ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : داشتن 2 هارد در کنار هم بدون نیاز به تغییر ویندوز ؟!

bbp
21-02-2014, 14:11
سلام دوستان ، من یه هارد 250 دارم و میخوام یه هارد 2 ترا اینترنال هم بخرم ! سوال من اینه که میتونم با نصب هارد جدید و روشن کردن کامپیوتر بدون نیاز به تعویض ویندوز از فضای هارد 2 ترای جدید به ساید درایو های این هارد منتقل کنم و ضرفیتشون رو بالا ببرم ؟ مثلا 200 گیگ از هارد جدید 2 ترا رو به درایو C که ویندوز باشه بدم ، آیا این امکان وجود داره با برنامه هایی مثل PARAGON این کار رو انجام بدم یا حتما باید ویندوز عوض کنم و بعد پارتیشن بندی کنم ؟ حقیقتا کلی برنامه و دم و دستگاه دارم تو درایو ویندوز که تعویض یکمی برام مشکله

ata.royalfalcon
21-02-2014, 14:24
سلام دوستان ، من یه هارد 250 دارم و میخوام یه هارد 2 ترا اینترنال هم بخرم ! سوال من اینه که میتونم با نصب هارد جدید و روشن کردن کامپیوتر بدون نیاز به تعویض ویندوز از فضای هارد 2 ترای جدید به ساید درایو های این هارد منتقل کنم و ضرفیتشون رو بالا ببرم ؟ مثلا 200 گیگ از هارد جدید 2 ترا رو به درایو C که ویندوز باشه بدم ، آیا این امکان وجود داره با برنامه هایی مثل PARAGON این کار رو انجام بدم یا حتما باید ویندوز عوض کنم و بعد پارتیشن بندی کنم ؟ حقیقتا کلی برنامه و دم و دستگاه دارم تو درایو ویندوز که تعویض یکمی برام مشکله

سلام .

تنها زمانی میتونید فضای هارد دیسک قدیمی (که ویندوز بر روی آن نصب هست) و جدید را باهم ترکیب کنید که مادربردتان یکی از انواع RAID را پشتیبانی کند . مثلاً RAID0 و یا حتی JBOD . در اینصورت سیستم عامل فقط یک هارد دیسک میبیند که میتونید آنرا پارتیشن بندی کنید . غیر از این راهی نیست که بتونید قسمتی از فضای هارد دیسک جدید را به هارد دیسک قدیمی بدهید آنهم بدون تعویض ویندوز .

bbp
22-02-2014, 14:35
سلام ممنون ... مادر برد من ASUS P8P67 بدون هیچ پسوندی و مدل خاصی هست...آیا این امکان درش وجود داره ؟

ata.royalfalcon
22-02-2014, 16:51
سلام ممنون ... مادر برد من ASUS P8P67 بدون هیچ پسوندی و مدل خاصی هست...آیا این امکان درش وجود داره ؟
سلام .

كانكتورهاي SATA كه مربوط به چيپست Intel P67 هستند از RAID 0, 1, 5, 10 پشتيباني ميكند ، متاسفانه JBOD هم ندارد كه فضاي كليه هارد ديسكها را باهم تركيب كنيد . اگر از RAID0 هم استفاده كنيد حداكثر 500GB فضا خواهيد داشت (250*2=500) . RAID 5 , 10 هم در صورتي كارآمد و كاربردي هست كه تعداد بيشتري هارد ديسك داشته باشيد . در فكر نميكنم راهي وجود داشته باشه كه بتونيد فضاي ايندو هارد را با يكديگر تركيب كنيد مگر اينكه يك كارت RAIDـي بخريد كه JBOD هم داشته باشه .

bbp
22-02-2014, 19:05
نه آقا چه کاریه :n01:....فوقش یه تعویض ویندوزه و پارتیشن بندی و این هارد 250 رو میکنم یه درایو برای ویندوز و اون 2 ترا رو میزارم برای دیتا ها ! فقط یک سوال باقی میمونه ... اینکه مشکل خاصی پس از نصب هارد جدید و بالا اومدن ویندوز فعلیم که پیش نمیاد ؟

ata.royalfalcon
22-02-2014, 20:26
نه آقا چه کاریه :n01:....فوقش یه تعویض ویندوزه و پارتیشن بندی و این هارد 250 رو میکنم یه درایو برای ویندوز و اون 2 ترا رو میزارم برای دیتا ها ! فقط یک سوال باقی میمونه ... اینکه مشکل خاصی پس از نصب هارد جدید و بالا اومدن ویندوز فعلیم که پیش نمیاد ؟

مشکلی نخواهید داشت ، فقط از بایوس گزینه اول بوت را روی هاردی که ویندوز نصب میکنید تنظیم کنید .

mohammadi_4u
22-02-2014, 21:51
پارتیشن ویندوز فعلی رو از طریق بوت اکرونیس کپی بگیرید تو هارد دو ترا سپس هارد 250 رو یک پارتیشن کنید و از گزینه کپی پارتیشن ویندوزو برگردونید به سایز جدید[250] بعد سیستم رو روشن کنید.اب از اب تکون نخورده سیستم سرجاشه.
چندصد بار این کارو انجام دادم با هاردهام .فقط گاهی با تغییر اساسی در سیستم ویندوز بالا نمیاد وبرا هارد و گرافیک و .. مشکلی نیست.:)
اموزشش فکر کنم توسط جناب جعفریان (jafarian) تو سایت بود.

Tapatalk

bbp
22-02-2014, 22:33
مرسی دوست عزیز اگه این کار عملی بشه که همونطوری که اشاره کردید احتمالش زیاده که بشه خیلی خوبه و عملا دردسر ویندوز عوض کردن و نصب اپلیکیشن ها و سایر قضایا از سرم باز میشه...حالا فردا احتمالا نصبت به خرید هارد اقدام میکنم و باز سوالی داشتم از شما عزیزان اهل فن میپرسم...راستی نظرتون راجع به هارد Western Digital - SATA 3 - 2 TeraByte / 64mb buffer / Green ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چی هست ؟؟؟ و یک سوال دیگه که شاید خیلی به اینجا مربوط نشه اما ممنون میشم اینم بگید ... من 2 تا رم 2 گیگ Adata سری گیمش رو دارم و کار 3دی و گرافیکی انجام میدم که خیلی موقع ها که کارم سنگین میشه کمبود فضای بیشتر رم واقعا حس میشه ! آیا میتونم یه همچین رمی بخرم و در کنار اون 4 گیگ بدون مشکل استفاده کنم ؟؟ CORSAIR - 8GB - 1600 در برنامه آتی هم اور کلاک 2500k رو دارم :n01:

ata.royalfalcon
22-02-2014, 22:52
مرسی دوست عزیز اگه این کار عملی بشه که همونطوری که اشاره کردید احتمالش زیاده که بشه خیلی خوبه و عملا دردسر ویندوز عوض کردن و نصب اپلیکیشن ها و سایر قضایا از سرم باز میشه...حالا فردا احتمالا نصبت به خرید هارد اقدام میکنم و باز سوالی داشتم از شما عزیزان اهل فن میپرسم...راستی نظرتون راجع به هارد Western Digital - SATA 3 - 2 TeraByte / 64mb buffer / Green ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چی هست ؟؟؟ و یک سوال دیگه که شاید خیلی به اینجا مربوط نشه اما ممنون میشم اینم بگید ... من 2 تا رم 2 گیگ Adata سری گیمش رو دارم و کار 3دی و گرافیکی انجام میدم که خیلی موقع ها که کارم سنگین میشه کمبود فضای بیشتر رم واقعا حس میشه ! آیا میتونم یه همچین رمی بخرم و در کنار اون 4 گیگ بدون مشکل استفاده کنم ؟؟ CORSAIR - 8GB - 1600 در برنامه آتی هم اور کلاک 2500k رو دارم :n01:

اگر به هارد دیسک پرسرعتی نیاز دارید بهتر هست که Seagate Barracuda 7200.14 ST2000DM001 را بخرید . مدلی که انتخاب کردید سرعت بالایی ندارد ولی برای آرشیو دیتا کاملاً مناسب هست .

bbp
24-02-2014, 13:59
سلام دوستان ، من هارد جدید رو امروز نصب کردم...الان هم وصل هست چطوری با ویندوزم که رو هارد 250 هست با برنامه paragone پارتیشن بسازم ؟ میشه دستور کار رو بگید ...ممنون

ata.royalfalcon
24-02-2014, 14:22
سلام دوستان ، من هارد جدید رو امروز نصب کردم...الان هم وصل هست چطوری با ویندوزم که رو هارد 250 هست با برنامه paragone پارتیشن بسازم ؟ میشه دستور کار رو بگید ...ممنون

سلام .

چه مدلي خريديد ؟ :n01:

نياز به نصب برنامه خاصي نيست . از طريق Disk management ويندوز هم ميتونيد هارد را initialized و سپس پارتيشن بندي كنيد . تاپيك زير را بخونيد و از قسمت هشتم پست اول اقدام كنيد .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

bbp
24-02-2014, 15:05
سلام ، ممنون درست شد... همون هارد وسترن رو خریدم...ممنون از شما دوستان عزیز که راهنماییم کردید