مشاهده نسخه کامل
: بهترین تلویزیون LED غیر سه بعدی تا 2.5 میلیون
خوب از اسم تاپیک معلومه. یک تلویزیون غیر سه بعدی LED تا حداکثر 2.5 می خوام که این مشخصات رو داشته باشه:
سایز 42 تا 46
wi-fi داخلی داشته باشه
ترجیحا هوشمند نباشه تا ارزونتر در بیاد
خودم sony 42w670 رو دیدم ظاهری قشنگی داری و کیفیت تصویر هم مناسبه. یک مدل سامسونگ هم اگه اشتباه نکم f5550 بود 46 اینچ ولی wi-fi نداشت.
درضمن قیمت 2.5 میلیون، قیمت شرکتی باشه، بانه ای نمی خوام.
دوستانی که sony w670a داشتند با زیرنویس مشکلی ندارند؟ چه انگلیسی و چه فارسی رو میتونه پخش کنه. و اینکه برای پخش کردن فرمت های مختلف مشکلی نداشتید؟
دوستانی که sony w670a داشتند با زیرنویس مشکلی ندارند؟ چه انگلیسی و چه فارسی رو میتونه پخش کنه. و اینکه برای پخش کردن فرمت های مختلف مشکلی نداشتید؟
باید بگم که سونی فعلا با زیرنویس فارسی مشکل داره.ببین میتونی شارب 820 le رو پیدا کنی.سه بعدی نیست ولی کواترون هستش و احتمالا از 670 هم بهتر باشه.(ممکنه با اسم 8200 هم باشه-ایرانه دیگه)سامسونگه رو هم بیخیال شو.
امروز یک 42w670 سفارش دادم. قیمت 2.400 میلیون. تا چند روز دیگه یک نقد کوچک ازش میزارم برای دوستان دیگه که قصد خرید دارند.
amirrezan95
19-02-2014, 21:57
امروز یک 42w670 سفارش دادم. قیمت 2.400 میلیون. تا چند روز دیگه یک نقد کوچک ازش میزارم برای دوستان دیگه که قصد خرید دارند.
با گارانتی خریدید ؟
امروز یک عکس کامل سفید با dlna روی تلویزیون گذاشتم دیدم سه تا پیکسل سیاه در سه گوشه صفحه هست. بعد با رنگ های آبی و قرمز و سبز هم امتحان کردم اون سه پیکسل همونطور بود. حالا میخوام ببینم طبیعیه یا نه و باید تعویضش کنم یا نه؟
البته فردا زنگ میزنم گارانتی ببینم چی میگه. البته وقتی فیلم میبینم هیچوقت فهمیده نمیشه ولی شنیدم تعدادش ممکنه زیاد بشه.
نظر و تجربه دوستان چیه؟
با گارانتی خریدید ؟
بله. دقیقا روزی که من خریدم تخفیف زده بودن و روز قبلش 2650 بود فکر کنم.
amirrezan95
23-02-2014, 12:31
امروز یک عکس کامل سفید با dlna روی تلویزیون گذاشتم دیدم سه تا پیکسل سیاه در سه گوشه صفحه هست. بعد با رنگ های آبی و قرمز و سبز هم امتحان کردم اون سه پیکسل همونطور بود. حالا میخوام ببینم طبیعیه یا نه و باید تعویضش کنم یا نه؟
البته فردا زنگ میزنم گارانتی ببینم چی میگه. البته وقتی فیلم میبینم هیچوقت فهمیده نمیشه ولی شنیدم تعدادش ممکنه زیاد بشه.
نظر و تجربه دوستان چیه؟
بله. دقیقا روزی که من خریدم تخفیف زده بودن و روز قبلش 2650 بود فکر کنم.
مبارک باشه....
برای پیکسل ها سعی کن تا گارانتی برات تعویضش کنه...سه تا رو فکر کنم تعویض کنن.حتما پیگیر تعویضش باش.
مبارک باشه....
برای پیکسل ها سعی کن تا گارانتی برات تعویضش کنه...سه تا رو فکر کنم تعویض کنن.حتما پیگیر تعویضش باش.
خوب با گارانتی صحبت کردم. قرار بود امروز بیاد ولی زنگ زد گفت نمیرسه فردا میاد. پشت تلفن که ازش پرسیدم گفت باید ببینه ولی گفت احتمالا میبریم پنلش رو برات تعویض می کنیم.
حالا تو این شرایط گارانتی باید کلا تلویزیون روتعویض کنه یا همون پنل رو عوض کنه اوکی هست؟
mosicr77
23-02-2014, 20:17
خوب با گارانتی صحبت کردم. قرار بود امروز بیاد ولی زنگ زد گفت نمیرسه فردا میاد. پشت تلفن که ازش پرسیدم گفت باید ببینه ولی گفت احتمالا میبریم پنلش رو برات تعویض می کنیم.
حالا تو این شرایط گارانتی باید کلا تلویزیون روتعویض کنه یا همون پنل رو عوض کنه اوکی هست؟
داداش موقع تحویل تلویزون پیکسل هاشو تست کردن واستپ
اگه نکردن حتما باید تعویض کنن واست
پیگیرش شو شدید و کوتاه نیا و گول حرفاشون رو نخور
amirrezan95
24-02-2014, 15:32
حتما سعی کن کل تی وی رو برات تعویض کنن...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.