PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در نصب اوبونتو

masoud71
18-02-2014, 12:07
سلام دوستان
ببخشید که سوال خیلی مبتدی هست.
من هنگام نصب به دو اروری که در عکس مشخص هست بر می خورم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
(من ویندوز 8.1 دارم و می خوام کنارش اوبونتو هم داشته باشم)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اصلا پارتیشن ها رو به اون صورتی که من دارم نشون نمیده آخه
مثلا من 18 گیگ برای این جدا کردم اما اصلا موقع نصب نشونش نمیده
اینم عکسش:
این نمایش پارتیشن ها در ویندوز 8.1

مثلا درایو G رو نشون نمیده هنگام نصب

اینم هنگام نصب
چه کنم؟

masoud71
18-02-2014, 17:59
کسی نیست کمکم کنه؟

smss.exe
18-02-2014, 20:06
سلام

یه عکس از Disk Management ویندوز 8 قرار بدید.

V i r u s e r
18-02-2014, 20:34
سلام
برای نصب سیستم عامل شما به یک پارتیشن از نوع Primary احتیاج دارید. با توجه به محدودیت MBR تنها 4 پارتیشن قابلیت Primary شدن رو دارند و بقیه پارتیشن ها از نوع Extended ساخته میشن.
به خاطر همین موضوع ستاپ فقط می تونه 4 تا پارتیشن اول رو نشون بده و در بقیه پارتیشن ها نمی تونید سیستم عامل نصب کنید.
برای رفع این موضوع 2 راه دارید:
یا در درایو D یا E نصب کنید، یا دوباره پارتیشن بندی کنید. چه خبره این همه پارتیشن؟ همه رو تبدیل کنید به 3 تا: یکیش که خود ویندوز برای بوت شدن میسازه، یکیش برای ویندوز و فایل ها و اخری برای گنو/لینوکس

این محدودیت اگر هارد رو به صورت GPT پارتیشن بندی کنید رفع میشه ولی فکر می کنم مادربوردتون باید قابلیت UEFI رو داشته باشه که فکر نکنم داشته باشه

نکته: در گنو/لینوکس پارتیشن ها به صورت sdXY شناخته میشن و c و d و اینا نداریم

smss.exe
18-02-2014, 22:18
این محدودیت اگر هارد رو به صورت GPT پارتیشن بندی کنید رفع میشه ولی فکر می کنم مادربوردتون باید قابلیت UEFI رو داشته باشه که فکر نکنم داشته باشه

سلام

این قضیه ربطی به UEFI نداره. یعنی هارد میتونه در هر حالتی MBR و یا GPT باشه. اون که به UEFI ربط داره فقط بحث نوع Media برای بوت هستش. یعنی مثلا باید فلش و یا شما GPT باشه که بتونه در محیط UEFI بوت بشه. این قضیه برای لپ تاپ هایی که ویندوز 8 به بعد دارند و از قابلیت Secure Boot استفاده می کنند صادق هست.