مشاهده نسخه کامل
: خارج کردن فضای خالی هارد از unallocated
sadafroohi
19-02-2014, 23:24
سلام خسته نباشید،هارد من ۲۵۶ گیگ هست،اما من فقط از ۱۷۷.۹۲ گیگ میتونم استفاده کنم،یعنی ۴۸.۸۳ گیگ unallocated هست،ویندوز من اورجینال هست و از اول این مشکل رو داشت،سوال اولم اینه که چرا unallocated هست؟ و سوال دوم اینه که میشه این فضای خالی ۴۸.۸۳ گیگ رو از unallocated خارج کرد تا بتونم ازش استفاده کنم؟ سوال سومم اینه که من یک درایو دارم، میتونم الان پارتیشن بندی کنم ؟ آسیبی به ویندوزم نمیزنه؟ و اگر پارتیشن بندی کنم اطلاعاتم (مثل عکس و فایل و..) پاک میشه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید، اینم عکسش :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بر روی قسمت unallocated راست کلیک کنید و new patition را انتخاب کنید. کاری با پارتیشن های دیگر نداشته باشید.:n02:
sadafroohi
19-02-2014, 23:35
آخه اصلا همچینن گزینهای ندارم ، فقط گزینه new simple volume رو دارم
آخه اصلا همچینن گزینهای ندارم ، فقط گزینه new simple volume رو دارم
ببخشید!حواسم نبود (ویندوز منXPاست!) همان new simple volume را انتخاب کنید و مراحل را تا پایان ادامه دهید.
smss.exe
20-02-2014, 01:16
سلام
شما میتونید این فضای خالی رو به پارتیشن C هم اضافه کنید. باید روی پارتیشن C کلیک راست کنید و گزینه ی Extend Volume رو بزنید.
sadafroohi
23-02-2014, 18:18
سلام
شما میتونید این فضای خالی رو به پارتیشن C هم اضافه کنید. باید روی پارتیشن C کلیک راست کنید و گزینه ی Extend Volume رو بزنید.
age inkaro konam etelaate hardam pak nemishe? akhe y jayi khoondam k ba estefade az in ravesh etelaate hard pak mishe
sadafroohi
23-02-2014, 18:55
سلام
من نمیخوام به درایو c اضافه بشه،میخوام پارتیشن بندی کنم،امکانش هست؟ اطلاعاتم پاک نمیشه؟ یعنی هم میخوام اون قسمت رو از unallocated خارج کنم و هم پارتیشن بندی کنم
smss.exe
24-02-2014, 00:25
من نمیخوام به درایو c اضافه بشه،میخوام پارتیشن بندی کنم،امکانش هست؟ اطلاعاتم پاک نمیشه؟ یعنی هم میخوام اون قسمت رو از unallocated خارج کنم و هم پارتیشن بندی کنم
سلام
بله میشه. همون قسمت رو یه New Volume بسازید.
اطلاعاتتون پاک نمی شود .مراحل زیر را دنبال کنید.
ابتدا بر روی قسمتunallocated راست کلیک کنید و new simple volume را انتخاب کنید و مراحل را طبق تصاویر زیر ادامه دهید.
sadafroohi
24-02-2014, 09:12
سلام
بله میشه. همون قسمت رو یه New Volume بسازید.
سپاس از راهنماییتون
sadafroohi
24-02-2014, 09:13
اطلاعتتون پاک نمی شود .مراحل زیر را دنبال کنید.
ابتدا بر روی قسمتunallocated راست کلیک کنید و new simple volume را انتخاب کنید و مراحل را طبق تصاویر زیر ادامه دهید.
لطف کردید ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.