ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال برای خرید CPU و VGA با هزینه 3.000.000T

ForceX
21-02-2014, 14:44
با عرض سلام خدمت دوستان

من یه طراح گرافیک هستم که سه ساله مشغول به این کارم
در حال حاضر قصد خرید یک سیستم رو دارم
مهمترین سوالی که برام پیش اومده و نتونستم حتی با سرچ زیاد جواب درستی بگیرم

1)آیا پردازنده های AMD تو برنامه ای مثل Photoshop سریع تر از Intel عمل میکنند؟

2)کارت های گرافیک AMD برای طراحی بهتره یا Nvidia

مساله کمبودبودجه ندارم فقط امکان خریدکارتهای رندر Quadro یا FirePro رو ندارم برای CPU و VGA جمعا 3.000.000T هزینه میکنم

لطفا منو در این خصوص راهنمایی بفرمایید.
با تشکر

Ali*Reza
21-02-2014, 19:37
سلام.
بطور کلی نمیشه گفت ، بلکه باید با توجه به نوع کاربرد و در نظر گرفتن مشخصات باقی قطعات سیستم گفت که کدوم پلتفرم مناسبتر خواهد بود.
کاربردتون دقیقا چیه؟
صرفا برای فتوشاپ گرافیک خیلی اهمیتی نداره و بهتره که بیشتر تمرکز رو روی پردازنده و رم بکنین.
مشخصات باقی قطعاتتون چیه؟

SAWAL96
21-02-2014, 20:13
در مورد کارت گرافیک نمیشه درست نظر داد ون رقابتشون خیلی نزدیکه . ولی به دو دلیل AMD
1- کلا به ارزون و بصرفه بودن معروفه
2- NVidia ایران رو تحریم کرده واسه همین بجز قیمت بالا ممکنه در تهیه درایور ها در اینده دچار مشکل بشید .
در مورد CPU ولی اینتل بهتره . این نظر شخصیمه

Hessam 2
21-02-2014, 20:16
2- NVidia ایران رو تحریم کرده واسه همین بجز قیمت بالا ممکنه در تهیه درایور ها در اینده دچار مشکل بشید .

این موضوع ارتباطی به تحریم نداره. چون درایور کمپانی انویدیا یک نرم افزار رایگان هست که در تعامل با آدرس آی پی نیست و به صورت آنلاین هم نصب نمی شه تا آی پی های ایران رو بلاک کنه!

خود کشور ایران هم از اونجایی که سایت انویدیا براشون تحریم هست، لذا مرجع و منبع دریافتشون از سایر سایت های خارجی و دانلود نرم افزار در کشور های مختلف هست که در سرور های اونها آپلود شده و تحریم هم نیستن.

akpa
21-02-2014, 21:16
کارت های amd تقریبا ارزون تر هستن و سی پی های amdهم ارزون تر هستن اما معمولا قوی ترین cpu ها مال intell هستش
در مورد رقابت بین کارت گرافیک ها خبر ندارم

amir200812
21-02-2014, 21:44
با عرض سلام خدمت دوستان

من یه طراح گرافیک هستم که سه ساله مشغول به این کارم
در حال حاضر قصد خرید یک سیستم رو دارم
مهمترین سوالی که برام پیش اومده و نتونستم حتی با سرچ زیاد جواب درستی بگیرم

1)آیا پردازنده های AMD تو برنامه ای مثل Photoshop سریع تر از Intel عمل میکنند؟

2)کارت های گرافیک AMD برای طراحی بهتره یا Nvidia

مساله کمبودبودجه ندارم فقط امکان خریدکارتهای رندر Quadro یا FirePro رو ندارم برای CPU و VGA جمعا 3.000.000T هزینه میکنم

لطفا منو در این خصوص راهنمایی بفرمایید.
با تشکر

ببین برای فتوشاپ، گرافیک به هیچ عنوان مهم نیست!
یک بار تست کردن 1000 تا عکس بصورت خودکار ریسایز و ذخیره کردم! گرافیک زیر 1% لود شده بود ولی پردازنده تا 60% لود میشد...

برای طراحی با فتوشاپ، پردازنده بالاتر از Intel Core™ i5-4570 بقیمت حدود 590 تومن تقریبا بیهوده هست.
همراه با این، میتونید یک گرافیک متوسط رو به بالا بگیرید! مثلا ASUS HD7790 OC DCII 2GB حدود 600 تومن.
یا MSI GTX 650 Ti Boost با قیمت حدود 640 تومن! یا کارت های مشابه.
*این کارت ها هم برای کار شما خیلی قوی هستند و فقط برای این پیشنهاد دادم تا اگه روزی خواستید بازی کنید، کم نیاره...

akpa
21-02-2014, 22:03
یک بار تست کردن 1000 تا عکس بصورت خودکار ریسایز و ذخیره کردم! گرافیک زیر 1% لود شده بود ولی پردازنده تا 60% لود میشد...

برای طراحی با فتوشاپ، پردازنده بالاتر از Intel Core™ i5-4570 بقیمت حدود 590 تومن تقریبا بیهوده هست.
همراه با این، میتونید یک گرافیک متوسط رو به بالا بگیرید! مثلا ASUS HD7790 OC DCII 2GB حدود 600 تومن.
یا MSI GTX 650 Ti Boost با قیمت حدود 640 تومن! یا کارت های مشابه.
*این کارت ها هم برای کار شما خیلی قوی هستند و فقط برای این پیشنهاد دادم تا اگه روزی خواستید بازی کنید، کم نیاره...

برای فتوشاپ حق با شماس ولی نرم افزار های برداری(مثل 3d max) رو وقتی بخوای رندر بگیری از شتاب دهنده های سخت افزاری (gpu) استفاده میکنن

Stream
21-02-2014, 22:11

بله در ریسایز کردن کارت گرافیک تاثیری در فتوشاپ نداره ولی در خیلی از افکت ها بسیار موثر هست. قرار نیست از تجربه های ساده و کوچک قانون های کلی بسازیم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amir200812
21-02-2014, 22:52
بله در ریسایز کردن کارت گرافیک تاثیری در فتوشاپ نداره ولی در خیلی از افکت ها بسیار موثر هست. قرار نیست از تجربه های ساده و کوچک قانون های کلی بسازیم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Photoshop CS6 Extended
Basic System Requirements:
Windows
• Intel® Pentium® 4 or AMD Athlon® 64 processor
• Microsoft® Windows® XP* with Service Pack 3 or
Windows 7 with Service Pack 1
• 1GB of RAM
• 1GB of available hard-disk space for installation;
additional free space required during installation
(cannot install on removable flash storage devices)
• 1024x768 display (1280x800 recommended) with
16-bit color and 512MB of VRAM
• OpenGL 2.0–capable system
• DVD-ROM drive
• This software will not operate without activation.
Broadband Internet connection and registration
are required for software activation, validation of
subscriptions, and access to online services.†
Phone activation is not available.
* 3D features and some GPU-enabled features are not
supported on Windows XP.

این سیستم مورد نیاز برای Photoshop CS6 Extended هست!
ولی در توضیحات گفتند که Photoshop CS6 Extended امکان استفاده ار قدرت پردازش GPU رو هم داره و میتونه پردازش هارو سریعتر انجام بده!
من فکر نمیکنم برای این کار، گرافیکی قویتر از HD7790 یا GTX650ti Boost نیاز باشه!

*ولی اگه مورد بحث برنامه هایی مثل SpeedGrade ,After Effects, Premiere و... بود، نظرم کاملا متفاوت میشد! ولی مورد بحث فتوشاپ هست!

amir200812
21-02-2014, 22:53
برای فتوشاپ حق با شماس ولی نرم افزار های برداری(مثل 3d max) رو وقتی بخوای رندر بگیری از شتاب دهنده های سخت افزاری (gpu) استفاده میکنن

خوب کاربر عزیز هم برای فتوشاپ سوال کردند دیگه...

Stream
22-02-2014, 09:15
Photoshop CS6 Extended
Basic System Requirements:
Windows
• Intel® Pentium® 4 or AMD Athlon® 64 processor
• Microsoft® Windows® XP* with Service Pack 3 or
Windows 7 with Service Pack 1
• 1GB of RAM
• 1GB of available hard-disk space for installation;
additional free space required during installation
(cannot install on removable flash storage devices)
• 1024x768 display (1280x800 recommended) with
16-bit color and 512MB of VRAM
• OpenGL 2.0–capable system
• DVD-ROM drive
• This software will not operate without activation.
Broadband Internet connection and registration
are required for software activation, validation of
subscriptions, and access to online services.†
Phone activation is not available.
* 3D features and some GPU-enabled features are not
supported on Windows XP.

این سیستم مورد نیاز برای Photoshop CS6 Extended هست!
ولی در توضیحات گفتند که Photoshop CS6 Extended امکان استفاده ار قدرت پردازش GPU رو هم داره و میتونه پردازش هارو سریعتر انجام بده!
من فکر نمیکنم برای این کار، گرافیکی قویتر از HD7790 یا GTX650ti Boost نیاز باشه!

*ولی اگه مورد بحث برنامه هایی مثل SpeedGrade ,After Effects, Premiere و... بود، نظرم کاملا متفاوت میشد! ولی مورد بحث فتوشاپ هست!

در لینکی که دادم کل افکت هایی که برای GPU بهینه شدن وجود داره که در هر نسخه جدید افزایش پیدا می کنن و خیر، محدود کردن کارایی به یک رده خاص هم صحیح نیست و حتی در بعضی مواقع قوی ترین Quadro ها هم مورد نیازه. اینکه بگیم برای فتوشاپ گرافیک به هیچ عنوان مهم نیست توصیه اشتباهی است.

amir200812
22-02-2014, 10:22
در لینکی که دادم کل افکت هایی که برای GPU بهینه شدن وجود داره که در هر نسخه جدید افزایش پیدا می کنن و خیر، محدود کردن کارایی به یک رده خاص هم صحیح نیست و حتی در بعضی مواقع قوی ترین Quadro ها هم مورد نیازه. اینکه بگیم برای فتوشاپ گرافیک به هیچ عنوان مهم نیست توصیه اشتباهی است.

خوب عزیز منم HD7790 و GTX650ti Boost رو پیشنهاد دادم دیگه.

درضمن همین حالا با photoshop cs6 extended تست کردم.
روی عکسی با رزلوشن 560 مگا پیکسل (30000x18750)

چند تا هم از این افکت هایی که تو اون صفحه گفته شده رو هم انجام دادم.
گرافیک یک لحظه تا 29% لود شد (در حد کسری از ثانیه) و در بقیه موارد بین 0 تا 9 درصد در نوسان بود.
ولی پردازنده تا 25 30% لود میشد.

مهم تر از همه، 5GB از رم رو فتوشاپ گرفته بود.

i7-3770
GTX770 2GB

اگه فرض کنیم که GTX770 دو برابر از GTX650ti Boost قویتر باشه، بازم لود GPU از 20% بالاتر نمیره!

Stream
22-02-2014, 11:06
خوب عزیز منم HD7790 و GTX650ti Boost رو پیشنهاد دادم دیگه.

درضمن همین حالا با photoshop cs6 extended تست کردم.
روی عکسی با رزلوشن 560 مگا پیکسل (30000x18750)

چند تا هم از این افکت هایی که تو اون صفحه گفته شده رو هم انجام دادم.
گرافیک یک لحظه تا 29% لود شد (در حد کسری از ثانیه) و در بقیه موارد بین 0 تا 9 درصد در نوسان بود.
ولی پردازنده تا 25 30% لود میشد.

مهم تر از همه، 5GB از رم رو فتوشاپ گرفته بود.

i7-3770
GTX770 2GB

اگه فرض کنیم که GTX770 دو برابر از GTX650ti Boost قویتر باشه، بازم لود GPU از 20% بالاتر نمیره!

ببینید دوست عزیز حرف کلی زدن با پیشنهاد یک قطعه فرق می کنه. شما در ابتدا قانون کلی پیچیدید که گرافیک اصلا برای فتوشاپ مهم نیست و اساسش رو هم اون تست ریسایز خودتون بیان کردید، الان هم دارید قانون کلی می پیچید و میگید مهمه ولی قوی تر از فلان قطعه فرقی نمی کنه. برای خیلی از تست ها درسته تفاوتی بین GTX 650 و Titan هم نیست (و من پیشنهاد کارت های این رده متوسط رو مناسب می دونم برای همچین سیستمی) ولی قانون کلی پیچیدن برای این موارد صحیح نیست. به علاوه قبل از اینکه خودتون شروع به بنچمارک گیری و قانون سازی از نتایجتون بکنید یکم با اصول حرفه ای تست و بنچمارک آشنا بشید. بنچمارک گرفتن کار تخصصیه و همینطوری تست کردن نیست.

amir200812
22-02-2014, 12:37
ببینید دوست عزیز حرف کلی زدن با پیشنهاد یک قطعه فرق می کنه. شما در ابتدا قانون کلی پیچیدید که گرافیک اصلا برای فتوشاپ مهم نیست و اساسش رو هم اون تست ریسایز خودتون بیان کردید، الان هم دارید قانون کلی می پیچید و میگید مهمه ولی قوی تر از فلان قطعه فرقی نمی کنه. برای خیلی از تست ها درسته تفاوتی بین GTX 650 و Titan هم نیست (و من پیشنهاد کارت های این رده متوسط رو مناسب می دونم برای همچین سیستمی) ولی قانون کلی پیچیدن برای این موارد صحیح نیست. به علاوه قبل از اینکه خودتون شروع به بنچمارک گیری و قانون سازی از نتایجتون بکنید یکم با اصول حرفه ای تست و بنچمارک آشنا بشید. بنچمارک گرفتن کار تخصصیه و همینطوری تست کردن نیست.

من کاری با بنچمارک و اینا ندارم که!
شما گفتید فلان افکت ها از gpu استفاده میکنن، منم تست کردم دیدم 5% از gpu استفاده کرد و 30% از cpu !
بنظر شما اگه فلان بنچمارک کار حرفه ای بگه نه، gpu تا 90% لود میشه، باید قبولش کرد؟ خوب خودم تست میکنم میبینم GPU چندان درگیر نمیشه...
شنیدن، کی بود مانند دیدن؟
(این بالایی تیکه هست که انداختم:n02:)

درضمن در تستی که برای ریسایز انجام داده بودم کلا درگیر نبود!
ولی بعد از اینکه شما فرمودید این افکت ها از Gpu هم استفاده میکنن، باز تست کردم و این نتیجه رو گرفتم!
درضمن اینم در نظر بگیرید که کاربر محترم چقدر احتمالش هست با تصویری با رزلوشن 560 مگاپیکسل کار کنه؟

_LOVE_CODER_
22-02-2014, 17:53
شما باید نوع مادربوردی که انتخاب کردید رو ذکر کنید
که بشه روش مدل سی پی یو رو پیشنهاد داد

ForceX
22-02-2014, 18:48
سلام مجدد با تشکر فراوان از دوستان عزیز که زحمت کشیدن و پاسخگوی من بودند

اول از همه این نکته رو مطرح کنم که همونطور که مطلعید همین نرم افزار فتوشاپ الان چند سالی هست که وارد معقوله 3d هم شده و من نمیتونم تو این محیط با سیستم فعلیم کار کنم علاوه بر اینها بنده مدتی هم هست کلا وارد معلقوله هنر دیجیتال سه بعدی با Max و cinema 4d شدم که متاسفانه بدلیل افت سیستم سرخورده شدم و در حال حاضر با 5 نرم افزار طراحی کار میکنم

سایر قطعاتی که انتخاب کردم با مشورت حسام عزیز به شرح زیره

CPU:4770k
M.B:GA-UD4H
RAM:2X8 G.SKILL 2666
SSD:ADATA SX910 128GB

من اصلا یک گیمر نیستم علاقه شخصیم به بازی بسیار کمه شاید در 6 ماه یک بازی رو فقط تست کنم برای چند روز و غیر از این سراغ گیم نمیرم چون فرصتم ایجاب نمیکنه که این کارو بکنم

من تنها و مختص فقط فتوشاپ کار نمیکنم پس پردازنده من جاهای دیگه بیشتر میتونه درگیر بشه

من تنها مساله ای که برام مطرح بودن همین مساله پردازش گرافبکی با cpu بود چیزی که من تو سایت ها غیر ایرانی دیدم نشون از برتری ای ام دی در نرم افزاری مثل فتوشاپ بود ولی در عوض تو مکس اینل حرفی برای گفتن نمیذاشت
نظر شخصیم رو اینتل هست اگر بخوام کلی به سایر برنامه ها نگاه کنم