مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی در خصوص خرید LED سفارش اروپا
majid_306
16-02-2014, 21:13
با سلام خدمت دوستان
قصد خرید تلویزیون دارم، قبلا میخواستم از برند سونی یکی از مدلهای
42R500A و 42W670 یکی رو انتخاب کنم.
قیمت بانه برای مدل 670 حدود 1.800.000 بود ولی فروشنده دو مدل ال جی پیشنهاد داد که ریسیور داخلی دارند:
42LN540V ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): ال ای دی معمولی به قیمت 1.750.000
42LA620V ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): سه بعدی فول به قیمت 2.300.000
زیاد روی ال جی تاکید داشت. دنبال شارپ بودم ولی گفت جنس اصلی ژاپنی گیر نمیاد و همشون چینی هستند.
قیمت اجنا با احتساب هزینه حمل (150 تومن) و تحویل تبریز هست.
لطفا در انتخاب راهنمایی کنید
آیا کسی از دوستان تجربه استفاده از چنین مدلهایی را دارند؟
با سلام خدمت دوستان
قصد خرید تلویزیون دارم، قبلا میخواستم از برند سونی یکی از مدلهای
42R500A و 42W670 یکی رو انتخاب کنم.
قیمت بانه برای مدل 670 حدود 1.800.000 بود ولی فروشنده دو مدل ال جی پیشنهاد داد که ریسیور داخلی دارند:
42LN540V ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): ال ای دی معمولی به قیمت 1.750.000
42LA620V ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): سه بعدی فول به قیمت 2.300.000
زیاد روی ال جی تاکید داشت. دنبال شارپ بودم ولی گفت جنس اصلی ژاپنی گیر نمیاد و همشون چینی هستند.
قیمت اجنا با احتساب هزینه حمل (150 تومن) و تحویل تبریز هست.
لطفا در انتخاب راهنمایی کنید
آیا کسی از دوستان تجربه استفاده از چنین مدلهایی را دارند؟
الجی معمولیه رو دیدم.........کیفیت ساختش زیاد جالب نیست ، ر-س-ی-و-ر داخلیش منوهای ابتدایی داره و چیدن کانالهاش یه عمر زمان میبره
من که از برندهای ال جی و سامسونگ ، غیر از تبلیغات چیزی ندیدم تا حالا ولی اگه تی وی سفارش اروپا میخوای باید زیاد بگردی
سونی ، پاناسونیک ، فیلیپس و شارپ مارکهای خوبی هستند...در کل کیفیت تصویر تی وی ها رو از نزدیک ببین و تصمیم بگیر
majid_306
17-02-2014, 15:32
الجی معمولیه رو دیدم.........کیفیت ساختش زیاد جالب نیست ، ر-س-ی-و-ر داخلیش منوهای ابتدایی داره و چیدن کانالهاش یه عمر زمان میبره
من که از برندهای ال جی و سامسونگ ، غیر از تبلیغات چیزی ندیدم تا حالا ولی اگه تی وی سفارش اروپا میخوای باید زیاد بگردی
سونی ، پاناسونیک ، فیلیپس و شارپ مارکهای خوبی هستند...در کل کیفیت تصویر تی وی ها رو از نزدیک ببین و تصمیم بگیر
ممنون از رهنمایی شما
دنبال شارپ و فیلیپس بودم ولی با قیمت زیر 2 تومن چیز خوبی پیدا نکردم.
با توجه به اینکه اگه الان خرید کنم، انتخابم بدون دیدن تصویر و فقط از روی توصیه دوستان و آشنایان خواهد بود، تا اینج رنج قیمت چه مدلی رو پیشنهاد می کنید؟
یا اینکه صبر کنم بعد از عید خودم برم بانه؟
w670sony 42
سونی برند جهانیه و با هزینه شما این بهتره تا ال جی و سام
majid_306
17-02-2014, 18:04
w670sony 42
سونی برند جهانیه و با هزینه شما این بهتره تا ال جی و سام
ظاهرا این مدل تولید چین هم داره و فروشنده تضمینی در خصوص چینی یا مالزی بودن اون نمیده!
آیا این نکته حقیقت داره؟
مجددا ممنون
وایسا من آخر هفته به دستم برسه بهت میگم
majid_306
18-02-2014, 19:09
وایسا من آخر هفته به دستم برسه بهت میگم
ممنون
منتظر نظرتون هستم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.