مشاهده نسخه کامل
: راهنمای خرید led tv با کیفیت تصویر و ساخت بالا + قیمت تا 2300
سلام
یه led tv با مشخصات ذکر شده می خواستم با ویژگی های ذکر شده. 3بعدی بودن مهم نیست. این سوال ها رو هم داشتم:
نظرتون در مورد ایکس ویژن چیه؟
تفاوت سامسونگ 40F5590 با 40F6450 غیر از 3d چی هست؟
نظرتون در مورد LG 42LN57200 چیه؟
خیلی ممنونم
سلام
یه led tv با مشخصات ذکر شده می خواستم با ویژگی های ذکر شده. 3بعدی بودن مهم نیست. این سوال ها رو هم داشتم:
نظرتون در مورد ایکس ویژن چیه؟
تفاوت سامسونگ 40F5590 با 40F6450 غیر از 3d چی هست؟
نظرتون در مورد LG 42LN57200 چیه؟
خیلی ممنونم
سلام
ایکس ویژن نظرم کاملا منفی
تفاوتشون خیلی پنل سری 5 رفرش ریت 100 و.....
6450 پنل سری 6 رفرش ریت 200 هرتز انطباق 400
اصلا قابل قیاس نیست و تفاوت قیمتشون هم قابل ملاحظه هست
سایز 46 5590 2400 هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حالی که F6450 سایز 40 حوالی 2200
F6350 هم گزینه خوبیه
بهتره بودجه ای که میخوای و سیز مد نظرتو بگی تا بهترین راهنمایی صورت بگیره
جشنواره سونی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
جشنواره سامسونگ
.....................................
mohammad92s
22-02-2014, 20:22
سوال منم در همین زمینه هست
چه برندی بگیرم؟ سونی سامسونگ ال جی پاناسونیک؟؟؟ کدوم برند از نظر کیفیتی و خدمات بهتر هست؟
تا حدود 2.5 چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟
ممنون
ممنون از جوابتون الان تا ساعت 12 شب دیجی کالا یه پیشنهاد ویژه گذاشته به نظرتون میارزه؟ 6350 46 اینچو گذاشته 2630 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از جوابتون الان تا ساعت 12 شب دیجی کالا یه پیشنهاد ویژه گذاشته به نظرتون میارزه؟ 6350 46 اینچو گذاشته 2630 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من سراغ سامی و الجی و سونی نرو. من پنجشنبه رفتم بانه و تموم این مدل های تا 2.5 رو دیدم .مثل سامی 6300 و 6400 و سونی 670 و الجی 66 و غیره .در نهایت یه مدل پاناسونیک به اسم E6 نظرم رو جلب کرد سه بعدی نبود اما دیزاین فوقلعاده ای داشت و هم اینکه کیفیت تصویرش از این مدل ها خیلی بهتر بود. قیمت 42 اینچش رو بهم گفت 2300. از من به شما نصیحت. دیگه خود دانی.
آخه بانه ای ها گارانتی نداره و هزینه ی ارسالش خیلی میشه! من همینو که دیجی کالا فروش ویژه گذاشته بود گرفتم بنظرم مناسب بود و خیلی ها از کیفیت سری 6 سام تعریف می کردن من هم به امید خدا گرفتم ببینم چطور میشه. هم اینکه 46 اینچه هم اینکه هوشمندی زیاد برام مهم نیست لپ تاپ بهش وصل کنم و با موس وکیبرد بیسم فکر کنم خیلی بهترم هست! دوستان سینمای خانگی چی پیشنهاد میدین؟ X.Vision Home theater XVHT-530 چطوره؟
این همه تولید کننده رو راحت زیر سوال نبرید
بحث تخصصی کنید نه سلیقه ای
اینطوری فقط دوستان گمراه میشن
آیا اگر محصول بدون گارانتی ایراد پیدا کرد ، شما ضرر ایشون رو جبران میکنید
اکثر ایرادات تلویزیون های اچ دی ملزم به تعویض پنل و هزینه زیادی هست
آخه بانه ای ها گارانتی نداره و هزینه ی ارسالش خیلی میشه! من همینو که دیجی کالا فروش ویژه گذاشته بود گرفتم بنظرم مناسب بود و خیلی ها از کیفیت سری 6 سام تعریف می کردن من هم به امید خدا گرفتم ببینم چطور میشه. هم اینکه 46 اینچه هم اینکه هوشمندی زیاد برام مهم نیست لپ تاپ بهش وصل کنم و با موس وکیبرد بیسم فکر کنم خیلی بهترم هست! دوستان سینمای خانگی چی پیشنهاد میدین؟ X.Vision Home theater XVHT-530 چطوره؟
دوست عزیز ، چرا از شهر خودتون تهیه نکردید
قم ، خیابان کیوانفر پر از نمایندگی سام هست
اگه زیرکی میکردی قیمت بسیار پایین میتونسی بگیری
هر چند دیجی هم قیمتش خوب بود اما
به هر حال مبارکت باشه ، 6350 تلویزیون بسیار خوبیه ، پنلشم خوبه و با 6450 توی یه سطحه ، 200 هرتز رفرش ریت پنل هست
سایز 46 هم که عالیه و دیگه دقدقه کوچیکی تلوزیون رو نداری
در مورد هوشمند بودنم به راحتی با خرید یه Android mini pc تلوزیونت از هر تلوزیونی هوشمند تر میشه
ایکس ویژن مدلی که دادی رو وقت نکردم چک کنم ، ولی مطمئن باش بسیار پایین تر از 6350 هست و قیمتش هم مفت گرونه
معلوم نیست پنل کجا و درجه چند رو مونتاژ میکنن
mosicr77
23-02-2014, 20:05
تلویز یون خوبیه داداش خیالت راحت
ممنون از همگی. اما این مدل ایکس ویژنه سینمای خانگیه. قیمت از اینم پایین تر؟ فکر نکنم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.