Mohsen EA
24-02-2014, 14:31
سلام
من هرچی گشتم یه تاپیک جامع برای سوالات و طرح مشکلات فتوشاپ نبود!
اگه تاپیک تکراریه ببخشید :n12::n16:
من یه مشکل با رنگ فتوشاپ با لپتاپم دارم
البته مشکل از برنامه نیست چون روی پیسیم هم از همون نرم افزار استفاده میکنم و مشکلی نداره
اول مشخصاتو بگم بعد مشکلم :n02:
مدل لپتاپم Asus Ultrabook S550c
و مدل فتوشاپم CS5 آخرین ورژنش
و اما مشکلم :n13:
*** فقط*** در فتوشاپ رنگ های خاکستری رو زرد نشون میده
سیستم رنگ بندی مانیتور هم درست کردم و RBG استاندارد گذاشتم مشکل تو فریم و قاب فتوشاپ حل شد و خاکستری شد
اما وقتی میخوام یه طرحی خاکستری بزنم به صورت زرد کمرنگ (خاکستری ویندوز -->خاکستری فتوشاپ ) :n04: ولی بعد از اینکه سیو میکنی همون خاکستری ویندوز میشه یعنی فقط تو فتوشاپ به زردی میزنه
و همینطور تراکم رنگش خیلی کمتره (از برنامه های دیگه) تو حالت معمولی انگار حالت رنگ های وب رو فعال کردی!!! :n28:
در ضمن رفتم تو قسمت رنگ های فتوشاپ و روی RBG استاندارد گذاشتم یکم بهتر شد ولی زرد هنوز هست!
من هرچی گشتم یه تاپیک جامع برای سوالات و طرح مشکلات فتوشاپ نبود!
اگه تاپیک تکراریه ببخشید :n12::n16:
من یه مشکل با رنگ فتوشاپ با لپتاپم دارم
البته مشکل از برنامه نیست چون روی پیسیم هم از همون نرم افزار استفاده میکنم و مشکلی نداره
اول مشخصاتو بگم بعد مشکلم :n02:
مدل لپتاپم Asus Ultrabook S550c
و مدل فتوشاپم CS5 آخرین ورژنش
و اما مشکلم :n13:
*** فقط*** در فتوشاپ رنگ های خاکستری رو زرد نشون میده
سیستم رنگ بندی مانیتور هم درست کردم و RBG استاندارد گذاشتم مشکل تو فریم و قاب فتوشاپ حل شد و خاکستری شد
اما وقتی میخوام یه طرحی خاکستری بزنم به صورت زرد کمرنگ (خاکستری ویندوز -->خاکستری فتوشاپ ) :n04: ولی بعد از اینکه سیو میکنی همون خاکستری ویندوز میشه یعنی فقط تو فتوشاپ به زردی میزنه
و همینطور تراکم رنگش خیلی کمتره (از برنامه های دیگه) تو حالت معمولی انگار حالت رنگ های وب رو فعال کردی!!! :n28:
در ضمن رفتم تو قسمت رنگ های فتوشاپ و روی RBG استاندارد گذاشتم یکم بهتر شد ولی زرد هنوز هست!