مشاهده نسخه کامل
: عدم نمایش میزان حجم مصرفی در ویندوز 8.1
سلام دوستان
توی ویندوز 8 برای این کار مشکلی نداشتم و با راست کلیک روی کانکشن می تونستم این گزینه رو فعال کنم. اما با نصب ویندوز 8.1 اصلا نمی تونم روی کانکشن راست کلیک کنم:n13:
آیا این قابلیت از ویندوز 8.1 حذف شده؟ خیلی برام مهمه که بدونم از هر کانکشن چقدر مصرف کردم. کسی می تونه راهنمایی کنه؟:n18:
اگه منظورتو درست متوجه شده باشم طبق عکس زیر عمل کن.برو کنترل پنل و قسمت نت ورک بقیه هم تو عکس معلومه . در کل اگه میخوای حجم مصرفی اینترنت رو بدونی یه نرم افزار اندازه گیری بنصبون خیلی دقیقتر و بهتر واست نشون میده.مثل networx یا du meter
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
smss.exe
20-02-2014, 00:41
To Hide or Show Network Data Usage in Windows 8.1 PC settings
1. Open PC settings ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), and click/tap on Network on the left side. (see screenshot below)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2. Click/tap on Connections on the left side of "Network", and click/tap on a network (ex: Brink-Router 2) on the right side that you want to hide or show data usage for. (see screenshot below)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
3. Under Data usage for the Show my estimated date use in the Networks list option, do step 4 or 5 below for what you would like to do. (see screenshot below)
4. To Show Data Usage of Network Connection in Networks
A) Move the slider to the right to turn it on, and go to step 6 below. (see screenshot below step 3)
5. To Hide Data Usage of Network Connection in Networks
A) Move the slider to the left to turn it off, and go to step 6 below. (see screenshot below step 3)
6. When finished, you can close ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) PC settings if you like.
منبع: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.