PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اورکلاک q6600

omidhat
17-02-2014, 16:56
سلام به دوستان و اساتید عزیز
میخوام سی پی یو رو اور کنم و اگر شد گرافیک روهم!
قطعات کیس من
main asus p5g41t-m lx
gpu asus gt440
cpu q6600
ram 2 ddr3 1333 kingston
power green 330 wat real
البته رمشو میخوام یه 4دیگه بزارم کنارش یعنی 6 گیگ بشه
سی پی یو هم برای خنک کردن یه واتر کولر براش ساختم
برای گرافیک هم اگر نیاز هست تا بسازم؟اگر اور میشه
این سی پی یو رو تا چند میتونم اور کنم؟تو سایت ایسوس ساپورت سی پی یوش تا 3.3هستش
و ایا میشه اصلا"رو این سیستم اورکلاکش کرد؟
کولر رو هنوز نبستم البته!
اگرمیشه لطفا"منو راهنمایی کنین

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

EXTREME
17-02-2014, 23:44
این تنظیمات رو اعمال کنید

cpu host controller :320mhz
dram frequncy :1066mhz with spd
timing :auto
mch core :auto
cpu termination:auto
cpu eist fucnction:disable
cpu thermal monitor :disable
c1/c1e:disable
c2/c2e:disable
cpu vcore :+.01v
با این تنظیمات فرکانس سی پی یو شما به 2.8 میرسه تو این حالت یک تست پایداری بگیرید و دما رو بررسی کنید

omidhat
18-02-2014, 16:03
ممنونم.بعد از تست نتیجشو میگم

omidhat
20-02-2014, 17:28
عزیز تو بایوس همچین تنظیماتی نیست چیزای دیگه نوشته!
اسکرین شات بزارم از تنظیمات بایوس؟
با برنامه میشه این هارو اعمال کرد؟
الان دمای نرمال هسته ها با واتر کولر 40 تا 50هستش
که قبلن بین 60 تا 70 بود

با برنامه real temp میشه کاری کرد؟
چون یه قسمت داره calculated multiplier
خود مادربرد گزینه اورکلاک 5.1.15.20درصد داره از اونا میشه استفاده کرد؟ایا کاربردی داره اون گزینه؟

و اینکه چجوری تست پایداری بگیرم؟
ببخشید سوالام زیاد شد!

afceaglee2013
22-05-2014, 02:34
سلام دوستان
پردازنده من هم 6600 ه با مادربورد ایسوس .. یه نرم افزار میخواستم که تو ویندوز 8 اجرا بشه بتونم باهاش کلاک پردازنده رو پایین بیارم (داون کلاک) قبلا از نرمافزار خود ایسوس استفاده میکردم و فرکانس رو تا 1000 مگا هرتز پایین میاوردم ولی تو ویندوز 8 درست کار نمیکنه ممنون میشم راهمایی کنید .. یکی دو تا هم نرمافزار از نت دانلود کردم ولی نتونستم جواب بگیرم

EXTREME
22-05-2014, 07:06
سلام دوستان
پردازنده من هم 6600 ه با مادربورد ایسوس .. یه نرم افزار میخواستم که تو ویندوز 8 اجرا بشه بتونم باهاش کلاک پردازنده رو پایین بیارم (داون کلاک) قبلا از نرمافزار خود ایسوس استفاده میکردم و فرکانس رو تا 1000 مگا هرتز پایین میاوردم ولی تو ویندوز 8 درست کار نمیکنه ممنون میشم راهمایی کنید .. یکی دو تا هم نرمافزار از نت دانلود کردم ولی نتونستم جواب بگیرم

چرا از بایوس اقدام نمیکنید؟

afceaglee2013
11-06-2014, 19:54
سلام
داون کلاک رو برای مواقعی که وبگردی میکنم و کار خاصی انجام نمیدم میخوام .. بعضی وقتا لازمه که سرعت عادی رو داشته باشه

ess_1362
12-06-2014, 20:16
پاور سیستم به نظرم یکم برای این سیستم ضعیف هست حالا با اورکلاک وضع بدتر هم میشه
اما!!!
موردی که فکر کنم ازش قافل شدین دمای بسیار بالای پردازنده شما هست که در شاتی که گذاشتی حدود 65 تا 100 در نوسان هست
بهتر هست اول یک تست هر چند 15 دقیقه ای با prime95 از پردازنده بگیرید و دماش را هم حین تست با hw monitor به ما گزارش کنید البته بعد از تعویض خنک کننده
در مورد پاور هم توصیه اول من تعویضش هست در صورتی که قصد انجام اورکلاک دائم را دارید
اگر هم قصد تست را فقط دارید بسیار با احتیاط عمل کنید
معمولا در بردهای ایسوس گزینه اولی که مهرداد عزیز نوشته باید FSB باشه و گزینه دوم memory frequency
اگر گزینه ها را پیدا نمی کنید از بایاس شات بذارید تا بررسی کنیم