ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آیا روش نصب از طریق flash را برای من تایید میکنید؟

Doolabi
16-02-2014, 17:44
با سلام دوستان عزیز و اساتید محترم
سیستم عامل من7 هست و به تازگی من یه ویندوز 8.1 از همین سایت گرفتم و حجمش بیشتر از یک دی وی دی هست و با توجه به اینکه
تقسیم این فابل توی چند دی وی دی سختیها و مهارتهای خودشو میخواد به همین میخواستم از طریق فلش اونو نصب کنم و بوتیبل کنم آیا شما عزیزان بنده رو از این کار منع می کنید؟؟ یا نه این راه هم اگر درست انجام شد مشکلی رو به وجود نمیاره

و اما سوال دوم این حقیر در خصوص مدل لپتاب من بود قبل از اینکه بخوام نصب کنم از برنامه WindowsUpgradeAssistant کمک گرفتم که یکی از معدود پیغامهایی که داد این بود:

Secure Boot isn't compatible with your PC
Your PC's firmware doesn't support Secure Boot so you won't be able to use it in Windows 8.1

والان میخوام بدونم موقع نصب و یا بعدا دچار مشکل خاصی میشم یا نه این پیغام اونقدرها هم مهم نیست.

afshin b
16-02-2014, 18:27
در مورد سوال اول هیچ مشکلی نیست. من چندین بار این کار کردم

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk

smss.exe
17-02-2014, 01:24
سلام

در مورد سوال اول: کار خوبی انجام میدید و مشکلی وجود نداره.
در مورد سوال دوم: میتونید ویندوز رو نصب کنید و فقط همون قابلیت Secure Boot رو ندارید و نمیتونید از اون استفاده کنید؛ که خیلی هم مهم نیست.

Doolabi
17-02-2014, 21:17
دوستان بزرگوار و عزیز خودم از اینکه برای بنده وقت گذاشتید و پاسخ دادید بسیار ازتون ممنونم.اما اگر زحمتی نیست میخواستم بدونم قابلیت secureBoot چه کاربردی داره و ممنون میشم اگر یک برنامه ی خوب رو برای بوتیبل کردن فلش بهم معرفی کنید راستی من نرم افزار acronis رو دارم به نظرتون از همون استفاده کنم خوبه؟

afshin b
17-02-2014, 21:25
این نرم افزار خوبیه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خط تیره رو از لینک بردار.

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk

Doolabi
17-02-2014, 22:56
بابت معرفی این برنامه بسیار ممنونم از شما دوست عزیز

SAMCRO
17-02-2014, 23:09
اگه مادربرد ساپرت کنه ( که دیگه فک کنم همه جدیدا بکنن ) می شه ... خودم ۱ بار این کارو کردم ...

smss.exe
18-02-2014, 04:14
دوستان بزرگوار و عزیز خودم از اینکه برای بنده وقت گذاشتید و پاسخ دادید بسیار ازتون ممنونم.اما اگر زحمتی نیست میخواستم بدونم قابلیت secureBoot چه کاربردی داره و ممنون میشم اگر یک برنامه ی خوب رو برای بوتیبل کردن فلش بهم معرفی کنید راستی من نرم افزار acronis رو دارم به نظرتون از همون استفاده کنم خوبه؟

سلام
این ویدئو رو ببین در مورد Secure Boot هستش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]