ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ایا ویندوز 7 روی این سیستم نصب میشه

moriss
24-02-2014, 17:35
دوستان سلام
ببخشید که تاپیک جدید باز میکنم راستش جای مناسبی برای سوالم پیدا نکردم

سیستمی با این مشخصات دارم (pc)

cpu DualCore E5700 3GHz
Ram 2 GB DDR3
VGA 1T

میخوام ببینم ویندوز 7 رو جواب میده؟

ویندوزی که میخوام نصب کنم 64 بیتی ultimate هس که روی لپتاپ با cpu core2doa 2.5 GHz البته با 4 گیگ رم و گرافیک 512 نصب کردم و خوب هم جواب میده و مشکلی باهاش ندارم

. آیا روی این سیستم هم میشه یا نه؟

ask_bl
24-02-2014, 19:15
دوستان سلام
ببخشید که تاپیک جدید باز میکنم راستش جای مناسبی برای سوالم پیدا نکردم

سیستمی با این مشخصات دارم (pc)

cpu DualCore E5700 3GHz
Ram 2 GB DDR3
VGA 1T

میخوام ببینم ویندوز 7 رو جواب میده؟

ویندوزی که میخوام نصب کنم 64 بیتی ultimate هس که روی لپتاپ با cpu core2doa 2.5 GHz البته با 4 گیگ رم و گرافیک 512 نصب کردم و خوب هم جواب میده و مشکلی باهاش ندارم

. آیا روی این سیستم هم میشه یا نه؟

سلام
بله Windows 7 Ultimate 32-Bit نصب کنین

ak313
25-02-2014, 10:40
بله 64 بیت قشنگ جواب می ده

moriss
25-02-2014, 11:14
ممنون دوستان

ویندوز 7 درایورها رو خودش میشناسه دیگه درسته؟

ak313
25-02-2014, 12:21
بیشتر شو ( شایدم همشو) توی سیستم های خیلی جدید شاید بعضی ها رو نشناسه
مساله مهمی نیست دریاورهاش موجوده

moriss
27-02-2014, 17:03
dvd ویندوز رو گذاشتم که نصب بشه متاسفانه ارور داد

گفت این ویندوز روی این دیوایس قابل نصب نیست!!

ایراد از چی میتونه باشه! 64 بیتی یا 32 بیتی که ربطی به مادربورد و قطعات دیگه نداره، داره؟

ویندوز قبلی xp 32 بیتی هست

ask_bl
27-02-2014, 18:16
dvd ویندوز رو گذاشتم که نصب بشه متاسفانه ارور داد

گفت این ویندوز روی این دیوایس قابل نصب نیست!!

ایراد از چی میتونه باشه! 64 بیتی یا 32 بیتی که ربطی به مادربورد و قطعات دیگه نداره، داره؟

ویندوز قبلی xp 32 بیتی هست
از ارور عکس بذارین

moriss
28-02-2014, 13:48
از ارور عکس بذارین

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

الان ویندوز 7 32 بیتی گذاشتم درحال نصبه!

ask_bl
01-03-2014, 08:55
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

الان ویندوز 7 32 بیتی گذاشتم درحال نصبه!

شما با رم 2 برا چی میخواستین 64 بیت نصب کنین؟

moriss
01-03-2014, 09:22
یعنی مربوط به رم میشد؟

الان 32 بیتی نصب کردم و خداروشکر مشکلی نداره

V i r u s e r
01-03-2014, 09:57
شما با رم 2 برا چی میخواستین 64 بیت نصب کنین؟

چه ربطی داره دوست عزیز. از شما که مثلا ناظر هستید بعیده. 64 بیتی بودن یا نبودن هیچ ربطی به رم نداره. یعنی حتی 0.5% هم ربط نداره. چه 64 مگابایت رم داشته باشید چه 5 ترابایت و فقط و فقط به پردازنده مربوطه و بس
--

اون ارور هم ممکنه مربوط به دیسک باشه که خراب بوده.
ویندوز 7 64 بیت حتی اگر پردازنده ازش پشتیبانی نکنه به راحتی نصب می شه ولی اجرا نمیشه. در مرحله ی نصب نباید خطا بده ولی هنگام اولین اجرا خطای مربوط به پردازنده میده.

ask_bl
01-03-2014, 10:18
یعنی مربوط به رم میشد؟

الان 32 بیتی نصب کردم و خداروشکر مشکلی نداره
بهینه ترین حالت برای شما ویندوز 32 بیت هست

چه ربطی داره دوست عزیز. از شما که مثلا ناظر هستید بعیده. 64 بیتی بودن یا نبودن هیچ ربطی به رم نداره. یعنی حتی 0.5% هم ربط نداره. چه 64 مگابایت رم داشته باشید چه 5 ترابایت و فقط و فقط به پردازنده مربوطه و بس
--

اون ارور هم ممکنه مربوط به دیسک باشه که خراب بوده.
ویندوز 7 64 بیت حتی اگر پردازنده ازش پشتیبانی نکنه به راحتی نصب می شه ولی اجرا نمیشه. در مرحله ی نصب نباید خطا بده ولی هنگام اولین اجرا خطای مربوط به پردازنده میده.
اولا که من نگفتم اون ارور ربطی به 32 بیت یا 64 بیت بودن سیستم عامل داره ( در هر صورت نصب میشه)

من نمیدونم 0.5 درصد رو چه طوری حساب کردین!!! :n13:

اما بعد از اینکه اینو خوندین یه درصد جدید بدین ببینیم چند درصد تاثیر داره

To install a 64-bit version of Windows 7, you need a CPU that's capable of running a 64-bit version of Windows. The benefits of using a 64-bit operating system are most apparent when you have a large amount of random access memory (RAM) installed on your computer, typically 4 GB of RAM or more. In such cases, because a 64-bit operating system can handle large amounts of memory more efficiently than a 32-bit operating system, a 64-bit system can be more responsive when running several programs at the same time and switching between them frequently. For more information, see Installing and reinstalling Windows 7‍.

اصلا مزیت 64 بیت به 32 بیت قابلیت استفاده از مقدار رم بیشتره:

because a 64-bit operating system can handle large amounts of memory more efficiently than a 32-bit operating system

V i r u s e r
01-03-2014, 10:26
بهینه ترین حالت برای شما ویندوز 32 بیت هست

اولا که من نگفتم اون ارور ربطی به 32 بیت یا 64 بیت بودن سیستم عامل داره ( در هر صورت نصب میشه)

من نمیدونم 0.5 درصد رو چه طوری حساب کردین!!! :n13:

اما بعد از اینکه اینو خوندین یه درصد جدید بدین ببینیم چند درصد تاثیر داره

اصلا مزیت 64 بیت به 32 بیت قابلیت استفاده از مقدار رم بیشتره:

شما محدودیت Protected mode رو دارید روی Long mode اعمال می کنید.

To install a 64-bit version of Windows 7, you need a CPU that's capable of running a 64-bit version of Windows. The benefits of using a 64-bit operating system are most apparent when you have a large amount of random access memory (RAM) installed on your computer, typically 4 GB of RAM or more. In such cases, because a 64-bit operating system can handle large amounts of memory more efficiently than a 32-bit operating system, a 64-bit system can be more responsive when running several programs at the same time and switching between them frequently. For more information, see Installing and reinstalling Windows 7‍.

اینجا داره می گه مزیت سیستم 64 بیت در سیستمی که 4 گیگابایت رم و بیشتر داره واضح تر هست، نگفته که یه سیستم با رم 1 مگابایت نمی تونه از مزیت های دیگه Long mode استفاده کنه.
هیچ جا نگفته که سیستم 64 بیت نسبت به سیستم 32 بیت برای سیستم های کمتر از 4 گیگابایت مضر ار هست. صرفا استفاده از سیستم عامل 64 بیتی رو برای سیستم های بیشتر از 4 گیگ رم توصیه کرده

اون درصد هم مثال بود.

ask_bl
01-03-2014, 11:12
شما محدودیت Protected mode رو دارید روی Long mode اعمال می کنید.

اینجا داره می گه مزیت سیستم 64 بیت در سیستمی که 4 گیگابایت رم و بیشتر داره واضح تر هست، نگفته که یه سیستم با رم 1 مگابایت نمی تونه از مزیت های دیگه Long mode استفاده کنه.
هیچ جا نگفته که سیستم 64 بیت نسبت به سیستم 32 بیت برای سیستم های کمتر از 4 گیگابایت مضر ار هست. صرفا استفاده از سیستم عامل 64 بیتی رو برای سیستم های بیشتر از 4 گیگ رم توصیه کرده

اون درصد هم مثال بود.

من هیچ جایی از مضر بودن حرف نزدم!!! شما یه چیزی تو ذهنتون دارین هی جواب همونو میدین...

نگاه کنین توی سیستم عامل 32 بیتی یه مقدار از رم برای کرنل اشغال میشه (1 الی 2 گیگ بستگی داره ...) که توی سیستم عامل 64 بیتی به مراتب بیشتره (نسبت به سیستم 32 بیتی)، پس بهتره که برای نصب ویندوز 64 بیتی حداقل 4 گیگ رم باشه

چه 64 مگابایت رم داشته باشید چه 5 ترابایت
بله دیگه ... :n29:

moriss
02-03-2014, 08:39
دوستان ممنون از لطف همه:n12:

من 32 بیتی نصب کردم :n26:

یکی از مدیران بیزحمت اینجا رو قفل کنه :n01: