ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : استفاده بی جا از اینترنت توسط ویندوز 8.1 و یه نرم افزار دیگه!

AMIR MOHAMMAD . M
23-02-2014, 20:47
سلام
طبق عکس زیر مورد اول و سوم و چهارم دارن بی جا از نتم استفاده میکنن و فقط اون اولی رو از تسک منیجر تونستم ببندم که بازم نشون میده که بازه .
چیکارشون کنم که از نت استفاده نکنن؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فرخند
24-02-2014, 00:06
یکم سرچ کنید بفرمائید :
اگه نشد اینا رو هم تست کن :
بهترین راهش firewall خود ویندوز هستش بدون نصب برنامه و کار خاصی
خیلی ساده میگم
استارت ویندوز رو بزنین بعد تایپ کنین firewall
بعد سمت راستتون گزینه دوم setting اون چرخ دنده هه رو بزنین
وارد بخش فایر وال خود ویندوزتون میشین
حالا سمت چپ نوشته allow apps یه همچین چیزی که الان چک نکردم دقیق ببینم چی نوشته![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اونو میزنین (فک کنم آخرین گزینه است)
بعد اونجا یه لیست داره که تمام برنامه هایی که قابلیت اتصال به اینترنت داره رو نوشته
تیک سمت راست برای مدل شیر کردن با اینترنته
تیک سمت چپ اسم برنامه دسترسی داشتن یا نداشتن در کل سیستم برای اینترنته
تیک های سمت چپ رو اون برنامه هایی که نمی خواین رو بردارین
100% تست شده و تضمین شده!
بعدش اوکی و خداحافظ مصرف بی رویه اینترنت!
منبع:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ESET Smart Security 6 نصب کن (برای ویندوز 8 بهینه شده)
برو توی سربرگ Setup
بعدش سمت راست Network رو بزن
بعدش Switch to interactive filtering mode رو بزن
حالا هر برنامه ای که بخواد از اینترنتت استفاده کنه٬ یه پیغام از طرف ESET میاد بالا و ازت میخواد که بهش اجازه بدی یا ندی
برنامه ای که سیستم رو آپدیت میکنه اسمش cvhost.exe هست
برای پیغام این برنامه٬ تیک Remember my action‌ رو بزن٬ بعدش Deny‌رو بزن
دیگه سیستمت خودشو آپدیت نمیکنه
برنامه هایی که همیشه باهاشون میری اینترنت روهم تیکه رو بزن و Allow رو بزن
بهترین کار همینه
منبع:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این روش های روی ویندوز 8 تست شده و روی 8.1 هم جواب میده، خودم مشکلم رو با همون روش اولی که لینک دادم حل کردم.
تشکر فراموش نشه :n01:

AMIR MOHAMMAD . M
24-02-2014, 21:32
یکم سرچ کنید بفرمائید :
اگه نشد اینا رو هم تست کن :
بهترین راهش firewall خود ویندوز هستش بدون نصب برنامه و کار خاصی
خیلی ساده میگم
استارت ویندوز رو بزنین بعد تایپ کنین firewall
بعد سمت راستتون گزینه دوم setting اون چرخ دنده هه رو بزنین
وارد بخش فایر وال خود ویندوزتون میشین
حالا سمت چپ نوشته allow apps یه همچین چیزی که الان چک نکردم دقیق ببینم چی نوشته![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اونو میزنین (فک کنم آخرین گزینه است)
بعد اونجا یه لیست داره که تمام برنامه هایی که قابلیت اتصال به اینترنت داره رو نوشته
تیک سمت راست برای مدل شیر کردن با اینترنته
تیک سمت چپ اسم برنامه دسترسی داشتن یا نداشتن در کل سیستم برای اینترنته
تیک های سمت چپ رو اون برنامه هایی که نمی خواین رو بردارین
100% تست شده و تضمین شده!
بعدش اوکی و خداحافظ مصرف بی رویه اینترنت!
منبع:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ESET Smart Security 6 نصب کن (برای ویندوز 8 بهینه شده)
برو توی سربرگ Setup
بعدش سمت راست Network رو بزن
بعدش Switch to interactive filtering mode رو بزن
حالا هر برنامه ای که بخواد از اینترنتت استفاده کنه٬ یه پیغام از طرف ESET میاد بالا و ازت میخواد که بهش اجازه بدی یا ندی
برنامه ای که سیستم رو آپدیت میکنه اسمش cvhost.exe هست
برای پیغام این برنامه٬ تیک Remember my action‌ رو بزن٬ بعدش Deny‌رو بزن
دیگه سیستمت خودشو آپدیت نمیکنه
برنامه هایی که همیشه باهاشون میری اینترنت روهم تیکه رو بزن و Allow رو بزن
بهترین کار همینه
منبع:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این روش های روی ویندوز 8 تست شده و روی 8.1 هم جواب میده، خودم مشکلم رو با همون روش اولی که لینک دادم حل کردم.
تشکر فراموش نشه :n01:

خودم با اینا آشنا هستم دیگه اینقدر توضیح نمیخواد.
در ضمن همون طور که تو عکس مشخصه من از کسپر اینترنت سیکیوریتی 2014 استفاده میکنم و خودش کلا فایروال سیستم رو میبنده و امنیت رو به دست میگیره.

گشتم تو کسپر ولی نتونستم راهی برای جلوگیری از این برنامه ها پیدا کنم.
همون طور که مشخصه اینا سیستمی هستن و جزیی از ویندوز ، میخواستم بدونم چه طوری میشه جلوشون رو گرفت؟

vissoto
25-02-2014, 07:18
اپدیت خودکار ویندوز را خاموش کنید.Control Panel\System and Security\Windows Update سمت چپ change setting

نرم افزار search protect را پاک کنید. اگرپاک نشد نرم افزار زیر را اجرا کنید و از منوی های log on و serviceو intenet explorer ان را delete نمایید.

وارد start screen شوید و بر روی appهایی که در حال اپدیت با اینترنت هستند راست کلیک نمایید و turn live tile off را انتخاب کنید.

pcgamer
25-02-2014, 07:41
نگران این موضوع نباشید کار خیلی ساده ای هست.شما وارد task manager بشید
از اون قسمت گذینه network traffic رو انتخاب کنید
براتون کلا لیست میکنه که کدوم برنامه ها دارن از نت به چه میزانی به ترتین استفاده میکنن
روش راست کلیک میکنید حالا گذینه های موجود برای جلوگیری از برنامه براتون باز میشه
مثلا میتونید کلا ببندیدش
از تو همین قسمت وارد start up بشید
و ببینید کدومشون تو استارتاپ هستن .خوبی که ویندوز 8 داره اینه که هر برنامه ای از این لیست کنسل کردید یادش میمونه و دیگه نیاز نیست هر سری کنسل کنیدش !

AMIR MOHAMMAD . M
25-02-2014, 10:43
انجام دادم و فقط اون مورد مربوط به ویندوز هنوز فعال هست!:n03:

اصلا هیچ جا هم نیست که بشه ببندیش.

smss.exe
25-02-2014, 22:58
سلام

این لینک رو بخونید:

AMIR MOHAMMAD . M
26-02-2014, 10:11
سلام

این لینک رو بخونید:

یعنی میگه شاید کسپر اشتباه نشون میده و مشکل از کسپر هست؟

پس نتیجه چی شد؟

vissoto
26-02-2014, 10:24
به نظر من microsoft windows........ همان بخش اپدیت خودکار ویندوز و اپدیت app ها است .اگر ان ها را غیر فعال کنید .حجم ارسال و دریافت شده تقریبا ثابت خواهد ماند .

AMIR MOHAMMAD . M
26-02-2014, 10:45
به نظر من microsoft windows........ همان بخش اپدیت خودکار ویندوز و اپدیت app ها است .اگر ان ها را غیر فعال کنید .حجم ارسال و دریافت شده تقریبا ثابت خواهد ماند .

همش غیر فعاله ولی هنوزم ارسال داره و دریافت هایی روزانه 200 مگ!:n04:

برای آپدیت app ها قسمت جداگانه ای برای غیر فعال کردن داره ویندوز 8.1 ؟

smss.exe
26-02-2014, 11:59
یعنی میگه شاید کسپر اشتباه نشون میده و مشکل از کسپر هست؟

پس نتیجه چی شد؟

سلام

بله دیگه. میگه خود Kaspersky استفاده میکنه ولی میزنه که ویندوزه.
حالا اگر به اون پست ها کاری نداشته باشیم شما میتونید دو کار بکنید:

- اگر Live Tile ندارید و همه رو غیر فعال کردید بقه ی استفاده میتونه به خاطر Store باشه. (که اونم اگر شما از VPN و... استفاده نکنید هیچ استفاده ای نمیتونه بکنه)
- آپدیت خود برنامه ی Kaspersky رو هم مدیریت کنید. با توجه به پست اون فروم که دیدید Kaspersky خودش که از اینترنت استفاده کنه رو میزنه که ویندوز استفاده کرده. پس میشه با مدیریت آپدیت و کلا استفاده برنامه از اینترنت این قضیه رو هم فهمید.

smss.exe
26-02-2014, 12:03

سلام

برای غیرفعال کردن Live Tile Notification این لینک رو بخون:

How to Disable Live Tiles Notification for Multiple Apps at once

Press Windows key +R to open the Run dialog and type gpedit.msc within it and hit Enter
Now, you have the Local Group Policy Editor on screen
Next, navigate to the following location User Configuration\Administrative Templates\Start Menu and Task Bar\Notifications
Go to the immediate right pane and double click on Turn off tile notification option

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

This will open a new window and there check the “Enabled” button

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Lastly, Click Apply and close the policy window.

Once you have completed all the steps, you can notice that you no longer see any live tile notification for all Windows Modern UI apps or the live tile notification are being disabled. To undo the change or re-enable live tiles, simply set Turn off tile notification policy to disabled or to Not configured.
Upon following the tutorial here you can disable and re-enable Windows App live tiles notifications on Windows 8 metro screen.

AMIR MOHAMMAD . M
26-02-2014, 13:00
سلام

بله دیگه. میگه خود Kaspersky استفاده میکنه ولی میزنه که ویندوزه.
حالا اگر به اون پست ها کاری نداشته باشیم شما میتونید دو کار بکنید:

- اگر Live Tile ندارید و همه رو غیر فعال کردید بقه ی استفاده میتونه به خاطر Store باشه. (که اونم اگر شما از VPN و... استفاده نکنید هیچ استفاده ای نمیتونه بکنه)
- آپدیت خود برنامه ی Kaspersky رو هم مدیریت کنید. با توجه به پست اون فروم که دیدید Kaspersky خودش که از اینترنت استفاده کنه رو میزنه که ویندوز استفاده کرده. پس میشه با مدیریت آپدیت و کلا استفاده برنامه از اینترنت این قضیه رو هم فهمید.

آپدیت کسپر هم دستی هر ساعت انجام میدم و حالت اتوماتیک رو غیر فعال کردم.
کسپر مگه چی مخواد که اینقدر دانلود داره !
کلا به چیز دیگه ای ربط نداره؟

الان که این موضوع پیش اومد یه مقدار به امنیت کسپر شک کردم:n13:

vissoto
26-02-2014, 13:03

روزانه 200 مگابایت بعید می دونم باشه! چون حجم هارا جمع می بندد یعنی پس از 5 روز 1گیگابایت دانلود می کند! که طبیعی نیست!
کلید ویندوز و x را بزنید سپس SEARCH را انتخاب کنید. سپس تایپ کنید UPDATE
وارد تنظیماتUPDATE شوید و ابتدا CHOOSE HOW UPDATE را انتخاب کنید و سپس NEVER CHECK.....

هنگام نصب ویندوز هم به جای EXPRESS SETTING از CUSTOMIZE SETTING استفاه کنید و تنظیمات 3 صفحه بعدی را OFF نمایید.

smss.exe
26-02-2014, 13:31
آپدیت کسپر هم دستی هر ساعت انجام میدم و حالت اتوماتیک رو غیر فعال کردم.
کسپر مگه چی مخواد که اینقدر دانلود داره !
کلا به چیز دیگه ای ربط نداره؟

الان که این موضوع پیش اومد یه مقدار به امنیت کسپر شک کردم:n13:

سلام

شما ارتباط شبکه ای دیگه هم داردید. این برنامه فقط ارتباط اینترنت رو چک نمیکنه؛ همه رو چک میکنه.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

AMIR MOHAMMAD . M
26-02-2014, 14:10
روزانه 200 مگابایت بعید می دونم باشه! چون حجم هارا جمع می بندد یعنی پس از 5 روز 1گیگابایت دانلود می کند! که طبیعی نیست!
کلید ویندوز و x را بزنید سپس SEARCH را انتخاب کنید. سپس تایپ کنید UPDATE
وارد تنظیماتUPDATE شوید و ابتدا CHOOSE HOW UPDATE را انتخاب کنید و سپس NEVER CHECK.....

هنگام نصب ویندوز هم به جای EXPRESS SETTING از CUSTOMIZE SETTING استفاه کنید و تنظیمات 3 صفحه بعدی را OFF نمایید.

این کارا رو قبلا انجام داده بودم و موقع نصب ویندوز هم اون موردی رو که شما گفتی انجام داده بودم.

سلام

شما ارتباط شبکه ای دیگه هم داردید. این برنامه فقط ارتباط اینترنت رو چک نمیکنه؛ همه رو چک میکنه.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سلام ...

در حال حاضر فقط اینترنت.

pcgamer
27-02-2014, 11:35
نکنه قسمتی که از ویندوز رو سیستم کلود بک اپ میگیره فعاله!!! اگه میگید روزی 200 مگ این حدود شک نکنید همینه . مثلا شما یک عکس میزاری تو قسمت picture ویندوز اتوماتیک این عکس رو اپلود میکنه رو سرور کلود و اگه روزی ویندوز خراب شد اطلاعاتت از بین نمیره .چون کشور ما عقب افتاده هست و اینترنتش محدود و گرون هست باید اینو غیر فعال کنید
چون با توضیحاتی که من و بقیه دوستان دادن دیگه هیچ راهی نمی مونه که بخواد مصرف کنه .اینو تو گوگل یک سرچ بکنید چونم من خودم یک بار انجام دادم اصلا یادم نمیاد از کدوم قسمت بود .راحت هم غیر فعال میشه.

kian98
27-02-2014, 11:54
سلام
طبق عکس زیر مورد اول و سوم و چهارم دارن بی جا از نتم استفاده میکنن و فقط اون اولی رو از تسک منیجر تونستم ببندم که بازم نشون میده که بازه .
چیکارشون کنم که از نت استفاده نکنن؟

توی منوی استارت ویندوز 8.1 چندتا گزینه هستند،اب هوا،بازی،خرید،اخبار و چندتای دیگه اینها هنگامی که به اینترنت وصل میشید خودشون به صورت اتوماتیک میرن توی اینترنت.مثلا من خودم وقتی ویندوز8.1 داشتم وقتی توی اینترنت می رفتم بعد می رفتم توی منوی استارت و توی گزینه بازی می دیدم عکس چندتا بازی مثل پرندگان خشمگین و چندتای دیگه توش هست بخش اخبار هم همینطور و بقیه جاهاش.

باید روی هر کدوم از گزینه های زیر کلیک راست کنی و گزینه حذف رو انتخاب کنی.

من از خودم رو همین کار کردم اگه نشد مشکل از یه جای دیگه است.

mmahdi302
27-02-2014, 12:31
سلام
من کلا این نرم افزار های فایروال قبول ندارم (ویندوزم اکس پی هست)
شما برنامه proport گیر بیار دانلود کن در حد یک یا دو مگ هست این برنامه آی پی برنامه هایی که دارن از نتت استفاده میکنند یا حتی آی پی کسی که احیانا داره هکت میکنه رو میده من قبلا تست کردم اونوقت آی پی ها رو تریس کن ببین مربوط به کدوم شرکت میشه (منظور شرکتی که برنامه رو نوشته)

AMIR MOHAMMAD . M
28-02-2014, 15:27
نکنه قسمتی که از ویندوز رو سیستم کلود بک اپ میگیره فعاله!!! اگه میگید روزی 200 مگ این حدود شک نکنید همینه . مثلا شما یک عکس میزاری تو قسمت picture ویندوز اتوماتیک این عکس رو اپلود میکنه رو سرور کلود و اگه روزی ویندوز خراب شد اطلاعاتت از بین نمیره .چون کشور ما عقب افتاده هست و اینترنتش محدود و گرون هست باید اینو غیر فعال کنید
چون با توضیحاتی که من و بقیه دوستان دادن دیگه هیچ راهی نمی مونه که بخواد مصرف کنه .اینو تو گوگل یک سرچ بکنید چونم من خودم یک بار انجام دادم اصلا یادم نمیاد از کدوم قسمت بود .راحت هم غیر فعال میشه.

نتونستم مطلب خاصی پیدا کنم.
اینظور که گفتی شاید همین باشه.
اگه بتونی بیشتر راهنمایی کنی ممنون میشم.

توی منوی استارت ویندوز 8.1 چندتا گزینه هستند،اب هوا،بازی،خرید،اخبار و چندتای دیگه اینها هنگامی که به اینترنت وصل میشید خودشون به صورت اتوماتیک میرن توی اینترنت.مثلا من خودم وقتی ویندوز8.1 داشتم وقتی توی اینترنت می رفتم بعد می رفتم توی منوی استارت و توی گزینه بازی می دیدم عکس چندتا بازی مثل پرندگان خشمگین و چندتای دیگه توش هست بخش اخبار هم همینطور و بقیه جاهاش.

باید روی هر کدوم از گزینه های زیر کلیک راست کنی و گزینه حذف رو انتخاب کنی.

من از خودم رو همین کار کردم اگه نشد مشکل از یه جای دیگه است.

چند روز پیش اینکارو کردم ولی تغییر آنچنانی نکرد.:n13:

سلام
من کلا این نرم افزار های فایروال قبول ندارم (ویندوزم اکس پی هست)
شما برنامه proport گیر بیار دانلود کن در حد یک یا دو مگ هست این برنامه آی پی برنامه هایی که دارن از نتت استفاده میکنند یا حتی آی پی کسی که احیانا داره هکت میکنه رو میده من قبلا تست کردم اونوقت آی پی ها رو تریس کن ببین مربوط به کدوم شرکت میشه (منظور شرکتی که برنامه رو نوشته)

این که معلومه از ویندوز هست .
چطور میشه غیر فعالش کرد؟