازی تگرا 3 نزدیک ۱۰۰ دلار هست :n05:
نکنه تو تونل زمان گیر افتادی آخه سال ۲۰۰۹ هم عضو شدی :n02: تا حالا فکر میکردم خودم اینطوریم:n02:
برو سمت امضا من :n05:...ویرایش.............................. ................
8400 همون 8 هسته را داشته با فرکانس 400 مگاهرتز
ATI 3450 هم ۴۰ هسته داشته با فرکانس ۵۵۰ مگاهرتز
در کل هر جفتشون ی قدرت دارند و هر دو فوق افتضاحند
نکته جالب اینجا است که گرافیک GeForce 8400 GS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چند مدل داشته که مدل ۱۲۸ مگابایت اون ۸ هسته و مدل ۲۵۶ مگابایت اون ۱۶ هسته داشته که مدل ۲۵۶ مگابایت فرقی با مدل ۳۴۵۰ ندارد
بهتره همون ۳۴۵۰ را بخرید حداقل فقط یک مدل دارد من هم AMD را بیشتر قبول دارم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hassan-6
24-02-2014, 22:41
كارت 3400 كه وجود نداره ! فكر كنم منظورتون 3450 هستش !
كه در اين صورت فرق زيادي با هم ندارن ! تقريبا با هم برابر هستند !
اگه قصد خريد اين كارت ها رو داريد بهتون پيشنهاد ميكنم منصرف بشيد ! چون اين كارت ها خيلي ضعيف هستن و از dx11 هم پشتيباني نمي كنند !

نه قصد خرید ندارم میدونم که قدیمین تو شرکت 3 تا سیستم بود گفتم بزار قطعات اینها رو باز کنم بهترینشو تو یه سیستم جمع کنم ( سیستماها فقط برای روشن دستگاها هاست کار خواستی انجام نمیدم باشون همین فقط)

بازم ممنون :)

hassan-6
24-02-2014, 22:49
8400 GT یادمه ۱۶ هسته داشت با فرکانس نصف کارتهی امروزی
مدل GS هم داشت
۳۴۵۰ هم از اون ضعیفتره :n02:
گرافیک ها را با چه قیمتی داری؟ اگر کمتر از ۲۰ هزار تومان باشه شاید به صرفه :n05:
این کارتها اولین نسلی بودن که هسته جریانی داشتند
الآن تبلت تگرا۳ هم از اون گرافیک شما قویتر هست
حتی از تگرا2 هم کم میاره
الآن کنسول بازی تگرا 3 نزدیک ۱۰۰ دلار هست :n05:
نکنه تو تونل زمان گیر افتادی آخه سال ۲۰۰۹ هم عضو شدی :n02: تا حالا فکر میکردم خودم اینطوریم:n02:
برو سمت امضا من :n05:...ویرایش.............................. ................
8400 همون 8 هسته را داشته با فرکانس 400 مگاهرتز
ATI 3450 هم ۴۰ هسته داشته با فرکانس ۵۵۰ مگاهرتز
در کل هر جفتشون ی قدرت دارند و هر دو فوق افتضاحند

گفتم که..
نه قصد خرید ندارم میدونم که قدیمین تو شرکت 3 تا سیستم بود گفتم بزار قطعات اینها رو باز کنم بهترینشو تو یه سیستم جمع کنم ( سیستماها فقط برای روشن کردن دستگاها هاست کار خواستی انجام نمیدم باشون
بازم ممنون :) تو تونل زمان هم گیر نکردم فقط هر فقط لازم باشه میام اینجا همین بازم ممنون
پس 3450 بیشتر افتضاحتر از 8400 درسته ؟ :)

millad1388
24-02-2014, 22:55
:n02::n02::n02::n02::n02:
اگر مجانی بفرستی برام پول پیکش را خودم میدم وگرنه اصلا صرف نداره برام:n02:
دیگه چی هستش شاید پردازنده و رمش بهتر باشه
چون من سال 2007 قششنگ یادمه که اینتل معماری CORE بودش و AMD هم ۲ هسته ۲ گیگاهرتزی هم بودش
فکر کنم پردازنده و بردش در حال حاضر حداقل ۱۰۰ هزار تومان ارزش داشته باشه اگر پردازنده ۲ هسته باشه (قیمت اون موقعش هم همین حدودها بودش:n02:)
در کل گرافیک جزو قدیمی جزو بی ارزش ترین قطعات هست و سریعترین قطعه ای که باید تعویض شود
کیبرد و موس برداری بیشتر کارت میاد
در ضمن گرافیک نباشه صفحه نمایشی هم در کار نخواهد بود :n02:

SAWAL96
24-02-2014, 22:57
همون طگر که تا الان متوجه شدی هر دو خیلی خارج از دور هستند! گرچه اگه نمیتونی هزینه کنی HD 5450 با فقط نود هزار تومن قیمت گزینه خیلی خوبیه. ولی اگه اصرار داری که بدونی کدوم بهتره باید بگم که AMD اخرین درایوری که واسه اون نسل داد نزدیک ۴ سال پیش بود . در حالی که Nvidia یجورایی هوای قدیمی ها رو هم داره و واسه اونا هم هنوز درایور و اپدیت میده بیرون!! پس انویدیا گزینه بهتریه .

SAWAL96
24-02-2014, 22:58
راستی یادم رفت بگم انویدیا تحریممون کرده :D خواستی درایور بگیری بگو بت وی پی ان بدم :)

millad1388
24-02-2014, 23:04
ATI 3450 بهتر از مدل عادی 8400 هستش چون 8400 عادی دارای ۸ هسته هست و ۱۲۸ مگابایت است ولی 3450 ۴۰ هسته و 256 مگابایت است (البته نمیشود هسته بیشتر را در این زمینه برتر دونست و حتی حافظه هم تاثیر زیادی ندارد):n02:
8400gs دو مدل ۱۲۸ مگابایت و ۲۵۶مگابایت داره که مدل ۲۵۶ مگابایتی اون بهتره چون ۱۶ هسته داره
ATI 3450 را نخواستی برام پیک کن میخوام یادگار دوران کهن را داشته باشم :n02: پیک عادی کن میصرفه:n05:

hassan-6
24-02-2014, 23:08
راستی یادم رفت بگم انویدیا تحریممون کرده :D خواستی درایور بگیری بگو بت وی پی ان بدم :)

عجب بد بختی گیر کردم من عجب سوالی پرسیدم کاش سرچ میکردم تو انیترنت بهتر از این بود که اینجا بپرسم
بابا به پیر به پیغمبر من سیستم خودم عالیه و... نباید که همه رو اینجا بگم تو ما تو شرکت 3 سیستم داریم دوتا دستگاه ها برای روشن شدن نیاز به یه سیستم دارن میدونم سیستم ها قدیمین ویندوز سرور 2003 روشون نصبه
در ضمن من از برنامه cproxy برای رد شدن از فیلتر استفاده میکنم ...

millad1388
انویدیا همه جوره عذابه
الآن اومده 750ti رو هم قیمت R 265X گذاشته و تا حالا ندیدم تو هیچ بازی در هیچ سایتی بهتر باشه:n21:
فقط خوبیش اینه که با پاور ۳۸۰ وات هم جواب میده:n02: یعنی کلا انویدیا عاشق عتیقه پرستان هست :n09:

SAWAL96
بابا با این گرافیک ها که بازی ای بعد از جنگ های صلیبی و کانتر که نمیشه بازی کرد !! من بحث درایور رو اووردم که یوقت با ویندوز ۸ اگه خواست استفاده کنه مشکلی پیش نیاد!!

SAWAL96
24-02-2014, 23:15
اولا ! شما داری کارت گرافیک ۶ سال پیش رو استفاده میکنی از خدات باشه که انویدیا هوای عتیقه هارو داره!!
دوما! اون گرافیک که شما نوشتی مال شرکت AMD نیست . مال Ati هستش و شرکت ای تی آی سر همون سری گرافیک که شما نوشتی ورشکست شد و عمرشو داد به ما ها . و الان AMD هیچگونه ساپورتی ‌واسه گرافیک های ساخت Ati انجام نمیده . اگه اونارو بخرین ممکنه در اینده دچار کلی مشکل بشین
(اینم بگم که من شخصا از طرفدارای AMD هستم و از انویدیا خوشم نمیاد . ولی اینو واسه استفاده شما گفتم .) موفق باشی

millad1388
24-02-2014, 23:17
من قبلا یک بحث راه نداخته بودم تایپیک رو قفل فرمودند خلاصش این میشد
انویدیا در گرافیکهاش از ۸ بیت رنگ برای هر یک از ۳ رنگ اصلی استفاده می فرمود در مجموع ۲۴ بیت رنگ استاندارد
ATI همون مدلی که شما دارید از ۱۰ بیت رنگ برای هر یک از ۳ رنگ اصلی میکرد در محوع ۳۰ بیت رنگ
برای همین معمولا حرفه ای های گرافیک از ATI استفاده میکردند
مانیتورهای عادی از پنل ۶بیت در محموع ۱۸ بیت رنگ استفاده میکنند
تلویزیون عادی پنل ۸ بیت یعنی از ۲۴ بیت رنگ استاندارد بهره میبرد
تلویزیون حرفه ایی از پنل ۱۰ بیت رنگ یعنی ۳۰ بیت رنگ هستش
ATI تصاویر را روشنتر نمایش میدهد (تجربه شخصی)
مانیتور حرفه ای ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ دلاری نیز مشابه تلویزیون است با همون قیمت :n09:

SAWAL96
24-02-2014, 23:22
یه لحظه حس کردم بحثمون دوبین های عکس برداریه نه کارت گرافیک :n02:

millad1388
24-02-2014, 23:24
اول من نگفتم هوای قدیمیها را داشتن بده:n05:
دوم ATI برشکست نشد و AMD هزینه سنگینی به صورت قسطی برای خریدش پرداخت کرده بود (اونقدر سنگین بود که نمیتونست یکهو بپردازه و اندازه انویدیا پرداخت کرد ) البته قبل از این گرافیک بود و خیلیها میگفتند از وقتی AMD خریدش افت کرد:n02:
اسمش فقط ATI مونده بود که جدیدا شده AMD اون هم با خرفتی خودش اومد اسم به اون خوبی را نابود کرد :n21:
کاملا مشخصه طرفدار کدوم هستی:n10:
شما هم موفق باشی البته در کار درست و مفید:n05:

millad1388
24-02-2014, 23:28
همه چیز به هم ربط داره:n10:
اگر یکزمانی خروجی گرافیک برود روی ۱۲ بیت برای هر رنگ اون وقت کیفیت بی مانند میشود :n01:البته برای عکاسی هنوز همکافی نیست :n19:
هنوز خیلی مونده تا به کیفیت عکسهای زمان آنالوگ برسیم:n10:

SAWAL96
25-02-2014, 00:00
من طرف دار Ati نیستم . ولی طرفدار قرص AMD هستم . شما هم دیدین توی اون پست کارت گرافیکمو AMD انتخاب کردم . و ATI هم ورشکست شد . تحقیق کوچیک تو فروش کارت های گرافیک تو سال ۲۰۰۶ بکنی مشخص میشه چرا ورشکست شد .

Sent from my GT-I8150 using Tapatalk 2

SAWAL96
25-02-2014, 00:02
درباره بیت های هر رنگ هم نظری ندارم مثل اینکه شما در اون زمینه واردی . ولی تا حالا جایی ندیده بودم قدرت کارت گرافیک رو با بیت های هر رنگ بسنجن. معمولا این تعداد هسته ها و سرعت پردازنده و Bandwidth و حافظه گرافیک هستن که مهمن

Sent from my GT-I8150 using Tapatalk 2