ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کدام تلویزیون بهتر است؟ چرا؟

sajjadsa
21-02-2014, 00:04
سلام
من بر اساس تلویزیون های موجود در شهرمون و بودجه ام میخوام یکی از این دو مدل رو بردارم. گفتم قبلش نظر شما رو بپرسم.

Sony KDL-42W804

LG 47LA66100

به نظرتون کدوم بهتره؟
تلویزیون سونی با 42 اینچ بهتره یا ال جی 47 اینچی؟ منظورم به لحاظ کیفیت هست نه اندازه.

matinpour
21-02-2014, 16:48
سلام
من بر اساس تلویزیون های موجود در شهرمون و بودجه ام میخوام یکی از این دو مدل رو بردارم. گفتم قبلش نظر شما رو بپرسم.

Sony KDL-42W804

LG 47LA66100

به نظرتون کدوم بهتره؟
تلویزیون سونی با 42 اینچ بهتره یا ال جی 47 اینچی؟ منظورم به لحاظ کیفیت هست نه اندازه.

دوست عزیز
برای مشاوره و اطلاعات کامل به اینجا بروید جواب سوالات تان را خواهید گرفت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

alilosting
22-02-2014, 14:51
سلام

Sony KDL-42W804

LG 47LA66100

به نظرتون کدوم بهتره؟
به نظر من مدل سونی رو بردار. من به شخصه از کیفیت تصویر تلویزیونهای LG خوشم نمیاد چون پنلشون آیینه ای هست و بازتاب نور داره. توی دموی فروشگاهشونم که بری و دقت کنی میبینی که همون نور فروشگاه رو بدجور منعکس میکنه و چشم رو اذیت میکنه. البته این انعکاس نورش بخاطر جنس پنلی است که در تلویزیون استفاده شده و چون پنل ضدضربه ای هست اینجوری ساخته شده. از نظر ضدضربه بودن پنل خب خوبه ولی من به شخصه اصلا" از کیفیت تصویرش به دلیل بازتاب نور خوشم نمیاد.