ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چگونه کشیده نوشتن حرف ی در فتوشاپ(کمک)

fagatbarca
16-02-2014, 19:10
سلام.من میخواستم بدونم چطوری می تونم حرف ی رو مانند عکس زیر کشیده بنویسم؟اگه میشه فونت یا لایه بازش رو بهم بدید.از چلیپا و اینا هم استفاده کردم بلد نشدم و نمیاوردن.(منظورمshift+jنیست)
تو اینترنت هم خیلی گشتم ولی فایده نداشت!هیچ جایی درست حسابی یاد نداده بود!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط فونت یا آموزش نوشتنش رو بدید .اگه مجبور شدید آموزشش تو چلیپا و اینا رو بدید.ممنون

unicef
16-02-2014, 20:19
با سلام

بنده زیاد با نرم افزار های مربوط به فونت سرکار نداشتم... فقط اگه لایه باز این طرح رو لازم داری تا درست کنم براتون...

kian98
16-02-2014, 20:52
سلام.

از این زیر یاد بگیرید.

روی گزینه ای که کنارش فلش زدم کلیک کنید البته قبلش باید ابزارtext رو فعال کنید.

اول نوشته تو انتخاب می کنی حالا توی این کادر که کنارش فلش زدم هر چه قدر که شماره رو بیشتر کنی نوشته دراز تر میشه و هرچه قدر شماره رو کم تر کنی نوشته کوتاه تر میشه.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

unicef
17-02-2014, 04:28
سلام

خدمت شما...

دانلود فایل لایه باز

61668

kian98
05-03-2014, 22:38
سلام.

یه راه دیگه هم هست.

دکمه shift رو بگیر و روی دکمه j صفحه کلید بزنید. این طوری به حروف یه خط اضافه می کنه و هر چقدر بیشتر بزنید نوشته درازتر و هم توی فتوشاپ هم در سایر جاها برای نوشتن کاربرد داره.مثل ورد و غیره.

آمـــــــــــــــــــــوز ش کشیــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــده نوشتـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــن حــــــــــــــــــــــــ ـــــــــروف در فتـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــوشـــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــاپ

!SaMiRa!
08-04-2017, 11:47
سلام ، برای کشیدن حرف " ی " آخر با فونت btitr باید چیکار کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .

Ehsan13651378
10-01-2019, 02:34
سلام.
چطورى اينطورى حرفاى اخرو درون متن كج كنم؟
مثلا ميخوام نام يه مداحو تو بنر بنويسم چطورى اخرشو اينطورى كنم؟
فونت خاصى داره؟؟؟

يدونم تو يه عكسى كه تو فتوشاپ باز ميكنم از كجا اسم فونتى كه تو عكس هستش رو بدونم؟؟؟