PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فرزاد فرزین - شخصی

Kurosh
19-02-2014, 15:40
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فرزاد فرزین - شخصی
بهمن 1392

در این تاپیک می‌تونید بهترین آهنگ این آلبوم رو انتخاب کنید و به این سوالات پاسخ بدید:

1. ضعیف ترین آهنگ آلبوم کدام است؟
2. بهترین شعر، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
3. بهترین تنظیم، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
4. بهترین موسیقی، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
5. نسبت به آلبوم قبلی خواننده (شلیک) پیشرفت بود یا پسرفت؟

نظرسنجی بعد از 30 روز توسط مدیران انجمن موسیقی بسته و تاپیک قفل میشه ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Greedy
21-02-2014, 13:31
آلبومی متوسط ...
قبل اومدن آلبوم خود فرزاد فرزین خیلی از آلبومش تعریف میکرد و ... همون موقع هم حدس میزدم آلبومش حرف زیادی واسه گفتن نداره چون اصولا آلبوم هایی که خوانندشون خیلی از آلبوم هاشون تعریف میکنن انتظارات رو هم الکی میبرن بالا بعدش میبینی چیز خاصی نبوده ( حداقل تو ایران که اینطوری هست )
برگرد و ماه عسل بهترین تراک ها و ای وای هم ضعیف ترین
فلسفه دو تراک آخر هم تو آلبوم نفهمیدیم چیه مثلا میخواست آلبوم تو مارکت خارجی هم فروش بره و به اصطلاح بین المللی شه :n02:

m.a.r.y.a.m
21-02-2014, 14:05
من کلا از البوم های قبلیش خیلی راضی تربودم...

clau
21-02-2014, 20:01
غیر اهنگ ماه عسل از بقیه تراک های البوم اصلن خوشم نیومد

بهترین البوم فرزاد فرزین البوم شانس بود که چندین بار گوش داده بودمش

در کل بین البوم های که تازگی به بازار اومدن غیر البوم ساعتها خوابن رضا یزدانی که خیلی عالی بوده بقیه متوسط رو به پایین بودن:n29:

eman619rv
08-03-2014, 16:00
البوم متوسط رو به بالا بود. بین پاپ خون های جند وقت اخیر بهتر بود.
یه خوبی که آلبوم داشت و توی اکثر آلبوم های امسال کم بود تنوع و تغییر به تناسب ترک ها بود . اگه ترکی تموم میشد و به ترک بعدی میرفتی احساس خستگی و تکراری بودن نسبت به قبلی بهت دست نمیداد. از خیلی جهات این آلبوم رو در سطح آلبوم شهاب رمضان میدونم و تقریبا مشترکات زیادی داشتن، البته منظورم ملودی و آهنگ ها نیس.
اختلاف کیفیت ترک ها هم خیلی کمه و نمیشه گفت مثلا یه کارش خیلی بده و یه کارش خیلی خوب البته اون دوتا ترک اخر انگلیسی رو کلا باید گذاشت کنار.
نکته مثبت دیگه خود فرزاد فرزین اینه که نهایت تلاشش رو واسه حرفه ای شدن کار میکنه ، حالا دیگه نهایت استعداد و تواناییش تا یه حده دیگه و باید در همون حد ازش انتظار داشت . اینکه میخواسته توی هر ترک ،تحریر و ملودی و ریز ویژگی های متفاوتی نسبت به دیگری داشته باشه جالب بود.

شخصی بیشتر از بقیه ترک ها به دلم نشست ، بعدش هم لحظه ها ، من و تو رو میتونست ترک های خوبی دونست.

mojtabaivi
21-03-2014, 21:53
آلبومش به نظر من از لحاظ هنری در سطح بالایی قرار داشت... حداقل بین آلبوم هایی که این روزا خواننده ها میدن بیرون.... تنوعش خیلی خوب بود... آهنگ today میتونه در سطح بین الملل موفق باشه، مثل آهنگ چیکه چیکه

Kurosh
28-03-2014, 12:48
.
با تشــکر از 7 نفـری که در این نظرسنجی شرکت کردن...

بعد از گذشت یک ماه، با نظر شما ترانه‌های «برگرد» و «ماه عسل» با 3 رای به عنوان بهترین ترانه‌های این آلبوم انتخاب شدند.

با تشکر
مدیریت انجمن موسیقی