مشاهده نسخه کامل
: نتیجه سفر من به بانه در تاریخ 30/11/92
سلام. دوستان دیروز با یکی از دوستان انجمن به اسم MRHAMED رفتیم بانه تا براش سونی 804 بخریم.خلاصه چون حامد جون قبل از من رسیده بود بانه رفته بود و در بیشتر مغازه ها قیمت سونی 804 47 اینچش رو پرسیده بود.همه بهش قیمت 3450 به بالا داده بودن.فقط یه مغازه بهش قیمت 3350 داده بود که منو با خوش برد اونجا. خوشبختانه صاحب مغازه 804 رو در کنار شارپ 840x و فیلیپس 8008 روشن کرده بود .باور کنید سونی 804 در مقابل شارپه کم اورده بود .با فیلیپسه مقایسه نمی کنم که نابود میشه. یه شارپ 751e هم کنار سونیه بود .این مدل شارپ دیزاین خیلی خوشگلی داشت ولی کیفیت تصویرش خیلی افتضاح بود باور کنید مدل 66 الجی ده سرو گردن ازش بالاتر بود.خلاصه در نهایت بین شارپ و فیلیپس دوستم اقا حامد فیلیپس مدل 6008 رو گرفت. این فیلیپسم عالی بود و جزییات رو به خوبی نشون میداد.47 اینچش رو به قیمت 3900 گرفتیم.باید بگم که قیمت های بانه با سایت های فروش بانه بیشتر از 50 تومن فرق نداره.تنها مزیتی که داره خودتون اونجا تلویزیون رو تست میکنی و اگه مشکلی داشته باشه فورا عوض میکنی. ما با خودمون تصاویر رنگی مثل زرد -ابی-مشکیو... و فیلم ضبط شده از شبکه دیجیتال برده بودیم برای تست پیکسل سوختگی و قدرت ارتقاء کیفیت تصویرو....بگذریم. اونجا پر بود از الجی و سونی. پاناسونیک هم بود البته هم کم بود و هم ال ای دی هاش رو داشتن. توی پاناسونیک ها مدل e6 رو کنار الجی 7400 روشن دیدیم که هردوشون یه دمو رو نشون میدان که پاناسونیکه سرتر بود. البته پانا سه بعدی نبود.در پایین هم قیمت تلویزیون های رو که پرسیدیم براتون مینویسم و یه نصیحت اینکه سونی 804 هم خوب نیست و به نظر من سراغش نرین.
55la7400 4500 الجی
46اینچ شارپ مدل 840 قیمت 3400
سونی 47 804 3450 به بالا
سونی 46 904 6850 به بالا
الجی 9600سری ال آ 47 ایچ 3800 -55 اینچ 5600
فیلیپس 8008 55اینچ 7800
فیلیپس 6008 47 اینچ 3900-55 اینچ 5800- 60 اینچ 7600
سونی 925 سری اچ ایکس 46 اینچ بدون پایه الومینیومی 4600
پاناسونیک 47 اینچ مدل FT60 4400به بالا
الجی 8600 47اینچ 3600جیب بود.
راستی وقتی اونها یه قیمتی مدن حتی یه تومن هم ارزونتر نمی دن. در واقع 90 درصدشون اینجوری بودن.
m.a.r.y.a.m
21-02-2014, 23:58
شما قیمتا بانه رو با کجا مقایسه کردید؟؟؟
تفاوت قیمتی چجوربود؟؟
Cyber-Dude
22-02-2014, 00:57
اول ممنون بابت درمیون گذاشتن تجربیاتتون
در مورد upscaling به چه نتیجه ای رسیدید؟ توی led ها کدومشون واسه تماشای sd مناسبتر بودن؟
شما قیمتا بانه رو با کجا مقایسه کردید؟؟؟
تفاوت قیمتی چجوربود؟؟
سلام دوست عزیز ببخشید دیر پاسخ میدم. مشغله زیاد داشتم.همونطور که گفتم با سایت های فروش اینترنتی بانه ای. جز در مدل های خیلی کم و محدود قیمت بانه با سایت های فروش بانه مثل بانه مارکت و بانه ویترین و...... بیشتر از 50 تومن اختلاف نداشت.البته اگر هم گفتم در مدل های خاص برای اینکه ممکنه یه مدلی این اتفاق توش افتاده باشه که من بعید میدونم مگه اینکه سایت فروش بانه ای مثلا مدل jvc ژاپن اصل رو داشته باشه و توی بانه بتونی مدل ساخت مالزی رو با قیمت ارزونتر پیدا کنی.
اول ممنون بابت درمیون گذاشتن تجربیاتتون
در مورد upscaling به چه نتیجه ای رسیدید؟ توی led ها کدومشون واسه تماشای sd مناسبتر بودن؟
متاسفانه اونجا هم دمو های فول میزارن. ما فقط تونستیم که سونی 804 وفیلیپس 6008 رو تست کنیم که اونم فیلیپسه سرتر بود.اما در مورد تصاویر sd کیفیت دریافت سیگنال هم مهمه .یعنی اگه کیفیت دریافت سیگنالتون از 85 بالاتر باشه ایکس ویژن هم بد نشون نمیده.ولی اگه بد باشه که هیچ تلویزیونی نمی تونه کیفیت رو خیلی ببره بالا. مثلا من خودم 46hx925 سونی رو دیدم که داشت شبکه پویا رو پخش میکرد و میتونم بگم که تصاویر به سختی قابل تشخیص بود.در نهایت من فیلیپس و پاناسونیک رو پسندیدم(به غیر از ET5). البته بگم ET5 هم خوب بود ولی منو راضی نکرد.توی پاناسونیک مدل ال ای دی معمولیش e6 رو هم تست کردیم با تصاویر اس دی که اون هم خوب بودوتوی تصاویر فول هم در کنار مدل الجی 7400 بود که واقعا سرتر بود و حتی رنگ سفید رو هم فوقلعاده نشون میداد. یعنی یه زره مونده بود که بگیرمش. دیزاین خیلی خوبی هم داشت. قیمت 42 اینچش رو گفت 2300.راستی مدل پاناسونیک مدل FT60 هم بود که متاسفانه از کارتن در نیاورد تا تست کنیم .قیمت 47 اینچش رو بهمون گفتن 4400.
m.a.r.y.a.m
22-02-2014, 23:58
سلام دوست عزیز ببخشید دیر پاسخ میدم. مشغله زیاد داشتم.همونطور که گفتم با سایت های فروش اینترنتی بانه ای. جز در مدل های خیلی کم و محدود قیمت بانه با سایت های فروش بانه مثل بانه مارکت و بانه ویترین و...... بیشتر از 50 تومن اختلاف نداشت.البته اگر هم گفتم در مدل های خاص برای اینکه ممکنه یه مدلی این اتفاق توش افتاده باشه که من بعید میدونم مگه اینکه سایت فروش بانه ای مثلا مدل jvc ژاپن اصل رو داشته باشه و توی بانه بتونی مدل ساخت مالزی رو با قیمت ارزونتر پیدا کنی.
اول سلام از بنده است.ببخشید
پس درکل راضی بودید..اخه من خودم منطقه ازاد اروند زندگی میکنم می خواستم برم بانه اما دودلم...ممنون
Mehrdad092000
23-02-2014, 04:07
داداش كلا قيمتا بانه چطور بود؟!
من موندم برم يا نه
تيوي خوب ٤٠ يا ٤٢ چ هست تا ٣تومن ؟!
Sent from my iPod touch using Tapatalk
سلام
ممنون بابت اطلاع رسانی
منم همون تاریخ اونجا بودم اگه اشتباه نکنم اون فروشگاه داخل 1 کوچه بود و 2 نبش. این رو هم در نظر بگیرید که اون فروشگاه فقط محصولات شارپ و فیلیپس رو داشت (مثلا نمایندگی)
کلا 1 دونه سونی 804 گذاشته بود که احتمال زیاد برای فروش شارپ و فیلیپس که زیاد داره تصویر سونی رو اورده بود پایین. چون من دنبال سونی بودم خیلی جاها رفتم و تصاویرش رو نگاه کردم.
منم یه دونه 55 w900a گرفتم 6750 باید بگم کیفیتش عالی هست بخصوص رنگ مشکیش. اول 1 46 nx700 داشتم واقعا تصویر عالی داشت بعدش 1 46 hx750 سفارش اروپا گرفتم اصلا از تصویرش راضی نبودم ردش کردم رفت. اما این w900 واقعا عالیه
سلام
مدل w904 سونی چطوره؟ و اینکه قیمت مدل 46 اینچش همینی هست که نوشتید؟؟ آخه من واسه یکی از دوستان دو هفته پیش خریدم 4100!!!
leo.unique
23-02-2014, 15:40
کلا 1 دونه سونی 804 گذاشته بود که احتمال زیاد برای فروش شارپ و فیلیپس که زیاد داره تصویر سونی رو اورده بود پایین.
نکته قابل تاملیه:n13:
سلام
ممنون بابت اطلاع رسانی
منم همون تاریخ اونجا بودم اگه اشتباه نکنم اون فروشگاه داخل 1 کوچه بود و 2 نبش. این رو هم در نظر بگیرید که اون فروشگاه فقط محصولات شارپ و فیلیپس رو داشت (مثلا نمایندگی)
کلا 1 دونه سونی 804 گذاشته بود که احتمال زیاد برای فروش شارپ و فیلیپس که زیاد داره تصویر سونی رو اورده بود پایین. چون من دنبال سونی بودم خیلی جاها رفتم و تصاویرش رو نگاه کردم.
منم یه دونه 55 w900a گرفتم 6750 باید بگم کیفیتش عالی هست بخصوص رنگ مشکیش. اول 1 46 nx700 داشتم واقعا تصویر عالی داشت بعدش 1 46 hx750 سفارش اروپا گرفتم اصلا از تصویرش راضی نبودم ردش کردم رفت. اما این w900 واقعا عالیه
چند وقت پیش توی یک نمایندگی سونی دیدم که تصویر 904 از 804 بهتره ولی چند مغازه پایین تر وقتی رفتم داخل دیدم که برعکس شده و 804 کیفیتش بهتره !!!!
حالا هم بقول شما چون طرف محصولات دیگه اش روی دستش مونده بوده شاید از این شیوه استفاده کرده !!!!
mohammadj54
23-02-2014, 16:02
با سلام
با تشكر از به اشتراك گذاري نتايج سفرتون
اگه امكان داشته باشه نام و نشاني مغازه و شماره تلفن تماس را برام بفرستي ممنون ميشم
بازهم تشكر.
داداش پاناسونیک 3 بعدی led غیر از et5 چیزی بود ؟ 47 اینچ
اگه دیدی شماره ای از مغازه دار داری به ما بده ممنون
داداش كلا قيمتا بانه چطور بود؟!
من موندم برم يا نه
تيوي خوب ٤٠ يا ٤٢ چ هست تا ٣تومن ؟!
سلام. اگه ال ای دی معمولی میخوای من بهت پاناسونیک مدل e6 رو پیشنهاد میدم .من که دیدم از 7400 الجی واقعا سرتر بود.فروشنده گفت 42 اینچش 2300.دیزاین خیلی خوبی هم داشت.احتمالا با 3 تومن راحت 47 رو میگیری.اگه وقتش رو داری برو. در حقیقت اونجا میتونی تلویزیون مورد نظرت رو کنار مدل های دیگه ببینی وتازه اگه بعد از تست مشکلی داشت فورا عوضش کنی.از نظر قیمت هم باید مقایسه بشه .مثلا قیمت های بانه با شهر خودم یعنی سنندج حداقل 300 و حداکثر 600 تومن اختلاف داره.
سلام
ممنون بابت اطلاع رسانی
نشونیتون که درسته و اگه اسمش هم سامی باشه که خودشه.دوست عزیز باور کن من 804 رو خیلی جاها تکی و کنار محصولات دیگه دیدم. باور کن اصلا به نظرم خوب نیومد.حتی یکی از مغازه دارهای اونجا که قبلا باهاش تلفنی تماس داشتم بهم گفت سونی به غیر از 904 ش اصلا به دلش ننشته و فقط برای فروش زیاد این مدل اون رو اورده وگفت فیلیپسه رو بیشتر قبول داره.من خودم تا قبل از رفتن به بانه این مدل سونی رو به دوستان پیشنهاد میدادم اما حالا فقط مدل 904 رو وگرنه به قول فروشنده سونی پس رفت داشته.وباید بدونی 804فقط یه زره از 750 بهتره و توی سایت های معتبر این مدل 804 رو با 750 مقایسه کردن و باز این هم یه دلیل دیگه که من حقیقت رو میگم.
داداش پاناسونیک 3 بعدی led غیر از et5 چیزی بود ؟ 47 اینچ
اگه دیدی شماره ای از مغازه دار داری به ما بده ممنون
سلام.اره بود. مدل 47FT60.مغازه داره گفت 4تومن. ما هم اول خواستیم این مدل رو بگیریم .بهش گفتیم بیار ببینیمش و گفت باشه .بعدش به همکارش زنگ زد و از همکاراش قیمت گرفت که فهمید گند زده و چون این مدل کمیاب شده قیمتش رفته بالای 4700.خلاصه بهونه کردو نیاورد.من چون خودم کردستانی هستم فهمیدم چی دارن میگن و اومدیم بیرون. اخه دوستم تهرانی بودوفکر نمی کرد که من کرد باشم. .ازش کارت داشتم ولی وقتی از مغازه بیرون اومدم پرتش کردم.
سلام
مدل w904 سونی چطوره؟ و اینکه قیمت مدل 46 اینچش همینی هست که نوشتید؟؟ آخه من واسه یکی از دوستان دو هفته پیش خریدم 4100!!!
والا چی بگم.ممکنه شما ویترینیش رو خریده باشین . ما که از هر جا میپرسیدیم 4600 و بالاتر میدادن.فقط یه مغازه بهمون گفت 4400 که اونم گفت ویترینی رو میده .که اونم پدرش رو در اورده بودن. اگه 904 رو خریده باشین که مفت خریدین.
Mehrdad092000
23-02-2014, 16:54
دوست عزيز جواب مارو ندادي
سلام. اگه ال ای دی معمولی میخوای من بهت پاناسونیک مدل e6 رو پیشنهاد میدم .من که دیدم از 7400 الجی واقعا سرتر بود.فروشنده گفت 42 اینچش 2300.دیزاین خیلی خوبی هم داشت.احتمالا با 3 تومن راحت 47 رو میگیری.اگه وقتش رو داری برو. در حقیقت اونجا میتونی تلویزیون مورد نظرت رو کنار مدل های دیگه ببینی وتازه اگه بعد از تست مشکلی داشت فورا عوضش کنی.از نظر قیمت هم باید مقایسه بشه .مثلا قیمت های بانه با شهر خودم یعنی سنندج حداقل 300 و حداکثر 600 تومن اختلاف داره.
دوست عزيز جواب مارو ندادي
سلام. بالا نوشتم.اولین پست زیر همون دوستمون که اواتارش فوتباله.ولی بازم مینویسم.اگه ال ای دی معمولی میخوای من بهت پاناسونیک مدل e6 رو پیشنهاد میدم .من که دیدم از 7400 الجی واقعا سرتر بود.فروشنده گفت 42 اینچش 2300.دیزاین خیلی خوبی هم داشت.احتمالا با 3 تومن راحت 47 رو میگیری.اگه وقتش رو داری برو. در حقیقت اونجا میتونی تلویزیون مورد نظرت رو کنار مدل های دیگه ببینی وتازه اگه بعد از تست مشکلی داشت فورا عوضش کنی.از نظر قیمت هم باید مقایسه بشه .مثلا قیمت های بانه با شهر خودم یعنی سنندج حداقل 300 و حداکثر 600 تومن اختلاف دارخ.
mohammadj54
23-02-2014, 17:46
با سلام
من ميخواستم بين دو مدل LG47LA8600 يا LG47LA9600 يكي را واسه خريد انتخاب كنم كه به لحاظ قيمت فكر كنم اولي را بخرم. به نظر شما :
1- كدام يكي بهتر است؟
2- يا اگه انتخاب بهتري با اين قيمت ميتونم داشته باشم كدوم مدل است. (حدود سه و نيم ميليون)
اول سلام از بنده است.ببخشید
پس درکل راضی بودید..اخه من خودم منطقه ازاد اروند زندگی میکنم می خواستم برم بانه اما دودلم...ممنون
سلام. خواهش میکنم دوست عزیز.والا چون خودمون رفتیم اونجا .اره راضیم. وبعدا نمی گم که ای کاشک میرفتیم شاید اینجوری بود یا اونجوری.چیزی که راجب قیمت یادم رفت اینکه نسبت به شهر خودم(سنندج)حداقل300 تومن ارزونتر بود.بازم میرم خرید اونجا ولی ایندفعه یا بعد از عید و یا تابستون. مگه شما منطقه ازاد نیستین؟یعنی اونجا تلویزیون گرونه؟
با سلام
من ميخواستم بين دو مدل LG47LA8600 يا LG47LA9600 يكي را واسه خريد انتخاب كنم كه به لحاظ قيمت فكر كنم اولي را بخرم. به نظر شما :
1- كدام يكي بهتر است؟
2- يا اگه انتخاب بهتري با اين قيمت ميتونم داشته باشم كدوم مدل است. (حدود سه و نيم ميليون)
,والا اگه میخوای الجی بگیری فکر نکنم 200 تومن خیلی زیاد باشه تا شما 9600 فول ال ای دی رو نخری و 8600 رو بگیری.
با 3800 نظر قطعی من فیلیپس 6008 هستش.به این دلیل میگم که چون توی الجیه شاخ و برگ درختها زیاد واضح نبودولی توی فیلیپسه مشخص بود(البته شما هم موقع خرید تست کنین این مورد رو شاید دموی که برای الجیه پخش میشده خوب نباشه).توی این رده قیمت 804 سونی هم هست که من واقعا توصیه نمی کنم. وبه نظرم توی سونی فقط 904 به درد میخوره.سامسونگ رو کلا بیخیال.
خلاصه زیر 3500 من میگم شارپ 840x در سایز 46 با قیمت حدودای 3300تا3400 و بالاتر از این قیمت ،فیلیپس 47pfl6008ویا الجی 47la9600فول ال ای دی.توی رنج زیر قیمت 3500 شارپه خوب بود و اگه فیلیپسه نبود ما قطعا شارپ رو میگرفتیم.تنها مشکلی که این مدل داره مدل 2011 هستش و یه دیزاین قدیمی.:n27:
Cyber-Dude
23-02-2014, 18:33
سلام. خواهش میکنم دوست عزیز.والا چون خودمون رفتیم اونجا .اره راضیم. وبعدا نمی گم که ای کاشک میرفتیم شاید اینجوری بود یا اونجوری.چیزی که راجب قیمت یادم رفت اینکه نسبت به شهر خودم(سنندج)حداقل300 تومن ارزونتر بود.بازم میرم خرید اونجا ولی ایندفعه یا بعد از عید و یا تابستون. مگه شما منطقه ازاد نیستین؟یعنی اونجا تلویزیون گرونه؟
اگه منطقه آزاد اروند منظورشون همین آبادان خودمونه که فقط اسمش آزاده....
یه سوال داشتم...ویترینی بودن تلویزیون تست خاصی داره که ادم بفهمه؟
mohammadj54
23-02-2014, 19:41
,والا اگه میخوای الجی بگیری فکر نکنم 200 تومن خیلی زیاد باشه تا شما 9600 فول ال ای دی رو نخری و 8600 رو بگیری.
با 3800 نظر قطعی من فیلیپس 6008 هستش.به این دلیل میگم که چون توی الجیه شاخ و برگ درختها زیاد واضح نبودولی توی فیلیپسه مشخص بود(البته شما هم موقع خرید تست کنین این مورد رو شاید دموی که برای الجیه پخش میشده خوب نباشه).توی این رده قیمت 804 سونی هم هست که من واقعا توصیه نمی کنم. وبه نظرم توی سونی فقط 904 به درد میخوره.سامسونگ رو کلا بیخیال.
خلاصه زیر 3500 من میگم شارپ 840x در سایز 46 با قیمت حدودای 3300تا3400 و بالاتر از این قیمت ،فیلیپس 47pfl6008ویا الجی 47la9600فول ال ای دی.توی رنج زیر قیمت 3500 شارپه خوب بود و اگه فیلیپسه نبود ما قطعا شارپ رو میگرفتیم.تنها مشکلی که این مدل داره مدل 2011 هستش و یه دیزاین قدیمی.:n27:
با تشکر
خوب اگه شما بودین بین LG47LA9600 و 47pfl6008 کدام یک را انتخاب می کردین؟ و البته مزیتش!!!!
با تشکر
خوب اگه شما بودین بین LG47LA9600 و 47pfl6008 کدام یک را انتخاب می کردین؟ و البته مزیتش!!!!
والا الجی چیزی که داره و فریبنده هستش همون فول ال ای دی بودنشه ویه پروسسور قویتر که اینم میتونه جنبه تبلیغی داشته باشه .در سته حرکت بین منو های فیلیپس کندتر از الجی هست. ولی فیلیپسه به غیر از سری پنجش هرکی خریده راضی بوده(سری 6-7و8).یکی از دلایل میتونه کیفیت بهتر این برند نسبت به الجی باشه(منظورم قطعات داخلی هستش)ودیگه اینکه موتور پردازش تصویر فیلیپس بهتره. البته بگم 9600 الجی رو نزاشتن تست بگیریم وزیاد مغازه داره اجازه نداد داخل مغازش نگاش کنیم .اگه بخوام انتخاب کنم از فروشنده میخوام یه دموی طبیعت پخش کنه. اینجوری مشخص میشه که کدوم بهتره. و چون من خیلی به جزییات تصویر اهمیت میدم بدون تعصب اونی رو انتخاب میکنم که بتونه مثلا گیاهان یا برگ درختان یا دونه های ماسه رو نشون بده.تو این زمینه من فیلیپس رو موفقتر دیدم. توی یه تصویر که طرف ریشش رو تراشیده بود توی فیلیپسه مشخص بود که کمی از ریشش دوباره رشد کرده و لی در مدل های دیگه کمتر دیدم که جزییات رو اینقدر خوب نشون بده.
ویرایش:فیلیپسه یه تکنولوژی داره به اسم ambilight که واقعا جلوه خاصی به تلویزیون میده.این تکنولوژی اینجوریه که یه سری ال ای دی پشت تلویزیون نصب شده و رنگ های شبیه اون چیزی که داره تلویزیون پخش میکنه روی دیوار پشت تلویزیون میفته .توجه کن رنگ گفتم نه تصویر.به لینک زیر نگاه کن تا متوجه بشی.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه منطقه آزاد اروند منظورشون همین آبادان خودمونه که فقط اسمش آزاده....
یه سوال داشتم...ویترینی بودن تلویزیون تست خاصی داره که ادم بفهمه؟
دقیقا متوجه نشدم. اگه منظورتون زمان کارکردش هست که وقتی فروشنده کارتنی که میاره باز باشه که ازش میخوای زمان کارکرد تلویزیون رو نشونت بده.ما فیلیپسه رو که اوردن کارتنش داخل یه پلاستیک بسته بندی شده بود که توی الجی و سامی و سونی هرگز نمی بینی و ما خیلی تعجب کردیم. اگه منظورتون تصویرش هست که اونها میزارن روی حالت داینامیک تا تصویر رو بهتر نشون بده.مثلا ما وقتی داشتیم تلویزیون فیلیپسه رو که خریدیم تست میکردیم گفتیم شارپه خیلی روشنتره و طرف تصویر رو گذاشت روی حالت ویواید یه هو تصویر زیرو رو شد.
mohammadsony
23-02-2014, 22:17
با سلام نظر حضرتعالی برای من خیلی مهم هستش ولی باید عرض کنم که سونی مدل804یک تلوزیون بسیار عالی است من خودم نصاب هستم تا حالا خیلی از برندها و بالاترین مدل های آن را نصب کردم سونی 804 با گیرنده دیجیتال داخلی ایران تصویری بسیار عالی دارد. من منکر کیفیت خوب فیلیپس نمی شوم ولی تنظیمآت رنگ و صفحه نمایش هم بسیار مهم هستش متاسفانه بعضی اوقات دوتا برند را کنار هم میزارن تصویر یکی را بهتر و دیگیری را ضعیف تر تنظیم می کنند تا مشتری محصول اول را انتخاب کند چون مطمن باشید فروش فیلیپس در مقابل سونی خیلی خیلی پایین تر هستش ،
Mehrdad092000
24-02-2014, 02:59
سلام. بالا نوشتم.اولین پست زیر همون دوستمون که اواتارش فوتباله.ولی بازم مینویسم.اگه ال ای دی معمولی میخوای من بهت پاناسونیک مدل e6 رو پیشنهاد میدم .من که دیدم از 7400 الجی واقعا سرتر بود.فروشنده گفت 42 اینچش 2300.دیزاین خیلی خوبی هم داشت.احتمالا با 3 تومن راحت 47 رو میگیری.اگه وقتش رو داری برو. در حقیقت اونجا میتونی تلویزیون مورد نظرت رو کنار مدل های دیگه ببینی وتازه اگه بعد از تست مشکلی داشت فورا عوضش کنی.از نظر قیمت هم باید مقایسه بشه .مثلا قیمت های بانه با شهر خودم یعنی سنندج حداقل 300 و حداکثر 600 تومن اختلاف دارخ.
دوست عزيز ميخوام 3dهم باشه براي باي با ps3هم ميخوام
٤٧ ديگه خيلي بزرگه به نظرم ٤٢برام كافيه
اينجاla6600خوشم اومد نسبت قيمت
من ابهر هستم تقريبا با بانه فاصلمون كمه خواستم ببينم ارزش داره برم يا نه
نميدونم چي بگيرم
دوست عزيز ميخوام 3dهم باشه براي باي با ps3هم ميخوام
٤٧ ديگه خيلي بزرگه به نظرم ٤٢برام كافيه
اينجاla6600خوشم اومد نسبت قيمت
من ابهر هستم تقريبا با بانه فاصلمون كمه خواستم ببينم ارزش داره برم يا نه
نميدونم چي بگيرم
دیگه معلوم شد شما چی باید بگیری. بهترین گزینه 42 اینچ 804 سونی هستش. برای پلی استیشن ساخته شده چون اینپوت لگ خیلی پایینی داره.با قیمت حدودای 2500یا 2600.وبه نظر من از 66 الجی بهتر هستش. برای این مساله که برین بانه یا نه. بستگی به قیمت تلویزیون مورد نظر داره. مثلا اگه با شهر خودتون 300 تومن اختلاف داره و هزینه رفت و برگشت و حمل و نقل تلویزیون کمتر از 150 در بیاد که ارزشش رو داره. وگرنه برای 100 تومن ارزونتر نوچ.
با سلام نظر حضرتعالی برای من خیلی مهم هستش ولی باید عرض کنم که سونی مدل804یک تلوزیون بسیار عالی است من خودم نصاب هستم تا حالا خیلی از برندها و بالاترین مدل های آن را نصب کردم سونی 804 با گیرنده دیجیتال داخلی ایران تصویری بسیار عالی دارد. من منکر کیفیت خوب فیلیپس نمی شوم ولی تنظیمآت رنگ و صفحه نمایش هم بسیار مهم هستش متاسفانه بعضی اوقات دوتا برند را کنار هم میزارن تصویر یکی را بهتر و دیگیری را ضعیف تر تنظیم می کنند تا مشتری محصول اول را انتخاب کند چون مطمن باشید فروش فیلیپس در مقابل سونی خیلی خیلی پایین تر هستش ،
دوست عزیز من منکر حرف شما و خوبی این تلویزیون نیستم.اما ما اونجا این تلویزیون رو با شارپ و فیلیپس مقایسه کردیم و از صاحب مغازه خواستیم تصاویر همشون رو بزاره روی استاندارد. توی بعضی جاها سونیه از شارپه سر تر بود مثل رنگ چمن و جزییات اون. اما در بیشتر موارد شکست خورد.ولی برای منی که سخت پسند هستم و به دنبال گزینه های بهتر و عالی از این تلویزیون خوشم نیومد. تازه من این تلویزیون رو هم تکی توی یک مغازه دیدم که فقط سونی داشت. باور کنید هیچ فرقی نداشت و تازه توی این مغازه که تنها سونی داشت تونستم عمق سطح مشکیش رو ببینم که اصلا منو راضی نکرد.
Mehrdad092000
24-02-2014, 13:19
دیگه معلوم شد شما چی باید بگیری. بهترین گزینه 42 اینچ 804 سونی هستش. برای پلی استیشن ساخته شده چون اینپوت لگ خیلی پایینی داره.با قیمت حدودای 2500یا 2600.وبه نظر من از 66 الجی بهتر هستش. برای این مساله که برین بانه یا نه. بستگی به قیمت تلویزیون مورد نظر داره. مثلا اگه با شهر خودتون 300 تومن اختلاف داره و هزینه رفت و برگشت و حمل و نقل تلویزیون کمتر از 150 در بیاد که ارزشش رو داره. وگرنه برای 100 تومن ارزونتر نوچ.
راستش سوني يكم قيمتش نسبت به امكاناتاش بالاس
ال جي ٨٦٠٠ اونجا چند بود؟
پاناسونيك مدل جديداش بود؟ يا شارپ جديدا؟
فليپس هم سري ٨يا٧بود؟!
تا ٤٢ ميخواما بيشتر از اون به نظرم ديگه حال نميده
راستش سوني يكم قيمتش نسبت به امكاناتاش بالاس
ال جي ٨٦٠٠ اونجا چند بود؟
پاناسونيك مدل جديداش بود؟ يا شارپ جديدا؟
فليپس هم سري ٨يا٧بود؟!
تا ٤٢ ميخواما بيشتر از اون به نظرم ديگه حال نميده
این مدل سونی قیمتش در سایز 42 حداکثر 2600 هست. و همونطور که گفتم کمترین اینپوت لگ رو میان ال ای دی ها در سال 2013 بدست اورده.مطمئن باشه راسته کارت همین مدل هستش.
الجی 8600 هم بود ولی توی سایز 42 بهم گفتن 3100.این قیمت زیاده.
پاناسونیک که خیلی خیلی خیلی کم بود. در حد 1یا 2 مغازه. قدیمی هاش بود. از مدل های جدیدش ft60 داشتن که برای 42 اینچش حدودای 3500 خواست(اگه اشتباه نکنم)
فیلیپس سری 8 هم بود 47 اینچش با قیمت 5200 و42 اینچش فکر نکنم از 3900 کمتر نباشه. سری هفت هم بود ولی 2011.چون توی کاتالوگ فیلیپس سری 2013 اصلا خبری از سری 7 نبود.
اگه برای بازی میخوای 804 بهترینه شک نکن. چون خود سونی گفته اون رو مخصوص پلی استیشن ساخته.
اینپوت لگ رو توی نت سرچ کن موضوع برات مشخص میشه که من چی میگم.
Mehrdad092000
25-02-2014, 02:40
این مدل سونی قیمتش در سایز 42 حداکثر 2600 هست. و همونطور که گفتم کمترین اینپوت لگ رو میان ال ای دی ها در سال 2013 بدست اورده.مطمئن باشه راسته کارت همین مدل هستش.
الجی 8600 هم بود ولی توی سایز 42 بهم گفتن 3100.این قیمت زیاده.
پاناسونیک که خیلی خیلی خیلی کم بود. در حد 1یا 2 مغازه. قدیمی هاش بود. از مدل های جدیدش ft60 داشتن که برای 42 اینچش حدودای 3500 خواست(اگه اشتباه نکنم)
فیلیپس سری 8 هم بود 47 اینچش با قیمت 5200 و42 اینچش فکر نکنم از 3900 کمتر نباشه. سری هفت هم بود ولی 2011.چون توی کاتالوگ فیلیپس سری 2013 اصلا خبری از سری 7 نبود.
اگه برای بازی میخوای 804 بهترینه شک نکن. چون خود سونی گفته اون رو مخصوص پلی استیشن ساخته.
اینپوت لگ رو توی نت سرچ کن موضوع برات مشخص میشه که من چی میگم.
ممنون مرسی
برای بازی میخوام اما خوب کارایه دیگه هم میخوام نمیخوام همش بازی کنم که موندم چی بگیرم امروز رفتم 46 ساموسنگ دیدم فکر کردم 42 اینچ یا 40 اول کوچیک اومدن به چشم -این قاب دور برداشتن کوچیک دیده میشه :D
موندم حالا اما همون 42 میگیرم تا نهاین 3500 میخوام هزینه کنم
فلیپس یعنی سری 7 نیست؟ بعدش سری 6 چند بود سایز 42
شارپ چی بود ؟مدل جدید
mohammadj54
25-02-2014, 09:18
با سلام
با تشكر از راهنماييهاي شما
اما چند تا سئوال در مورد فيليپس 6008
1-پنلش مثل ال جي 9600 بدون قاب بود يا نه؟
2-كيفيت تصاوير سه بعديش خوب بود يا نه؟
3-كيقيت ساختش در مقايسه با ال جي 9600 چه جوري هستش؟
4-ديگه اينكه كندي حركت در منوي تلويزيون خيلي مشهود بود و اذيت ميكرد يا نه؟
5-محتوي اينترنتيش چه جوري بود در مقايسه با ال جي؟
6-قابليت پخش فايلها از روي يو اس بي مثل ال جي خوب بود يا نه؟
7-با زير نويس فارسي مشكل داره يا نه؟
در كل اگه شما بودين بين الي جي مدل 9600 و فيلپس 6008 كدوم يكي را انتخاب ميكرديد؟
در آخر هم شرمنده از اينكه تعداد سوالاتم زياد شد.
Immunology
25-02-2014, 10:24
داداش نظرت در مورد سامسونگا چیه؟یعنی جلو فیلیپس و ال جی حرفی برای گفتن ندارن که اسمی ازشون نبردی؟
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
ممنون مرسی
برای بازی میخوام اما خوب کارایه دیگه هم میخوام نمیخوام همش بازی کنم که موندم چی بگیرم امروز رفتم 46 ساموسنگ دیدم فکر کردم 42 اینچ یا 40 اول کوچیک اومدن به چشم -این قاب دور برداشتن کوچیک دیده میشه :D
موندم حالا اما همون 42 میگیرم تا نهاین 3500 میخوام هزینه کنم
فلیپس یعنی سری 7 نیست؟ بعدش سری 6 چند بود سایز 42
شارپ چی بود ؟مدل جدید
فیلیپس سری 7 برای 2013 نزده بود. یعنی توی کاتالوگش خبری از سری 7 نبود و فروشنده م گفت مدل های سال قبلش هست.
حالا که نظرت اومده روی اینچ بالاتر بازم فرقی نمیکنه همون سونی رو بگیر میدونی چرا چون تاخییر ورودی (یا همون اینپوت لگ)804 خیلی کمه و توی بازی اعصابت خورد نمی شه. مثلا شما دکمه شلیک رو زدی اما چون تاخیر ورودی تلویزیون بالاست توی تلویزیون هیچ اتفاقی نمی افته.یعنی احساس میکنی تلویزیون از کنسول یکی دو ثانیه عقبه واین توی بازی های اکشن خیلی مهمه.ولی خوب میتونی 47 اینچ الجی 7400 هم بگیری با3400 .بعدش فیلیپس 6008 42 اینچش رو حدودای 3100.اگه 3800 بکنی می تونی 47 اینچ 6008 یا 47 اینچ الجی 9600 رو بگیری.شارپ مدل جدید 751 e داشت که دیزاینش خیلی قشنگ بود ولی کیفیت تصویرش افتضاح بود.
با سلام
با تشكر از راهنماييهاي شما
اما چند تا سئوال در مورد فيليپس 6008
1-پنلش مثل ال جي 9600 بدون قاب بود يا نه؟
2-كيفيت تصاوير سه بعديش خوب بود يا نه؟
3-كيقيت ساختش در مقايسه با ال جي 9600 چه جوري هستش؟
4-ديگه اينكه كندي حركت در منوي تلويزيون خيلي مشهود بود و اذيت ميكرد يا نه؟
5-محتوي اينترنتيش چه جوري بود در مقايسه با ال جي؟
6-قابليت پخش فايلها از روي يو اس بي مثل ال جي خوب بود يا نه؟
7-با زير نويس فارسي مشكل داره يا نه؟
در كل اگه شما بودين بين الي جي مدل 9600 و فيلپس 6008 كدوم يكي را انتخاب ميكرديد؟
در آخر هم شرمنده از اينكه تعداد سوالاتم زياد شد.
علیک سلام دوست عزیز.
1-اره بدون قاب وضد ضربه (البته نه در حد کاراته و کشتی-طرف با چک کوبید به پنل و هیچی نشد)
2-بله. خوب بود.
3-کیفیت ساخت رو که فکر کنم فیلیپسه سرتره.البته الجیه یه چیزی داره که اونم فول ال ای دی بودنش هست.
4-یه کم اره ولی نه در حدی که ازیت کنه
5-هنوز هیچ کدوم تست نشده.نه الجی نه فیلیپس.
6-ما هر فرمتی زدیم پخش کرد. توی کدوم فرمت کم بیاره خدا میدونه
7-با زیزنویس مشکل داره.به صورت حروف جدا از هم نشون میداد.ولی خوب با وای فای وdlna ویک تبلت یا کامپیوتر قابل حل هستش.
انتخاب سختیه.من هرگز کیفیت تصویر رو به امکانات نمی فروشم.من وضوح تصویر رو در فیلیپسه بیشتر دیدم .برای همین این مدل رو برای دوستم گرفتم.همونطور که قبلا هم اشاره کردم توی فیلیپسه دموی طبیعت پخش میشدکه به خوبی شاخ و برگ درخت ها ودونه های ماسه مشخص بود ولی توی الجی9600 ندیدم. شاید دموش از یه منبع دیگه پخش میشد که کیفیتش اومده باشه پایین.
داداش نظرت در مورد سامسونگا چیه؟یعنی جلو فیلیپس و ال جی حرفی برای گفتن ندارن که اسمی ازشون نبردی؟
والا دوست عزیز توی یه پست نظرم رو راجب به سامسونگ گفتم همه به جای اینکه عمق فاجعه رو درک کنن شروع کردن به ستایش سری هشت سامی.توی شهر خودمون به نمایندگی های سامی مراجعه کردم وخوشبختانه همه تلویزیون ها یه دموی یکسان از طبیعت رو پخش میکردن.مدل 8880 رو وسط گذاشته بودن و 6850 طرف چپش و 6450 طرف راستشو5950 هم پشتش .رنگ ها در 8880 بهتر از اون مدل ها بود که خوب چون های اند هستش میگم باشه.ولی توی جزییات واقعا سامسونگ بی انصاف بود.فقط توی سری 8 میشد برگ ها رو دید ومابقی یه حالت محو شدگی داشت.یعنی 6850 و6450 به غیر از ظاهر هیچ فرقی در کیفیت تصویر نداشتن.حتی از نظر جزییات سری6و5 یکی بود که خود مغازه دارم تایید کرد و گفت خیلی عجیبه.در حالی که ما فیلیپس سری 5 و 6 و 8 رو کنار همدیگه دیدیم که انگار هر کدوم یه پله بالاتر هستش.یعنی سری 5 فیلیپس دقیقا مثل سری6 سامی برگ ها مشخص نبود اما سری 6 کاملا مشخص بود و در سری 8 عمق مشکی و جزییات بیشتر میشد.باور کنید هرکی سامی بخره سرش کلاه رفته.این نتیجه مشاهدی عینی من بوده و از روی تعصب نمی گم.باور کنید جزییات در الجی خیلی بیشتر از سامسونگ بوده تا جای که من دیدم.
والا دوست عزیز توی یه پست نظرم رو راجب به سامسونگ گفتم همه به جای اینکه عمق فاجعه رو درک کنن شروع کردن به ستایش سری هشت سامی.توی شهر خودمون به نمایندگی های سامی مراجعه کردم وخوشبختانه همه تلویزیون ها یه دموی یکسان از طبیعت رو پخش میکردن.مدل 8880 رو وسط گذاشته بودن و 6850 طرف چپش و 6450 طرف راستشو5950 هم پشتش .رنگ ها در 8880 بهتر از اون مدل ها بود که خوب چون های اند هستش میگم باشه.ولی توی جزییات واقعا سامسونگ بی انصاف بود.فقط توی سری 8 میشد برگ ها رو دید ومابقی یه حالت محو شدگی داشت.یعنی 6850 و6450 به غیر از ظاهر هیچ فرقی در کیفیت تصویر نداشتن.حتی از نظر جزییات سری6و5 یکی بود که خود مغازه دارم تایید کرد و گفت خیلی عجیبه.در حالی که ما فیلیپس سری 5 و 6 و 8 رو کنار همدیگه دیدیم که انگار هر کدوم یه پله بالاتر هستش.یعنی سری 5 فیلیپس دقیقا مثل سری6 سامی برگ ها مشخص نبود اما سری 6 کاملا مشخص بود و در سری 8 عمق مشکی و جزییات بیشتر میشد.باور کنید هرکی سامی بخره سرش کلاه رفته.این نتیجه مشاهدی عینی من بوده و از روی تعصب نمی گم.باور کنید جزییات در الجی خیلی بیشتر از سامسونگ بوده تا جای که من دیدم.
دوست عزیز ال جی هم کیفیت تصویر فکر نکنم داشته باشه . چند روز پیش رفته بودم بازار ، تصویرهای ال جی خیلی بی کیفیت بود و مات و محو بود حتی 8600 که اونقدر تعریف میکنن تصویرش رو اصلا خوشم نیومد و بنظرم اومد که سامسونگ از لحاظ رنگ و شفافیت بهتر از ال جی هست . ولی خوب مصنوعی بنظر میاد . شارپ 8300 رو هم دیدم که تصویرش خیلی عالی بود ولی خوب مدل قدیمی هستش و قیمتش هم بیخود بالاست
دوست عزیز ال جی هم کیفیت تصویر فکر نکنم داشته باشه . چند روز پیش رفته بودم بازار ، تصویرهای ال جی خیلی بی کیفیت بود و مات و محو بود حتی 8600 که اونقدر تعریف میکنن تصویرش رو اصلا خوشم نیومد و بنظرم اومد که سامسونگ از لحاظ رنگ و شفافیت بهتر از ال جی هست . ولی خوب مصنوعی بنظر میاد . شارپ 8300 رو هم دیدم که تصویرش خیلی عالی بود ولی خوب مدل قدیمی هستش و قیمتش هم بیخود بالاست
دوست عزیز منم نگفتم الجی عالیه. اگه پست بالا رو بخونی متوجه میشی که 6008 فیلیپس رو که یه میان رده هستش به های اند الجی یعنی 9600 ترجیح دادم واون رو خریدیم.من گفتم از سامسونگ بهتره و این تجربه من بود که با چشم خودم دیدم.وگرنه الجی به غیر از oled که ساخته مابقی همش کشکه.
تازه همین او ال ای دی که ساخته کلی مشکل داره.
mohammadj54
26-02-2014, 07:47
با سلام دوباره
حال ميخوام حضوري برم بانه و يه تلويزيون 47 بخرم و بنا به تجربيات شما آلان تمايلم به خريد فيلپس 6008 بيشتر شده است. حال واسه تست تصوير و سلامتي تلويزيون چه فايل و تصاويري بايد با خودم ببرم و از كجا بفهمم تلويزيون اكبند هستش يا خداي ناكرده برگشتي. چون من شنيدم بعضي اوقات تلويزيون برگشتي هم به مشتري ميندازند و چون گارانتي ندارند دستگاه ميمونه دستت (البته نه همشون). توي اين فروم توي قسمت ديگه يكي ميگفت همين تلويزيون از بانه خريد كرده و بعد از چند روز تلويزيون دچار مشكل شده و فروشنده زير بار نميره كه خراب بوده (خرابيش هم فكر مي كنم طرف مي گفت بعد از چند ساعت كاركرد تلويزيون يكدفعه خاموش ميشد) ديگه اينكه تلويزيون دوستتون در اين چند روز كه دچار مشكل نشده. راستي يه سوال ديگه، اين تلويزيون را هم گارانتي ميكنند يا نه؟
Immunology
26-02-2014, 10:45
فیلیپس مدل بهتر از 6008 هم داره؟مثلا 8007!
دس خوش کاکه:n12:
بهترین 47 اینچ که با 2 میلیون مشه خرید چیه:n02:
با سلام دوباره
حال ميخوام حضوري برم بانه و يه تلويزيون 47 بخرم و بنا به تجربيات شما آلان تمايلم به خريد فيلپس 6008 بيشتر شده است. حال واسه تست تصوير و سلامتي تلويزيون چه فايل و تصاويري بايد با خودم ببرم و از كجا بفهمم تلويزيون اكبند هستش يا خداي ناكرده برگشتي. چون من شنيدم بعضي اوقات تلويزيون برگشتي هم به مشتري ميندازند و چون گارانتي ندارند دستگاه ميمونه دستت (البته نه همشون). توي اين فروم توي قسمت ديگه يكي ميگفت همين تلويزيون از بانه خريد كرده و بعد از چند روز تلويزيون دچار مشكل شده و فروشنده زير بار نميره كه خراب بوده (خرابيش هم فكر مي كنم طرف مي گفت بعد از چند ساعت كاركرد تلويزيون يكدفعه خاموش ميشد) ديگه اينكه تلويزيون دوستتون در اين چند روز كه دچار مشكل نشده. راستي يه سوال ديگه، اين تلويزيون را هم گارانتي ميكنند يا نه؟
سلام. با نرم افزار Paint ویندوز چند تا رنگ خالص بساز. شامل رنگ سیاه-سفید-قرمز-ابی-سبز.یه فایل سه بعدی کم حجم دانلود کن برای تست سه بعدی.تلویزیون های فیلیپس کارتنش داخل یه پلاستیک سفید محکم بسته بندی شده. توجه کن که اول پلاستیک رو میبرن و بعدش چسپ کارتن رو.مدل های 2013 برگشتی ندارن ولی مدل های 2011 و 2012 بله. مثلا همین فلیپس سری که حرف اخرش با 6 و 7 هستش اینطوریه مثل 6007 ویا 8007.اما مدل های جدید 6008 و8008 هستش.به سلامت کارتن قبل از باز کردن توجه کن که اسیب ندیده باشه بعد ازشون بخواه کارتن رو باز کنن. بعدش بدنه تلویزیون رو نگاه کن که شکستگی نداشته باشه و خط وخش. شکستگی ها اکثرا 4 گوشه تلویزیون هستش و خیلی کوچیکن و اگه توجه نکنی اونهام ..اره دیگه. تا حالا که نه مشکلی براش پیش نیومده و مثل گل کار میکنه.گارانتی میکنن حتی شرکت های مثل تکنو سرویس و بیمه نوین هستن .توی نت این دوتا اسم رو چک کن و نشونیشون رو در بانه پیدا کن برای یه تلویزیون 47 اینچ یه 30 تا 50 تومن میگیرن و بیمه ش میکنن .البته احتمالا پنل رو بیمه نمی کنن.اگه پولش رو داری 8008 رو بگیر که واقعا عالیه بخصوص عمق مشکیش که منو جذب خودش کرد.
فیلیپس مدل بهتر از 6008 هم داره؟مثلا 8007!
دس خوش کاکه:n12:
سری 8007 مربوط به سال 2012 میشه واگه بخری سرت کلاه رفته چون اکثرا مدل های برگشتی وتعمیری کارخانه هستن ودلال ها اون ها رو میفروشن. از مدل 6008 بهتر مدل 8008 رو داره که واقعا عالیه. میتونم بگم عمق رنگ مشکیش به پلاسما ها خیلی نزدیک شده وفکر نکنم ال ای دی پیدا کنی که اینقدر رنگ سیاه رو خوب نشون بده.البته بجز سری فورکی سونی.
بهترین 47 اینچ که با 2 میلیون مشه خرید چیه:n02:
به نظر من e6 پاناسونیک عالیه. مدل های مثل 670 سونی و66 الجی هم هست.ولی من میگم پاناسونیکه واقعا عالی بود حتی رنگ سفیدش خالص به نظر میرسیدو جزییات رو هم بهتر از 7400 الجی که کنارش بودنشون میداد.تنها ایرادش اینکه مثل 670 سونی سه بعدی نیست.اگه سه بعدی بود که خودم یه 55 اینچش رو میخریدم.
mohammadj54
26-02-2014, 15:11
راستي تلویزیون هاي فيلپس ساخت كدام كشور ميباشند و مدل تقلبي نيز دارند يا نه؟ و ديگه اينكه مدل 8008 47 اينجش چند بود؟ به نظر شما 47 اينچ 6008 بهتره يا 42 اينچ 8008؟
و در آخر اينكه پيشنهاد شما تا 4 ميليون تومان چي هستش؟
راستي تلویزیون هاي فيلپس ساخت كدام كشور ميباشند و مدل تقلبي نيز دارند يا نه؟ و ديگه اينكه مدل 8008 47 اينجش چند بود؟ به نظر شما 47 اينچ 6008 بهتره يا 42 اينچ 8008؟
و در آخر اينكه پيشنهاد شما تا 4 ميليون تومان چي هستش؟
تا 4 میلیون 47 اینچ 6008 رو بگیر.سری8008 فقط 46 اینچ و 55 اینچ داره و سایز 42 و47 نداره.46 اینچش به قیمت 5200 بود.
سری اروپای فیلیپس ساخت مجارستان هستش که با پسوند s مشخص میشه مثل 47pfl6008s.اونهای دیگم که برای خاورمیانه و غیره هستش احتمالا ساخت مالزی هستش.تقلبی نداره. احتمالا ساخت چین هم داره.
Mehrdad092000
27-02-2014, 01:30
فیلیپس سری 7 برای 2013 نزده بود. یعنی توی کاتالوگش خبری از سری 7 نبود و فروشنده م گفت مدل های سال قبلش هست.
حالا که نظرت اومده روی اینچ بالاتر بازم فرقی نمیکنه همون سونی رو بگیر میدونی چرا چون تاخییر ورودی (یا همون اینپوت لگ)804 خیلی کمه و توی بازی اعصابت خورد نمی شه. مثلا شما دکمه شلیک رو زدی اما چون تاخیر ورودی تلویزیون بالاست توی تلویزیون هیچ اتفاقی نمی افته.یعنی احساس میکنی تلویزیون از کنسول یکی دو ثانیه عقبه واین توی بازی های اکشن خیلی مهمه.ولی خوب میتونی 47 اینچ الجی 7400 هم بگیری با3400 .بعدش فیلیپس 6008 42 اینچش رو حدودای 3100.اگه 3800 بکنی می تونی 47 اینچ 6008 یا 47 اینچ الجی 9600 رو بگیری.شارپ مدل جدید 751 e داشت که دیزاینش خیلی قشنگ بود ولی کیفیت تصویرش افتضاح بود.
دوست عزیز من با سونی wega بازی میکردم توی ps3 خوب بود :d فکر نکنم زیاد ایین باشه
بین سونی 804 یا الجی 8600 کدوم بهتره ؟ ال جی بگیریم خوبه ؟
فلیپس قبول بهتر اما اینم در نظر بگیریم یه وقت چیزی بشه اینا چیزیش توی ایران هستش؟؟
من همون 42 میگیرم کتفیه به نظرم
mohammadj54
27-02-2014, 09:15
با سلام
اگه امكان داشته باشه آدرس مغازه اي كه تو بانه خريد كردين را بدين (حداقل شماره تلفن) . همچنين اگه امكان داشته باشه شماره تلفن خودتون را توي پيغام خصوصي برام ارسال كنيد (تا در صورت نياز بتونم تماس بگيرم) آخه ميخوام جمعه برم بانه.
دوست عزیز من با سونی wega بازی میکردم توی ps3 خوب بود :d فکر نکنم زیاد ایین باشه
بین سونی 804 یا الجی 8600 کدوم بهتره ؟ ال جی بگیریم خوبه ؟
فلیپس قبول بهتر اما اینم در نظر بگیریم یه وقت چیزی بشه اینا چیزیش توی ایران هستش؟؟
من همون 42 میگیرم کتفیه به نظرم
همون سونی 804 رو بگیر هم با بودجت میخونه .8600 هم بد نیست ولی چرا حداقل 500 تومن پول اضافی بدی که الجی 8600 رو بگیری .به صرفه ترین برای شما 804 هستش.فیلیپسم اگه خراب بشه قطعاتش به سختی پیدا میشه.اگه خواستی الجی بگیری 7400 رو بگیر که از نظر پنل با 8600 یکی هستش .وقتی رفتی هم تصویر 804 رو ببین و هم الجی 7400 رو. ببین کدومش بیشتر راضیت میکنه.
mohammadj54
01-03-2014, 13:08
سلام
اين فيلپس 6008 كانالهاي ايراني را در مقايسه با سوني و الي جي چه جوري نشون ميداد؟ . چون من ال جي را از نزديك نگاه كردم زياد جالب نبود.
Mehrdad092000
01-03-2014, 22:10
همون سونی 804 رو بگیر هم با بودجت میخونه .8600 هم بد نیست ولی چرا حداقل 500 تومن پول اضافی بدی که الجی 8600 رو بگیری .به صرفه ترین برای شما 804 هستش.فیلیپسم اگه خراب بشه قطعاتش به سختی پیدا میشه.اگه خواستی الجی بگیری 7400 رو بگیر که از نظر پنل با 8600 یکی هستش .وقتی رفتی هم تصویر 804 رو ببین و هم الجی 7400 رو. ببین کدومش بیشتر راضیت میکنه.
ُsسونی دیدم توی تهران اما در کنار ال جی نیدیدم اما به نظرم 8600 بهتر بود هم از نظر طراحی هم امکانات و هم تصویر نمیدونم باز 3d ال جی هم بهتر بود
7400 هم اره مثل 8600 هستش فقط دوربین نداره و حافظش کمتره و رنگش فرق داره قیمتشم زیاد فرقی نداره ها
راستی 8600 47 اینچ اونجا چند بود ؟ سونی 904 چی؟
فلیپس هم بیخیال شدم ادم شانس نداره که :D
ُsسونی دیدم توی تهران اما در کنار ال جی نیدیدم اما به نظرم 8600 بهتر بود هم از نظر طراحی هم امکانات و هم تصویر نمیدونم باز 3d ال جی هم بهتر بود
7400 هم اره مثل 8600 هستش فقط دوربین نداره و حافظش کمتره و رنگش فرق داره قیمتشم زیاد فرقی نداره ها
راستی 8600 47 اینچ اونجا چند بود ؟ سونی 904 چی؟
فلیپس هم بیخیال شدم ادم شانس نداره که :D
47 اینچ 8600 اون موقع 3600 بود حالا رو نمی دونم.سونی 46 اینچش رو بهمون گفتن 4600.
سلام
اين فيلپس 6008 كانالهاي ايراني را در مقايسه با سوني و الي جي چه جوري نشون ميداد؟ . چون من ال جي را از نزديك نگاه كردم زياد جالب نبود.
تا اونجای که دوستم توی خونه تست کرده و مقایسه کرده میگه بهتر هستش .اونجام که امتحان کردیم خوب نشون میداد. توی شبکه دیجیتال قدرت و کیفیت دریافت سیگنال خیلی مهمه و اگه بالاتر از 80 دریافت کنی تصویر خوبی رو نشون میده تلویزیون.
Mehrdad092000
02-03-2014, 17:30
47 اینچ 8600 اون موقع 3600 بود حالا رو نمی دونم.سونی 46 اینچش رو بهمون گفتن 4600.
سایت های فروش بانه الان برای ال جی قیمت 3800 زدن البته توی خود بانه باید ارزونتر باشه
موندم 42 بگیرم یا 47 یا اینکه کدوم مدل تا 10 روز اینده میخوام برم بانه
راستی دوست عزیز اونجا گارانتی هم میکنن نه؟چجوریاس داستانش؟
بعدش میشه چنتا ادرس خوب و با اطمینان بانه هم بهم بدی
سایت های فروش بانه الان برای ال جی قیمت 3800 زدن البته توی خود بانه باید ارزونتر باشه
موندم 42 بگیرم یا 47 یا اینکه کدوم مدل تا 10 روز اینده میخوام برم بانه
راستی دوست عزیز اونجا گارانتی هم میکنن نه؟چجوریاس داستانش؟
بعدش میشه چنتا ادرس خوب و با اطمینان بانه هم بهم بدی
این که چه اینچی بگیری رو خودت باید انتخاب کنی.گارانتی هم بعضی از مغازه دار ها قبول میکنن بعضی هام نه.احتمالا توی خود بانه دوتا شرکت هست به اسم تکنو سرویس و بیمه نوین. اینها با گرفتن 30 تا 70 تومن برات بیمه اش میکنن. البته فکر نکنم پنل شاملش بشه. توی نت بگرد و سایتش رو پیدا کن و شماره تماس ونشانی شون رو یاداشت کن.ادرس لازم نیست بری اونجا متوجه میشی.فقط اونجا مغازه دار های که تلویزیون میفروشن خیلی زیادن بهتره خوب بگردی و از جای که احساس کردی مناسبه خرید کن.من خودم قرار بود پیش یه اشنا خرید کنیم اما وقتی رفتیم اونجا پیش یکی دیگه خرید کردیم.در حقیقت بگم که من به برادر خودم هم اعتماد ندارم چه برسه به اینکه نشونی چند تا فروشنده غریبه رو به عنوان معتمد معرفی کنم.
سلام گرامی
با عرض بوزش من چند سوال داشتم
آیا ۸۰۰۸ فیلیبس مدل ۵۵ اینچ هم داشت ؟
ایا ۸۰۰۸ زیر نویس فارسی همراه فیلم رو توسط فلاش مموری بخش می کنه ؟
تجربه ای در ضمینه سونی w900a دارید ؟ آیا این مدل زیر نویس فارسی رو همراه فیلم توسط فلاش مموری بخش می کنه ؟
با تشکر
Mehrdad092000
03-03-2014, 05:36
این که چه اینچی بگیری رو خودت باید انتخاب کنی.گارانتی هم بعضی از مغازه دار ها قبول میکنن بعضی هام نه.احتمالا توی خود بانه دوتا شرکت هست به اسم تکنو سرویس و بیمه نوین. اینها با گرفتن 30 تا 70 تومن برات بیمه اش میکنن. البته فکر نکنم پنل شاملش بشه. توی نت بگرد و سایتش رو پیدا کن و شماره تماس ونشانی شون رو یاداشت کن.ادرس لازم نیست بری اونجا متوجه میشی.فقط اونجا مغازه دار های که تلویزیون میفروشن خیلی زیادن بهتره خوب بگردی و از جای که احساس کردی مناسبه خرید کن.من خودم قرار بود پیش یه اشنا خرید کنیم اما وقتی رفتیم اونجا پیش یکی دیگه خرید کردیم.در حقیقت بگم که من به برادر خودم هم اعتماد ندارم چه برسه به اینکه نشونی چند تا فروشنده غریبه رو به عنوان معتمد معرفی کنم.
1.موندم دیگه چند اینچ بگیرم به نظرم 42 بسه اما از یه لحاظ میگن برای بازی و 3d بزرگتر بهتره
2.اها بیمه میکنن برای اوردنش یا چجوریه جریانش؟ اخه شنیدم گارانتی میکنن
3.یه بار چند سال پیش رفته بودم اون موقع زیاد بود چه برسه به الان -راستی اون موقع که من رفتم اکثرا tv یا کولر درست حسابی بود
الان چیزایه دیگه هم بود که بدرد بخوره ؟کنسول بازی و ...
سلام گرامی
با عرض بوزش من چند سوال داشتم
آیا ۸۰۰۸ فیلیبس مدل ۵۵ اینچ هم داشت ؟
ایا ۸۰۰۸ زیر نویس فارسی همراه فیلم رو توسط فلاش مموری بخش می کنه ؟
تجربه ای در ضمینه سونی w900a دارید ؟ آیا این مدل زیر نویس فارسی رو همراه فیلم توسط فلاش مموری بخش می کنه ؟
با تشکر
جواب شما پ.خ شد
1.موندم دیگه چند اینچ بگیرم به نظرم 42 بسه اما از یه لحاظ میگن برای بازی و 3d بزرگتر بهتره
2.اها بیمه میکنن برای اوردنش یا چجوریه جریانش؟ اخه شنیدم گارانتی میکنن
3.یه بار چند سال پیش رفته بودم اون موقع زیاد بود چه برسه به الان -راستی اون موقع که من رفتم اکثرا tv یا کولر درست حسابی بود
الان چیزایه دیگه هم بود که بدرد بخوره ؟کنسول بازی و ...
1- منم میگم 47 بگیر تا لذتش رو ببری اگه میخوای 42 و 40 بگیری نمی تونی از فول اچ دی بودن تلویزیون به خوبی استفاده کنی تازه 500 تومن ارزش این رو نداره که بعدا پشیمون بشی.
2-قطعات داخلیش رو بیمه میکنن و فکر نکنم پنل شامل گارانتی بشه چون هزینه بیمه کمه یعنی با 30یا 70 تومن براشون نمیصرفه.بعضی از مغازه دارهام خودشون برای یک سال گارانتیش میکنن و ازت 100 تومنی میگیرن.من لینک سایت تکنو سرویس و شرکت نوین رو میزارم به سایتشون سر بزن و اگر هم خاصتی باهاشون تماس بگیر وشرایط رو ازشون بپرس
تکنو سرویس
شرکت نوین
3-والا چون دیر رفتیم وقت نکردیم که به مغازه های دیگه توجه کنیم ببینیم چی دارن .خودم هم خواستم ببینم پلی 4 اوجا هست یانه که متاسفانه وقت نشد.
الان قیمت 47 اینچ 804 خیلی گرون شده و رسیده به 3650.یعنی با فیلیپسی که ما گرفتیم یه 200 تومنی اختلاف داره.
Mehrdad092000
04-03-2014, 00:14
1- منم میگم 47 بگیر تا لذتش رو ببری اگه میخوای 42 و 40 بگیری نمی تونی از فول اچ دی بودن تلویزیون به خوبی استفاده کنی تازه 500 تومن ارزش این رو نداره که بعدا پشیمون بشی.
2-قطعات داخلیش رو بیمه میکنن و فکر نکنم پنل شامل گارانتی بشه چون هزینه بیمه کمه یعنی با 30یا 70 تومن براشون نمیصرفه.بعضی از مغازه دارهام خودشون برای یک سال گارانتیش میکنن و ازت 100 تومنی میگیرن.من لینک سایت تکنو سرویس و شرکت نوین رو میزارم به سایتشون سر بزن و اگر هم خاصتی باهاشون تماس بگیر وشرایط رو ازشون بپرس
تکنو سرویس
شرکت نوین
3-والا چون دیر رفتیم وقت نکردیم که به مغازه های دیگه توجه کنیم ببینیم چی دارن .خودم هم خواستم ببینم پلی 4 اوجا هست یانه که متاسفانه وقت نشد.
الان قیمت 47 اینچ 804 خیلی گرون شده و رسیده به 3650.یعنی با فیلیپسی که ما گرفتیم یه 200 تومنی اختلاف داره.
1.ممنون یعنی توی 42 معلوم نمیشه ؟ بعدش توی فاصله با tv نهایت 3 متره 47 زیاد بزرگ نمیشه ؟
2.بیمه میکنن برای حمل و نقل ؟ من نفهمیدم جریانش چجئریه؟ گارانتی مغازه دار ها چی اون ها می ارزه؟
3.اها ps4 باشه خوب میشه منم توی مغزم هست ببینم :D
4.پس چی پیشنهاد میدی به نظرت تا 3400 مدل 47 اینچ ؟ مدل lg la 74 خوبه ؟
سلام. دوستان دیروز با یکی از دوستان انجمن به اسم MRHAMED رفتیم بانه تا براش سونی 804 بخریم.خلاصه چون حامد جون قبل از من رسیده بود بانه رفته بود و در بیشتر مغازه ها قیمت سونی 804 47 اینچش رو پرسیده بود.همه بهش قیمت 3450 به بالا داده بودن.فقط یه مغازه بهش قیمت 3350 داده بود که منو با خوش برد اونجا. خوشبختانه صاحب مغازه 804 رو در کنار شارپ 840x و فیلیپس 8008 روشن کرده بود .باور کنید سونی 804 در مقابل شارپه کم اورده بود .با فیلیپسه مقایسه نمی کنم که نابود میشه. یه شارپ 751e هم کنار سونیه بود .این مدل شارپ دیزاین خیلی خوشگلی داشت ولی کیفیت تصویرش خیلی افتضاح بود باور کنید مدل 66 الجی ده سرو گردن ازش بالاتر بود.خلاصه در نهایت بین شارپ و فیلیپس دوستم اقا حامد فیلیپس مدل 6008 رو گرفت. این فیلیپسم عالی بود و جزییات رو به خوبی نشون میداد.47 اینچش رو به قیمت 3900 گرفتیم.باید بگم که قیمت های بانه با سایت های فروش بانه بیشتر از 50 تومن فرق نداره.تنها مزیتی که داره خودتون اونجا تلویزیون رو تست میکنی و اگه مشکلی داشته باشه فورا عوض میکنی. ما با خودمون تصاویر رنگی مثل زرد -ابی-مشکیو... و فیلم ضبط شده از شبکه دیجیتال برده بودیم برای تست پیکسل سوختگی و قدرت ارتقاء کیفیت تصویرو....بگذریم. اونجا پر بود از الجی و سونی. پاناسونیک هم بود البته هم کم بود و هم ال ای دی هاش رو داشتن. توی پاناسونیک ها مدل e6 رو کنار الجی 7400 روشن دیدیم که هردوشون یه دمو رو نشون میدان که پاناسونیکه سرتر بود. البته پانا سه بعدی نبود.در پایین هم قیمت تلویزیون های رو که پرسیدیم براتون مینویسم و یه نصیحت اینکه سونی 804 هم خوب نیست و به نظر من سراغش نرین.
55la7400 4500 الجی
46اینچ شارپ مدل 840 قیمت 3400
سونی 47 804 3450 به بالا
سونی 46 904 6850 به بالا
الجی 9600سری ال آ 47 ایچ 3800 -55 اینچ 5600
فیلیپس 8008 55اینچ 7800
فیلیپس 6008 47 اینچ 3900-55 اینچ 5800- 60 اینچ 7600
سونی 925 سری اچ ایکس 46 اینچ بدون پایه الومینیومی 4600
پاناسونیک 47 اینچ مدل FT60 4400به بالا
الجی 8600 47اینچ 3600جیب بود.
راستی وقتی اونها یه قیمتی مدن حتی یه تومن هم ارزونتر نمی دن. در واقع 90 درصدشون اینجوری بودن.
ولی اجناس بانه گارانتی معتبر نداره
در این مورد نظرت چیه دوست عزیز؟
دوست عزیز سپاس از اینکه تجربیات خودت رو اینجا به اشتراک گذاشتی
من میخوام LG با گارانتی گلدیران بگیرم که تا حدودی خیالم راحت باشه. اولش میخواستم برم بانه فیلیپس 8007 بگیرم که بابت اینکه نماینده و گارانتی معتبر نداره دیگه منصرف شدم و در ضمن توی سرچ اینترنت هم
فارسی رو پشتیبانی نمیکنه.
ال جی LM76100 انتخاب خوبیه ؟
سپاس
دوست عزیز سپاس از اینکه تجربیات خودت رو اینجا به اشتراک گذاشتی
من میخوام LG با گارانتی گلدیران بگیرم که تا حدودی خیالم راحت باشه. اولش میخواستم برم بانه فیلیپس 8007 بگیرم که بابت اینکه نماینده و گارانتی معتبر نداره دیگه منصرف شدم و در ضمن توی سرچ اینترنت هم
فارسی رو پشتیبانی نمیکنه.
ال جی LM76100 انتخاب خوبیه ؟
سپاس
قیمت الجی باگارانتی وحشتناک بالاست.اگه میخوای باگارانتی بگیری سامسونگ 8880 رو بگیر.قیمت 55 اینچش زیر 7 میلیون تومنه.الان دیجی کالا برای 55 اینچ این مدل سامی 6880 زده وهمچنین ارسال رایگان و کادو پیچ رایگان به مناسبت نوروز.این مدل الجی 2012 هستش و من توصیه نمی کنم. البته اگه قرار باهاش فیلم fhd ببینی ،وسوزنت روی الجی گیر کرده بگیرش ولی برای hd و شبکه های sd توصیه نمیشه.
در مورد گارانتی هم باید بگم که شما یک جنس سالم و اصلی بخر مشکلی پیش نمیاد.گارانتی زیاد کاربرد نداره.یکی از دوستان هم توی یکی از تایپک ها تازگی نوشته که 18 ماه گارانتی داره اما بعد از 1سال مراجعه کرده اما گارانتی گفته به ماچه باید همون روز اول میفهمیدی پس یعنی با بانه فرقی نداره.توی بانه هم باید همون موقع خوب تلویزیون رو زیرو رو کنی واگه عیبی داشت عوض کنی.
قیمت الجی باگارانتی وحشتناک بالاست.اگه میخوای باگارانتی بگیری سامسونگ 8880 رو بگیر.قیمت 55 اینچش زیر 7 میلیون تومنه.الان دیجی کالا برای 55 اینچ این مدل سامی 6880 زده وهمچنین ارسال رایگان و کادو پیچ رایگان به مناسبت نوروز.این مدل الجی 2012 هستش و من توصیه نمی کنم. البته اگه قرار باهاش فیلم fhd ببینی ،وسوزنت روی الجی گیر کرده بگیرش ولی برای hd و شبکه های sd توصیه نمیشه.
در مورد گارانتی هم باید بگم که شما یک جنس سالم و اصلی بخر مشکلی پیش نمیاد.گارانتی زیاد کاربرد نداره.یکی از دوستان هم توی یکی از تایپک ها تازگی نوشته که 18 ماه گارانتی داره اما بعد از 1سال مراجعه کرده اما گارانتی گفته به ماچه باید همون روز اول میفهمیدی پس یعنی با بانه فرقی نداره.توی بانه هم باید همون موقع خوب تلویزیون رو زیرو رو کنی واگه عیبی داشت عوض کنی.
من ال جی LM76100 55inch با گارانتی گلدیران 5300 گیر آوردم که یک میلیون هم کارت هدیه داره که قیمت تی وی میشه 4300 که واسه 55 اینچ قیمت بدی نیست.
نوشتی که برای HD و SD توصیه نمیکنی . یعنی با این حساب تصویرش برای هیچ کانالی جالب نیست.
پس راحتمون کن و بگو نخرم
در مورد فیلیپس فقط بحث گارانتی نیست . موضوع این هست که توی ایران قطعاتش گیر نمیاد.
مدل 6008 رو از بانه سراغ گرفتم گفتن 4300 هست.
باز هم سپاس
Mehrdad092000
05-03-2014, 01:17
دوست عزیز فکر کنم اتفاقا سامسونگ ال جی که ایران مونتاژ دارن قیمت شون با بانه تقریبا یکیه (نمیگم یکی ولی تقریبا)اما سونی اینا قیمتش با اینجا خیلی فرق داره تا این 2تا برند
بعدش کیفیت تصویر ال جی توی انتن ریجیتالش که از tv های خوبه سامسونگ تار بود من دیدم البته به نوع انتن هم خیلی ربط داره
راستی گفتیlm74خوب نیست نظرت راجبه la7400 چیه؟ اینم بده؟
دوست عزیز فکر کنم اتفاقا سامسونگ ال جی که ایران مونتاژ دارن قیمت شون با بانه تقریبا یکیه (نمیگم یکی ولی تقریبا)اما سونی اینا قیمتش با اینجا خیلی فرق داره تا این 2تا برند
بعدش کیفیت تصویر ال جی توی انتن ریجیتالش که از tv های خوبه سامسونگ تار بود من دیدم البته به نوع انتن هم خیلی ربط داره
دوست عزیز کیفیت تصویر ال جی برای پخش شبکه های دیجیتال بد بود؟
Mehrdad092000
05-03-2014, 07:06
دوست عزیز کیفیت تصویر ال جی برای پخش شبکه های دیجیتال بد بود؟
راستی نه نسبت یه سامسونگ بهتر بود حالا شاید انتنش خوب نبوده سامسونگه
ببینید این تلویزیون ها هم خوبن اگه من میگم بد هستن به دلیل این هستش که سورس های که در اختیار ما قرار دارن کیفیت پایین دارن و این مدل ها نمی تونن اون رو به خوبی نشون بدن وگرنه اگه شبکه ملی فول اچ دی پخش میشد یه تلویزیون 2 میلیونی هم عالی بود چه برسه به یه تلویزیون 4میلیونی.
mehdiorgan
05-03-2014, 12:56
دوست عزیز همین الان که الجی کلی تخفیف نوروزی داده 86000 رو با کلی تخفیف 1 میلیون بالای قیمت بانه داره میده پس چطوری شما میگین قیمت تقریبآ یکیه؟؟؟
نظر من برای اختلاف 250000 تومنی میگم.47LA8600 بهترین گزینست باز هم این نظر شخصه منه که هم کیفیت هم امکانات و هم قیمت برام خیلی مهمه.
موفق باشین.:n12:
دوست عزیز همین الان که الجی کلی تخفیف نوروزی داده 86000 رو با کلی تخفیف 1 میلیون بالای قیمت بانه داره میده پس چطوری شما میگین قیمت تقریبآ یکیه؟؟؟
نظر من برای اختلاف 250000 تومنی میگم.47LA8600 بهترین گزینست باز هم این نظر شخصه منه که هم کیفیت هم امکانات و هم قیمت برام خیلی مهمه.
شما میتونید 55 اینچ LM76100 رو مناسبتر بخرید که همه امکانات 8600 رو به جز دوربین داره. بعد از تخفیف میشه 4300
Immunology
05-03-2014, 19:44
دوستان 6008 محشره.امروز با دوستم بانه خریدیم 3850.البته مدل 47اینچش.مدل 8008که دیگه آخرش بود.1400هرتز هست ولی 6008 فک کنم 500هرتز هست.یعنی سونی 804بغلش بود هیچ حرفی برا گفتن نداشت.
mohammadj54
05-03-2014, 21:04
دوستان 6008 محشره.امروز با دوستم بانه خریدیم 3850.البته مدل 47اینچش.مدل 8008که دیگه آخرش بود.1400هرتز هست ولی 6008 فک کنم 500هرتز هست.یعنی سونی 804بغلش بود هیچ حرفی برا گفتن نداشت.
با سلام
از کدوم فروشگاه خریدین؟
واسه سفارش اروپاست یا خاورمیانه؟
دارای ----- هو هستش؟
و اینکه چه چیزهایی را تو خرید مد نظر قرار دادین و چک کردین؟
مبارک باشه.من توی پست اول هم گفتم 804 اصلا خوب نیست اما بعضی دوستان میگن که من از روی غرض و غیره میگم. بهتون کابل سه شاخه مخصوص اروپا داد یا نه؟
Mehrdad092000
06-03-2014, 07:55
ببینید این تلویزیون ها هم خوبن اگه من میگم بد هستن به دلیل این هستش که سورس های که در اختیار ما قرار دارن کیفیت پایین دارن و این مدل ها نمی تونن اون رو به خوبی نشون بدن وگرنه اگه شبکه ملی فول اچ دی پخش میشد یه تلویزیون 2 میلیونی هم عالی بود چه برسه به یه تلویزیون 4میلیونی.
خوب این یعنی گیرنده ال جی ضعیفه باز؟
بعدش این مدل ها فقط توی dvbt مشکل دارن منظورتونه توی بقیه چیزا اوکی هستن؟
ممنون
Mehrdad092000
06-03-2014, 07:58
عزیز نمیگم که یکیه میگم تقریبا -ولی سونی اینا بیشتر قیمتش فرق داره
la 8600 size 42"توی تهران پرسیدم گقت بلوری و خوایو اینا بد از تخفیو اینا گفت الان ببری 3450 بهت میدم بعدش توی بانه حدود 3100 اینا باید باشه
سونی 804 سایز 42 اینجا چنده؟ توی بانه حدود 2600 هستش
------------------------------------
بله اون که درسته la 86ساز 47 بهتره اما خوب پولم مهمه تا همینجا هم باید با بابهه چونه بزنیم :D
Mehrdad092000
06-03-2014, 08:03
مبارکه دوست عزیز
سایز 42 هم داشت ؟قیمت
مبارک باشه.من توی پست اول هم گفتم 804 اصلا خوب نیست اما بعضی دوستان میگن که من از روی غرض و غیره میگم. بهتون کابل سه شاخه مخصوص اروپا داد یا نه؟
دوست عزیز اینا وs2dvb s1 و دارن ؟
مبارکه دوست عزیز
سایز 42 هم داشت ؟قیمت
فقط سری اروپای ----- داره که پسوند s داره (مثل 42pfl6008s )مابقی فقط dvbt دارن.در مورد سوال بالاتون هم بگم از نظر ----t فرق ندارن از نظر قدرت افزایش کیفیت تفاوت دارن یعنی بتونه یه شبکه دیجیتال رو با جزییات مناسب پخش کنه .از نظر های دیگه هم باید به صورت تخصصی بررسی بشه مثل نوع پردازنده-نوع پنل و......من کلی گفتم که فرق نداره.اکثر سازنده ها بهترین پردازنده و نرم افزارشون رو فقط میزارن برای های اند هاشون.
mohammad varaste
06-03-2014, 23:32
داداش به نظرت مدل et5 پاناسونیک42 اینچ-3.900 .بخرم ؟
یکی از دوستان تو تاپیک دیگه گفت قیمتش 2.200 هست و گرون دارن بهت میندازن
شما قیمت اینو نداری ؟
Mehrdad092000
07-03-2014, 04:38
فقط سری اروپای ----- داره که پسوند s داره (مثل 42pfl6008s )مابقی فقط dvbt دارن.در مورد سوال بالاتون هم بگم از نظر ----t فرق ندارن از نظر قدرت افزایش کیفیت تفاوت دارن یعنی بتونه یه شبکه دیجیتال رو با جزییات مناسب پخش کنه .از نظر های دیگه هم باید به صورت تخصصی بررسی بشه مثل نوع پردازنده-نوع پنل و......من کلی گفتم که فرق نداره.اکثر سازنده ها بهترین پردازنده و نرم افزارشون رو فقط میزارن برای های اند هاشون.
ممنون
توی ال جی هم هستش همچین چیزی که --- s1 s2داشته باشن؟
اره خوب -راستی این فلیپس ها که ----- دارن شرینگ هم دارن ؟ کلا چجوریه رسیورشون؟
بعدش 42 این مدل چنده؟
Immunology
07-03-2014, 23:17
با سلام
از کدوم فروشگاه خریدین؟
واسه سفارش اروپاست یا خاورمیانه؟
دارای ----- هو هستش؟
و اینکه چه چیزهایی را تو خرید مد نظر قرار دادین و چک کردین؟
عرض کنم که موجود نداشت.بیعانه دادیم و امروز برای دوستم فرستاد و صحیح و سالم دستش رسید.سفارش اروپاست با ورودی ال ان بی!من فقط بهش گفتم پیکسل هارو چک کنه که نسوخته باشن.همین.
804اصلا حرفی برای گفتن نداشت.جوری بود انگار یک پرده کدر روش کشیدن در برابر فیلیپس.در مورد کابل هم نمیدونم چون برای دوستم بود.
مبارکه دوست عزیز
سایز 42 هم داشت ؟قیمت
ما دنبال 46 به بالا بودیم و همین دلیل نپرسیدیم ولی به نظر حدود 3200 باید باشه.بله ورودی ال ان بی داره.
Mehrdad092000
09-03-2014, 04:33
عرض کنم که موجود نداشت.بیعانه دادیم و امروز برای دوستم فرستاد و صحیح و سالم دستش رسید.سفارش اروپاست با ورودی ال ان بی!من فقط بهش گفتم پیکسل هارو چک کنه که نسوخته باشن.همین.
804اصلا حرفی برای گفتن نداشت.جوری بود انگار یک پرده کدر روش کشیدن در برابر فیلیپس.در مورد کابل هم نمیدونم چون برای دوستم بود.
ما دنبال 46 به بالا بودیم و همین دلیل نپرسیدیم ولی به نظر حدود 3200 باید باشه.بله ورودی ال ان بی داره.
مرسی 46 چند گرفتی دقیق؟
اگه تونستی شماره فروشگاهم بدی
Immunology
11-03-2014, 11:31
مرسی 46 چند گرفتی دقیق؟
اگه تونستی شماره فروشگاهم بدی
46 3880
42 3200
شمارشم دست دوستمه.
یادم بود ازش میگیرم.
Mehrdad092000
12-03-2014, 05:01
46 3880
42 3200
شمارشم دست دوستمه.
یادم بود ازش میگیرم.
مرسی راجبه ر س ی ورش اگه میشه بهم پیام بده و شماره هم بهم بدی ممنون میشم
بعدش بین اینا به نظرت کدوم
w804 47
la7400 47
la 8600 42
philips 42
virgin_spring
03-08-2015, 13:13
نظرتون راجع به sharp 55le860 چیه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.