ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : انتخاب بین Sony KDL-42W804 و LG 47LA66100

sajjadsa
21-02-2014, 19:26
سلام
من بر اساس تلویزیون های موجود در شهرمون و بودجه ام میخوام یکی از این دو مدل رو بردارم. گفتم قبلش نظر شما رو بپرسم.

Sony KDL-42W804

LG 47LA66100

به نظرتون کدوم بهتره؟
تلویزیون سونی با 42 اینچ بهتره یا ال جی 47 اینچی؟ منظورم به لحاظ کیفیت هست نه اندازه.

bi poli
21-02-2014, 22:12
نظر من اینکه هر دوتا خوب نیستن. به حرف دوستام توجه نکن که میگن 804 عالیه. منم با یکی از دوستان انجمن که سوزنش روی 804 گیر کرده بود دیروز رفتیم بانه تا براش بخریم من خیلی بهش میگفتم که خوب نیست اما باور نداشت. اما وقتی این تلویزیون سونی رو کنار شارپ 840ایکس و فیلیپس 6008 روشن بود نظرش عوض شد وفیلیپسه رو انتخاب کرد. البته شارپه هم خوب بود و باید بگم از سونیه خیلی بالاتر بود. ولی اگه واقعا مجبوری بین این دوتا یکی رو انتخاب کنی سونیه سرتره. اما اگه اینچ هم برات مهمه الجیه هم خوبه.

m@jidgh
21-02-2014, 23:26
ممنون از شما منم مثل این دوستتون بودم ولی قید 804 رو زدم به خاطر اجرای تصاویر سریع
این مدل ها رو چند قیمت دادن بهتون ؟

sajjadsa
22-02-2014, 09:20
سونی 3.550
ال جی 3.400

bahram.
22-02-2014, 10:45
نظر من اینکه هر دوتا خوب نیستن. به حرف دوستام توجه نکن که میگن 804 عالیه. منم با یکی از دوستان انجمن که سوزنش روی 804 گیر کرده بود دیروز رفتیم بانه تا براش بخریم من خیلی بهش میگفتم که خوب نیست اما باور نداشت. اما وقتی این تلویزیون سونی رو کنار شارپ 840ایکس و فیلیپس 6008 روشن بود نظرش عوض شد وفیلیپسه رو انتخاب کرد. البته شارپه هم خوب بود و باید بگم از سونیه خیلی بالاتر بود. ولی اگه واقعا مجبوری بین این دوتا یکی رو انتخاب کنی سونیه سرتره. اما اگه اینچ هم برات مهمه الجیه هم خوبه.
سلام
اینچ شارپ و فیلیپس و قیمتاش رو محبت کنی ممنون میشم

M@SOUD64
22-02-2014, 12:38
سلام دوست عزیز در رابطه با خرید سونی W804 دریغ نکنید بسیار عالی هستش

aron110
22-02-2014, 14:48
سلام دوست عزیز در رابطه با خرید سونی W804 دریغ نکنید بسیار عالی هستش
من 5 شنبه 42 اینچشو بدون گارانتی از تهران، سونی مرکزی به قیمت 2.740 خریدم
در کل تو حد و اندازه اینهمه تعریفی که میکنن نیست ولی از ال جی و سامسونگ کمی تصویر زنده تری داره
ولی کیفیت صداش حرف نداره

sajjadsa
22-02-2014, 22:21
من همون سونی رو برداشتم و ازش خیلی راضیم. از لحاظ کیفیت تصویر و صدا به نظرم از برند های دیگه بهتر هست.
صدا خیلی شفاف و واضح هست و اون بمی ای رو که در سامسونگ ها تجربه کردم نداره. تنظیم رنگش هم به لطف موتور پردازش تصویر X.Reality Pro خیلی زنده و دوست داشتنیه.

اما نکته جالب که خیلی باهاش حال کردم این بود برخلاف چیزی که در مورد تلویزیون های سونی شنیده بودم این مدل نه تنها هارد اکسترنال NTFS منو شناسایی کرد بلکه تونستم فایل های MKV رو هم باهاش پخش کنم!
فقط هنوز وقت نکردم روی زیر نویس های فارسی با فرمت SRT وقت بذارم. وقتی تست کردم خبر میدم.

از راهنمایی دوستان هم ممنونم ...

mosicr77
23-02-2014, 19:55
در کل تو حد و اندازه اینهمه تعریفی که میکنن نیست ولی از ال جی و سامسونگ کمی تصویر زنده تری داره
ولی کیفیت صداش حرف نداره
داداش مبارک
شما نسبت به بودجه که واسش پرداختی مطمئن باش بهترین tv رو خریدی
به خوشی و شادی استفاده کنی

mosicr77
23-02-2014, 19:57
من همون سونی رو برداشتم و ازش خیلی راضیم. از لحاظ کیفیت تصویر و صدا به نظرم از برند های دیگه بهتر هست.
صدا خیلی شفاف و واضح هست و اون بمی ای رو که در سامسونگ ها تجربه کردم نداره. تنظیم رنگش هم به لطف موتور پردازش تصویر X.Reality Pro خیلی زنده و دوست داشتنیه.

اما نکته جالب که خیلی باهاش حال کردم این بود برخلاف چیزی که در مورد تلویزیون های سونی شنیده بودم این مدل نه تنها هارد اکسترنال NTFS منو شناسایی کرد بلکه تونستم فایل های MKV رو هم باهاش پخش کنم!
فقط هنوز وقت نکردم روی زیر نویس های فارسی با فرمت SRT وقت بذارم. وقتی تست کردم خبر میدم.

شما هم بهترین انتخاب رو کردی
مبارک و به شادی و خوشی استفاده کنید

iman5316
27-02-2014, 19:48
دیگه کاملا سر در گم شدم که آیا W804خوب هست یا نه!؟
راستی اگر TVخراب بشه احتمال گیر آوردن لوازم یدکی و تعمیر هر یک از برندهای مختلف مثه سونی، شارپ، فیلیپس، پاناسونیک، سامسونگ، ال جی، توشیبا و ... ؟؟؟:n13:

1580
27-03-2014, 02:23
ولی کیفیت صداش حرف نداره
سلام دوست عزیز من این سوالام رو از چندین نفر پرسیدم تا بالاخره یکی جواب بده امیدوارم شما جوابم رو بدید
میدونید چطور میشه ساعت کار کرد تلویزیون sony w804 و هم چنین hx850 رو چک کرد ممنون میشم دقیقا بگید از کدام منو و زیر منوها.
سوال دوم اینکه از کجا میشه شماره سریال یا بارکدی که با برچسب پشت tv و روی کارتون اون زده شده رو از توی منو های tv پیدا کرد که بشه با هم مقایسه کرد.
سوال سوم هم اینکه چرا توی این سری های w سونی بخصوص w800 که 400 هرتز هم هست وقتی یه مسابقه فوتبال رو میبینی موقعی که بازیکنها توپ رو بهم پاس میدن توپ یه حالت کشیدگی پشتش ایجاد میشه و تصویر توپ لرزش داره و اصلا واضح نیست طوری که خیلی تو ذوق میزنه ولی من همچین چیزی رو تو مدلهای الجی و سامسونگ ندیدم و توپ کاملا واضح بود و کشیدگیی پشت تصویر توپ ایجاد نمیشد. حالا نمیدونم این tv هایی که من تو فروشگاه دیدم مشکل داشتن یا نه واقعا اینطوره اگه میشه در مورد فوتبالهایی که شبکه 3 نمایش میده به دقت ببینید همچین چیزی هست یا نه؟ چون تو این فروشگاه ها نمیشه اینو چک کرد
ممنون میشم کمکی کنید

1580
27-03-2014, 02:23

سلام دوست عزیز من این سوالام رو از چندین نفر پرسیدم تا بالاخره یکی جواب بده امیدوارم شما جوابم رو بدید
میدونید چطور میشه ساعت کار کرد تلویزیون sony w804 و هم چنین hx850 رو چک کرد ممنون میشم دقیقا بگید از کدام منو و زیر منوها.
سوال دوم اینکه از کجا میشه شماره سریال یا بارکدی که با برچسب پشت tv و روی کارتون اون زده شده رو از توی منو های tv پیدا کرد که بشه با هم مقایسه کرد.
سوال سوم هم اینکه چرا توی این سری های w سونی بخصوص w800 که 400 هرتز هم هست وقتی یه مسابقه فوتبال رو میبینی موقعی که بازیکنها توپ رو بهم پاس میدن توپ یه حالت کشیدگی پشتش ایجاد میشه و تصویر توپ لرزش داره و اصلا واضح نیست طوری که خیلی تو ذوق میزنه ولی من همچین چیزی رو تو مدلهای الجی و سامسونگ ندیدم و توپ کاملا واضح بود و کشیدگیی پشت تصویر توپ ایجاد نمیشد. حالا نمیدونم این tv هایی که من تو فروشگاه دیدم مشکل داشتن یا نه واقعا اینطوره اگه میشه در مورد فوتبالهایی که شبکه 3 نمایش میده به دقت ببینید همچین چیزی هست یا نه؟ چون تو این فروشگاه ها نمیشه اینو چک کرد
ممنون میشم کمکی کنید

sajjadsa
01-04-2014, 10:19
سلام
راستش در مورد ساعت کارکرد خبر ندارم. اما در مورد سریال و غیره سونی یک منوی دم دستی گذاشته که راحت میتونید این اطلاعات رو به دست بیارید. کافیه روی کنترل Options رو بزنید و بعد برید به system information
در مورد کشیدگی توپ هم من باید بگم من هم باهاش فیلم FHD دیدم و هم فوتبال شبکه سه و غیره و همچین مشکلی رو تجربه نکردم. اتفاقا خیلی هم از تصاویر نرمش لذت میبرم.
احتمالا مربوط به تنظیمات motionflow بوده. اونی که توی فروشگاه دیدید احتمالا این مورد خاموش بوده. من روی smooth گذاشتم و کاملا جواب میده. فوتبال که هیچ صحنه های خیلی سریع تر از این رو هم کم نیاورد. من باهاش زیاد بازی میکنم و فیلم میبینم.
در ضمن برای اطلاعتون سری w800 به عنوان تلویزیون های رسمی برای جام جهانی برزیل معرفی شدن!