مشاهده نسخه کامل
: یک سوال در باره کانکشن ها
sasadegh
23-02-2014, 16:28
سلام من یه مشکلی دارم تو ویندوز 8 تو لیست wifi های من تو قسمت connections چند وقتی هست psiphon3 امده که عکسشو گذاشتم احساس میکنم سیستم یکم کند شده البته نمیدونم ربطی داره یا نه ولی میخواستم بدونم این چی هست و باید باهاش چکار کنم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
smss.exe
23-02-2014, 16:39
سلام
اون فقط یه VPN Connection هستش. میتونی از Control panel پاکش کنی اگر ازش استفاده نمیکنی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این قضیه ربطی به کندی نداره. اون باید مشکلش چیز دیگه ای باشه.
sasadegh
24-02-2014, 00:27
ممنون فکر نمیکردم به این سرعت پاسخ بدین لطف کردین
سلام
اون فقط یه VPN Connection هستش. میتونی از Control panel پاکش کنی اگر ازش استفاده نمیکنی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این قضیه ربطی به کندی نداره. اون باید مشکلش چیز دیگه ای باشه.
کی گفته ربط نداره داداش؟؟ هیچ سرور وی پی ان ای تو دنیا نیست که سرعت و کم نکنه . به سرعت سرور بستگی داره که چقدر کم کنه . ولی تا اونجا که من میدونم سایفون پینگ رو افزایش میده . پس روی سرعت لود شدن ها تاثیر مستقیم داره . ایشون با خاموش کردن اون وی پی ان به سرعت سابق بر میگردن
smss.exe
25-02-2014, 01:17
کی گفته ربط نداره داداش؟؟ هیچ سرور وی پی ان ای تو دنیا نیست که سرعت و کم نکنه . به سرعت سرور بستگی داره که چقدر کم کنه . ولی تا اونجا که من میدونم سایفون پینگ رو افزایش میده . پس روی سرعت لود شدن ها تاثیر مستقیم داره . ایشون با خاموش کردن اون وی پی ان به سرعت سابق بر میگردن
سلام
نگفته که سرعت اینترنتش کمتر شده؛ گفته سرعت سیستم کم شده. منظورش ویندوز بوده...
در ضمن از نظر شبکه ای، VPN سرور، اگر سرعت دانلود و آپلودش مثل سیستم استفاده کننده از VPN باشه، سرعت استفاده از اینترنت برای طرف فرقی نمیکنه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.