PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بخش فارسی سایت گل تعطیل شد !!!

Ezel
21-02-2014, 21:34
سایت گل- بخش فارسی سایت گل از همین ساعت تعطیل شد!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پ.ن : :n13:

boy iran
21-02-2014, 21:55
به چه دلیل !

بازی پرسپولیس تموم شد سریع این اتفاق افتاد

30vil
21-02-2014, 22:02
چه خوب

نویسندگان این سایت از تیم های خاصی جانبداری میکردند و هدفشون بیشتر حاشیه سازی بود

Masoud King
21-02-2014, 22:20
دست هرکی این کار کرده درد نکنه:دی
فقط جامعه از یک سری مقالات فوق کارشناسی محروم شد این وسط

pcforlife
21-02-2014, 22:29
جالبه! امیدواره که بریم گل خارجی مستفیض بشیم! :n02:

Goal Iran closed on Friday 21 February. We sincerely thank you for your readership. We hope that you will join us on Goal International for all the latest football news and views

Gregar
21-02-2014, 23:14
سایت جانبداری بود و حتی یه کم اونور تر از حاشیه فعالیت میکرد . همون بهتر که بسته شد .

SAMCRO
21-02-2014, 23:16
اگه دیگه اون پنجرهه دیگه نیاد که واسه رفتن به گل فارسیه عالی می شه :دي

E.N.A.Y.A.T
21-02-2014, 23:18
خبر تعطیلی گل رو اپدیت کردن گفتن که تیمشون تو این سایت: iSport ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به فعالیتش ادامه میده

eman619rv
22-02-2014, 00:55
از یه طرف خوشحالم از یه طرف ناراحت...ناراحت واسه اینکه خب به هر حال یکی از خواننده های این سایت بودم و از منابع روزمره فوتبالیم بود. خوشحالم از این بابت که بلاخره چوب یه سری از سیاست هاشون و البته غیر حرفه ای بودنشون رو خوردن ، یکم بخش فارسی وجه بخش اینترنشنال رو هم خراب کرده بود.

کلا همه نوع نوشته ای هم توش پیدا میشد ، از جانبدارانه گرفته تا کینه ورزی از حاشیه های پوچ تا نگاه های هوادارای ، که البته یه سری مطلب خیلی خوب هم داشت اون وسطا.
تقریبا یک سال پیش بود که من و چندین نفر دیگه به بخش اینترنشنال ایمیل زدیم و از وضعیت بخش فارسی که انتقاد کردیم ، البته بیشتر اعتراضی که داشتیم به خاطر غلط های نگارشی ، املایی و دید غیر حرفه ای نویسنده های سایت بود. واقعا بعضی مواقع مطلب ها رو که میخوندیم قشنگ احساس میکردیم فردی که اینو نوشته حتی یه بار هم بر نگشته متنش رو بخونه ، و این یه جورایی کیفیت و آبروی بخش اینترنشنال رو هم زیر سوال برده بود.
با این همه حیف که بسته شد، امید داشتم به جای بسته شدن با یه تیم دیگه به نحو بهتری پیش بره.

powerslave
22-02-2014, 00:57
واقعاً بهتر.
من تازه دو سه روز بود ازش استفاده میکردم. حالا شاید یه هفته. کلاً 3 تا کامنت دادم. تو هیچکدومش به کسی حتی نگفتم تو!! دوتاش پک شد.
اولیش که یه عکس گذاشته بودن که بعد از بازی منچستر سیتی و بارسلون کارکنای ورزشگاه اتحاد داشتن با جارو برقی های مخصوص چمن رو تمیز میکردن. یارو مقاله نوشته بود که چمن بلند نگه داشتن که بارسلون نتونه بازی کنه و بعد از بازی دارن کوته میکنن. انگار سیتی خودش با سانتر بازی میکنه. بعد از اینکه 4 خط نوشتم که آقا اینطوریه و ... تا فردا صبحش هم بود ولی پاک شد.

دومیش هم در یه حرکت هماهنگ یه مقاله یکیشون رفته بود در مورد مایلی کهن و بدیهاش و اشتباهاش نوشته بود و هی تاکید میکرد فلان و فلان تیم رو فرستادی پائین. 2 ساعت بعدش هم یه مصاحبه از علی دایی گذاشتن که همین حرف ها رو تکرا کرده بود (هماهنگی در حد المپیک) و یه عکس از مایلی کهن قبل از انقلاب گذاشته بود که روش نوشته بود University of california که آقای مهندس متالوژی گفته بود کسی که رو تیشرتش نوشته USA چطوری این حرف ها رو میزنه و لباس یه عده رو میپوشه.

من کامنت دادم که آقا اگه یکی یهخ اشتباهی هم کرده شما که نباید همون اشتباه رو تکرا کنی و آسمون و ریمون ببافی. اینها به هم ربط ندارن. تازه رو پیرهنش هم نوشته دانشگاه کالیفرنیا. اینم پاک شد.

خلاصه اینکه حقیقتاً تو همین یه هفته یا کمتر متوجه شدم که بدفرم ب هم مرتبط هستن و از چند تیم داخلی و خارجی حمایت میکنن.

از همۀ این بدتر کاربرا بودن. دیگه به خواهر و مادر همدیگه هم رحم نکرده بودن.

4umbaz
22-02-2014, 01:08
بعضیا میام میگن چون فحش زیاد بود چون سایت جانبدارانه بود همون بهتر که بسته شد...

حالا مگه جای شما رو تنگ میکرده که انقدر خوشحالی میکنید میتونید تو اون سایت نرید!!.. خوشحالم که مشکلات بعضیا حل شد...

اما دلیل خودم برای بسته شدن این سایت اینه که رو اصل خبر صفحه فیلترینگ ظاهر میشد و جلو خبر رو میگرفت

البته واسه همه نمیومد و خب یجورایی فکر کنم مسولین اصلی سایت بهشون برخورد و بخش فارسی رو تعطیل کردن

nw_nk
22-02-2014, 06:24
با اینکه مدیر گل فارسی عاشق سینه چاک ... بود و در فیس بوکش به بارسا و گواردیولا بد و بیراه می گفت
ولی فکر نمی کنم تعطیل شدن ربطی به طرفداری داشته باشه
کیفیت که افتضاج بود

Greedy
22-02-2014, 15:55
پژمان راهبر مدیر بخش فارسی گل کلا آدم ... بود . یعنی با هر شخص و موضوعی مشکل داشت صد تا مقاله و خبر بر علیهش ردیف میکرد
بخش نظراتش هم که دیگه میشد انواع فحش ها رو مثه نقل و نبات توش ببینی
ولی در کل بیشتر ناراحت شدم بابت بسته شدنش ... اکثر خبر ها رو از گل دنبال میکردم
دیروز بعد بازی پرسپولیس یهو خبر تعطیلی رو زدن رو سایت بعد چند سایت متن خبر عوض کردن آدرس یه سایت دیگه رو دادن بعد یکی دو ساعت کلا خبر پاک شد

soheilnouri
31-03-2014, 11:47
این سایت با فرمی بهتر به سایت isport.ir منتقل شد...

منم ستون نویس فوتبال ایتالیا هستم تو این سایت.

سهیل نوری پناه:n16:

Amirdb
31-03-2014, 11:54

نسخه موبایل نداره؟
مثل سایت گل

soheilnouri
10-04-2014, 09:39
چرا عزيزم داره..isport.ir

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

بردیا
10-04-2014, 13:47

پس اگه به مدیراشون دسترسی دارید بهشون بگید که فکری به حال بخش نظراتش بکنن بس که حال بهم زنه.
همه از سر جالیز پا میشن میان و فقط بهم فحش میدن.
اینجوری کاربری که نمیتونه جذب کنه هیچ،خیلی زود هیتلر هم میشه.
من که 3-4 بار رفتم بعد دیگه نرفتم تو سایتش

soheilnouri
10-04-2014, 13:53
حتما. واقعا منم مخالفم ولي اصل ازادي بيان چيز ستودنيه ولي ما جنشو نداريم!

Iloveu-ALL
10-04-2014, 14:47
حتما. واقعا منم مخالفم ولي اصل ازادي بيان چيز ستودنيه ولي ما جنشو نداريم!

آزادی بیان؟!!

واقعاً بهتر.
من تازه دو سه روز بود ازش استفاده میکردم. حالا شاید یه هفته. کلاً 3 تا کامنت دادم. تو هیچکدومش به کسی حتی نگفتم تو!! دوتاش پک شد.
اولیش که یه عکس گذاشته بودن که بعد از بازی منچستر سیتی و بارسلون کارکنای ورزشگاه اتحاد داشتن با جارو برقی های مخصوص چمن رو تمیز میکردن. یارو مقاله نوشته بود که چمن بلند نگه داشتن که بارسلون نتونه بازی کنه و بعد از بازی دارن کوته میکنن. انگار سیتی خودش با سانتر بازی میکنه. بعد از اینکه 4 خط نوشتم که آقا اینطوریه و ... تا فردا صبحش هم بود ولی پاک شد.

دومیش هم در یه حرکت هماهنگ یه مقاله یکیشون رفته بود در مورد مایلی کهن و بدیهاش و اشتباهاش نوشته بود و هی تاکید میکرد فلان و فلان تیم رو فرستادی پائین. 2 ساعت بعدش هم یه مصاحبه از علی دایی گذاشتن که همین حرف ها رو تکرا کرده بود (هماهنگی در حد المپیک) و یه عکس از مایلی کهن قبل از انقلاب گذاشته بود که روش نوشته بود University of california که آقای مهندس متالوژی گفته بود کسی که رو تیشرتش نوشته USA چطوری این حرف ها رو میزنه و لباس یه عده رو میپوشه.

من کامنت دادم که آقا اگه یکی یهخ اشتباهی هم کرده شما که نباید همون اشتباه رو تکرا کنی و آسمون و ریمون ببافی. اینها به هم ربط ندارن. تازه رو پیرهنش هم نوشته دانشگاه کالیفرنیا. اینم پاک شد.

خلاصه اینکه حقیقتاً تو همین یه هفته یا کمتر متوجه شدم که بدفرم ب هم مرتبط هستن و از چند تیم داخلی و خارجی حمایت میکنن.

از همۀ این بدتر کاربرا بودن. دیگه به خواهر و مادر همدیگه هم رحم نکرده بودن.

soheilnouri
10-04-2014, 14:54
اره درسته خيلي كاربرا فحش ميدن.ولي تو همه سايتهاي ورزشي دنيا هست اين كامنت زدن ولي اونا توهينن نميكنن..اما در خصوص جانبداري واقعا اينطوريم نيست.