مشاهده نسخه کامل
: درخواست راهنمایی برای خرید سونی W904
با سلام خدمت دوستان میخواستم راهنمایی کنین تا تو انتخابم برای خرید W904 بعدا پشیمون نشم:
۱- اگه خواستم این مدل رو بگیرم W904 بگیرم یا W900 ؟ اصلا فرق این دو مدل چیه ؟
۲- اگه نخوام سری X رو بگیرم به خاطر هزینش بهترین مدل W904 یا HX925 یا HX855 ؟
۳- آیا میشه تصاویر گوشی و تبلت و لپتاپ رو بی سیم به تی وی منتقل کرد؟ منظورم آیفون ومکبوک هستش به خاطر سیستم عاملشون
۴- اگه فیلم با زیرنویس فارسی تو هارد وصل کنم به تی وی زیرنویس فارسی رو بدون مشکل نشون میده؟ منظورم فرمت زیرنویس srt هستش
۵- چرا تکنولوژی 3D استفاده شده تو این مدل اکتیو هستش؟ چون W804 پسیوه در حالیکه W904 اکتیوه ولی سری X پسیوه! اگه پسیو خوب بود چرا اینم پسیو نزدن ؟!
۶- این تی وی وبکم داره یا باید وبکم جدا بگیریم واسش ؟ واسه اسکایپ
۷- واسه وبگردی با تی وی صفحه های وب فارسی رو درست نشون میده یا فونت فارسی رو برعکس مینویسه یا اگه درست مینویسه از حروف گچپژ پشتیبانی میکنه؟
۸- در صورتیکه جوابتون در مورد پخش شدن فیلم از رو هارد با زیرنویس فارسی منفیه لطفا یه مدل سینمای خانگی که این مشکل رو حل میکنه پیشنهاد بدین
ممنون و ببخشین اگه تعداد سوالهام زیاده
1-هر دو یکی هستن فقط 900 برای بازار چین هستش و 904 برای خاورمیانه واینکه مالزی هستش من توصیه میکنم که 904 بگیری
2-از نظر کیفیت تصویر 925 از 850 و 904 سرتره ولی مدل 2011 هستش واگه بخواین 55 اینچش رو بخرین هم قیمت فورکی سونی شده پس به صرفه نیست اگه 46 اینچ میگیری و کیفیت تصویر برات مهمه 925 و اگه امکانات هم برات مهمه 904
3-در مدل 904 میشه با dlna و wi-fi و......در مدل 925 اطلاع ندارم .برو مشخصات این مدل رو بخون
4-کلا سونی با زیرنویس فارسی مشکل داره
5- سری ایکس 4 کی هستش یعنی اگه یه فیلم 4کی سه بعدی ببینین جزیات اون به خاطر پسیو بودن نصف میشه ومیشه 2کی ولی باز هم کیفیت تصویر از فول اچ دی بالاتره و این یعنی جزییات بالاوفوقلعاده .اما در اینچ پایین یا همون 1080 اکیتو بهتره .چون در اکتیو رزلویشن نصف نمیشه پس تصویرسه بعدی دارای جزییات هستش.
6-وبکم نداره-اگه سرعت اینترنتت کم تر از2 مگ هست این گزینه رو فراموش کن.برای ایران فقط جنبه تبلیغاتی داره.
7-نمی دونم.
8-سینمای خانگی که فارسی رو پشتیبانی کنه تا اونجای که من میدونم فقط مدل های سامی و الجی داریم که خوب نیستن پس بهتره یه hdplayer بگیری.مگه اینکه بخوای کیفیت سینما رو فدای زیرنویس کنی .
اگه هرجا هم اشتباه گفتم لطفا دوستان تصحیح بفرماین که دوستمون دچار اشتباه نشن.
Cyber-Dude
17-02-2014, 20:43
ظاهرا 900 برای بازار آمریکاست و تولید چین
و 904 برای آسیا و تولید مالزیه ظاهرا فکر نمیکنم اختلافی از لحاظ کیفیت تولید داشته باشن
کنتراست مدلهای 925 و 850 بالاتره ولی رنگها در 900 جلوه بیشتری دارن
برای ارتباط با idevice ها اپل تی وی بهتره
اینا در تکمیل صحبتای دوستان :n01:
ظاهرا 900 برای بازار آمریکاست و تولید چین
و 904 برای آسیا و تولید مالزیه ظاهرا فکر نمیکنم اختلافی از لحاظ کیفیت تولید داشته باشن
کنتراست مدلهای 925 و 850 بالاتره ولی رنگها در 900 جلوه بیشتری دارن
برای ارتباط با idevice ها اپل تی وی بهتره
اینا در تکمیل صحبتای دوستان :n01:
1-هر دو یکی هستن فقط 900 برای بازار چین هستش و 904 برای خاورمیانه واینکه مالزی هستش من توصیه میکنم که 904 بگیری
2-از نظر کیفیت تصویر 925 از 850 و 904 سرتره ولی مدل 2011 هستش واگه بخواین 55 اینچش رو بخرین هم قیمت فورکی سونی شده پس به صرفه نیست اگه 46 اینچ میگیری و کیفیت تصویر برات مهمه 925 و اگه امکانات هم برات مهمه 904
3-در مدل 904 میشه با dlna و wi-fi و......در مدل 925 اطلاع ندارم .برو مشخصات این مدل رو بخون
4-کلا سونی با زیرنویس فارسی مشکل داره
5- سری ایکس 4 کی هستش یعنی اگه یه فیلم 4کی سه بعدی ببینین جزیات اون به خاطر پسیو بودن نصف میشه ومیشه 2کی ولی باز هم کیفیت تصویر از فول اچ دی بالاتره و این یعنی جزییات بالاوفوقلعاده .اما در اینچ پایین یا همون 1080 اکیتو بهتره .چون در اکتیو رزلویشن نصف نمیشه پس تصویرسه بعدی دارای جزییات هستش.
6-وبکم نداره-اگه سرعت اینترنتت کم تر از2 مگ هست این گزینه رو فراموش کن.برای ایران فقط جنبه تبلیغاتی داره.
7-نمی دونم.
8-سینمای خانگی که فارسی رو پشتیبانی کنه تا اونجای که من میدونم فقط مدل های سامی و الجی داریم که خوب نیستن پس بهتره یه hdplayer بگیری.مگه اینکه بخوای کیفیت سینما رو فدای زیرنویس کنی .
اگه هرجا هم اشتباه گفتم لطفا دوستان تصحیح بفرماین که دوستمون دچار اشتباه نشن.
ممنونم دوست من از راهنماییتون
من تهران نیستم و اینجا تو گرگان میگن W900 ساخت مالزیه و W904 قطعات مالزیه و مونتاژ ایران :|
در ضمن گارانتی یا دریا کالا یا تهران گلد هستش و یکی هم که میگه گارانتی بازرگانی ایرانه میگه ایران ضبط هستش :| لطفا بگین کدوم رو بگیرم ؟ دریا کالا میگه ۵۹۰۰ تهران گلد میگه ۵۶۰۰ و ایران ضبط ۶۰۰۰ ....
چون میخواستم شرایطی بگیرم نمیتونم از سایت اینترنتی خرید کنم :( یکی دیگه هم میگه بدون گارانتی ۱ تومن زیر قیمت میدن و سالم تو منزل تحویل میدن ٬ ممنون میشم راهنمایی کنین :n12:
جواب 4 و 8 تو اين تاپيك
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تهران نیستم و اینجا تو گرگان میگن W900 ساخت مالزیه و W904 قطعات مالزیه و مونتاژ ایران :|
در ضمن گارانتی یا دریا کالا یا تهران گلد هستش و یکی هم که میگه گارانتی بازرگانی ایرانه میگه ایران ضبط هستش :| لطفا بگین کدوم رو بگیرم ؟ دریا کالا میگه ۵۹۰۰ تهران گلد میگه ۵۶۰۰ و ایران ضبط ۶۰۰۰ ....
چون میخواستم شرایطی بگیرم نمیتونم از سایت اینترنتی خرید کنم :( یکی دیگه هم میگه بدون گارانتی ۱ تومن زیر قیمت میدن و سالم تو منزل تحویل میدن ٬ ممنون میشم راهنمایی کنین :n12:
بدون گارانتی بگیر ، ولی موقع تحویل همه چیزش رو چک کن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.