PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چارتار - باران تویی

Kurosh
20-02-2014, 00:59
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چارتار - باران تویی
بهمن 1392

در این تاپیک می‌تونید بهترین آهنگ این آلبوم رو انتخاب کنید و به این سوالات پاسخ بدید:

1. ضعیف ترین آهنگ آلبوم کدام است؟
2. بهترین شعر، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
3. بهترین تنظیم، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
4. بهترین موسیقی، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
5. نسبت به آثار قبلی خواننده پیشرفت بود یا پسرفت؟

نظرسنجی بعد از 30 روز توسط مدیران انجمن موسیقی بسته و تاپیک قفل میشه ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

alone-boy
20-02-2014, 10:59
واقعا خوب بود بهترین آلبوم چند وقت اخیر، معمولا وقتی صحبت تلفیق موسیقی سنتی و مدرن میشد نتیجه کار اصلا خوب در نمیومد، ولی این آلبوم عالی بود.
پیشنهاد میکنم همه تهیش کنن:n12:

MOHAMMAD2010
20-02-2014, 11:04
یکی از بهترین آلبوم های سال 92

Legend
20-02-2014, 11:06
خیلی عالی شده . . تمام انتظاراتم رو برآورده کرد . .

هر 4 عنصر ( تنظیم - شعر - ملودی - صدا ) ترانه ها بسیار خوب و هماهنگ دراومده . .

از بین 7 آهنگ جدید آلبوم بخوام انتخاب کنم . . از " آشوبم " و مخصوصا شعر " زن دیوانه " خیلی خوشم اومد . .:n12:

خسته نباشید و آرزوی موفقیت برای این گروه فوق العاده :n12:

کجا می روی کمی بمان عشـق . .

زمینم نزن از آسمان عشــق . .

بیا به باران تکیه کن قدم قدم این پرسه را . .

بیا بگیر از چهره ام غم و شب و تب هر سه را . .

مرا به طوفان داده ای خودت کجایی . .

Greedy
21-02-2014, 13:21
آلبوم خیلی خوبی از کار در اومده
بعد از آلبوم فوق العاده آقای بنفش از گروه پالت یه آلبوم خوب دیگه در ژانر تلفیقی شنیدیم

ولی یه چیز عجیب اینه که آشنایی من با این گروه از صدا و سیمای میلی بود :n09: فرض کن صدا و سیمایی که کلا توش موسیقی حرومه یه موسیقی خوب پخش شد و با این گروه آشنا کرد منو که البته برای اولین و آخرین بار هم اتفاق افتاده :دی آهنگ در حسرت ماه رو تو برنامه رادیو هفت اتفاقی شنیدم خیلی خوشم اومد و فرداش از اینترنت دانلود کردم و کارهای بعدیشون هم خیلی خوب از آب در اومد
بگذریم ...
همه اهنگ ها رو دوست داشتم :n12:

SIMON137
21-02-2014, 14:31
آلبوم خیلی خوبی از کار در اومده
بعد از آلبوم فوق العاده آقای بنفش از گروه پالت یه آلبوم خوب دیگه در ژانر تلفیقی شنیدیم

ولی یه چیز عجیب اینه که آشنایی من با این گروه از صدا و سیمای میلی بود :n09: فرض کن صدا و سیمایی که کلا توش موسیقی حرومه یه موسیقی خوب پخش شد و با این گروه آشنا کرد منو که البته برای اولین و آخرین بار هم اتفاق افتاده :دی آهنگ در حسرت ماه رو تو برنامه رادیو هفت اتفاقی شنیدم خیلی خوشم اومد و فرداش از اینترنت دانلود کردم و کارهای بعدیشون هم خیلی خوب از آب در اومد
بگذریم ...
همه اهنگ ها رو دوست داشتم :n12:

البته رادیو 7 یکمی بگی نگی حسابش اندکی از سیمای ملی جداست :n02:

واقعا کاور آلبوم برازنده گروهه ، هر چهار نفر به بهترین نحو کارشونو انجام دادن مخصوصا احسان حائری عزیز :n12:

تمامی آهنگ ها زیبان و هرکدوم حس و حال خودشونو دارن

واقعا آلبوم جذابی بود ، به انتظارش می ارزید ...

mestry
22-02-2014, 17:13
آلبوم بسیار زیبایی شده. تنظیم های الکترونیک آهنگا تمیز در اومدن، وکال ها هم که دیگه بهتر...
فعلاً یه دور آلبوم رو شنیدم، بطور کلی نمرم واسه این آلبوم 8.5 / 10 هست، اما بازم باید بیشتر گوش بدم !!!

:n01:

Kurosh
23-02-2014, 02:34
انتظارش رو داشتم که با آلبوم خوبی طرف باشم، اما نه دیگه در این حد!
کارشون واقعاً حرف نداره
آهنگ ها، تنظیم ها، اشعار، صدا
همگی در سطح فوق العاده ای قرار داره
تازه اینها رو با یکی دو بار گوش دادن دارم میگم، کم کم ابعاد تازه ای هم از آهنگا کشف می کنم ...

تو این سبک وکال و موسیقی الان دنگ شو، پالت و چارتار دارن خیلی خوب فعالیت می کنن
ولی به اعتقاد من چارتار کیفیت کاراش یه سر و گردن از همه اینها بالاتر بود

دوستانی که هنوز آلبوم رو نگرفتن شک نکنن در خریدش

پ.ن: کاور عالیه ... همچنین سایر کاورهای آلبوم و فونت‌ها ...
پ.ن 2: تیزر هم خیلی خوب بود ... با حضور مهناز افشار و کارگردانی کیوان علیمحمدی و امید بنکدار (کارگردانان شبانه روز)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](Baran%20Toye%20Album)-[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پ.ن 3: واقعاً حیفه که این آلبوم مهجور بمونه ... کاش همه بشنون و همه نظر بدن در موردش ...

moraddad
24-02-2014, 18:23
چقــــد خوبن اینا !

آهنگ متوسط هم نداشت حتی این آلبوم . همه خوب یا عالی ... شعرا و تنظیما فوووق العادست ! آرمان گرشاسبی هم که عشقه ! :n12:

من این 3 تا رو خیلی بیشتر گوش میدم :
زن دیوانه :n12: ، کلاغ ، آشوبم .

VAHID
24-02-2014, 18:48
سالی یه البوم ایرانی هم گوش نمیدم :n02:

چند تا از اهنگاشو گوش دادم بسیار زیباست :»

باران تویی... :n28:

aazp
26-02-2014, 12:36
البته چارتار به هیچ عنوان با دنگ شو و پالت قابل مقایسه نیست و مثل اونها نمیشه خیلی هم موسیقیشون رو تلفیقی دونست. ساز زنده به ندرت توی قطعات مورد استفاده قرار گرفته و موسیقی کاملا الکترونیک هست اما شعرها و تحریرهای خواننده هست که فضاش به موسیقی سنتی ایرانی نزدیک هستش و تلفیق رو اینجا هست که میتونیم ببینیم. صدای آرمان گرشاسبی با این که کاملا برای موسیقی سنتی مناسب هست اما به شدت روی تنظیم های الکترونیک دل نشین شده. خیلی خوبه که موسیقی گروهی با این کیفیت بالا داره توی ایران رونق پیدا میکنه و ما رو از دست درصد زیادی از خواننده های پاپ بی ایده و خلاقی (غیر از محسن چاوشی عزیز و بعضی از شاگردان زنده یاد بابک بیات و کمی تا قسمتی رضا یزدانی) خلاص میکنه

Gilopa
26-02-2014, 13:13
بچه ها آلبوم چند تا آهنگ داره ؟ اومدیم کار زشت دانلود رو انجام بدیم تو سایتا متوجه شدم اکثرا 3 آهنگست آلبوم در حالی که یکی از دوستان اینجا نوشته 7 تا ..

aazp
26-02-2014, 13:25
بچه ها آلبوم چند تا آهنگ داره ؟ اومدیم کار زشت دانلود رو انجام بدیم تو سایتا متوجه شدم اکثرا 3 آهنگست آلبوم در حالی که یکی از دوستان اینجا نوشته 7 تا ..
12تا آهنگ داره آلبوم

Gilopa
26-02-2014, 13:35
12تا آهنگ داره آلبوم

چرا اینطوریه الان من یه آلبوم دانلود کردم 5 آهنگست .. یکی 3 آهنگ .. شما هم که میگی 12 آهنگه

aazp
26-02-2014, 14:06
چرا اینطوریه الان من یه آلبوم دانلود کردم 5 آهنگست .. یکی 3 آهنگ .. شما هم که میگی 12 آهنگه
5تا از آهنگاشون سال پیش به صورت تک آهنگ منتشر شده بود احتمالا شما اونها رو دانلود کردین

SIMON137
26-02-2014, 19:02
کنسرت چارتار - 19 و 20 اسفند - اریکه

Mehran
28-02-2014, 15:33
سلام

جزء آلبوم هایی بود که میشد از همه ی آهنگهاش لذت برد، آلبوم یکدست و حرفه ای بود.
به قول کوروش اولین آلبوم رسمی شون بالاتر از حد انتظار بود ! الان دور سوم هست که
دارم آلبوم رو گوش میدم... شعرها، موسیقی تلفیقی، صدا، همه و همه قوی، عالی :)

با تشکر مهران...

Malware
15-03-2014, 18:19
درود
واقعا فکر نمی کردم که این البوم اینقدر قشنگ باشه .
تا حالا 10 دور البوم رو گوش دادم و بیشتر از همه از این اهنگ ها خوشم اومده .
Ashoobam و Mara Be Khaterat Negah Dar و Hendeseh و Baran Toee و Zane Divaneh و Kalagh .
از همه کمتر هم از این اهنگ خوشم اومده :
Ghatar (Chaartaar)
نمره من به البوم : 8 از 10 .

SIMON137
20-03-2014, 03:58

تصاویری از کنسرت :

urumchi
26-03-2014, 01:37
برای من که بیشتر سنتی گوش میدم ، این آلبوم حکم یه انقلاب رو داره که ذائقه رو به بهترین تغییر میده ...

بنظر من این آلبوم ماورای عالی هست. از شعر و تکنیک صدای خواننده تا آهنگسازی و تنظیم ...

بنظرم چارتار ثابت کرد که میشه گام اول رو خیلی محکم برداشت و پله های ترقی رو تا حد زیادی در گام اول پیمود ...

امیدوارم موفق باشن و به سرنوشت سایر گروهها دچارنشده و مجبور به مهاجرت نشن ...

Kurosh
28-03-2014, 12:46
.
با تشــکر از 12 نفـری که در این نظرسنجی شرکت کردن...

بعد از گذشت یک ماه، با نظر شما ترانه‌ی باران تویی با 10 رای به عنوان بهترین ترانه‌ی این آلبوم انتخاب شد.

با تشکر
مدیریت انجمن موسیقی