ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ایران نیروگاه مجازی می سازد



wichidika
21-02-2014, 21:57
معاون هماهنگی توزیع توانیر :

ایران نیروگاه مجازی می سازد






[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
معاون هماهنگی توزیع توانیر با اعلام خبر ساخت نیروگاه مجازی در ایران، گفت: با توجه به شرایط اقتصادی و در حال توسعه بودن کشور، نیاز به برق به عنوان یک انرژی پاک هر روز درحال افزایش است.

به گزارش خبرنگار ایسنا، غلامرضا خوش خلق با اشاره به ین که اکنون درحدود 30 میلیون مشترک برق و درحدود 70 هزار مگاوات ظرفیت تولید نصب شده در کشور وجود دارد، تصریح کرد: مشترکان سالانه درحدود 200 میلیارد کیلووات ساعت برق مصرف می کنند که از این میان 30 درصد در بخش خانگی، 30 درصد در بخش صنعتی، 12 درصد نیز دربخش کشاورزی و بقیه نیزدربخش های عمومی، تجاری و... مصرف می شود.

وی با اشاره به این که براساس روند رشد مصرف برق سالانه باید 5 هزار مگاوات ظرفیت جدید تولید وارد مدار شود، تاکید کرد: به طور طبیعی دو راه برای تامین نیاز مشترکان وجود دارد که شامل "نصب مولدها و احداث نیروگاه های جدید" یا" مدیریت مصرف" است.

معاون هماهنگی توزیع توانیر با اشاره به این که مدیریت مصرف درحقیقت، تولید برق بدون سوخت است، مدیران و کارشناسان فعال در زمینه مدیریت مصرف برق را، با عنوان سازندگان نیروگاه های مجازی معرفی کرد و گفت: با مدیریت مصرف علاوه بر جلوگیری از ایجاد هزینه های جدید و سنگین، از انتشار آلاینده های محیط زیست نیز جلوگیری می شود و به همین دلیل کسانی که در زمینه مدیریت مصرف فعالیت می کنند باید ارزش کار خود را بیشتر بشناسند.

2 هزار مگاوات صرفه جویی در سال 91

خوش خلق با بیان این که سال گذشته دراثر فعالیت های مدیریت مصرف در تمام بخش های خانگی، صنعتی، تجاری و... معادل ساخت یک نیروگاه دو هزار مگاواتی صرفه جویی شد، خاطرنشان ساخت: این میزان صرفه جویی یعنی جلوگیری از سرمایه گذاری وهزینه برای احداث یک نیروگاه 3 هزار مگاواتی، خطوط انتقال و پست های مرتبط که با این دیدگاه می توان به اهمیت فعالیت های مدیریت مصرف برق پی برد.

وی با بیان این که برنامه های مدیریت مصرف در سه دوره بلند مدت، میان مدت و کوتاه مدت تقسیم بندی شده است، ادامه داد: در برنامه های بلند مدت رسیدن به اهداف برنامه های 1400، در میان مدت بروزرسانی اطلاعات و فعالیت ها و دانش محوری مدیریت مصرف برق و در کوتاه مدت نیز کاهش پیک و آموزش در سطوح مختلف، از جمله فعالیت ها در هرکدام از بخش ها محسوب می شود.

معاون هماهنگی توزیع توانیر اظهار کرد: براساس پیش بینی ها پیک بار سال آینده به حدود 50 هزار مگاوات خواهد رسید که با توجه به مشکلات مالی صنعت برق و کمبود سرمایه گذاری در زمینه احداث نیروگاه های جدید، اهمیت بخش مدیریت مصرف بیش از پیش خود را نشان می دهد.

خوش با تاکید بر این که براثر فعالیت های مدیریت مصرف اکنون میانگین مصرف برق مشترکان خانگی در ماه از 236 کیلووات ساعت در سال 85 به 221 کیلووات ساع تدر سال جاری کاهش یافته است که این میزان هنوز هم جای بهبود و کاهش دارد، گفت: مصرف سالانه مشترکان تجاری نیز از سه هزار و 948 کیلووات ساعت در سال 89 به سه هزار و 420 کیلووات ساعت در سال جاری کاهش یافته است.

وی با تاکید بر اهمیت جلب صنایع برای همکاری درطرح تعطیلات و تعمیرات، گفت: تعداد صنایع همکار نیزاز 400 صنعت در سال 83 به دو هزار و 321 صنعت در سال جاری رسیده است که رشد مطلوبی را نشان می دهد اما این رقم نیز هنوز قابل افزایش است. همچنین در کنار آگاه سازی و اطلاع رسانی برای مدیریت مصرف برق، شرکت های توزیع در بخش بهبود راندمان روشنایی معابر نیز فعالیت هایی صورت داده اند به طوری که روشنایی معابر 4 درصد مجموع مصرف برق در سال 83 حدود 2 درصد بهبود یافته است.

معاون هماهنگی توزیع توانیر درمورد نتایج فعالیت های مدیریت مصرف در سال گذشته نیز گفت: سال گذشته یکهزار و 620 مگاوات در پیک همزمان صرفه جویی شد که برای انجام فعالیت های مدیریت مصرف در این خصوص 150 میلیارد تومان هزینه شد. این درحالی است که کاهش نیاز به سرمایه گذاری ناشی از این میزان کاهش مصرف برق بالغ بر 4 هزار میلیارد تومان است. همچنین صرفه جویی یک هزار و 620 مگاواتی در پیک همزمان برق همچنین از انتشار نزدیک به 2.5 میلیون تن گازهای آلاینده نیز جلوگیری کرده است. باید توجه کرد که میزان برق صرفه جویی شده در پیک غیرهمزمان بسیار بیشتر ازاین میزان است و به افزون بر 4 هزار مگاوات می رسد.

خوش خلق در پایان خاطرنشان کرد: براساس برنامه ریزی صورت گرفته سال آینده باید از طریق فعالیت های مدیریت مصرف، در حدود 2300 مگاوات پیک سایی شود .

انتهای پیام

MOHAMMAD_ASEMOONI
22-02-2014, 13:44
سلام .
میدونین چند صد هزار کیلومتر مربع بیابون خشک و بی آب و علف داریم ؟
اگر فقط یک ده هزارمش رو با سلولهای خورشیدی بپوشونیم میشه دهها هزار مگاوات برقِ خورشیدی تولید کرد . ظرف سه چهار سال مخارج اِحداثش برمیگردونه .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر در نزدیکی خلیج فارس احداث بشه میتونه با برق خورشیدی آب دریا رو شیرین کنه .
آب و برقِ پاک و ارزان و با تداوم بسیار

Stream
22-02-2014, 15:32
سلام .
میدونین چند صد هزار کیلومتر مربع بیابون خشک و بی آب و علف داریم ؟
اگر فقط یک ده هزارمش رو با سلولهای خورشیدی بپوشونیم میشه دهها هزار مگاوات برقِ خورشیدی تولید کرد . ظرف سه چهار سال مخارج اِحداثش برمیگردونه .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر در نزدیکی خلیج فارس احداث بشه میتونه با برق خورشیدی آب دریا رو شیرین کنه .
آب و برقِ پاک و ارزان و با تداوم بسیار

البته به این سادگی نیست. پوشوندن یک ده هزارم بیابان های ایران یعنی پوشوندن مساحت 50 میلیون متر مربع با سلول های خورشیدی، که بطور فرضی قادر به تولید برق خیلی بالایی است (در رده چند صد مگاوات) ولی در حال حاضر اینقدر سلول خورشیدی در کل دنیا وجود نداره و هزینه تولید این ها هم چند صد میلیارد دلار (احتمالا در رده چند تریلیون دلار) خواهد بود. این همه تولید برق خورشیدی تاثیرهای زیست محیطی دیگه ای رو هم روی محیط طبیعت می گذاره.

برای شیرین کردن آب هم فقط یک سوم هزینه ها مربوط به انرژی است و بقیه هزینه ها یکسان خواهد ماند. اگه همه مشکلات بشر به این سادگی قابل حل بود این همه معضل در دنیا وجود نداشت!

MOHAMMAD_ASEMOONI
22-02-2014, 17:09
سلام . اگر دزد و مال مردم خور نباشه توی ح... و د... و به خردمندان بودجه و امکانات بدند ظرف 5 سال عملی میشه . اینجا فقط یک مرکز آب شیرین کنی داره آب 3 میلیون نفر رو تامین میکنه از آب دریا . نیروگاههای خورشیدی اگر اقتصادی نبود غربیها یک دلار هم براش خرج نمیکردند

2raj_a
23-02-2014, 19:30
بحث انرژی های نو در ایران اصلا مورد استقبال قرار نمیگیره برای همین کمتر سراغش میرن.
وگرنه خیلی پتانسیل ها در کشور برای تولید برق وجود داره