مشاهده نسخه کامل
: آیا ویندوز لپ تاپ جدا از ویندوز های pc است ؟
Amin4All
21-02-2014, 20:20
سلام.
میخام رو یه لپ تاپ acer v3-571g ویندوز xp بریزم .
روی بوت رفتم و اجرا شد ولی به یه مرحله ای میرسه ارر میده .
قبلا هم رو یه لپ تاپ دیگه تست کرده بودم همین ارر رو داد .
ویندوز لپ تاپ باید مخصوص لپ تاپ باشه ؟
اگر اینطور هست یه ویندوز تست شده بهم معرفی کنید برای این مدل لپ تاپ .
acer v3-571g
سلام ویندوزی که قبلا روی لپ تاپت بود چی بود؟ معمولا ویندوز لپتاپ یا pc فرقی نمیکنه. اروری که میده چیه؟ ویندوزی که میخوای نصب کنی سرویس پک چنده؟ در ضمن ممکنه مشکل سخت افزاری هم داشته باشی.
V i r u s e r
21-02-2014, 20:32
سلام
خیر ربطی نداره
به احتمال زیاد ویندوز اکس پی به دلیل قدیمی بودن سخت افزار شما رو شناسایی نمی کنه و نمی تونه نصب بشه
Amin4All
21-02-2014, 20:35
ویندوزی که روی لپ تاپ هستش 7 هستش .
بوت اجرا میشه . قبل از اومدن مرحله فرمت ارر میده . میگه که ممکنه سخت افزاری باشه یا انتی ویروس و... ( دقیقا یادم نیست )
ویندوز xp sp3 pro vl + دو ویندوز دیگه رو تست کردم هر سه همینه .
سخت افزاری نیست لپ تاپ نو هستش .
Amin4All
21-02-2014, 20:43
پس ویندوز لپ تاپ و pc نداریم !
الان اینو دانلود میکنم ببینم چی میشه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] o f t 9 8 .ir/os/windows-xp/2467-Windows-XP-Professional-SP3-SATA-Driver.html
Amin4All
21-02-2014, 20:49
راستی نصب ویندوز روی لپ تاپ مثل pc هستش دیگه نه ؟
ترفند خاصی نداره که ؟
به نظر میرسه که لپ تاپ شما ویندوز xp رو ساپورت نمیکنه، پون اصلا درایوری هم براش توی سایتش نذاشته. شاید xp sp3 64 bit رو قبول کنه ولی با درایوراش مشکل خواهی داشت.
بايد يه ويندوزي دانلود كني كه درايورهاي ساتا رو هم تو خودش داشته باشه و الا نصب نميشه
مشکل شما از جای دیگه اس مادربورد های جدید قابلیتی به نام secure boot دارن باید اون رو غیر فعال کنید
برای این کار باید برید به بایوس و داخل تب secure و یه گزینه با مضمون delete pk key یا شبیه اون دقیق یادم نیست رو بزنید وبعد secure boot رو غیر فعال کنید و بعد دوباره بوت کنید
bijandarbari
21-02-2014, 21:32
تو بایوس یک قسمت هستش که نوع هارد رو انتخاب می کنی.
الان رو sata هستش.شما بزارش رو atapi یا ide مشکل حل میشه.
هر موقع خواستین ویندوز 7 نصب کنید دوباره باید اون گزینه رو به sata برگردونید.
پست بالا تایید میشه برای حل مشکل
یا باید ویندوز XP با درایور ساتا نصب کنید یا باید از داخل بایوس تغییراتی که گفته شد رو انجام بدید
مشکل از secure boot هستش من قبلا به همین مشکل خوردم هر سی دی که بگین امتحان کردم نشد یا بلو اسکرین میداد یا هارد رو نمیشناخت وقتی اون سکیور بوت رو غیر فعال کردم درست شد در ضمن این قابلیت فقط رو سوکت 1150 اینتل دیدم چند روز پیش هم و لپ تاپ g510 دوستم به همین مشکل برخوردیم که تا دیدم یادم اومد و درستش کردم
Amin4All
23-02-2014, 21:30
ممنون از همگی .
همون ویندوز جدید رو گرفتم و نصب کردم حل شد .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.