مشاهده نسخه کامل
: [ آموزش ] دسترسی به ویدیوها، موزیکها و عکسهای داخل کامپیوتر از طریق Wi-Fi
در این تاپیک نحوه ی دسترسی به ویدیوها ،موزیکها و عکس های داخل کامپیوتر بوسیله ی Wi-Fi و استاندارد DLNA رو آموزش میدم.
برای انجام این آموزش باید سیستم عاملتون ویندوز ۷ یا بالاتر باشه.
به نصب هیچ نرم افزاری هم نیاز ندارید.
ابتدا مطمئن بشید که هم کامپیوتر و هم تلویزیون به یک شبکه وصل اند و تلویزیون هم روشنه.
هم چنین بررسی کنید که آنتی ویروس و بقیه نرم افزارهای امنیتی مانع شناسایی کامپیوترها و دستگاه های موجود در شبکه نباشند.
مودمتون نیز باید قابلیت شبکه کردن رو داشته باشه.
تنظیمات شبکه ی کامپیوتر
مطمئن بشید که Network Type کامپیوترتون work، Home یا Private هستش. در Network and Sharing Center می تونید بررسی کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد در Network and Sharing Center روی Change Advanced sharing settings کلیک کنید و مطمئن شید که تنظیمات مطابق شکل زیره:
در قسمت All Networks در Media Streaming روی Choose Media Streaming Options کلیک کنید.
در صفحه ی جدید روی Turn on media streaming کلیک کنید.
وقتی فعال شد باید صفحه ی Media Streaming مثل شکل زیر باشه. توجه کنید که اسم تلویزیون در لیست زیر باشه و Allowed شده باشه.
اگه اسم تلویزیونتون ظاهر نشد، در Show devices on ، گزینه Local Network رو به All Network تغییر بدید.
همین طور برید به Device Manager و در Digital Media Devices بررسی کنید که اسم تلویزیون هست یا نه.
تنظیمات Library
به وسیله ی Library میشه پوشه های به هم مرتبط رو در یکجا جمع کرد.
در Libraries\Videos یا Libraries\Music یا Libraries\Pictures از طریق گزینه Manage Library که در ریبون قرار داره، پوشه های حاوی فایل هاتون رو Add کنید.
برای مثال بخشی از فایل های ویدیویی من در درایو F و فیلم هام هم در درایو H قرار داره. مطابق شکل زیر هر دو مسیر رو اضافه کردم به Libraries\Videos .
قابلیت Play to
در ویندوز ۷ و ۸ میشه به طور مسقیم فایل ها رو فرستاد روی صفحه نمایش تلویزیون. کافیه روی فایل دلخوه کلیک راست و گزینه ی Play to رو انتخاب و روی اسم تلویزیونتون کلیک کنید.
قابلیت Play
در ویندوز ۸ یک راه دیگه هم وجود داره برای فرستادن فایل ها روی صفحه نمایش تلویزیون.
اول اپلیکیشنی که از این قابلیت پشتیبانی میکنه ، مثل اپلیکیشن Video یا Music ، رو باز کنید و فایل دلخواه رو پخش کنید. بعد از طریق چارم برید به Devices و روی Play کلیک و اسم تلویزیون رو انتخاب کنید.
اگه مثل من اسم تلویزیونتون رو نشون نداد، باید بوسیله ی این راهنما ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تغییراتی در رجیستری ایجاد کنید.
تنظیمات تلویزیون
در تلویزیون سامسونگ کار خاصی لازم نیست جز وصل شدن به شبکه.
برای دسترسی به فایل ها، یا از طریق Source یا از اسمارت هاب، اسم کامپیوتر رو انتخاب کنید.
حل مشکل پیدا نکردن فایل های MKV و FLV و غیره در تلویزیون
ویندوزتون باید حداقل 8.1 باشه.
در کامپیوتر پسوند فایل ها رو به mp4 تغییر بدید تا اسمشون در اسمارت هاب تلویزیون ظاهر بشه.
عدم شناسایی فایل های زیرنویس
متاسفانه DLNA در ویندوز از فایل های زیرنویس پشتیبانی نمی کنه.
سلام. توی قدم اول گفتید که network باید private باشه ولی برای من home هست و به دو گزینه work و public قابل تغییره. حالا چطور باید یک private network راه اندازی کرد؟
در ضمن من media streaming رو فعال کردم و تلویزیون رو به مودم wireless وصل کردم و به اینترنت وصل میشم ولی تلویزیونم توی اون لیستی که برای stream کردنه نیست.
تلویزیون من هم سونی هست
سلام. توی قدم اول گفتید که network باید private باشه ولی برای من home هست و به دو گزینه work و public قابل تغییره. حالا چطور باید یک private network راه اندازی کرد؟
در ضمن من media streaming رو فعال کردم و تلویزیون رو به مودم wireless وصل کردم و به اینترنت وصل میشم ولی تلویزیونم توی اون لیستی که برای stream کردنه نیست.
تلویزیون من هم سونی هست
Home همون private هستش.
مدل تلویزیونت چیه؟
اول تنظیمات آنتی ویروست رو چک کن ببین مانعی ایجاد نکرده باشه.
بعد در تلویزیون ببین اینها کمکی می کنه؟
چه تجهیزاتی میخواد؟
مودم کافیه؟
چه تجهیزاتی میخواد؟
مودم کافیه؟
کامپیوتر و تلویزیون باید بتونند به مودم وصل بشند.
مودمت باید Switch \ Hub داشته باشه تا بتونه بین دستگاه های داخل شبکه اطلاعات رد و بدل کنه. الان اغلب مودم ها این ویژگی رو دارند.
D-Link 2730U این مدل مودمه
D-Link 2730U این مدل مودمه
مودم من هم همینه. کار میکنه. مشکلی نداره.
شوخی میکنی؟:n02:
یعنی با این مودم میشه شبکه راه انداخت؟
آدابتور وای فای لازم نیست؟
شوخی میکنی؟:n02:
یعنی با این مودم میشه شبکه راه انداخت؟
آدابتور وای فای لازم نیست؟
آدابتور وای فای لازم نیست. من کامپیوتر رو با کابل وصل کردم به مودم.
D-Link 2730U فقط مودم خالی نیست. بلکه روتر و سوییچ هم هست.
البته اگه تلویزیونت نتونه به شبکه وصل بشه باید واسش وسیله بخری.
چیکار کنم که اسم تلو یزیون توی choose media بیاد؟
چیکار کنم که اسم تلو یزیون توی choose media بیاد؟
همون کارایی که در پست اول نوشتم. تلویزیونت هم باید به شبکه وصل و روشن باشه.
شبکه چطوری ایجاد کنم؟
چیه الان دقیقا مشکل شما؟
کامپیوترت وصله به مودم؟تلویزیونت وصله به مودم؟ شبکه اتوماتیک ایجاد میشه.
مشکل اینه اسم تلویزیون نمیاد
داخل مودم چیزی نباید عوض بشه؟
من نمیدونم چه خبره تو کامپیوتر شما و تنظیمات اش چیه.
راهی که اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) آموزش داده شده رو هم امتحان کن.
سلام و خسته نباشد
این اموزش باید اینترنت داشته باشم ؟
من بدون اینترنت میخوام تو پست زیر اموزشش هست ولی من هرکاری کردم نشد!!
سلام و خسته نباشد
این اموزش باید اینترنت داشته باشم ؟
من بدون اینترنت میخوام تو پست زیر اموزشش هست ولی من هرکاری کردم نشد!!
به اینترنت نیازی نیست. ولی مودمت باید قابلیت وصل کردن و شبکه کردن دستگاه ها و کامپیوترها رو داشته باشه. ( قابلیت Switch)
با سلام
من این روش رو هم رفتم ولی تو Media Streaming تلویزیون رو پیدا نمیکنه لپ تاپ با وایرلس وصل بود و تلویزیون با کابل مودمم هم اینه:
tenda w268r
هر کاری کردم نشد تو Device Manager هم اصلا تلویزیون رو شناسایی نمیکرد اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
با سلام
من این روش رو هم رفتم ولی تو Media Streaming تلویزیون رو پیدا نمیکنه لپ تاپ با وایرلس وصل بود و تلویزیون با کابل مودمم هم اینه:
tenda w268r
هر کاری کردم نشد تو Device Manager هم اصلا تلویزیون رو شناسایی نمیکرد اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
کامپیوتر رو هم مثل تلویزیون فقط با کابل وصل کن به مودم و وایرلس اش رو غیر فعال کن. ببین شاید جواب داد. مودمت شاید مودم کاملی نیست و فقط روتره باشه. شاید.
با سلام داداش امشب چک میکنم اگه نشد یعنی اصلا با این نمیشه؟
من رفتم مودم پرسیدم این مودل بود
TL-WR740N
با این میشه داداش؟
با سلام داداش امشب چک میکنم اگه نشد یعنی اصلا با این نمیشه؟
من رفتم مودم پرسیدم این مودل بود
TL-WR740N
با این میشه داداش؟
گفتم شاید مشکل از مودمت باشه. مطمئن نیستم.
قبل از اینکه هزینه ی الکی کنی اول اون چیزی که گفتم رو آزمایش کن.
این دستگاه هم که مثل قبلی فقط روتره. شما باید چیزی بخری که بتونه دستگاه ها و کامپیوترها رو به هم وصل کنه. روتر خالی مطمئن نیستم کافی باشه.
سلام داداش خوبی
داداش با کابل کانکت شد کار داد فکر کنم مشکل از وایرفال بود با کابل Allshare به خوبی کار داد اموزش شما هم هم کار داد بدون کابل تو Media Streaming تلویزیون رو پیدا کرد و ok کردم ولی وقتی رو یه ویدیو راست کلیک میکنم و play to tv میزنم نمیشه ؟
اگه با نرم افزار Allshare بدون کابل بشه ممنون میشم
سلام داداش خوبی
داداش با کابل کانکت شد کار داد فکر کنم مشکل از وایرفال بود با کابل Allshare به خوبی کار داد اموزش شما هم هم کار داد بدون کابل تو Media Streaming تلویزیون رو پیدا کرد و ok کردم ولی وقتی رو یه ویدیو راست کلیک میکنم و play to tv میزنم نمیشه ؟
اگه با نرم افزار Allshare بدون کابل بشه ممنون میشم
پس حدسم درست بود. احتمال زیاد مشکل از مودمته.
مودمت به صورت بی سیم نمی تونه کامپیوتر و تلویزیون رو به هم وصل کنه. یا قابلیتش رو نداره یا اینکه تو تنظیماتش باید تغییراتی اجرا کنی.
مودم هم میخوای بخری D-link 2730u یا D-link 2750u بخر. روتر خالی نخر.
omid.pari
02-05-2014, 20:20
با موبایل هم میشه بوسیله Dlna به تلویزیون وصل شد؟
با موبایل هم میشه بوسیله Dlna به تلویزیون وصل شد؟
بله میتونید. تو اپ های عکس و ویدیو و موزیک دنبال گزینه ی ارسال به تلویزیون بگردید.
Navid.ir
31-05-2014, 09:48
من تلوزیونم شارپ ۸۳۰۰
الان هم به لن وصله ای پی هم گرفته ولی تو منو مدیا تو لیست نیست انتی ویروسم هم اف کردم
Navid.ir
31-05-2014, 09:50
میتونم ای دی جیمیل شماره تلفن چیزی ازت داشته باشم داداش
Navid.ir
31-05-2014, 14:27
من مودمم ایسوس ان10
Airdroid هم کار میکنم moborobo هم کار میکنم باهاش
من با مودم وایمکس هم دی ال ان ای ریسیور هم راه انداختم ولی اینو هر کاری میکنم نشده
Navid.ir
31-05-2014, 14:29
وایبر داری یا واتس آپ ؟
اگه داری بگو من شمارمو بدم بچه کجایی ؟
من با تنظیمات شارپ آشنا نستم.
projectman
21-06-2014, 09:07
دوستان سلام
من تلویزیونم LG 76100 و تو منوی اون مانند فلش ، لب تاب ام و مشناسه ولی وقتی میرم داخلش میزنه هیچ فایلی اشتراک نداره می خواستم بدونم با لب تابی که ویندوز ویستا اورجینال روش هم می تونم از DLAN بدون هیچ نرم افزاری استفاده کنم ؟ و تنظیمات تو ویندوز ویستا به چه شکلی صورت می گیره .
با تشکر
Reza31001
27-06-2014, 21:08
ممنون بابت آموزش
برعکسشم میشه؟
تصویر tv رو بیاریم رو لپتاپ؟
matinpour
27-06-2014, 21:27
ممنون بابت آموزش
برعکسشم میشه؟
تصویر tv رو بیاریم رو لپتاپ؟
دوست عزیز
تلویزیون حکم ورودی را دارد نه خروجی یعنی همه از صفحه تلویزیون استفاده می کند پس این کار نشدنی است.
albertxx
12-07-2014, 11:21
من تلویزیون 46F6400 دارم و تو مشخصاتش DLNA زده
الان واسه اینکه این رو به یه تبلت سامسونگ وصل کنم باید حتما اول تلویزیون رو به مودم وایرس وصل کنم ؟؟
چرا ؟؟؟
مگه خودم تلویزیونی که DLNA داره داخلش دستگاه دریافت و ارسال تبادل اطلاعات نداره ؟؟
پس واسه چی باید تلویزیون رو به مودم وصل کنم ؟؟
بر فرض میخوام یه ویدئو از تبلت رو تلویزیون پخش کنم !!!!! :n13:
nakhl123
31-07-2014, 16:55
با سلام و تشکر از آموزش خوبتون یه مشکلی داشتم
Network Type کامپیوتر من Public هستش در ضمن ویندوز لب تاپ من 8 ورژن هوم میباشد موردی نیست با تشکر
matinpour
31-07-2014, 18:12
با سلام و تشکر از آموزش خوبتون یه مشکلی داشتم
Network Type کامپیوتر من Public هستش در ضمن ویندوز لب تاپ من 8 ورژن هوم میباشد موردی نیست با تشکر
دوست عزیز
نه مهم نیست فقط یادتان باشد که در این صفحه
روی قسمت choose homegroup and shering options کلیک کرده و در صفحه باز شده روی قسمت change the password کلیک کرده و پسورد را هم نام پسورد مودتان کنید تا بتوانید از این ویژه گی استفاده کنید.
لازم بذکر است اگر فایل در تلویزیون با مشگل نشناختن مواجه شده حتما آنتی ویروس یا فایروالتان را خاموش یا غیر فعال کنید.
raha1815
07-08-2014, 14:11
سلام ممنون از آموزش خوبتون
فیلمهای mkv با این روش قابل پخش در tv نیست . راه حل چیه ؟
matinpour
07-08-2014, 15:44
سلام ممنون از آموزش خوبتون
فیلمهای mkv با این روش قابل پخش در tv نیست . راه حل چیه ؟
دوست عزیز
حل مشکل پیدا نکردن فایل های MKV و FLV و غیره در تلویزیون
ویندوزتون باید حداقل 8.1 باشه.
در کامپیوتر پسوند فایل ها رو به mp4 تغییر بدید تا اسمشون در اسمارت هاب تلویزیون ظاهر بشه.
سلام
من می خوام که صفحه ی مانیتور کامپیوترمو به تلویزیون منتقل کنم که دقیقا همه کار که تو کامپیوتر می کنم رو تلویزیونم نشون بده
این کار و میشه با مودم وایرلس کرد؟؟
من تلویزیونم گیرنده وای فای نداره
باید واسش گیرنده وای فای مخصوص تلویزیون سونی بخرم یا هر گیرنده وای فایی کار می کنه؟؟
بعد اگه گیرنده وای فای به تلویزیون وصل کردم پسورد مودمم و چه جوری باید وارد کنم که تلویزیون به مودم وصل بشه؟؟
ممنونتون میشم راعنماییم کنین
سلام
من می خوام که صفحه ی مانیتور کامپیوترمو به تلویزیون منتقل کنم که دقیقا همه کار که تو کامپیوتر می کنم رو تلویزیونم نشون بده
باید واسش گیرنده وای فای مخصوص تلویزیون سونی بخرم یا هر گیرنده وای فایی کار می کنه؟؟
بعد اگه گیرنده وای فای به تلویزیون وصل کردم پسورد مودمم و چه جوری باید وارد کنم که تلویزیون به مودم وصل بشه؟؟
فقط برخی لپتاپ های اینتل که مجهر به تکنولوژِ WI-DI اند رو میشه وایرلس وصل کرد به تلویزیون. به مودم هم نیازی نیست. ولی تلویزیون باید دارای گیرنده ی wi-fi باشه.
کامپیوترهای دیگه رو باید با سیم hdmi وصل کنید به تلویزیون.
برای تلویزیون تون باید گیرنده وای فای مخصوص تلویزیون سونی بخرید.
بی نهایت ممنون
ولی کامپیوترم قدیمیه و خروجی hdmi نداره
هیچ راهی نیست که گیرنده وای فای واسه تلویزیون بخرم و از طریق نرم افزار با مودم و کامپیوتر معمولیم از طریق وای فای مودمم دسکتاپ کامپیوترمو روی تلویزیون ببینم؟؟
بی نهایت ممنون
ولی کامپیوترم قدیمیه و خروجی hdmi نداره
هیچ راهی نیست که گیرنده وای فای واسه تلویزیون بخرم و از طریق نرم افزار با مودم و کامپیوتر معمولیم از طریق وای فای مودمم دسکتاپ کامپیوترمو روی تلویزیون ببینم؟؟
الان یادم افتاد.
به جای گیرنده ی wi-fi سونی بهتره chromecast گوگل بخری وصلش کنی به tv و برای کامپیوترت هم یه گیرنده یا همون wi-fi adaptor بخری.
در کامپیوتر باید در مرورگر chrome اکستنشن Google Cast رو نصب کنی.
نمی دونم قیمتش چنده.
matinpour
14-10-2014, 10:47
سلام
دوست عزیز
شما باید از وایرلس دیسپلی برای تلویزیون و اگر کامپیوتر تان هم قابلیت وایرلس دیسپلی نداشته باشد باید برای آن هم یکی تهیه کنید .و پس از آن نرم افزار مخصوص آن را در کامپیوتر تان نصب کنید
لینک مخصوص نرم افزار
ممنون از هر دو دوست
قید بی سیم و زدم
امشب رفتم یک پاساژ کامپیوتری پرسیدم گفت اگه تلویزیونت ورودی vga داشته باشه و با کابل VGA و سوییچ vga ارزونترین راه واسه دیدن ویندوز کامپیوترم تو تلویزیون
من حالا اومدم تو مشخصات تلویزیون ورودی به نام vga نمیبینم که داشته باشه
منظور فروشنده از ورودی vga توی تلویزیون کذوم ورودی هست که ببینم تلویزیونم داره یا نه؟؟؟
matinpour
15-10-2014, 10:07
ممنون از هر دو دوست
قید بی سیم و زدم
امشب رفتم یک پاساژ کامپیوتری پرسیدم گفت اگه تلویزیونت ورودی vga داشته باشه و با کابل VGA و سوییچ vga ارزونترین راه واسه دیدن ویندوز کامپیوترم تو تلویزیون
من حالا اومدم تو مشخصات تلویزیون ورودی به نام vga نمیبینم که داشته باشه
منظور فروشنده از ورودی vga توی تلویزیون کذوم ورودی هست که ببینم تلویزیونم داره یا نه؟؟؟
دوست عزیز
اگر کامپیوتر تان خروجی hdmi داشته باشد به راحتی می توانید به تلویزیون با کابل hdmi وصل شوید وگرنه
از کابل مبدل vga به av استفاده کنید.
و یا از کابل مبدل vga به hdmi استفاده کنید.
غشسهد20202
16-10-2015, 23:18
آقا تلوزیون من lg lb 69000قابلیت شبکه و صهبه رو داره مودمم هم d-link 2700u می تونم با هم شبکه کنم و فایل را انتقال بدم توضیح بدین ممنون می شم
matinpour
17-10-2015, 13:57
آقا تلوزیون من lg lb 69000قابلیت شبکه و صهبه رو داره مودمم هم d-link 2700u می تونم با هم شبکه کنم و فایل را انتقال بدم توضیح بدین ممنون می شم
دوست عزیز
هر آنچه می خواهید می توانید از این سایت پیدا کنید.
amin200200
19-04-2016, 01:41
دوستان تلویزیون بنده سامسونگ هوشمند هستش که wifi هم داره . میخواستم بدونم با لپ تاپ و از طریق اون میتونم فایل های موجود در لپ تاپ رو از طریق wifi در تلویزیون ببینم ؟؟ البته منظورم بدون مودم بود . و این که لپ تاپ من هم قدیمی هستش ( vostro 1015 ) ؟؟
matinpour
19-04-2016, 10:51
دوستان تلویزیون بنده سامسونگ هوشمند هستش که wifi هم داره . میخواستم بدونم با لپ تاپ و از طریق اون میتونم فایل های موجود در لپ تاپ رو از طریق wifi در تلویزیون ببینم ؟؟ البته منظورم بدون مودم بود . و این که لپ تاپ من هم قدیمی هستش ( vostro 1015 ) ؟؟
دوست عزیز
خیر فقط با برنامه allshear یا همان سامسونگ لینک می توانید فیلم - عکس - و موسیقی را ببینید و فایلهای غیر از اینها را نمی توانید ببینید.
از این تایپیک استفاده کنید.
farhaadi
06-07-2016, 16:41
فقط برخی لپتاپ های اینتل که مجهر به تکنولوژِ WI-DI اند رو میشه وایرلس وصل کرد به تلویزیون. به مودم هم نیازی نیست. ولی تلویزیون باید دارای گیرنده ی wi-fi باشه.
کامپیوترهای دیگه رو باید با سیم hdmi وصل کنید به تلویزیون.
برای تلویزیون تون باید گیرنده وای فای مخصوص تلویزیون سونی بخرید.
سلام دوست عزیز
هم لپ تاپم WI-DI داره هم تلویزیونم wi-fi
اگه ممکنه آموزش نمایش دسکتاپ روی tv رو قرار بدین
سپاس گذارم:n12::n12:
matinpour
10-07-2016, 11:24
دوست عزیز
از این تایپیک استفاده کنید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.