ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمائی برای خرید هارد و nas

benyamin_pc
17-02-2014, 05:26
سلام دوستان
تحت آخرین مشکلی که برای هارد western digital my book 2TB پیش اومد نسبت به وسترن حس بدی پیدا کردم چون کلا 20 بار هم از هاردم استفاده نکرده بودم و بعد هم خاموشش میکردم و کنار میگذاشتمش , نه ضربه ای نه چیزی ...
در صورتی که یه هارد سیگیت پاسپورتی دارم که ضربه هم خورده و صدبار بیشتر ازش استفاده کردم و هنوز چیزیش نشده

دوستان نظرشون چیه ؟
الان به یک هارد 4 ترابایتی اکسترنال نیاز دارم به نظرتون چی بگیرم (خودم بین وسترن مای بوک و سیگیت بکاپ پلاس فکر میکنم)

مشاوره دومی که از دوستان دارم اینه که : نسبت به نیازی که برای اشتراک گذاری اطلاعات در فضای کاری دارم یا باید یک nas بگیرم که بشه به شبکه وصلش کرد یا یک سیستم که داخلش بشه چندتا هارد گذاشت و اون سیستمو به شبکه وصلش کرد , نظرتون در این مورد چیه؟

یک nas که 4 bay باشه با قیمت مناسب و کیفیت خوب چی پیشنهاد میدید؟

ata.royalfalcon
17-02-2014, 13:01
سلام دوستان
تحت آخرین مشکلی که برای هارد western digital my book 2TB پیش اومد نسبت به وسترن حس بدی پیدا کردم چون کلا 20 بار هم از هاردم استفاده نکرده بودم و بعد هم خاموشش میکردم و کنار میگذاشتمش , نه ضربه ای نه چیزی ...
در صورتی که یه هارد سیگیت پاسپورتی دارم که ضربه هم خورده و صدبار بیشتر ازش استفاده کردم و هنوز چیزیش نشده

دوستان نظرشون چیه ؟
الان به یک هارد 4 ترابایتی اکسترنال نیاز دارم به نظرتون چی بگیرم (خودم بین وسترن مای بوک و سیگیت بکاپ پلاس فکر میکنم)

مشاوره دومی که از دوستان دارم اینه که : نسبت به نیازی که برای اشتراک گذاری اطلاعات در فضای کاری دارم یا باید یک nas بگیرم که بشه به شبکه وصلش کرد یا یک سیستم که داخلش بشه چندتا هارد گذاشت و اون سیستمو به شبکه وصلش کرد , نظرتون در این مورد چیه؟

سلام .

با توجه به اين مسئله كه ميفرماييد "نسبت به وسترن حس بدی پیدا کردم" ميتونيد از برند سيگيت (Backup plus و يا expansion) انتخاب كنيد .

مدلهاي متنوعي در بازار موجود هست ولي ميتونيد Seagate Business Storage 4-Bay NAS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و يا WD Sentinel DX4000 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) انتخاب كنيد . البته مدلهاي حرفه اي تر كه پردازنده قويتري دارند و ميتونيد بطور مستقيم به مانيتور متصل كنيد ، موس و كيبرد به آن متصل كنيد هم موجود هست ولي حتماً قيمت بالاتري هم دارند .

benyamin_pc
17-02-2014, 17:11
هارد 4 ترابایت سیگیت اینترنال قیمتش چنده و آیا نسبت به اکسترنالش کیفیتش بالاتره؟

احتمالا به جای nas یه سیستم بگیرم و هاردو رو اون بذارم که توسط شبکه سیستم هاردو به اشتراک بگذارم نظرتون چیه؟ (به علت قیمت های بالای nas میخام این کارو کنم) مزایا و معایب اینکار نسبت به nas چیه
با تشکر

ata.royalfalcon
17-02-2014, 19:44
هارد 4 ترابایت سیگیت اینترنال قیمتش چنده و آیا نسبت به اکسترنالش کیفیتش بالاتره؟

احتمالا به جای nas یه سیستم بگیرم و هاردو رو اون بذارم که توسط شبکه سیستم هاردو به اشتراک بگذارم نظرتون چیه؟ (به علت قیمت های بالای nas میخام این کارو کنم) مزایا و معایب اینکار نسبت به nas چیه
با تشکر

قیمت 4TB اینترنال حدود 560 هزار تومن هست که با توجه به مدل و گارانتی و فروشنده متغیر هست . تفاوتی از لحاظ کیفیت بین هارد اینترنال و هاردی که در انواع اکسترنال بکار میرود وجود ندارد .

میتونید به جای nas از یک pc بعنوان سرور خانگی استفاده کنید . البته اگر میخواهید بصورت 24 ساعته روشن و در حال کار باشد پس سخت افزار های آن باید stability و reliability بالایی داشته باشند . مثلاً از هارد دیسکهای WD red و مدلهای مشابه باید استفاده شود . اگر از چندین هارد دیسک میخواهید استفاده کنید پیشنهاد میشه که از کارتهای RAID سخت افزاری استفاده کنید (اگر از RAID نرم افزاری میخواهید استفاده کنید که CPU قویتری باید داشته باشد) . در سرور خانگی نیازی هم نیست که کارت گرافیک High End بخرید و ... همینکه stability و reliability بالایی داشته باشه کافی هست . برای نمونه میتونید مشخصات دو سرور HP ProLiant MicroServer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و یا HP ProLiant ML10 Server ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را ببینید و مشابه با آن ، سخت افزارها را تامین کنید .

benyamin_pc
17-02-2014, 23:07
تشکر دوست عزیز فروشنده مورد اعتماد هم اگر سراغ دارید که تو کار انواع هارد و سیستم های ذخیره سازی باشه لطفا بگید