ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : network profile چیه وچگونه میشه ایجادش کرد؟

siroosj
21-02-2014, 20:50
network profile چیه وچگونه میشه ایجادش کرد؟

smss.exe
21-02-2014, 22:22
سلام

این قضیه توی نسخه های اخیر ویندوز هستش. برای اینکه مشخص بشه چه شبکه ای چه تنظیماتی داشته باشه.
یعنی مثلا وقتی شما در زمان های مختلف در استفاده از ویندوز به 2 نوع شبکه ی متفاوت متصل میشید؛ مثلا یه شبکه ی خونه و یه شبکه ی اینترنت دانشگاه. حالا در نظر بگیرید که شما میتونید برای شبکه ی خونه تعریف کنید که بعد از اتصال مثلا قابلیت به اشتراک گذاری فایل و... فعال باشه که شما بتونید مثلا از این سیستم به سیستم دیگری که در منزل دارید بعد از ارتباط فایل هم جابجا کنید. و حالا مثلا برای شبکه ی اینترنت دانشگاه میتونید تعریف کنید که همین قضیه ی به اشتراک گذاری فایل ها غیر فعال باشه. چون مثلا شما فقط از اینترنت شبکه ی دانشگاه استفاده میکنید و نمیخواید که کسی به سیستم شما وصل بشه و فایل جابجا کنه.
این میشه یک Profile برای خونه که تنظیمات خودش رو داره و هر موقع که به اون شبکه وصل بشید خوش تنظیمات شبکه ویندوز رو روی اون حالت قرار میده. و همینطور میشه Profile برای شبکه ی اینترنت دانشگاه که هر موقع به اون شبکه متصل بشید اون تنظیمات رو اعمال میکنه.

البته کارایی که انجام میده خیلی باحال تر و یه کمی پیچیده تر از این حرفاست. ولی خب به صورت کلی و ساده دقیقا همین توضیحی بود که گفتم

siroosj
21-02-2014, 22:31
خب چطور میشه ایجادش کرد چون این خطا رو میده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

smss.exe
21-02-2014, 23:00
سلام

این موبایله که وصل کردید؟ برای چه کاری این پیغام رو میده؟
معمولا اگر به شبکه ای وصل بشید که تا حالا به اون وصل نشده باشید یه صفحه میاد و پیغام میده که نوع Profile رو باید انتخاب کنید.

مسیر تنظیمات Profile در ویندوز 8 و یا 8.1 در قسمت Control Panel و بعد قسمت Network and Sharing Center و بعد قسمت Change advanced sharing settings هستش.

siroosj
21-02-2014, 23:12
برای موبایل یا حتی تلویزیون این خطا رو میده میشه بیشتر راهنمایی کنید

smss.exe
21-02-2014, 23:13
سلام

یعنی چی؟ میخواید مثلا تلوزیون رو به سیستم وصل کنید که ویندوز 8 یا 8.1 داره؟

درباره ی کاری که میخواید بکنید بیشتر توضیح بدید

siroosj
21-02-2014, 23:17
سلام
میخوام led رو بشتاسه وبه صورت display ازش استفاده کنم

smss.exe
22-02-2014, 06:16
سلام

به این تاپیک یه سری بزنید؛ احتمالا مشکل حل میشه:

اگ جواب سوالتون رو تو اون تاپیک پیدا نکردید، لطفا بگید که از طریق Wi-Fi وصل میشید به تلوزیون یا کابل شبکه؛ و میخواید تصویر سیستم رو روی تلوزیون ببینید یا کار دیگه ای انجام بدید.

siroosj
22-02-2014, 10:55
از طریق wifi وصل میشم میخوام تصویر سیستم رو روی تلوزیون ببینیم!
من برای پخش روی تلویزیون مشکلی ندارم فقط میخوام همزمانکاری رو که انجام میدم به طور مثال بازی هم رو مانیتور وهم تلویزیون ببینم بدون اتصال به کابل چون led با سیستم فاصله داره تا جایم پیش میرم وسیستم اونو به عنوان display میشناسه فقط خطای بالا رومیده(windows doesnot have network profile for this devise(
وبعدش کاری نمیتوتم انجام بدم

smss.exe
22-02-2014, 11:07
از طریق wifi وصل میشم میخوام تصویر سیستم رو روی تلوزیون ببینیم!
من برای پخش روی تلویزیون مشکلی ندارم فقط میخوام همزمانکاری رو که انجام میدم به طور مثال بازی هم رو مانیتور وهم تلویزیون ببینم بدون اتصال به کابل چون led با سیستم فاصله داره تا جایم پیش میرم وسیستم اونو به عنوان display میشناسه فقط خطای بالا رومیده(windows doesnot have network profile for this devise(
وبعدش کاری نمیتوتم انجام بدم

سلام

این قابلیت باید توسط سیستم و تلوزیون پشتیبانی بشه. به این لینک نگاه کنید؛ مراحل کار رو هم گفته:

برای اینکه هر دو تصویر رو هم داشته باشید باید کلید های Win+P رو بزنید و از اون منوی باز شده گزینه ی Duplicate رو انتخاب کنید

siroosj
22-02-2014, 11:21
دوستاتون گفتن فقط laptop inetl این خاصیت رو داره قسمت my computer >network یه display دارم ولی در
Control Panel\Appearance and Personalization\Display\Screen Resolution فقط مانیتور رو نشون میده led رو نشون نمیده
این قابلیت توسط led پشتیبانی میشه

smss.exe
22-02-2014, 12:23
سلام

نه. توی اون قسمت که گفتید تنظیمات مربوط به صفحه ی نمایش و Resolution و... رو میشه انجام داد. باید طبق همون لینک که توی پست قبلی گفتم برید و مراحل رو به ترتیب انجام بدید.
فقط لپ تاپ اینتل که نمیشه گفت. این یه تکنولوژیه به نام Direct Wi-Fi و توی ویندوز 8 و 8.1 هم پشتیبانی میشه. فقط باید کارت شبکه ی Wireless لپ تاپ شما هم این رو پشتیبانی کنه.
اسم این تکنولوژی به صورت کلی به نام Miracast هست.

اگر پشتیبانی کنه میتونید از طریق LED تنظیمات مربوط به اون رو انجام بدید که وقتی با کارت شبکه ی Wireless بخواید بهش وصل بشید بتونید. بعد هنگام وصل شدن یه رمز از شما میپرسه که روی خود صفحه ی نمایش LED همون لحظه مینویسه. اون رو وارد می کنید و این ارتباط برقرا میشه؛ تقریبا مثل اینه که به یه Access Point وصل میشید. با این تفاوت که ویندوز خودش میفهمه که به LED وصل هستید و تنظیمات مربوط به اون رو هم میذاره که انجام بدید.
اگر نمیدونید که لپ تاپ شما هم این قابلیت رو داره، مدل دقیق لپ تاپ و مدل دقیق LED رو بگید من راهنماییتون کنم.

siroosj
22-02-2014, 13:02
سلام سیستم pc
ati 5570 hd
cpi intel e5550 2.8gh dual core
مدل مودممtplink td w8951nd
تلویزیون قابلیت wifi direct و miracast رو داره
از کجا بفهمم که pc قابلیت miracast رو داره

smss.exe
22-02-2014, 13:56
سلام سیستم pc
ati 5570 hd
cpi intel e5550 2.8gh dual core
مدل مودممtplink td w8951nd
تلویزیون قابلیت wifi direct و miracast رو داره
از کجا بفهمم که pc قابلیت miracast رو داره

سلام

شما کارت شبکه ی Wireless روی PC دارید؟
اگر دارید مدلشو بگید چک کنم؛ اگر هم ندارید که خب هیچی دیگه.
این قابلیت برای اتصال مستقیم یه کارت شبکه ی Wireless به تلوزیون LED ساخته شده. (البته فقط تلوزیون نیست. منظورم با توجه به کاری که شما میخواید انجام بدید بوده)

siroosj
22-02-2014, 17:50
نه متاسفانه ندارم یعنی با مودم wireless نمیشه این کارت شبکه چقدری هست؟

smss.exe
24-02-2014, 00:47
نه متاسفانه ندارم یعنی با مودم wireless نمیشه این کارت شبکه چقدری هست؟

سلام

باید کارت شبکه ای بخرید که این قابلت رو داشته باشه. هزینه هم بستگی به مدل و... داره. من لیستی از کارت شبکه هایی که این استاندارد رو پشتیبانی کنند پیدا نکردم. باید خودتون برید و مدل ها رو نگاه کنید.
اگر هم کارت شبکه اون مدلی گیر نیاوردید باید از دستگاه زیر استفاده کنید؛ تا اونجا که میدونم احتمالا توی ایران نیست: