ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اننتخاب بین اندروید و ویندوز فون

akpa
16-02-2014, 21:06
سلام من موندم بینxperia m و lumia 525 کدوم رو انتخاب کنم
تعصب رو برند خاصی ندارم(البته بین سونی و نوکیا)
تعصب روی سیستم عامل ندارم
نیازی به نرم افزاهای مختلف هم ندارم که تعداد نرم افزارهای تو استور برام ملاک باشه
تنها چیزی که از گوشیم می خوام رون بودن بین سوییچ برنامه هاس داداشم xperia tipo داره واقعا اذیت میشم وقتی مثلا از وایبر میام بیرو و تو وی چت می خوام برم گفتم شاید اندروید روی 512 جالب نباشه و اون گوشی ضعیفه خواستم بدونم اکسپریا ام هم اینجوری هستش؟
دوم اینکه اون گوشی گاهی و خود منو و پیامک ها یا دفترچه تلفن هم گیر داشت ومن خیلی کم حوصلم دوست دارم گوشی روون باشه حالا با توجه به اینها کدوم گوشی بهتره؟

hossienmoein
16-02-2014, 21:08
شک نکن فقط اندرید

Ali_softcenter
17-02-2014, 18:51
در این که ویندوز روون تره شک نکن!

mosicr77
17-02-2014, 19:01
ویندوز فون سریع تره از اندروید تو این رنج قیمت ولی خیلی محدودیت داره و اگه بتونی با محد.دیت هاش کنار بیای خریدش به صرفه هست
ولی پیشنهاد میدم xperia m بگیر بهتره

akpa
19-02-2014, 12:09
ویندوز فون سریع تره از اندروید تو این رنج قیمت ولی خیلی محدودیت داره و اگه بتونی با محد.دیت هاش کنار بیای خریدش به صرفه هست
ولی پیشنهاد میدم xperia m بگیر بهتره

دقیقا میخوام بدونم محدودیت هاش چیه و اینکه آیا آپدیت های ویندوز هم مثل اندروید همه گوشی ها رو شامل نمیشه؟

D o l f i n
19-02-2014, 17:24
وینفون در برابر آندروئید
سریعتر
امن تر (دلیل اصلیش تعداد کمتر یوزرهای وینفون هست)
هنگ و لک کمتر
ارزش کالا نسبت به قیمت
آندروئید در برابر وینفون
تعداد بسیار بیشتر نرم افزار
امکانات شخصی سازی وسیع تر
تنوع انتخاب زیاد

در کل اگر تعصب ندارید و نرم افزارهای رنگارنگ نمیخواید من 520 رو پیشنهاد میدم اندروئید برای اینکه لذت بخش تر باشه باید حتما پرچمداران رو تهیه کرد که خیلی ها راضی به همچین هزینه ای نیستن
و در ضمن شما اگه بخواید روونی و سرعتی که تو گوشیهایی مثل 520 هست رو در آندروئید تجربه کنید بازم باید بیشتر از اینها هزینه کنید
وینفون مارکتش الان معقول هست یعنی نرم افزارهای مهم رو اغلب داره هرچند کامل نیست ولی برای خواسته های شما کافیه

akpa
19-02-2014, 22:46
ممنون و به عنوان سوال آخر آیا برای خرید بین 520 و 525 تنها به خاطر رم 1 گیگ 525 ارزش داره حدود 80 تومن بیشتر هزینه کنم؟

D o l f i n
20-02-2014, 00:45
بنظر من ارزش داره و اغلب هم همش این نیست بعضی ضعفها هست که دیده نمیشه ولی در نسخه های بروزتر گوشیهای عرضه شده مرتفع میشه