مشاهده نسخه کامل
: در واکنش به اظهارات دایی، مایلیکهن با لباس رُفتگری تماشاگر ویژه بازی استقلال و ملوان!
chekmate
19-02-2014, 15:04
سرمربی سابق صبای قم امروز با لباس رفتگران شهرداری در ورزشگاه تختی انزلی بازی استقلال و ملوان را نظاره میکند.
نادر فریادشیران دستیار سابق محمد مایلیکهن در صبا در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، اظهار داشت: محمد مایلیکهن در حمایت از قشر زحمتکش و پرتلاش و شریف رفتگران شهرداری امروز با لباس رفتگری وارد ورزشگاه تختی انزلی میشود و این مسابقه را با لباس رفتگران نظاره میکند.
وی ادامه داد: من به دلیل آنکه زانوی پایم را عمل کردهام در تهران هستم وگرنه من هم در این حرکت حمایتی همراه مایلیکهن به انزلی میرفتم.
به گزارش فارس، علی دایی هفته گذشته در برنامه 90 گفته بود که آنها که استعداد دارند مثل لیونل مسی میشوند و افراد دیگر که مستعد نیستند کارگر شهرداری میشوند. محمد مایلیکهن هم در واکنش به این اظهارات امروز چنین حرکتی انجام میدهد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
New-P30world
19-02-2014, 17:28
وقتی همه میدونن ایشون فقط واسه رژه رفتن رو اعصاب دائی و باشگاه/تیم پرسپولیس این کار رو انجام داده دیگه نمیشه گفت حمایت از...
به عنوان یه پرسپولیسی همیشه تحملش میکردم چون لابلای حرفهاش واقعیت هایی هم می گفت! ولی دیگه شده مسه وزرای اتحادیه اروپا!
روز روشن میرن بین مخالف های اوکراینی میگن ادامه بدین تا به دموکراسی برسین!!! الانم که دیگه اونجا جنگ شده کلی هم کشته!!
آقای مایلی شروع کردی دیگه!؟؟ زدی ضربتی پس ضربتی نوشــ....
کسی که به خاطر دشمنی دیرینش با شخص علی دایی خواستار زمین خوردن پرسپولیس باشه تا تیم نتیجه نگیره این اقا خوشحال بشه دربارش نمیشه حرفی زد
دیگه از فیلمایی که این بشر بازی میکنه که میشه یک شاهنامه صدمنی نوشت یکبار میره اشغال های کنار زمین جمع کنه تا نشون بده مثل تماشاگرای کره ای با فرهنگه یکبار بخاطر فحاشی تماشاگرا بعد بازی تو کنفرانس خبری اشک تمساح میریزه اینم از کار امروزش.
خدا به حق امام زمان شفاش بده:n02:
مايليکهن:از خدمتکاران شهرداري عذر ميخواهم
سرمربي سابق تيم ملي گفت: متاسفانه عوامل اصلي کارت به کارت مصون ماندهاند ولي يک عکاس را دو سال جريمه کردهاند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محمد مايليکهن قبل از آغاز ديدار ملوان و استقلال در حالي که لباس رفتگري به تن کرده بود، در خصوص اين اقدام خود گفت: شما خودتان گفتيد که لباس من جالب است. اين لباس، لباس کساني است که شبانهروز زحمت ميکشند به خصوص زماني که همه ما خواب هستيم و با آب و جارو کردن شهر صبح فردا به ما روحيه ميدهند. حقوق اين افراد حتي حقوق يک ثانيه از ما نيست ولي متاسفانه قدر آنها را نميدانيم.
وي در پاسخ به اين سؤال که آيا منظورش علي دايي است يا خير، گفت: من در مورد خودم صحبت ميکنم .
مايليکهن در ادامه صحبتهاي خود تاکيد کرد: ما دچار خودفريبي و تکبر شدهايم که حتي به اين عزيزان بياحترامي کرديم ولي اين لباس ارزشش خيلي بالاتر است. اگر من و امثال من به جايي رسيديم به خاطر پول نخورده اين نفرات زحمتکش است ولي براي آنها گردن کلفتي ميکنيم.
سرمربي سابق تيم ملي در خصوص اينکه ليدرهاي استقلال هم همين لباسها را پوشيدهاند، گفت: من نميدانستم آنها اين کار را کردند ولي شهر من انزلي است و استانم گيلان.البته اين کاري که کردم تقدير نيست ولي من به مديران شهرداري پيشنهاد ميکنم حداقل يک بار اين کار را انجام دهند چون ما هر بار ميخواهيم تقدير کنيم کلي هزينه ميشود اما هيچ پولي به اين نفرات نميرسد.
وي در پاسخ به اين سؤال که آيا امروز ملواني هستي يا استقلالي،گفت: همه ايران سراي من است شما بازيهاي ديشب را ديديد. واقعا لذت نبرديد فقط اين را بگويم که اين نيز بگذرد و همه بايد دست به دست هم بدهيم که فوتبال ايران مسيرش را پيدا کند. متاسفانه عدهاي از مديران کوچک ما دارند کاري ميکنند که ما را قانع کنند که کمتر گل بخوريم ولي فوتبال ما اين پتانسيل را دارد که جزو 10 تيم اول جهان باشيم.
خبرنگاري پرسيد به نظر شما شام مشترک قلعهنويي و اسکوچيچ ايراد داشت، که وي پاسخ داد: تو را به خدا ما را اذيت نکنيد. به اندازه کافي دردسر درست شده است اما به نظرم هيچ ايرادي ندارد. اينجاي کار ايراد دارد که عامل اصلي کارت به کارت کردن مصون مانده و کاري به کارش ندارند ولي يک عکاس را دو سال جريمه کردند که اينکه دو مربي با هم شام بخورند اشکالي ندارد ولي در زمين بايد هر نيرويي که دارند به کار بگيرند.
مايليکهن با اشاره به اينکه برخي افراد گذشته خود را فراموش ميکنند اظهار داشت: گاهي اوقات يادمان ميرود که پدرمانمان چهکاره بودند اصل و نصب خودمان را فراموش ميکنيم هرکسي گذشتهاي دارد من لباس خدمتکاران شهرداري را پوشيدم و اميدوارم آنها رنجيدهخاطر نشده باشند به عنوان يکي از اهالي ورزش از آنها عذرخواهي ميکنم.
وي در مورد اعتصاب بازيکنان پرسپوليس يادآور شد: بازيکنان در حالي اعتصاب ميکنند که برخي از آنها حدود 84 درصد قراردادشان را دريافت کردهاند اين تازه اطلاعاتي است که من دارم.
مايليکهن در مورد اينکه آيا قرارداد زيرميزي هم وجود داشته تصريح کرد: من ميگويم آن چيزي که روي آب است ما خبر داريم از مسائل ديگر خبري نداريم و نميدانم شرايط چگونه است .محمد نوري که بنده خدا خودش گفته 850 ميليون دريافت کرده است قرارداد برخي از بازيکنان بيش از يک ميليارد است و در حالي اعتراض کردهاند که بيش از 84 درصد قراردادشان را دريافت کردهاند اين اقدام از سوي آنها جاي تعجب دارد. بازيکني که در خارج از کشور رقمهاي زيادي دريافت ميکند در اينجا قرارداد 80 صفحهاي امضا ميکند!
وي در مورد اينکه آيا روي حرف خود مبني بر قرارداد بازيکنان ايستاده است گفت: مايليکهن هيچگاه حرفش را تکذيب نميکند.
مايليکهن در مورد اينکه محسن مسلمان اعلام کرده اگر پيشکسوتان پرسپوليس حرفي دارند سر تمرين بيايند اظهار داشت: شايد محسن مسلمان سنش به يکي از نوههاي من بخورد او بازيکن خوب و قابل احترامي است لازم نميبينم که جواب او را بدهم.
به گزارش فارس
برای مایلی متاسفم...
یک ادم حقیر و عقده ای هست محمد مایلی کهن که تو زندگیش به جایی نرسیده....:n15:
جالبه نوچه اش فریاد شیران هم اومده اعلام عمومی کرده این قضیه رو :n08:
من که جز تاسف براش چیزی ندارم...
leo.unique
19-02-2014, 17:48
به گزارش فارس، علی دایی هفته گذشته در برنامه 90 گفته بود که آنها که استعداد دارند مثل لیونل مسی میشوند و افراد دیگر که مستعد نیستند کارگر شهرداری میشوند.
چقدر بی ادب:n15:
ESTEGHLAL 67
19-02-2014, 17:52
حالا کاری ندارم به حرف علی دایی واینکه خیلی دیگه جو گرفتسش اما یه جمله میگم حسن روشن=ممد مایلی هر موقع کار داشته باشن ارومن هر موقع بیکار میشن ودنبال صندلی یکی دیگن این حرفا رو میزنن
حالا کاری ندارم به حرف علی دایی واینکه خیلی دیگه جو گرفتسش اما یه جمله میگم حسن روشن=ممد مایلی هر موقع کار داشته باشن ارومن هر موقع بیکار میشن ودنبال صندلی یکی دیگن این حرفا رو میزنن
عمو جون تاپیک در مورد مایلی کهن هست نه علی دایی !
جو گیر کسی هست که میگه تیم ملی با تفکر استقلال :n08::n07: رفته جام جهانی :n02::n08:
در ضمن دایی کوچکترین توهینی به هیچ شخصی نکرد فقط گفت خدا به بعضیا استعداد فوتبال میده به بعضیا نه.
ESTEGHLAL 67
19-02-2014, 18:11
عمو جون تاپیک در مورد مایلی کهن هست نه علی دایی !
جو گیر کسی هست که میگه تیم ملی با تفکر استقلال :n08::n07: رفته جام جهانی :n02::n08:
در ضمن دایی کوچکترین توهینی به هیچ شخصی نکرد فقط گفت خدا به بعضیا استعداد فوتبال میده به بعضیا نه.
عمو جون مگه من چی گفتم به علی دایی شمام که جو گرفتست :n02:
گفتم بنده خدا یه لحظه جو گرفتش نفهمید چی بگه منظورم و بد برداشت کردی شما. ایشون اومد یه مثال بزنه همه چی درست کنه زد خراب کرد ضمنا نگفت بعضیا یه بار دیگه بشین حرفاشو گوش کن عمو جون:n02:
leo.unique
19-02-2014, 18:14
دقیقا توهین بود ! به کارگران شهرداری گفت بی استعداد ! ماله کشی نکنید !!:n02:
THe DARk NighT .98
19-02-2014, 18:17
مایلی کهن قسم خورده تا زندس رو مخ دایی رژه بره !!!لا مذهب چقدرم بهش میاد ....:n08:
برای مایلی متاسفم...
یک ادم حقیر و عقده ای هست محمد مایلی کهن که تو زندگیش به جایی نرسیده....:n15:
جالبه نوچه اش فریاد شیران هم اومده اعلام عمومی کرده این قضیه رو :n08:
من که جز تاسف براش چیزی ندارم...
درود
در اصل عقده ای واژه درستی نیست . مایلی کهن جدای از همه رفتارها و اخلاقیات اشتباهی که داره , یک آدم خودساخته است که توی زندگیش سختی زیادی کشیده و به اینجا رسیده .
نمیخوام ریز بشم توی زندگیش ولی میشه گفت از هیچی به اینجا رسیده .
هر چند که یک سری حواشی بیش از حد و موضع گیری زیاد از حد در مقابل پرسپولیس باعث شده که محبوبیتش در نزد هواداران کمتر و کمتر بشه .
عمو جون مگه من چی گفتم به علی دایی شمام که جو گرفتست :n02:
گفتم بنده خدا یه لحظه جو گرفتش نفهمید چی بگه منظورم و بد برداشت کردی شما. ایشون اومد یه مثال بزنه همه چی درست کنه زد خراب کرد
ضمنا نگفت بعضیا یه بار دیگه بشین حرفاشو گوش کن عمو جون:n02:
من کجام جو گرفتس؟:n02:
جو گرفته همونیه که گفتم :n09:
ببینید این مایلی از اب گل الود خواسته ماهی بگیره...نمیدونم کجای حرف دایی توهین یا تحقیره ؟!
بعدشم جمله درست دایی اینه :
خدا به هرکس توانایی و استعداد داده ، به یکی داده میشه مسی ، به یکی داده میره تو شهرداری کار میکنه . پس نمیشه بگید چرا یکی انقدر میگیره یکی اونقدر!!
خب این خیلی واضح هست دیگه.شما قبول نداری اینو؟
مایلی کهن با این کارش نشون داد واقعا ادم سالمی نیست...
درود
در اصل عقده ای واژه درستی نیست . مایلی کهن جدای از همه رفتارها و اخلاقیات اشتباهی که داره , یک آدم خودساخته است که توی زندگیش سختی زیادی کشیده و به اینجا رسیده .
نمیخوام ریز بشم توی زندگیش ولی میشه گفت از هیچی به اینجا رسیده .
هر چند که یک سری حواشی بیش از حد و موضع گیری زیاد از حد در مقابل پرسپولیس باعث شده که محبوبیتش در نزد هواداران کمتر و کمتر بشه .
درسته ...تا همین چند سال پیش حتی میشه گفت ادم موفقی بود...مثل تیم ملی 1996 ...یا زمانی که مربی سایپا بود خوب بازی میکرد تیمش..
اما این چند وقت همونطور که گفتین جهت کاریش عوض شده گویا ! من که فقط به موضع گیریش در مقابل پرسپولیس کار ندارم...کارهای دیگه اش هم مورد دار بوده...
دقیقا توهین بود ! به کارگران شهرداری گفت بی استعداد ! ماله کشی نکنید !!:n02:
ماله کشی چیه؟!
منظورش استعداد فوتبالیه دیگه! میخواین لطفا یه دور بخونین مصاحبشو تا با اطلاعات کامل نظر بدین بهتره به نظرم:n02:
جمله علی دایی رو پیدا کردم گذاشتم...حالا این که برداشت شما چیه دیگه من کاری ندارم...
حرف درستیه به نظر من.
leo.unique
19-02-2014, 18:29
ماله کشی چیه؟!
منظورش استعداد فوتبالیه دیگه! میخواین لطفا یه دور بخونین مصاحبشو تا با اطلاعات کامل نظر بدین بهتره به نظرم:n02:
جمله علی دایی رو پیدا کردم گذاشتم...حالا این که برداشت شما چیه دیگه من کاری ندارم...
حرف درستیه به نظر من.
منظورش صرفا استعداد فوتیالی نبود چون در اینصورت میتونست به جای کارگر شهرداری بگه پزشک:n06:
ESTEGHLAL 67
19-02-2014, 19:04
من کجام جو گرفتس؟:n02:
جو گرفته همونیه که گفتم :n09:
ببینید این مایلی از اب گل الود خواسته ماهی بگیره...نمیدونم کجای حرف دایی توهین یا تحقیره ؟!
بعدشم جمله درست دایی اینه :
خدا به هرکس توانایی و استعداد داده ، به یکی داده میشه مسی ، به یکی داده میره تو شهرداری کار میکنه . پس نمیشه بگید چرا یکی انقدر میگیره یکی اونقدر!!
خب این خیلی واضح هست دیگه.شما قبول نداری اینو؟
مایلی کهن با این کارش نشون داد واقعا ادم سالمی نیست...
اولا من که خودم گفتم مایلی چه ادمیه
ولی واقعا نمیدونم چرا داری الکی از اون جمله دایی دفاع میکنی
در ضمن اینجا تاپیک کل کل نیست واسه همین میگم جوگیری شما:n02:
وین رونی
19-02-2014, 19:15
خدا به هرکس توانایی و استعداد داده ، به یکی داده میشه مسی ، به یکی داده میره تو شهرداری کار میکنه
یه بشین داریم یه بتمرگ
بدور از تعصب دقت کنیم منظور دایی را متوجه میشیم خوب دایی هم می دونسته نمیشه مستقیم بگه یکی استعداد داره میشه مسی یکی نداره میشه کارگر شهرداری
New-P30world
19-02-2014, 19:46
به قول دوست استقلالیمون اومد یه مثال بزنه درست کنه زد خراب کرد!
ولی یه عده از ضیاء تا همین مایلی قشر زحمت کش! میگن الا بلا توهین کرد و بس..
همه میدونن منظور حرف دائی چی بوده و اکثراً هم از این نوع مثال ها استفاده می کنن ولی میخوان بگن نه ببین چی گفته ، توهین ِ دیگه و..
پ.ن : از حق نگذریم چی بهشَم میاد! مایلی نارنجی پوش! D:
Ramin khuzestan
19-02-2014, 21:44
در اینکه مایلی کهن و علی ضیا فرصت رو برای کوبیدن دایی غنیمت شمردن که هیچ شکی نیست ولی شخصأ یک بار دیگه به من ثابت شد شعور در حرف زدن و فن بیان هیچ ربطی به میزان تحصیلات نداره:n02:
نادر1368
19-02-2014, 22:26
.
جسارتا اينو همه ميگن البته جز شما دوست عزيز:n19:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.