مشاهده نسخه کامل
: سیستم کامل خانگی تا یک میلیون
pedramgolchin
20-02-2014, 02:29
سلام دوستان
من فردا قصد دارم برم تهران و یه سیستم کامل با یک میلیون بودجه خریداری کنم
خیلی بازی خفن نمیخوام اجرا کنم روی اون ، چون ایکس باکس دارم، بیشتر جهت فیلم دیدن و موزیک
ممنونم
Sent from my C5303 using Tapatalk
pedramgolchin
20-02-2014, 09:49
دوستان لطفا کمک کنید، اومدم خرید ولی هیچکس پیشنهادی نداده، چه قطعاتی بخرم؟ :-(
سلام . اگه منظورتون از سیستم کیس و مانیتور بود من این رو بهتون پیشنهاد میکنم . کارت گرافیک Amd Radeon 5450 و cpu intel pentium 2020 و ۲ گیگابایت Ram . یک هارد 500 ترجیحا از شرکت W.D یا Seagate . و یک پاور 400 تا 500 وات ترجیحا از شرکت های Corsair یا Seasonic یا Antec ضمنا از خرید پاور های ارزان قیمت و زیر 90 هزار تومن خود داری کنید .دقت کنید که این Case در گرون ترین حالت زیر 750 هزار تومان قیمتش میشه . توجه کنید که بهتون گرون نفروشن . و اگر منظورتون از 1 میلیون فقط کیس بود . میتونین واسه ارتقا Cpu pentium 2030 یا اگه بهتر بخواین Intel core i 3 3210
موفق باشین.
pedramgolchin
20-02-2014, 11:55
سلام . اگه منظورتون از سیستم کیس و مانیتور بود من این رو بهتون پیشنهاد میکنم . کارت گرافیک Amd Radeon 5450 و cpu intel pentium 2020 و ۲ گیگابایت Ram . یک هارد 500 ترجیحا از شرکت W.D یا Seagate . و یک پاور 400 تا 500 وات ترجیحا از شرکت های Corsair یا Seasonic یا Antec ضمنا از خرید پاور های ارزان قیمت و زیر 90 هزار تومن خود داری کنید .دقت کنید که این Case در گرون ترین حالت زیر 750 هزار تومان قیمتش میشه . توجه کنید که بهتون گرون نفروشن . و اگر منظورتون از 1 میلیون فقط کیس بود . میتونین واسه ارتقا Cpu pentium 2030 یا اگه بهتر بخواین Intel core i 3 3210
موفق باشین.
مرسی عزیزم
من کیس بهمراه السیدی میخام، حالا السیدی چی بخرم و آیا امکان داره گرافیک پایینتر باشه تا کیبورد و موس و اسپیکر هم بتونم بگیرم؟
اون کارت گرافیک که نوشتم قیمتش زیر ۱۰۰ تومنه و خیلی بصرفه هستش. بهتره اون رو نگه داری و اگر فکر میکنین کارت گرافیک فقط برای بازیه . اینطور نیست.کارت گرافیک ضعیف توی خیلی از کار ها گریه کامپیوتر رو در میاره ( از جمله فیلم دیدن) . واسه ارزون کردن سیستمتون پیشنهاد میکنم بجای اون
Intel Celeron G1610 رو بخرید که 95 تا 110 تومن قیمتشه الان . همچنین میتونین برای کاهش قیمت سیستم Ram رو به 1 گیگابایت کاهش بدین یا هارد با حافظه کمتر بگیرین. با این وجود میشه Case رو با چیزی حدود 650 یا کمتر بست . که به راحتی میتونین ال سی دی و کیبورد و دستگاه صوتی رو با زیر ۱ تومن تکمیل کنید .
1- از فروشنده نخواین براتون سیستم زیر 1 میلیون ببنده . چون در اون صورت خیلی راحت میتونن سیستمی با کیفیت خیلی بد یراتون ببندن و با این قیمت بفروشن . حتما قبل از رفتن به خرید از اجناسی که میخواین بگیرین و قیمتشون اطلاع داشته باشین.
2- داشتن یه مادر بورد خیلی قدیمی باعث ایجاد مشکلات متعدد در اینده میشه . برای همین این cpu G1610 رو بهتون گفتم . اگر اینو بگیرین مطمعنی میشین که مادر بوردتون خیلی قدیمی نیست. البته جدید بودن به معنای گرون بودن نیست .
msi h61m-p25
g1610
2gb ram super talent black
hdd 500 seagate
dvdrw
power 650 tsco
case tsco
led 19 xvision
1میلیون و 40 هزار تومان
vahid-suarez
20-02-2014, 22:19
به نظر من لپ تاپ يا تبلت بگير ! تازه خيلي راحت قابل حمل هستن !
لپ تاپ تو اين رنج قيمت acer aspire E1-571 با كانفيگ :
CPU : Intel Core i3 3120M
RAM : 2GB
VGA : Intel 4000
گزينه خوبيه ! قيمتشم حدود ١/١٢٥/٠٠٠ !!!
تبلت هم كه گزينه زياده ولي خوب تو اين رنج قيمت samsung note 8.0 گزينه خوبي هست ! قيمتشم حدود ١/٠٧٠/٠٠٠ !!!
البته چون كاربرد خاصي با سيستم نداريد تبلت و لپ تاپ پيشنهاد دادم !
Ali*Reza
21-02-2014, 19:29
چون بودجتون خیلی محدود هست برای سیستم کامل ، پیشنهاد میکنم به فکر خرید قطعات کارکرده و دست دوم باشین.
البته سیستم پیشنهاد شده در پست ششم تقریبا مناسبه و حداقل و پایینترین سیستمی هست که میشه بست !
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.