PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نصب ویندوز

sen77
22-02-2014, 18:49
با سلام من میخواستم ویندوز کامپیوتر دوستم رو عوض کنم اما وقتی تنظیمات بایوس رو انجام میدم به هیج وجه از طریق سی دی بوت نمیشه و کامپیوتر هم ویندوز نداره و دنبال راهی هستم که هارد رو کاملا فرمت کنم:n13:

Guidance
24-02-2014, 15:21
سلام در وهله ی اول ی dvd دیگه بذارید ببینید بوت میشه یا نه؟ اینجوری متوجه میشید مراحلی که برای بوت کردن پیش رفته اید درست بوده یا نه؟
سپس میتونید دی وی دی ویندوز را روی سیستم دیگه تست کنید ببینید اصلا dvd سالمه یا نه؟
ضمنا برای فرمت میتونید از برنامه های دیگه مثله acroniss و ... استفاده کنید.

pcgamer
24-02-2014, 15:50
با سلام من میخواستم ویندوز کامپیوتر دوستم رو عوض کنم اما وقتی تنظیمات بایوس رو انجام میدم به هیج وجه از طریق سی دی بوت نمیشه و کامپیوتر هم ویندوز نداره و دنبال راهی هستم که هارد رو کاملا فرمت کنم:n13:

غیر ممکنه حتی مادر برد های قدیمی هم این ویژگی را دارن کابل دی وی دی رام رو نگاه کنید و احتمال دوم اینکه سی دی ویندوز مشکل داره مثلا بوتیبل نیست!
برای فرمت هارد هم تو محیط داس بزن format c: این دو نقطه بعد سی هست . ولی این مشکل کاری به هارد نداره

Amy Lee 68
09-04-2014, 14:00
سلام خدمت دوستان گل نمیدونم جای سوالم تو این تاپیک هست یا نه ولی همینجا میپرسم
من برای اولین بار ویندوزxp sp2 نصب کردم ولی یکم به مشکل بر خوردم
یکی از مشکلاتم اینه که تا سی دی ویندوز تو دی وی دی رام نباشه موقع روشن کردن پی سی ویندوز بالا نمیاد باید چیکار کنم تا مشکلم بر طرف بشه؟
یکی دیگه از مشکلاتم اینه که صدای پی سی درنمیاد خواستم از کنترل پنل مشکل رو حل کنم اما نتونستم:n03:
سپاس

mohammadi_4u
09-04-2014, 16:26
سلام خدمت دوستان گل نمیدونم جای سوالم تو این تاپیک هست یا نه ولی همینجا میپرسم
من برای اولین بار ویندوزxp sp2 نصب کردم ولی یکم به مشکل بر خوردم
یکی از مشکلاتم اینه که تا سی دی ویندوز تو دی وی دی رام نباشه موقع روشن کردن پی سی ویندوز بالا نمیاد باید چیکار کنم تا مشکلم بر طرف بشه؟
یکی دیگه از مشکلاتم اینه که صدای پی سی درنمیاد خواستم از کنترل پنل مشکل رو حل کنم اما نتونستم:n03:
سپاس

سلام
از منوی بوت اپشن گزینه هارد رو ابتدا قرار بدید تا سیدی نباشه .دلیل بودن دی وی دی و بوت شدن اینه کا هارد رو از بوت بردید کنار و منوی اولیه دیویدی هست boot form hard disk (default) .
فرای صدا باید تو اکس پی حتما درایورش رو از سیدی مادربرد یا از هر طریقی از جمله درایور پک ها درایورو نصب کنید.پیشفرض صدایی نداره.
موفق باشید

خورشيد و ماه
18-04-2014, 13:23
سلام من تازه يك لپ تاپ خريدم .ميخوام ويندوز نصب كنم .سيستم رو كه روشن كردم در صفحه داس اول تاريخ روز رو خواست كه دادم بعد هم ساعت خواست كه دادم و حالا سيستم در اين حالت است <\:c حالا بايد چه كنم ؟ سيستمم لنوا Z510 است

پيشاپيش از جوابتون ممنونم

خورشيد و ماه
18-04-2014, 17:25
با سرچ در سايت ها متوجه شدم با fn + f12 ميشه رفت به قسمت بوت و در قسمت بوت 3 سطر براي انتخاب وجود دارد كه من قسمت مربوط به دي وي دي را انتخاب ميكنم ولي برميگردد به صفحه داس !!!!

vissoto
18-04-2014, 17:53
با سرچ در سايت ها متوجه شدم با fn + f12 ميشه رفت به قسمت بوت و در قسمت بوت 3 سطر براي انتخاب وجود دارد كه من قسمت مربوط به دي وي دي را انتخاب ميكنم ولي برميگردد به صفحه داس !!!!

با زدن delete یا F2 وارد بایوس شوید.(به دفترچه راهنمای لپ تاپ مراجعه کنید.)

در تنظیمات دنبال گزینه ای به نام secure boot باشید و ان را غیر فعال کنید.
در تنظیمات دنبال گزینه ای به نام raid mode یا sata mode باشید و آن را به جای ahci بر IDEتنظیم کنید.(فقط برای XP)

چرا 7 نصب نمی کنید ؟